×
حوادث
شناسه خبر : 256119
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/08/21 ساعت 14:30
استعفای شهردار اهواز در پی خودسوزی مجاهد بالدی/ برکناری چند مقام شهرداری

استعفای شهردار اهواز در پی خودسوزی مجاهد بالدی/ برکناری چند مقام شهرداری

در پی خودسوزی جوان اهوازی که در اعتراض به تخریب مغازه‌اش دست به این کار زد وروز گذشته درگذشت استانداری خوزستان اعلام کردشهردار این شهر از مقام خود استعفا داده و چندمقام شهرداری نیز ازکاربرکنار شده اند.این حادثه تکان دهنده واکنش مقام قضایی استان را درپی داشت وشهردار شهر بازداشت وباقرار وثقیه آزاد شد.همچنین رئیس جمهورنیز دستور رسیدگی به این حادثه را صادر کرد.

نورنیوز - گروه حوادث :‌ جوان اهوازی که در زیتون کارمندی اهواز اقدام به خودسوزی کرده بود، جان باخت. مجاهد بالدی، پدر احمد بالدی، جوانی که هفته گذشته در کوی زیتون اهواز و در اعتراض به تخریب مغازه‌اش خودسوزی کرد و روز سه‌شنبه 20 آبان درگذشت، در مراسم ترحیم فرزندش گفت تا وقتی رضا امینی، شهردار اهواز و یکی از مدیران او به نام امید شمس از شهر خارج نشوند، پیکر فرزندش را تحویل نخواهد گرفت.

این جوان هفته گذشته در اعتراض به گرفتن محل کسب خود توسط شهردار، دست به خودسوزی زد و بر اثر سوختگی ۷۰ درصدی به بیمارستان آیت‌الله طالقانی اهواز منتقل شد. با وجود تلاش کادر درمان، او امروز درگذشت.

در پی این حادثه، بررسی ابعاد آن از سوی دستگاه قضایی آغاز شده و شهردار و مسئول جزئیات منطقه ۳ شهرداری اهواز در این ارتباط بازداشت شده‌اند.

مجاهد بالدی، پدر احمد بالدی، جوانی که هفته گذشته در کوی زیتون اهواز و در اعتراض به تخریب مغازه‌اش خودسوزی کرد و روز سه‌شنبه ۲۰ آبان درگذشت، در مراسم ترحیم فرزندش گفت تا وقتی رضا امینی، شهردار اهواز و یکی از مدیران او به نام امید شمس از شهر خارج نشوند، پیکر فرزندش را تحویل نخواهد گرفت.

دادستان اهواز روز دوشنبه از بازداشت و سپس آزادی به قید وثیقه شهردار و یکی از معاونان شهرداری در ارتباط با این پرونده خبر داده و اعلام کرده بود ماموران بدون توجه به دستور قضائی حکم تخلیه و تخریب ملک را اجرا کرده بودند.

مجاهد بالدی هفته پیش و در پی خودسوزی معترضانه فرزندش گفته بود: «پسرم وقتی دید نیروهای اجرائیات در حال تخریب محل هستند، التماس کرد که صبر کنند، اما کسی گوش نکرد.احمد گفت اگر ادامه دهند، خودش را آتش می‌زند تا شاید مانع شوند. در پاسخ، یکی از مأموران گفت: بسوزان ببینم چطوری می‌سوزی. بعد از آن شیشه‌های محل را شکستند و درگیری بالا گرفت.»

روزهای گذشته امیر خلفیان در این باره اظهار کرد: این جوان اهوازی یک مغازه متعلق به شهرداری را در اطراف پارک زیتون اجاره کرده بود. با انقضای مهلت قرارداد و با توجه به اینکه طرح گسترش این پارک در دستور کار شهرداری اهواز بوده در چندین مرحله از ناحیه شهرداری به این جوان تذکر داده شده و از او می‌خواهند که مغازه را تخلیه و به شهرداری تحویل دهد که متاسفانه این جوان به این موضوع توجه نکرده و از تخلیه مغازه خودداری می‌کند.

وی افزود: در همین رابطه گزارشی از سوی شهرداری به معاونت حقوق عامه دادستانی اهواز واصل شده و معاون دادستان اهواز نیز به کلانتری محل دستور می‌دهد که تخلیه این واحد با رعایت کامل موازین قانونی، حقوقی، شرعی و حقوق شهروندی، صیانت از اموال نامبرده، در زمان مناسب و بدون هیچگونه تنشی انجام شود. شهرداری بدون توجه به تاکیدات مقام قضایی و شروط تعیین شده و به صورت خودسرانه و در زمان نامناسب مجددا برای تخلیه این واحد به محل مورد نظر مراجعه می‌کند.

دادستان اهواز ادامه داد: این جوان ظاهرا از قبل مقداری بنزین را تهیه و در مغازه نگهداری کرده بود که متاسفانه در حین عملیات تخلیه مغازه، اقدام به خودسوزی می‌کند.

وی گفت: بر اساس فیلم‌هایی که دوربین‌های مداربسته از محل حادثه ضبط کرده‌اند آتش بلافاصله توسط عوامل اجراییات شهرداری خاموش و این جوان به مراکز درمانی منتقل می‌شود.

وی در ادامه از بازداشت شهردار و مسئول اجرائیات شهرداری در این رابطه خبر داد و گفت: این دو نفر در حال حاضر با قرار وثیقه آزاد هستند. برای سه نفر دیگر نیز دستور جلب به دادرسی صادر شده است. چند نفر نیز که در فضای مجازی به دنبال ایجاد تنش و آشوب بودند نیز در حال حاضر با قرار کفالت آزاد هستند.

خلفیان با تاکید بر اینکه شهرداری در این حادثه بر اساس دستور مقام قضایی عمل نکرده است، تصریح کرد: برای شهردار و مسئول اجراییات شهرداری قرار نظارت قضایی صادر کردیم و در حال حاضر از حضور در محل کار خود محروم هستند تا به تخلفات آنها رسیدگی شود.


اخبار مرتبط
شهردار جدید اهواز انتخاب شد
دوشنبه 1404/10/01 ساعت 17:20
شهردار جدید اهواز انتخاب شد
با رأی اکثریت اعضای شورای اسلامی شهر اهواز، شهردار جدید این کلان‌شهر انتخاب و معرفی شد تا سکان مدیریت شهری اهواز را در دوره جدید بر عهده بگیرد.
سرپرست شهرداری اهواز انتخاب شد
شنبه 1404/08/24 ساعت 09:23
سرپرست شهرداری اهواز انتخاب شد
سید کوروش حسینی‌زاده با اعلام رسمی شورای اسلامی شهر، به‌عنوان سرپرست جدید شهرداری کلان‌شهر اهواز انتخاب شد.
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز/ دلجویی مومنی از خانواده بالدی
چهارشنبه 1404/08/21 ساعت 17:21
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز/ دلجویی مومنی از خانواده بالدی
ساعتی پیش شهردار اهواز استعفای خود را تقدیم وزیر کشور کرد که مورد موافقت وی قرار گرفت.
آتشی که احمد بالدی را سوزاند
چهارشنبه 1404/08/21 ساعت 16:53
نورنیوز زمینه‌های وقوع اتفاق تلخ خودسوزی و مرگ جوان اهوازی را بررسی می‌کند؛
آتشی که احمد بالدی را سوزاند
اگر بخواهیم از تراژدی اسفبار مرگ احمد بالدی، درسی راهبردی بیاموزیم، باید بازنگری بنیادین در سیاست‌های توسعه‌ای، تمرکز بر عدالت منطقه‌ای و حکمرانی مردم‌محور با رویکرد تکریم شهروندان را در اولویت قرار دهیم. هرچند نشانه‌های حرکت در مسیر توسعه متوازن به چشم می‌آید اما تا زمانی‌که این اقدامات برای شهروندان ملموس نشود، نمی‌توان از رفع احساس اجتماعی تبعیض سخن گفت.
پیام رئیس جمهور در پی درگذشت احمد بالدی جوان اهوازی
سه‌شنبه 1404/08/20 ساعت 13:48
پیام رئیس جمهور در پی درگذشت احمد بالدی جوان اهوازی
رئیس جمهور در پی درگذشت احمد بالدی جوان اهوازی، به وزیر کشور دستور داد، ضمن ابلاغ پیام تسلیت و ابراز همدردی وی به خانواده بالدی، هر چه سریع‌تر کمیته‌ای ویژه برای بررسی دقیق ابعاد ماجرا و پیگیری برخورد قاطع با خاطیان تشکیل شود.
بازداشت 3 نفر از کارکنان شهرداری دورود و یک عضو شورای شهر
چهارشنبه 1404/08/14 ساعت 15:51
بازداشت 3 نفر از کارکنان شهرداری دورود و یک عضو شورای شهر
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دورود از کشف و رسیدگی به پرونده‌ای مرتبط با ارتشا در مجموعه مدیریت شهری خبر داد.
نظرات

آخرین اخبار
دفاع علمای ترکمن‌صحرا از ایستادگی ایران علیه کفر
طرح تازه مجلس برای اخذ عوارض از کشتی‌های عبوری از تنگه هرمز
سامانه‌های پیامکی رژیم صهیونیستی هک شد
وزارت دفاع: به طور قطع دشمنان تقاص این جنایات تروریستی را پس خواهند داد
ساعات کاری میادین میوه و تره‌بار در نوروز
عراقچی: آمریکایی ها اسرائیل و همراهانش را مسئول وضع اقتصادی خود بدانند
نخست وزیر هلند : هرگونه مأموریت احتمالی در تنگه هرمز ناممکن است
جزئیات آتش‌سوزی گسترده در پالایشگاه کویت
دروغ ترامپ درباره حمله به تأسیسات گازی ایران لو رفت
پوتین: یاد و خاطره لاریجانی در دل‌های ما باقی خواهد ماند
نرخ حق بیمه شخص ثالث برای سال 1405 چقدر است؟
تداوم حملات موشکی به اسرائیل / انتقال صدها صهیونیست مجروح به بیمارستان
ترافیک سنگین در آزادراه تهران-شمال؛ هشدارهای پلیس راه البرز به رانندگان
چرا گلوگاه استراتژیک هرمز تعیین‌کننده نتیجه جنگ است؟
اولین شکاف میان کنگره و ترامپ بر سر بودجه جنگ با ایران
فیلم واقعی یا هوش مصنوعی ؟
انتقاد عراقچی از سکوت و انفعال ماکرون
عراقچی : شهروندان آمریکایی نتانیاهو را مسئول مالیات هنگفت خود بدانند
واریز حقوق اسفند برای همه بازنشستگان
جزئیات انهدام 2 پهپاد پیشرفته در آسمان تهران و کرج
دستگیری 41 جاسوس در البرز
تحلیل نخبگانی از فرسایش حقوق بین‌الملل توسط آمریکا
دردسرهای گران شدن سوخت برای مردم بلژیک و هلند
ساختمان گمرک بندر انزلی در حمله آمریکا چقدر آسیب دید؟
پیام تسلیت رئیس‌جمهور پاکستان بمناسبت شهادت دکتر لاریجانی
چراغ سبز گمرک به بازرگانان در نوروز / ترخیص 100 درصدی کالاهای اساسی
اعتراف تازه مدیر مستعفی مبارزه با تروریسم آمریکا درباره ایران
زلزله در آنفیلد و جشنواره گل باواریا؛ پازل هشت تیم نهایی اروپا تکمیل شد
سکوتی که هزینه‌اش از جنگ بیشتر است
ترافیک سنگین در چالوس؛ برف و باران در کمین مسافران شمال
چند واحد غیرنظامی کشور در حملات آمریکا آسیب دیدند؟
موج‌ 63 عملیات وعده صادق 4 ادامه دارد/حمله موشکی ایران برای سومین بار به شمال اراضی اشغالی
بیماران خاص در سفر نگران تامین دارو نباشند
زلزله در قاره سبز؛ نبرد غول‌ها در یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا
هشدار درباره احتمال پیک بیماری‌های تنفسی در تعطیلات نوروز
جهش قیمت جهانی نفت همزمان با تجاوز به پارس جنوبی
بارش برف و باران از امروز در کشور
اولتیماتوم دیپلماتیک ایران در سازمان ملل به همسایگان جنوبی
پیشنهاد انصارالله به عربستان و امارات در قبال ایران
چرایی تمرد متحدان آمریکا از ورود به معرکه تنگه هرمز
آسیب به 600 خانه در شهرری در حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
جزئیاتی تازه حملات موشکی همزمان ایران و حزب‌الله به مواضع اسرائیل
پاسخ محکم ایران، کشورهای عربی را مجبور به بستن آسمان خود به روی آمریکا می‌کند
گاردین: حزب الله با وجود فشارها وارد درگیری شدید مرزی با اسرائیل شده است
بدهی آمریکا از 39 تریلیون دلار گذشت؛ رشد انفجاری در یک دهه
واکنش مجری بی‌بی‌سی به عقب‌نشینی ترامپ
اجرای حکم قصاص 3 محکوم اغتشاشات به‌دلیل قتل و شهادت عوامل فراجا
ترامپ مدعی شد که اسرائیل دیگر هیچ حمله‌ای به تأسیسات پارس جنوبی ایران نخواهد کرد
هشدار رئیس بانک مرکزی آمریکا درباره آثار تورمی جنگ با ایران
پرواز پهپادهای ناشناس بر فراز محل زندگی وزیر جنگ و وزیر خارجهٔ آمریکا