×
سیاسی
شناسه خبر : 256100
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/08/19 ساعت 13:00
دریادار سیاری: ارتقای توان در تمام ابعاد همواره در دستور کار ارتش است‌

دریادار سیاری: ارتقای توان در تمام ابعاد همواره در دستور کار ارتش است‌

معاون هماهنگ‌کننده ارتش با تاکید بر اینکه اگر ما قوی باشیم و توان بازدارندگی بالایی داشته باشیم، هیچ کسی قصد تعرض به تمامیت ارضی و منافع ملی ما را نخواهد داشت، اظهار کرد: ارتقای توان در تمام ابعاد زمینی، هوایی، پدافند هوایی، دریایی و فضای سایبر و همه عرصه‌های نبرد همواره در دستور کار بوده است‌.

نورنیوز - گروه سیاسی :‌ امیر دریادار حبیب‌الله سیاری معاون هماهنگ‌کننده ارتش در حاشیه آیین افتتاحیه چهارمین همایش بین‌المللی طب نظامی کشورهای عضو سازمان همکاری‌های شانگهای که با حضور فرماندهان و مسئولان عالی رتبه ارتش و نمایندگان کشورهای چین، روسیه، پاکستان، تاجیکستان، بلاروس و قزاقستان در هتل سیمرغ تهران برگزار شد، در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا ارتش برنامه‌ای برای ارتقای توان هوایی دارد؟ با تاکید بر اینکه حتماً این‌طور است، گفت: پس از دفاع مقدس، همواره به دنبال ارتقای روز به روز توان دفاعی خود بوده‌ایم و اگر این کار را نکنیم، خطا کرده‌ایم؛ چراکه تهدیدات به‌طور مداوم در حال تغییر و تحول هستند و ما باید برای مقابله با آن‌ها آمادگی داشته باشیم، بنابراین اگر ما قوی باشیم و توان بازدارندگی بالایی داشته باشیم، هیچ کسی قصد تعرض به تمامیت ارضی و منافع ملی ما را نخواهد داشت.

وی با اشاره به تاکید فرمانده کل قوا مبنی بر اینکه باید در همه ابعاد قوی باشیم، ادامه داد: ما باید این مسیر را همیشه ادامه دهیم و متناسب با تهدیدات آینده آماده شویم و جواب‌گو باشیم؛ بنابراین ارتقای توان در تمام ابعاد زمینی، هوایی، پدافند هوایی، دریایی و فضای سایبر و همه عرصه‌های نبرد همواره در دستور کار بوده است‌.

معاون هماهنگ کننده ارتش با اشاره به جنگ ۱۲ روزه اخیر و درس‌آموخته‌های آن تأکید کرد: همان‌طور که از بحران کرونا درس گرفتیم، از این جنگ نیز آموخته‌هایی داریم که در ارتقای توان رزم خود به کار خواهیم گرفت؛ تا به امروز بسیاری از این درس آموخته‌ها را به کار گرفته‌ایم و اگر در جایی نقطه ضعفی داشته‌ایم، برطرف کرده‌ایم.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش عنوان کرد: امروز به لطف خدا آمادگی ما در سطح بسیار خوبی است به ویژه اینکه ما محک خورده‌ایم و خودمان نیز خودمان را آزمایش می‌کنیم و می‌دانیم وضعیت چگونه است و تهدیدات را می‌شناسیم؛ بر همین اساس نیز ارتقای توان در ارتش همیشه در دستور کار ما بوده هست و در آینده نیز خواهد بود.

دریادار سیاری همچنین با اشاره به میزبانی ارتش از چهارمین همایش بین‌المللی طب نظامی کشورهای عضو سازمان همکاری‌های شانگهای گفت: این همایش که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد، به بررسی موضوعات مربوط به بهداشت و درمان نیروهای مسلح و همکاری‌های بین‌المللی در این حوزه اختصاص داشت.

وی با بیان اینکه «کشورهای عضو پیمان شانگهای هرکدام دارای توان رزم مناسب برای دفاع از تمامیت ارضی خود هستند»، افزود: این همایش فرصتی برای کشورهای عضو پیمان شانگهای است تا تجربیات و امکانات خود در زمینه طب رزم و بهداشت و درمان را به اشتراک بگذارند و از این طریق به ارتقای توانمندی‌های دفاعی خود کمک کنند.

معاون هماهنگ کننده ارتش تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران که به تازگی به عضویت رسمی پیمان شانگهای درآمده است، توانسته است با میزبانی این همایش جایگاه خود را در این سازمان بین‌المللی تقویت کند. این رویداد علاوه بر اینکه برای ما مفید است، فرصتی برای بهره‌برداری از تجربیات سایر کشورها نیز فراهم می‌کند.

دریادار سیاری در پاسخ به پرسشی درباره همکاری‌های بیشتر ایران در دیگر عرصه‌ها نیز اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران در تمامی سازمان‌های بین‌المللی فعال است و در عرصه‌های مختلف توانسته است نقش مؤثری ایفا کند. در همین راستا ما در همایش فرماندهان نیروی دریایی حاشیه اقیانوس هند که به آیونز معروف است، به عنوان یکی از کشورهای مهم و اثرگذار مطرح هستیم و در راستای مصوبات این همایش با به‌کارگیری توان دریایی خود در برقراری امنیت در شمال اقیانوس هند نقش مهمی ایفا کرده‌ایم.


نظرات

آخرین اخبار
تاج: پلیس استرالیا مقابل گیت گفته باید پناهنده شوید!
چطور فعالیت همکاری‌کنندگان با رژیم صهیونیستی را گزارش دهیم؟+ تصویر
پایگاه آمریکایی در عراق زیر آتش نیروهای مقاومت
آغاز برخورد با ایرانیان خارج‌نشین «همکار دشمن» از سوی قوه قضائیه
اجرای طرح‌های حمایتی در 12 استان برای مسافران
مقر فرماندهی ستاد ارتش اسرائیل، هدف حمله پهپادی حزب‌الله
اعلام تمهیدات اتوبوسرانی تهران برای مراسم تشییع پیکر فرماندهان شهید
آغاز سی و پنجم موج عملیات وعده صادق4 با شلیک موشک‌های راهبردی فتاح، عماد، خیبر و قدر
مرتس: هیچ منفعتی از یک جنگ بی‌پایان نداریم
تاکید وزیر ارتباطات بر تقویت شبکه ارتباطی در استان‌های مهمان‌پذیر
تاکید قطر بر برقراری کانال‌های ارتباطی با ایران
سازمان اطلاعات سپاه: تعدادی از عوامل و عناصر وطن فروش دستگیر شدند
برلین: آمریکا برای یک راه‌حل دیپلماتیک آماده است؛ اما ایران نه
واکنش کابینه عربستان به حملات ایران به منافع آمریکایی‌ها
نامه ایران به سازمان ملل درباره شهادت چهار دیپلمات کشورمان در لبنان
دومین تماس تلفنی پوتین و پزشکیان در طول جنگ
دریادار تنگسیری: شناورهای مرتبط با متجاوزان حق عبور از ‎تنگه هرمز را ندارند
فعال شدن ستاد مردمی حمایت و پشتیبانی از دفاع مقدس
صادق خرازی: رژیم صهیونسیتی بعد از ایران سراغ عربستان، امارات و ترکیه خواهد رفت
آخرین اخبار از کیفیت هوای تهران
بقائی: اکنون که لبنان مقاومت می‌کند، ناگهان به یاد «حقوق بین‌الملل» افتاده‌اند!
عارف در گفت‌وگو با الجزیره: به دفاع از کشور ادامه می‌دهیم
گزارش تصویری | حمله آمریکایی - صهیونیستی به بزرگراه شهید باقری تهران
اعلام تمهیدات ترافیکی تشییع پیکر مطهر شهدای جنگ رمضان
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
شهادت چهار دیپلمات کشورمان در لبنان
حملات جدید آمریکایی- صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/انهدام پهپاد هرون TP اسرائیلی
9 راهکار کاهش ترس و نگرانی در شرایط جنگ
متوسط قیمت بنزین در آمریکا به 3.54 دلار رسید
قالیباف: چشم در برابر چشم را حکم می کنیم
دیدار معاون وزارت خارجه روسیه و سفیر ایران در مسکو پیرامون جنگ علیه ایران
برطرف شدن بخشی از اختلال خدمات بانک سپه
وزیر کشور: امنیت مرزهای کشور تامین است
واریز مستمری اسفندماه مددجویان کمیته امداد
مقاومت یک تانک مرکاوا را منهدم کرد
سناتور آمریکایی: جنگ با ایران هدر دادن روزانه یک میلیارد دلار است
واشنگتن به دنبال طرح صلح سه‌جانبه میان لبنان، سوریه و اسرائیل
درگیری ایران جهانی می‌شود
تا زمان شکست ترامپ، ایران به مبارزه ادامه می‌دهد
هزینه مراکز روزانه، نگهداری فرزندان بهزیستی واریز شد
سردار شکارچی: آمریکایی‌ها از مردم منطقه به عنوان سپر انسانی استفاده می‌کنند
انهدام بیش از 100 پهپاد و اف-15 آمریکا و رژیم صهیونیستی
تل‌آویو توانمندی‌های ایران را دست کم گرفته بود
نورنما | شهادت مولای متقیان علی (ع) تسلیت‌باد
ادعای ترامپ: ممکن است با ایران گفتگو کنم!
وزیر جنگ آمریکا: روسیه در جنگ با ایران دخالت نکن
تبریک مقامات خارجی در پی انتخاب رهبر جدید انقلاب
تعطیلی مدارس و دور کاری اجباری؛ نتیجه افزایش شدید قیمت نفت
پیش‌بینی بارش باران در 28 استان کشور
ساعت کاری مراکز معاینه فنی شهر تهران اعلام شد