×
سیاسی
شناسه خبر : 256157
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/08/19 ساعت 16:26
وزیر دفاع:  توان دفاعی کشور در وضعیت مطلوبی قرار دارد

وزیر دفاع: توان دفاعی کشور در وضعیت مطلوبی قرار دارد

امیر نصیرزاده وزیر دفاع با اشاره به پیشرفت‌های صورت‌گرفته از زمان جنگ 12 روزه تحمیلی تاکنون عنوان کرد: هم از لحاظ کمیت و هم کیفیت، توان دفاعی کشور در وضعیت مطلوبی قرار دارد و این موضوع باعث خوشحالی ملت ایران است.

نورنیوز-گروه سیاسی: امیر عزیز نصیرزاده وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح امروز  در جریان بررسی عملکرد دولت در پیشبرد برنامه هفتم در صحن علنی مجلس با ارائه گزارش عملکرد دولت در زمینه مشارکت بخش خصوصی و نهاد‌های غیردولتی، از افزایش قابل توجه ظرفیت‌های دفاعی، بومی‌سازی 582 قلم تجهیزات و ایجاد 93 هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم خبر داد و اظهار داشت: این دستاورد‌ها موجب تقویت توان دفاعی و اقتصادی کشور شده است.

امیر نصیرزاده در ادامه با اشاره به پیشرفت‌های صورت‌گرفته از زمان جنگ 12 روزه تحمیلی تاکنون عنوان کرد: هم از لحاظ کمیت و هم کیفیت، توان دفاعی کشور در وضعیت مطلوبی قرار دارد و این موضوع باعث خوشحالی ملت ایران است.

وزیر دفاع افزود: در راستای فصل 22، بند ماده 102 و بند ب، وزارت دفاع اقدام به ایجاد هم‌افزایی با بخش خصوصی و نهاد‌های غیردولتی کرده است؛ همچنین ستاد ویژه و آیین‌نامه مربوطه در بهمن ماه اجرا و مرکز مشارکت‌های دفاعی نیز در وزارت دفاع تشکیل شد.

وی سپس از برگزاری نمایشگاه‌ها و تشکیل میز تخصصی اندیشه‌ورزی خبر داد و گفت: در حوزه میدان 36 طرح شناسایی شد که 15 طرح بین 70 تا 800 درصد پیشرفت داشته‌اند؛ پنج طرح حدود 70 درصد و 16 طرح در مرحله امکان‌سنجی هستند.

امیر نصیرزاده با اشاره به برخی طرح‌های مهم اظهار داشت: میکروالکترونیک و لاین کانکتور‌ها و پروژه انتخابات الکترونیکی از جمله اقدامات قابل توجه است که با همکاری بخش خصوصی انجام شده است.

وزیر دفاع همچنین درباره همکاری این وزارتخانه با شبکه شرکت‌های خصوصی بیان کرد: هشت هزار و 237 شرکت با ما در ارتباط هستند که هزار و 454 شرکت دانش‌بنیان و شش هزار و 783 شرکت دیگر بخش خصوصی هستند. حجم فعالیت ریالی ما با این شبکه 119 همت است که 50 درصد آن با شرکت‌های دانش‌بنیان انجام می‌شود و در این مسیر، 93 هزار شغل ایجاد شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به دستاورد‌های فناورانه وزارت دفاع اشاره و عنوان کرد: تولید تجهیزات نفت و گاز، شناور‌های تندرو و آتشخوار، مواد بودارکننده گاز، هواپیمای مسافربری، سکو‌های دریایی، کنتور‌های هوشمند آب و برق و شمش فولاد هشت هزار تنی تنها بخشی از اقدامات ماست.

امیر نصیرزاده همچنین به پروژه‌های حوزه کشاورزی و صنایع غذایی اشاره و تصریح کرد: در حوزه دام‌پروری صنعتی، طیور و مجتمع شیلات چابهار فعالیت‌های قابل توجهی انجام شده و در سال اخیر 582 قلم قطعات و تجهیزات دفاعی با همکاری بخش خصوصی بومی‌سازی شده است.

وزیر دفاع همچنین درباره اقدامات این وزارتخانه در حوزه هوافضا اظهار داشت: در زمینه ساخت ماهواره و پرتابگر‌های آن، از جمله ماهواره‌های چمران و کیهان و ماهواره‌بر‌های سیمرغ و ذوالجناح پیشرفت‌های خوبی داشته‌ایم.

وی در پایان با تأکید بر اهمیت حمایت از بسیج و فراجا گفت: بسیاری از تکالیف محوله انجام شده است؛ اما نیاز به حمایت مالی و پشتیبانی بیشتر داریم تا فعالیت‌ها بهتر پیش برود.


نظرات

آخرین اخبار
انتقاد سناتور دموکرات از دولت ترامپ به دلیل گرانی سوخت
روانپریشی که دنیا را تهدید می‌کند
مهلت ثبت درخواست بیمه بیکاری تمدید شد
مداردیپلماسی | آیا بحران ایران و آمریکا وارد فاز نهایی شده است؟
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه 6 اردیبهشت 1405+ جدول
سفر‌های دیپلماتیک عراقچی
تغییر نگاه نسل Z به سیاست خارجی آمریکا
تغییرات راهبردی فوری جنگ
اضافه‌وزن در 17 تا 29 سالگی خطرناک‌تر از میانسالی است
پیش یینی جنجالی سخنگوی کاخ سفید از تیراندازی در ضیافت شام ترامپ
حسن عجمی طلایی شد؛ آغاز درخشان کاروان ایران در سانیا 2026
پایان پرونده تروریست آموزش‌دیده؛ اجرای حکم اعدام عامر رامش در بامداد امروز
دستکاری ژنتیکی سلول‌های بنیادی؛ جهشی تازه در مسیر پزشکی بازساختی
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 6 اردیبهشت 1405 + وضعیت استانها
آخرین جزئیات از تیراندازی در ضیافت شام ترامپ + فیلم تیراندازی
برنامه مسابقات ورزشی امروز 6 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
ترامپ: هدف حمله امشب من بودم/ به جنگ با ایران مرتبط نبود
تیراندازی در بیمارستانی در شیکاگو و کشته شدن یک افسر پلیس آمریکا
مسن‌ترین بازیکنان جام جهانی
پیشروی نیروهای رژیم اشغالگر اسرائیل در جنوب غرب سوریه
حفاظت از یوزپلنگ چه چالش‌هایی دارد؟
سردرگمی ترامپ برای خروج از جنگ ایران
مجروح شدن افسر سرویس مخفی آمریکا در جریان تیراندازی در هتل واشنگتن هیلتون
آغاز توزیع متمرکز اقلام استراتژیک تجهیزات پزشکی از میلاد امام رضا (ع)
چین همچنان قدرت مسلط آموزش عالی در سیا است
ترامپ تیراندازی در مراسم کاخ سفید را تایید کرد
انفجار در جنوب غرب کلمبیا حداقل 13 کشته برجای گذاشت
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تاکر کارلسون : از سیاست های جنگ طلبانه ترامپ متنفرم
انتقاد سناتور آمریکایی از ترامپ برای افزایش قیمت بنزین
طعنه رهبر اقلیت دموکرات به ترامپ: منتظر «تغییر رژیم» باش!
تمدید 90روزه معافیت «قانون جونز»؛ عقب‌نشینی آمریکا زیر فشار جنگ ایران و بحران انرژی
روزنامه عبری یسرائیل هیوم : زور اسرائیل به موشک‌های حزب الله نمی‌رسد
جابجایی بیش از 16 میلیون تُن کالا از جاده های کشور در سال گذشته
گفت‌وگوی تلفنی فیدان با عراقچی
حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب نوار غزه
در فصل بهار لبنیات سنتی نخورید!
گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر
مرتس: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران کاملا غیرضروری است
پزشکیان: ایران تحت فشار، تهدید و محاصره وارد مذاکره تحمیلی نخواهد
مصدومیت محمد صلاح؛ آیا ستاره مصری به جام جهانی می‌رسد؟
تظاهرات هزاران نفری در تل‌آویو علیه نتانیاهو
افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
دومین قهرمانی متوالی الاهلی در لیگ نخبگان آسیا با گل بورایکان
تأکید پاکستان بر تداوم نقش تسهیل‌گر در تعاملات دیپلماتیک میان ایران و آمریکا
بقائی : روابط ایران ـ عمان، ممتاز و نمونه است
وزیر امور خارجه اسلام‌آباد را ترک کرد/ورود عراقچی به مسقط/بازگشت دوباره به اسلام آباد
امنیت و کرامت زائران ایرانی اولویت اصلی در حج 1405 است
راهیابی سیتی به فینال جام حذفی انگلیس
چه خبر از زمان برگزاری آزمون سراسری؟