×
بین الملل
شناسه خبر : 255935
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/08/18 ساعت 15:28
اعلام آمادگی لاوروف برای دیدار با وزیر خارجه آمریکا

اعلام آمادگی لاوروف برای دیدار با وزیر خارجه آمریکا

وزیر امور خارجه روسیه برای دیدار با همتای آمریکایی خود و مذاکره پیرامون جنگ اوکراین و روابط دو جانبه ابراز آمادگی و تاکید کرد که مسدود کردن دارایی‌های روسیه توسط کشورهای غربی در حمایت از اوکراین، غیرقانونی است.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌ سرگئی لاوروف در گفت‌وگویی اختصاصی با خبرگزاری نووستی با اشاره به این که با مارکو روبیو همتای آمریکایی خود دائما در تماس تلفنی است، تاکید کرد: ما اهمیت حفظ ارتباطات منظم و مرتب را درک می‌کنیم و در صورت لزوم نیز آماده برگزاری دیدارهای حضوری هستیم.

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه تصریح کرد: در روابط روسیه و آمریکا عوامل تحریک‌کننده و مشکلات زیادی وجود دارند که از دولت قبلی آمریکا به ارث رسیده‌اند. برای حل‌وفصل این مسائل هنوز زمان زیادی نیاز است. با روی کار آمدن دولت جدید، ما تمایل طرف مقابل برای از سرگیری گفت‌وگو را احساس کردیم. این گفت‌وگوها در جریان است، اما نه به سرعتی که ما می‌خواستیم.

وی همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا دولت آمریکا آمادگی خود را برای به رسمیت شناختن قانونی کریمه به عنوان قلمروی روسیه در چارچوب یک طرح صلح برای اوکراین اعلام کرده است یا خیر، گفت: مسکو جزئیات مذاکرات با واشنگتن را فاش نخواهد کرد. بحث‌ و مذاکره (با آمریکا درباره اوکراین) طیف وسیعی از موضوعات را در بر می‌گیرد و محدود به یک موضوع نیست. هرچند برخی روزنامه‌نگاران و کارشناسان تلاش می‌کنند مذاکرات را به این شکل نشان دهند، اما این کاملاً اشتباه است.

این دیپلمات روس بار دیگر با تاکید بر موضع مسکو خاطرنشان کرد که جنگ اوکراین تنها در صورت حل‌وفصل ریشه‌های اصلی این بحران و با در نظر گرفتن منافع روسیه خاتمه خواهد یافت.

مسدود کردن داراهایی روسیه غیرقانونی است

لاوروف در ارتباط با اقدامات بروکسل برای مسدود کردن دارایی‌های روسیه در حمایت از اوکراین تاکید کرد که هرچقدر بروکسل سعی کند این اقدام را مشروع جلوه دهد، در نهایت هیچ توجیه قانونی برای مصادره این دارایی‌ها وجود ندارد.

وی افزود: چنین اقداماتی یک فریب علنی و غارت اموال است. گویا غرایز قدیمی استعمارگران و دزدان دریایی در اروپایی‌ها بیدار شده است.

آمریکا در ارتباط با زلنسکی به مشکل خورده است

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه همچنین در ادامه سخنان خود اظهار داشت که شواهد نشان می‌دهند کاخ سفید در تلاش برای متقاعد کردن ولادیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین و مانع‌تراشی نکردن وی در مسیر حل‌وفصل بحران اوکراین با مشکلاتی مواجه شده است.

وی اظهار داشت: در نشست آلاسکا آمریکایی‌ها به ما اطمینان دادند که می‌توانند زلنسکی را متقاعد کنند تا مانع دستیابی به صلح و آتش‌بس نشود. در حالی که گویا در این زمینه با مشکلاتی مواجه شده‌اند. در همین حال نیز تا جایی که ما می‌دانیم، بروکسل و لندن تلاش می‌کنند تا واشنگتن را متقاعد کنند از قصد خود برای حل این بحران از مسیر سیاسی و دیپلماتیک صرف‌نظر و در اعمال فشار نظامی بر روسیه مشارکت کند تا جزئی از «جبهه جنگ» شود.


نظرات

آخرین اخبار
بنت و لاپید برای کنار زدن نتانیاهو متحد شدند
کدام مواد غذایی نباید در فریزر باشند؟
افشاگری هارتص از ربودن کودکان در غزه
مجروح شدن چند صهیونیست در پی تیراندازی از سوی نیروهای مقاومت فلسطین
گروهک‌های مسلح وابسته، به دنبال ایجاد ناامنی علیه غیرنظامیان در غزه است
حمله حزب الله لبنان به تجمع نظامیان صهیونیست
عراقچی: همسایگان ما اولویت ما هستند
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تساوی میلان و یوونتوس در بازی حساس
سخنان نتانیاهو درباره حملات شدید به لبنان بیشتر جنبه «نمایش قدرت» دارد
«دریچه آتش بس یازمینه جنگ»
قدردانی سفیر ایران از دولت و مردم پاکستان برای میزبانی مذاکرات با آمریکا
جهش بی‌سابقه «کرک‌اسپرد» بنزین
عزم اسلام‌آباد برای ادامه ترانزیت کالا به ایران
درس امروز قالیباف به ترامپ؛ چه کسی کارت‌هایش تمام شده!؟
برقراری سفر رسمی چارلز سوم به ایالات متحده پس از بررسی‌های امنیتی
معاون رئیس‌جمهور : به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد
وزارت خارجه ایران: عراقچی به روسیه سفر کرد/دیدار با پوتین در سن‌پترزبورگ
البوسعیدی رایزنی با عراقچی را مُثمر ثمر خواند
اعلام جزئیات فروش ارز به زائران حج
اینتر یک قدم دیگر به قهرمانی نزدیک شد
نفتالی بنت: نتانیاهو باید کنار برود
شگفتی از معماری ذخیره‌سازی نفت از سوی ایران
هشدار صنعا درپی جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان
انتشار بیانیه منتسب به مظنون تیراندازی مراسم شام خبرنگاران کاخ سفید
تشکیل حزبی جدید برای رقابت با نتانیاهو در انتخابات
انتقاد عضو شورای شهر از تبلیغ جوایز میلیاردی در پیامک‌های شهرداری
اسلام‌آباد: به تلاش‌های خود برای پیشبرد صلح در منطقه ادامه خواهیم داد
کشته و زخمی شدن چند نظامی اسرائیل در حمله پهپادی به جنوب لبنان
اولیانوف: آمریکا اخاذی در برابر ایران را کنار بگذارد
نورنما | یادآوری یک نوای خاطره‌برانگیز از زبان کودکان دهه هشتاد
انتشار دستخطی از شهید علی لاریجانی از روزهای پایانی عمرش + تصویر
افزایش منابع قرض الحسنه اشتغال در سال 1405/ سهم هر استان چقدر است؟
برگزاری اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها 9 اردیبهشت در تهران + جزئیات
برگزاری آزمون دکتری دانشگاه آزاد به‌صورت مجازی
نمایشگاه مجازی کتاب تهران چقدر تخفیف برای خریداران در نظر گرفته است؟
هاآرتص: موج خودکشی در نیروهای اسرائیلی؛ 11 مورد در کمتر از یک ماه
یورش پلیس به باند برادران قاچاقچی فروش سلاح
تجزیه‌طلبان با انتقاد از ترامپ به مزدوری و اختلاس اعتراف کردند
آمار شهدای لبنان از مرز 2 هزار و 500 نفر گذشت
صعود سخت چلسی به فینال جام‌ حذفی
عارف: آیین‌نامه جدید برای تعیین نرخ سوخت نیروگاه‌ها تصویب شد
تمام فرضیات ترامپ درباره ایران اشتباه از آب درآمد
مخبر: با کمک نخبگان می توان فرآیند بازسازی را کمتر کرد
سایت مصری از تیم ملی فوتبال ایران حریف تیم کشورش نوشت
ترامپ: جنگ با ایران به زودی پایان خواهد یافت
حزب‌الله: نه روی دیپلماسی شکست‌خورده حساب باز می‌کنیم و نه دولت
آغاز پرداخت حقوق کادر درمان بعد از چند روز وقفه
اعلام آخرین نرخ بیکاری؛ کاهش یا افزایش؟
دستگیری جاسوس موساد در لرستان