×
اقتصادی
شناسه خبر : 256159
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/08/19 ساعت 16:37
وزیر نفت: برنامه‌ای برای تغییر  قیمت بنزین سهمیه نداریم

وزیر نفت: برنامه‌ای برای تغییر قیمت بنزین سهمیه نداریم

وزیر نفت با اعلام اینکه فعلاً برنامه‌ای برای تغییر در میزان سهمیه‌ها و قیمت سهیمه سوخت در کارت‌های شخصی وجود ندارد، گفت: در مورد سایر بخش‌ها نیز موضوعات در دست بررسی است.

نورنیوز-گروه اقتصادی:محسن پاک‌نژاد در حاشیه نشست بررسی سال اول اجرای قانون برنامه پنج‌ساله هفتم توسعه درباره عملکرد سال اول اجرای این برنامه در حوزه انرژی و صنعت نفت گفت: بر اساس ظرفیت‌های قانونی که در قانون برنامه هفتم پیشرفت تعریف شده، امروز توانستیم عملکرد سال نخست را در حوزه صنعت نفت گزارش کنیم و خدمت نمایندگان مجلس شورای اسلامی ارائه دهیم. تعداد احکام تکلیفی که در حوزه انرژی متوجه صنعت نفت بود، زیاد بود و فرصت برای تکمیل همه بخش‌ها اندکی محدود شد، به همین دلیل گزارش من به‌طور کامل به اتمام نرسید.

وی افزود: عملکرد در حوزه تولید نفت خام و گاز طبیعی بسیار خوب بوده است و در مقایسه با سال مبنا که سال 1402 در نظر گرفته شده، رشد قابل توجهی را شاهد هستیم و اعداد و ارقام دقیق در گزارشی که در صحن مجلس تقدیم کردم، ذکر شده است.

وزیر نفت ادامه داد: در مجموع این فرصت‌ها کمک می‌کند که بتوانیم مسیرهای خود را با اهداف کمّی برنامه هفتم تطبیق و چالش‌های موجود را کاهش دهیم. کمیسیون برنامه و بودجه، محاسبات و انرژی گزارش‌های بسیار خوبی تهیه کرده بودند که ارائه آنها به ما کمک می‌کند مسیر تحقق اهداف را ساده‌تر و دقیق‌تر تعریف کنیم.

پاک‌نژاد با تأکید بر لزوم اصلاح برخی احکام، اظهار کرد: طبیعتاً بخشی از احکام و تکالیف به بازنگری نیاز دارد. این موارد را به‌صورت مکتوب به سازمان برنامه و بودجه که متولی جمع‌آوری و تجمیع این موضوعات است، منعکس کرده‌ایم و این پیشنهادها به اطلاع دوستان‌مان در مجلس شورای اسلامی رسیده است. 

وی درباره احتمال تغییر در سهمیه بنزین یا کارت‌های سوخت گفت: فعلاً برنامه‌ای برای تغییر در میزان سهمیه‌ها و قیمت سهیمه سوخت در کارت‌های شخصی وجود ندارد. در مورد سایر بخش‌ها نیز موضوعات در دست بررسی است و در صورت نهایی شدن به طور حتم به اطلاع هموطنان عزیز خواهیم رساند.

وزیر نفت درباره  شایعات تغییر در سهمیه و قیمت سوخت گفت: این مسائل را تکذیب نمی‌کنم؛ همه این موضوعات در حال بررسی کارشناسی است. گروه‌های مختلفی از خبرگان و متخصصان در حال جمع‌بندی نظرات هستند و هماهنگی و تعامل خوبی نیز با مجلس شورای اسلامی وجود دارد.

پاک نژاد با تأکید بر اینکه باید توجه داشت که تغییر در قیمت حامل‌های انرژی یا میزان سهمیه‌ها در حوزه تصمیم‌گیری وزارت نفت به‌تنهایی نیست، بیان کرد: وظیفه وزارت نفت تولید، تأمین و توزیع حامل‌های انرژی و سوخت است، اما تصمیم‌های کلان‌تر از جمله تغییر قیمت‌ها یا سهمیه‌ها، در سطح دولت و حتی برخی ارکان حاکمیتی اتخاذ می‌شود و پس از ابلاغ مصوبات، امکان اجرا برای وزارت نفت فراهم می‌شود.


اخبار مرتبط
احتمال سه نرخی شدن بنزین / سهمیه‌های 60 و 100 لیتری تغییر نمی‌کنند
چهارشنبه 1404/08/21 ساعت 13:02
سخنگوی دولت اعلام کرد :
احتمال سه نرخی شدن بنزین / سهمیه‌های 60 و 100 لیتری تغییر نمی‌کنند
سخنگوی دولت امروز در حاشیه جلسه هیات دولت اعلام کرد دولت اعتقادی به اینترنت طبقاتی ندارد و رفع فیلتر یوتیوب در برخی دانشگاه‌ها در همین راستا انجام شده است. همچنین درباره بنزین گفت نرخ سهمیه‌ای 60 و 100 لیتری تغییر نمی‌کند و تصمیم احتمالی برای خودروهای لوکس، مناطق آزاد و سهمیه‌های دولتی است.
تکذیب افزایش قیمت بنزین از سوی معاون دفتر رئیس‌جمهور
سه‌شنبه 1404/08/20 ساعت 08:38
تکذیب افزایش قیمت بنزین از سوی معاون دفتر رئیس‌جمهور
سید محمدمهدی طباطبایی معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهور شایعه افزایش چندصد درصدی قیمت بنزین را رد کرد و گفت هیچ برنامه‌ای برای تغییر قیمت در دستور کار نیست و رئیس‌جمهور بر پرهیز از تصمیمات شتاب‌زده تأکید دارد.
وزیر نفت: فعلاً خبری از گرانی بنزین نیست
چهارشنبه 1404/08/07 ساعت 15:15
وزیر نفت: فعلاً خبری از گرانی بنزین نیست
حسن پاک‌نژاد، وزیر نفت، با تأکید بر اینکه تاکنون هیچ تصمیمی درباره افزایش قیمت بنزین و حامل‌های انرژی اتخاذ نشده، گفت با سرد شدن هوا مصرف گاز در منازل و اصناف افزایش یافته و دولت برای تأمین نیاز، در کنار مدیریت مصرف، از ذخایر گسترده نیروگاهی نیز بهره خواهد برد.
نظرات

آخرین اخبار
جزئیات حمله موشکی ایران به سرزمین‌های اشغالی؛ انفجارها در مرکز فلسطین اشغالی
میکروربات‌های زیستی برای ترمیم آسیب‌های نخاعی ساخته شد
واکنش بازار انرژی به تحولات خاورمیانه؛ نفت صعودی شد
بازی دانمارک و اوکراین در پی حادثه ای تلخ نیمه‌تمام ماند
واکنش یمن به حمله ایران؛ دوران تجاوز اسرائیل رو به پایان است
ماجرای صدای انفجار در تبریز چه بود؟
هشدار محسن رضایی به اسرائیل پس از پاسخ موشکی ایران
اظهارات جنجالی ترامپ درباره نتانیاهو و توافق با ایران
هشدار لندن درباره تنش ایران و اسرائیل: درگیری به سود هیچ‌کس نیست
هوش مصنوعی اشتباهات ورزشی را در لحظه اصلاح می‌کند
واکنش حماس به حمله موشکی ایران؛ پیام وحدت علیه اسرائیل
بازگشت حجاج متوقف شد
در عملیات سپاه علیه اسرائیل از چه موشکی هایی استفاده شد؟
جزئیات تماس ترامپ با نتانیاهو پس از حمله موشکی به اسرائیل
جزئیات تماس فوری رئیس ستاد ارتش اسرائیل با فرمانده سنتکام
تبدیل زباله‌های پلاستیکی به سوخت جت با فناوری جدید
بیانیه وزارت امور خارجه درباره ضربات دفاعی ایران علیه اهداف صهیونی
منبع آگاه: موشک‌های ایران آماده‌اند در صورت پاسخ اسرائیل فوراً شلیک شوند
منبع ایرانی: آتش‌بس باید همه جبهه‌های منطقه از جمله لبنان را دربر بگیرد
حماس: حمله موشکی ایران، تبلور همبستگی امت اسلامی است
رایزنی عراقچی با وزرای خارجه انگلیس و ترکیه و فرمانده ارتش پاکستان در مورد نقض آتش
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: کوتاه نخواهیم آمد
کمیته‌های مقاومت: حمله موشکی ایران بار دیگر معادله وحدت میادین را تثبیت کرد
حزب الله عراق: اگر آمریکا در تنش اخیر دخالت کند، منافعش را میزنیم
حمله روبات انسان‌نما به کودک؛ نگرانی‌ها از ایمنی روبات‌ها بالا گرفت
پادشاه اردن خواستار تثبیت آتش‌بس میان ایران و آمریکا شد
چرا ترامپ به‌دنبال خرید چاگوس از موریس است؟
شروط سخت‌گیرانه توکیو برای ائتلاف دریایی
فرانسه از تحریم جدید شهرک‌نشینان اسرائیلی خبر داد
موفقیت بی‌سابقه جراحان تبریزی در پیوند کل پوست صورت
تنظیم وکالت‌نامه فقط با سیم‌کارت، خطر تعقیب کیفری دارد
از ممنوع‌الفعالیتی تا اعلام جرم جدید؛ زیباکلام باز هم به دادسرا احضار شد
حکم دادستانی تهران برای عبدی نویسنده روزنامه اعتماد صادر شد
بوشهر چندمین نیروگاه اتمی برتر جهان است؟
مخبر: ما با عهدشکنان با زبان «قدرت» سخن می‌گوییم
بقائی: ایران به حمایت از لبنان ادامه خواهد داد
فرار ترامپ از لنز دوربین؛ میکروفون را قطع کرد و خبرنگار را کلاهبردار نامید!
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت/2 شهید و 11 زخمی/ موافقت ترامپ در حمله+ فیلم
تیم ملی فوتبال ایران به تیخوانا رسید/استقبال هواداران و رسانه‌ها از ملی پوشان + فیلم
کشف گنج در مخفیگاه مجرم
شیرهای نفت اوپک کمی بازتر می‌شود
تل‌آویو در پی اتصال زمینی به عربستان
غریب‌آبادی: اموال ایران خط قرمز است
هشدار حنظله: از خانه های غصب شده خارج شوید
حادثه برای زائران ایرانی در عراق؛ واژگونی اتوبوس در جاده بصره با 21 کشته
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 17 خرداد 1405
شمار شهدای لبنان افزایش یافت
معاون اول رئیس‌جمهور: ایران به شرایط پیش از جنگ بازنمی‌گردد
یورش دوباره اسرائیل به سوریه؛ اسرائیلی ها 5 جوان سوری را ربودند
ترکیه: اسرائیل برای تضعیف مذاکرات اسلام‌آباد تلاش می کند