×
اجتماعی
شناسه خبر : 255882
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/08/18 ساعت 11:31
اخراج کارمندان با 3 فرزند یا مادران باردار ممنوع شد

اخراج کارمندان با 3 فرزند یا مادران باردار ممنوع شد

معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور اعلام کرد که دستگاه‌های اجرایی مجاز به تعدیل یا اعلام عدم نیاز کارمندان دارای حداقل سه فرزند، مادران باردار و دارای فرزند شیرخوار نیستند. این بخشنامه با هدف اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت ابلاغ شده است.

نورنیوز- گروه اجتماعی: ذبیح‌الله سلمانی، معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور، بخشنامه‌ای به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد که بر اساس آن، اخراج یا اعلام عدم نیاز کارمندان دارای حداقل سه فرزند، مادران باردار و زنان دارای فرزند شیرخوار ممنوع است. این اقدام در راستای اجرای تبصره بند «پ» ماده ۱۵ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مصوب ۱۴۰۰ صورت گرفته است.

 سخنگوی سازمان اداری و استخدامی با تأکید بر ضرورت رعایت قانون، گفت که بررسی‌های میدانی نشان داده برخی دستگاه‌ها به این قانون بی‌توجه بوده‌اند. طبق بخشنامه، تنها افرادی که محکومیت قطعی قضایی داشته باشند استثناء هستند. هدف از این اقدام، حمایت از خانواده‌ها، کاهش نگرانی‌های شغلی زنان و کارکنان پرجمعیت و تضمین اجرای قانون جوانی جمعیت در دستگاه‌های اجرایی است.

در همین زمینه، حسین رحمانیان سخنگوی سازمان اداری و استخدامی کشور به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بخشنامه‌ای از سوی این سازمان مبنی بر عدم مجاز بودن دستگاه‌های اجرایی برای تعدیل نیروهایی که سه فرزند دارند و بانوان باردار و شیرده ابلاغ شده است.

وی افزود: اگرچه در قانون جوانی جمعیت مصوب ۱۴۰۰ بر این موارد تأکید شده است، اما با توجه به اینکه گزارش‌هایی در خصوص عدم اجرای این قانون از سوی برخی دستگاه‌ها به سازمان اداری و استخدامی واصل شده بود، شأن نظارتی سازمان اداری و استخدامی که هم دبیرخانه هیأت عالی نظارت بر تخلفات اداری در این سازمان مستقر است و هم نهاد بالادستی بازرسی و ارزیابی عملکرد در کشور محسوب می‌شود، ایجاب می‌کرد که به مساله ورود داشته باشیم.

 رحمانیان ادامه‌داد: بر این اساس، اجرای بخشنامه‌های ابلاغی را باید رصد کنیم؛ از همین رو گزارش‌های واصله به سازمان اداری و استخدامی در خصوص عدم اجرای قانون مذکور را بررسی و صحت آن را تأیید کردیم که نشان می‌داد بی‌توجهی‌هایی از سوی برخی دستگاه‌ها به قانون جوانی جمعیت رخ داده است.

وی گفت: معاونت سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی بر اساس تبصره بند «پ» ماده ۱۵ قانون جوانی جمعیت مجدد این تکلیف را به دستگاه‌ها ابلاغ کرد که تعدیل نیروهای دارای حداقل سه فرزند و مادران باردار و دارای فرزند شیرخوار مجاز نیست مگر برای آن دسته از افرادی که بر اساس قانون، محکومیت قطعی دارند.


جماران
اخبار مرتبط
اشتغال کارکنان با ماهیت مشاغل دورکار تایید می‌شود
یکشنبه 1404/08/25 ساعت 13:19
اشتغال کارکنان با ماهیت مشاغل دورکار تایید می‌شود
معاون بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی گفت: با بررسی‌های لازم، اشتغال کارکنان با ماهیت مشاغل دورکار تایید می‌شود و بازرسان موظفند در گزارش بازرسی اسامی افراد دورکار را درج کنند.
پرداخت ماهانه 4.4 میلیون تومان به خانواده‌های دارای چندقلو
دوشنبه 1404/08/05 ساعت 11:32
پرداخت ماهانه 4.4 میلیون تومان به خانواده‌های دارای چندقلو
مدیرکل دفتر خانواده و بانوان سازمان بهزیستی کشور از پرداخت مستمری به خانواده‌های دارای دوقلو و بیشتر در دهک‌های یک تا پنج و خانواده‌های دارای سه فرزند و بیشتر در دهک‌های یک تا هفت به مبلغ ماهیانه 4 میلیون و 400 هزار تومان خبر داد.
آغاز فعالیت دادگاه‌های خانواده با تعیین قضات مشاور زن
سه‌شنبه 1404/07/29 ساعت 12:25
آغاز فعالیت دادگاه‌های خانواده با تعیین قضات مشاور زن
رئیس کل دادگستری استان تهران از تعیین قضات مشاور زن و آغاز رسمی فعالیت دادگاه‌های خانواده خبر داد و گفت: سه مجتمع دادگاه خانواده با اجرای قانون حمایت خانواده در تهران فعال خواهند شد و شعب دادگاه صلح نیز در کنار آنها مستقر خواهند بود.
نظرات

آخرین اخبار
بازداشت 85 عامل اصلی میدانی و تخریب‌گر اموال مردم زنجان
تل‌آویو: گذرگاه رفح یکشنبه بازگشایی می‌شود
دانشجویان در صورت غیبت در امتحانات پایان‌ترم ، حذف می‌شوند؟
تمدید مهلت ثبت نام ایرانیان مقیم خارج از کشور برای حج تمتع
اسلامی: درمان، سلامت و امنیت غذایی اولویت‌ سازمان انرژی اتمی ایران است
ویتکاف مدعی شد: ارتباطات زیادی با ایران داشته ایم
آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران اعمال کرد
برلین: به‌طور مستمر پیرامون ایران، با آمریکا در تماسیم
پیام استانبول؛ نه به جنگ، نه به تسلیم
نورنما | میلاد حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان مبارک‌‌ باد
السیسی: برای کاهش تنش بین ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم
سقوط سنگین طلای جهانی
ترامپ معترض آمریکایی را «آشوبگر» و «شورشی» توصیف کرد
صعود ژاپن به مرحله حذفی جام ملت‌های آسیا
بغداد در تلاش برای میانجی‌گری بین ایران و آمریکا
واکنش اژه‌ای: سپاه در خط مقدم مقابله با تروریسم است
در دیدار عراقچی با اردوغان چه گذشت؟
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
افغانستان در صدر قرار گرفت؛ ایران دوم شد
دولت به دنبال بسته‌شدن پرونده «گزینه نظامی علیه ایران»
همتی: میزان عرضه از تقاضای ارز پیشی گرفت
ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور؛ در این محورها تردد نکنید
روسیه خطاب به آمریکا: قبل از هر اقدامی علیه ایران، خوب فکر کن
تلگراف: محاصره نظامی ابزار فشار ترامپ برای کشاندن ایران به میز مذاکره است
واکنش وزارت ورزش درپی اقدام خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه
پرده دیگری از بازیگر بین المللی سیرک؛ چرا زلنسکی ایران را بهانه کرد؟
دستیار مقام معظم رهبری: نظم جدیدی در راه است
سیم‌کارت 700 هزار تومانی استارلینک؟ فریب جدید بازار سیاه اینترنت
دشتستان لرزید
لاریجانی: تبعات مصوبه اتحادیه اروپا علیه سپاه متوجه خود آن‌هاست
تصادف زنجیره‌ای 20 خودرو در آذربایجان شرقی باعث مصدومیت 5 نفر شد
پیام مشترک تهران–آنکارا؛ نفی جنگ و بازگشت به دیپلماسی برای عبور از بحران
قرعه‌کشی پلی‌آف لیگ قهرمانان اروپا
پزشکیان: به هرگونه حمله به ایران، بی‌درنگ و با قاطعیت پاسخ داده خواهد شد
فایننشال‌تایمز: تهدیدات ترامپ، تلاش‌های دیپلماتیک برای توافق با ایران را پیچیده کرده است
نماینده دائم روسیه: ایران در برابر تهدیدها نسبت به گذشته آماده‌تر است
عراقچی: ایران آماده شروع مذاکرات در خصوص مسائل هسته‌ای است
ممنوعیت ورود مقامات ارشد ایران و خانواده‌هایشان به آمریکا
زلنسکی: بحران آمریکا و ایران بر مذاکرات اوکراین و روسیه تاثیر می‌گذارد
آغاز امتحانات پایان ترم دانشگاه علمی کاربردی از فردا
میانجی‌گری عراق برای جلوگیری از جنگ در خاورمیانه
واکنش رئیس قوه قضاییه به اقدام خصمانه اتحادیه اروپا درباره سپاه
روزنامه پاکستانی: خاورمیانه بار دیگر در یک مرحله تعیین کننده قرار گرفته است
توافق آتش‌بس قسد و دولت سوریه
4 پیامد پرهزینه تصمیم اتحادیه اروپا درباره سپاه پاسداران
هشدار ترامپ به انگلیس و کانادا درباره گسترش روابط با چین
سفارت ایران: تصمیم اروپا علیه سپاه «ریاکاری سیاسی» است
دیدار عراقچی و وزیر امور خارجه ترکیه در استانبول
ناهید کیانی جراحی کرد
بیانیه ارتش در پی تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران