×
سیاسی
شناسه خبر : 256175
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/08/19 ساعت 17:39
جهاد تبیین؛ اولویت اصلی برای معرفی دستاوردهای صنعت هسته‌ای ایران

رییس سازمان انرژی اتمی ایران در دیدار با وزیر امور خارجه تاکید کرد ؛

جهاد تبیین؛ اولویت اصلی برای معرفی دستاوردهای صنعت هسته‌ای ایران

محمد اسلامی، معاون رییس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی، در جریان حضور «عباس عراقچی» وزیر امور خارجه در سازمان انرژی اتمی، اظهار کرد: ارتباط سازمان انرژی اتمی ایران با وزارت امور خارجه یک ارتباط پیوسته و پایدار است؛ آنچه که مشاهده کردید حاصل تلاش همکاران ما و همچنین مرهون ژرف‌نگری و هدایت‌های مدبرانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) است.

نورنیوز-گروه سیاسی: محمد اسلامی از جهاد تبیین به‌عنوان اولویت اصلی برای معرفی دستاوردهای صنعت هسته‌ای کشور یاد کرد و گفت: ما همواره سعی کرده‌ایم تا در قالب فرایندهای جهاد تبیین و با استفاده از ادبیات و ابزارهای گوناگون معرفی دستاوردهای صنعت هسته‌ای ایران را با اقدام و عمل مورد توجه قرار دهیم.

 محمد اسلامی، معاون رییس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی، در جریان حضور «عباس عراقچی» وزیر امور خارجه در سازمان انرژی اتمی، اظهار کرد: ارتباط سازمان انرژی اتمی ایران با وزارت امور خارجه یک ارتباط پیوسته و پایدار است؛ آنچه که مشاهده کردید حاصل تلاش همکاران ما و همچنین مرهون ژرف‌نگری و هدایت‌های مدبرانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) است. امسال پنجاه و یکمین سال تاسیس و فعالیت سازمان انرژی اتمی ایران است و خدای متعال را شاکریم در شرایطی که همواره با تهدید و تحریم مواجه بوده‌ایم، با ثبات قدم و اراده مستحکم به رشد و پیشرفت در این عرصه دست یافتیم.

وی بیان کرد: عیار انقلاب اسلامی کاملا مشخص است؛ این انقلاب پایدار است. فشارها و تهدیدات سنگینی که توسط دشمنان برای تسلیم کردن ما و خلع سلاح کشورمان وارد می‌شود، کاملا آشکار است. مسیری که آن‌ها دنبال می‌کنند واضح بوده و آن‌ها نمی‌خواهند کشوری در مقابلشان باشد که دیدگاه‌ها و خواسته‌هایشان را نپذیرد.

معاون رییس جمهور تاکید کرد: سیاست خارجی کشور، سیاستی فوق‌العاده حکیمانه است. عزت، حکمت و مصلحت که مقام معظم رهبری بر آن تاکید دارند، عصاره دیپلماسی کشور است. ان‌شاءالله که خداوند متعال به دوستان در وزارت امور خارجه توفیق دهد تا کلامشان قدرتمند و نافذ باشد و در مقابل دشمنان همچنان استوار و مستحکم باقی بمانند.

سازمان انرژی اتمی به صورت همزمان و همگام با وزارتخارجه حرکت می‌کند

محمد اسلامی، در جریان بازدید وزیر امور خارجه کشورمان از نمایشگاه آخرین دستاوردهای صنعت هسته‌ای و راکتور تحقیقاتی شهید فخری‌زاده (تهران) در جمع خبرنگاران، گفت: ضمن تشکر از دکتر عراقچی بابت پذیرش دعوت بازدید از سازمان انرژی اتمی ایران باید بگویم که هدف ما از برگزاری بازدیدها و نشست‌ها با مسوولان مختلف کشور این است که در مرحله نخست وضعیت موجود، رویکردها و جهت‌گیری‌های این صنعت را به مسوولان ارشد کشور منعکس کرده و این عزیزان را از آخرین وضعیت موجود و روند در حال طی شدن، آگاه سازیم. بنابراین این روند بخشی از وظایف ما است که به این شیوه انجام می‌شود.

وی افزود: باید توجه داشت که ما با وزارت امور خارجه در این حوزه ید واحده هستیم و به صورت همزمان و همگام حرکت می‌کنیم تا بتوانیم موضوعات اساسی را پیش ببریم. باید توجه داشت که آمریکایی‌ها با زورگویی‌های خود می‌خواهند مانع پیشرفت ما شوند بنابراین در نظر داریم تا در خلال همکاری با وزارت امور خارجه این موضوع را برطرف سازیم و این تهدید را از کشور دور کنیم؛ همچنین اجازه ندهیم تا مسیر ما ناهموار باشد و برای ما مزاحمت ایجاد کنند. تعامل ما با وزارت امور خارجه پیوسته و پایدار است و بنده از دکتر عراقچی و همکاران ایشان که به این موضوع با اهتمام ویژه‌ای می‌پردازند؛ قدردانی می‌کنم.

وی تصریح کرد: یکی از نکات مهم، بحث روایتگری از اقدامات صنعت هسته‌ای کشور است زیرا این مساله اذهان عمومی دنیا را تحت تاثیر قرار داده و به‌طور طبیعی در اذهان مردم کشور هم بی اثر نبوده؛ بنابراین ما همواره سعی کرده‌ایم تا در قالب فرایندهای جهاد تبیین با استفاده از ادبیات و ابزارهای گوناگون، معرفی دستاوردهای صنعت هسته‌ای را به‌صورت اقدام و عمل مورد توجه قرار دهیم تا مردم عزیز کشورمان ببینند که فناوری هسته‌ای در زندگی آن‌ها چه نقشی دارد. اکنون تلاش‌های فراوانی در بخش‌های سلامت و امنیت غذایی کرده‌ایم و مردم می‌توانند محصولات را مشاهده و مصرف کنند و بدین صورت روایتگری ما مقبولیت متفاوت‌تری خواهد داشت.

رییس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: همزمان که با انجام فعالیت‌های اصلی باید نسبت به گسترش فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای در سراسر جغرافیای کشور تلاش کنیم و استفاده و بهره‌گیری از این فناوری را در سرفصل‌های گوناگون در دستور کار قرار دهیم تا روایتگری‌های ما معنادارتر شود بدین ترتیب قلوب مردم ایران نسبت به اثرات این فناوری و صنعت مطمئن‌تر می‌شود و می‌توانند اطمینان خاطر داشته باشند که صنعت هسته‌ای در اصل صنعت زندگی بوده و موجب تعالی، رشد و شکوفایی علمی و فناوری است.

  وزیر امور خارجه به همراه جمعی از معاونان و مدیران این وزارتخانه، صبح امروز (دوشنبه، ۱۹ آبان‌ماه) با حضور در سازمان انرژی اتمی ایران، از نمایشگاه دستاوردهای نوین این صنعت، راکتور تحقیقاتی شهید فخری‌زاده (تهران) و آزمایشگاه‌های تولید رادیودارو بازدید کرد و در جریان جدیدترین فعالیت‌های سازمان در حوزه‌های صنعتی، پزشکی، تحقیقاتی و سایر بخش‌های تخصصی قرار گرفت.


نظرات

آخرین اخبار
پایان تفاهم یا آغاز دیپلماسی اجبار؛نقشه جدید واشنگتن برای بازگشت به میز مذاکره چیست؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز 20 تیر 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 20 تیر 1405 + وضعیت استانها
هشدار پژوهشگران: آسم شدید تنها یک بیماری تنفسی نیست
هشدار متخصصان: دندان قروچه سلامت دندان و ایمپلنت را تهدید می‌کند
شیرین‌کننده‌های مصنوعی چه تاثیری بر متابولیسم دارند؟
شیوع یک انگل روده‌ای در آمریکا + علت
درباره پُرمصرف ترین مکمل‌ها چه می دانید؟
یک اتفاق عجیب ؛ دکمه کثیف سکه نادر 900 ساله از آب درآمد
مطالعه جدید: پیری زیستی، عامل افزایش سرطان در جوانان
حریق در یکی از واحدهای نیروگاه تبریز مهار شد/ شایعه حمله دشمن کذب است
بقائی:نقض تعهدات آمریکا با اقدام متقابل ایران روبه‌رو خواهد شد
بیش از 100 شب حضور مردمی؛ جلوه‌ای از وحدت و مقاومت ایرانیان
ارتباط شگفت‌انگیز مکمل بدنسازی با درمان افسردگی
طارمی در جمع برترین برندگان دوئل‌های جام جهانی قرار گرفت
عملیات اطفای حریق در مینی‌پالایشگاه پلدختر ادامه دارد+ جزئیات جدید حادثه
توافق دولت ترامپ و سناتورهای آمریکایی در مورد تحریم‌ها علیه روسیه
مرینو باز هم ناجی شد؛ اسپانیا با حذف بلژیک به مصاف فرانسه می‌رود
فرماندار قائم‌شهر: شایعه وقوع انفجار کذب است
حجت الاسلام سید علی خمینی: هرکس بخواهد با آمریکا برای صلح مذاکره کند خائن است
واکنش غریب‌آبادی به نقش امارات در تجاوز آمریکا به ایران
مخالفت حزب‌الله قاطعانه با «توافق چارچوب» و مذاکره مستقیم با اسرائیل
8 فلسطینی در حمله نظامیان اسرائیلی به الخلیل زخمی شدند
دیدار وزیر امور خارجه اندونزی با عراقچی در مشهد
تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
نامه ایران به سازمان حمل و نقل ریلی بین‌المللی در پی حمله آمریکا
هشدار ایران به آمریکا درباره پیامدهای نقض تعهداتش
رئیس فیفا زیر تیغ انتقاد ستاره‌های سابق انگلیس
قالیباف: به آمریکا اعتماد نداریم؛ در کنار مذاکره برای جنگ آماده ایم!
نوه خردسال رهبر شهید انقلاب در کنار پدربزرگش به خاک سپرده شد
معاون اول رئیس‌جمهور: آینده توسعه و اقتدار ایران وام‌دار نخبگان است
فیفا یک میلیون دلار به زلزله‌زدگان ونزوئلا اختصاص داد
دفتر نخست وزیری پاکستان : شهباز شریف برای کمک به صلح منطقه‌ای به پزشکیان اطمینان داد
روسیه: خواهان تفاهم کامل ایران و آمریکا هستیم
جنبش نجبا خواستار برخورد قاطع با متعرضان کویتی به صیادان عراق شد
وضعیت تنگه هرمز در 24 ساعت گذشته چگونه بود؟
روسیه در شورای امنیت ادعاها علیه برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد
روس‌اتم: بازگشت کارکنان به نیروگاه هسته‌ای بوشهر آغاز شد
هیئت قطری برای تقویت نقش میانجی‌گری دوحه وارد ایران شد
ژرژ ژسوس رسماً سرمربی تیم ملی پرتغال شد
مخبر: خون قائد شهیدمان هندسه مقاومت را به سطحی فراتر بُرد
سی‌ان‌ان: ترامپ مخالف مشارکت اسرائیل در درگیری احتمالی با ایران است
اشپیگل: آلمان پایگاه نظامی خود در اربیل را تعطیل می‌کند
بلینکن: اروپا خود را برای آینده‌ای بدون آمریکا آماده می‌کند
کمیته‌های مقاومت فلسطین: رهبر شهید در روزهای سخت کنار مقاومت ایستاد
ترامپ از چه چیزی بیشتر می‌ترسد؛ ترور یا شکست؟
ایران قهرمان المپیاد بین‌المللی ریاضی چین 2026 شد
جوزف عون: مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی ادامه خواهد یافت
تکذیب ادعای العربیه و فاکس‌نیوز درباره مذاکرات هفته آینده ایران و آمریکا
واکنش ترامپ به شایعات درباره برنامه ادعایی ترورش؛ «اسرائیل به هیچ نتیجه‌ای نرسید»