×
بین الملل
شناسه خبر : 255782
تاریخ انتشار : شنبه 1404/08/17 ساعت 19:55
ائتلاف احزاب لبنانی: دولت، مداخله وقیحانه سفارت آمریکا را محکوم کند

ائتلاف احزاب لبنانی: دولت، مداخله وقیحانه سفارت آمریکا را محکوم کند

ائتلاف موسوم به «لقاء الأحزاب و القوی و الشخصیات الوطنیة اللبنانیة» در بیانیه‌ای به موضع‌گیری سفارت آمریکا علیه حزب‌الله و انتشار این پیام در حساب رسمی سفارت در شبکه «ایکس» مبنی بر اینکه «اجازه نخواهیم داد حزب‌الله، لبنان و منطقه را تهدید کند» واکنش نشان داد.

 نورنیوز-گروه بین الملل: ائتلاف احزاب، گروه‌ها و شخصیت‌های ملی لبنان در بیانیه‌ای در واکنش به لفاظی سفارت آمریکا علیه حزب‌الله از دولت لبنان خواست تا «مداخله وقیحانه» این سفارت در امور داخلی لبنان را محکوم کند.

به گزارش خبرگزاری لبنان «NNA»، ائتلاف موسوم به «لقاء الأحزاب و القوی و الشخصیات الوطنیة اللبنانیة» در بیانیه‌ای به موضع‌گیری سفارت آمریکا علیه حزب‌الله و انتشار این پیام در حساب رسمی سفارت در شبکه «ایکس» مبنی بر اینکه «اجازه نخواهیم داد حزب‌الله، لبنان و منطقه را تهدید کند» واکنش نشان داد.

ائتلاف مذکور تأکید کرد: آیا این مداخله آشکار در امور داخلی لبنان و نقض فاحش قوانین و عرف دیپلماتیک و حاکمیت لبنان نیست و آیا این اظهارات، تحریک برای ایجاد آشوب و تلاشی آشکار برای همسویی با تجاوزات روزافزون اسرائیل علیه لبنان و تهدیدات آن با هدف آغاز جنگ نامحدود علیه لبنان در صورت تسلیم نشدن در برابر شروط اسرائیل و خلع سلاح حزب‌الله، نیست؟

در این بیانیه آمده است: آیا نباید این مداخله وقیحانه سفارت آمریکا در امور داخلی لبنان را محکوم کرد و آیا وزارت خارجه نباید اقدام فوری برای جلوگیری از این نقض آشکار حاکمیت لبنان و قوانین و عرف دیپلماتیک انجام دهد؟ این نوع رفتارها فراتر از حد و مرز فعالیت‌های دیپلماتیک شناخته شده است چرا که تهدید و دخالتی در یک کشور دارای حاکمیت برای تعامل با یک حزب ملی بزرگ است که جزء اصلی بافت سیاسی و اجتماعی لبنان است.

ائتلاف احزاب لبنانی همچنین از دولت لبنان خواست تا در برابر پافشاری سفارت آمریکا بر مداخله در امور داخلی لبنان و تلاش برای تحمیل دیکته‌های وقیحانه و اهانت‌آمیز علیه ملت این کشور، سه اقدام زیر را انجام دهد:

۱-احضار سفیر آمریکا به مقر وزارت خارجه و ارائه یادداشت اعتراض رسمی که در آن اظهارات صادره از سفارت آمریکا رد شده و رعایت قوانین و عرف دیپلماتیک یادآوری شده باشد.

۲-صدور بیانیه روشن و تأکید بر مخالفت با هر گونه مداخله خارجی در تصمیمات مربوط به سلاح مقاومت و تأکید بر این مطلب که این موضوع نیز همانند موضوعات دیگر مربوط به امور داخلی محض است.

۳- تأکید بر احتمال مراجعه به سازمان‌های بین‌المللی همانند سازمان ملل در صورت تداوم این رفتارهای ناقض کنوانسیون وین درباره روابط دیپلماتیک.

در همین ارتباط سه روز پیش شبکه سعودی «العربیه» گزارش داد که «تام باراک» فرستاده آمریکا مهلت «کوتاهی» به لبنان برای اقدام در زمینه خلع سلاح حزب‌الله داده است و اسرائیل خود را برای یک جنگ جدید علیه لبنان آماده می‌کند.

شبکه ۱۳ رژیم اسرائیل به نقل از منابع نزدیک به ارتش رژیم گزارش داد که تام باراک به ارتش لبنان مهلتی تا پایان ماه نوامبر داده است تا در مورد مسئله سلاح‌های حزب‌الله تغییری ایجاد کند. باراک افزوده است که اگر این اتفاق نیفتد، اسرائیل قادر به انجام حملات خواهد بود و آمریکا این امر را درک خواهد کرد.

این شبکه افزود که آمریکا از رژیم اسرائیل خواسته است تا پایان این مهلت، حملات خود در لبنان را متوقف کند و پس از آن، هرگونه حمله رژیم اسرائیل قابل درک خواهد بود.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
پیام سید مجید نقطه زن به مردم چیست؟
سفارت ایران در برلین: آمریکا مسئول نقض آتش‌بس است
آتش‌سوزی گسترده در جنوب لندن؛ 100 آتش‌نشان به محل اعزام شدند
ادعای سنتکام درباره توقیف نفتکش در دریای عمان
حمله حزب‌الله به مواضع ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
ترامپ: پنج کشور خواستار توقف درگیری‌ها و فشار بر نتانیاهو شدند
عزیزی: ایران مانع مذاکرات با آمریکا نیست
انفجارهای شدید در شمال عراق
حازم قاسم: سفارتخانه‌های فلسطین باید صدای مردم غزه در جهان باشند
قاآنی: مقاومت از هرمز تا باب‌المندب کمربند امنیتی می‌سازد
تداوم وضعیت فعلی تنگه هرمز هزینه سنگینی برای اقتصاد جهانی دارد
ادعای ترامپ درباره نتانیاهو؛ به او گفتم مقابل ایران تنها خواهی ماند
یزد 19 خرداد تعطیل شد؛ امتحانات طبق برنامه برگزار می‌شود
چرا جنگنده‌های اسرائیل وارد آسمان ایران نشدند؟
پایان کابوس دختران سنندجی؛ نامادری سنگدل راهی زندان شد
وزیر صمت: اجازه اختلال در زنجیره تأمین و کمبود کالا را نمی‌دهیم
افزایش شمار شهدای لبنان به 3637 نفر
تغییر تازه در پروازهای حج؛ بازگشت حجاج ایرانی به تهران از سر گرفته شد
مرحله سوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان امسال اجرا می‌شود
عارف: دشمن ناچار به التماس مجدد برای آتش‌بس شد
جهش گردشگری اسپانیا؛ جنگ خاورمیانه بازار سفر را تغییر داد
منبع امنیتی اسرائیل: تصور نمی‌کردیم ایران تهدید خود را عملی کند
جایزه بین‌المللی برای هدی زین العابدین در گرجستان
ایران دوست وفادار لبنان است
هدف مذاکرات پایان جنگ و ایجاد امنیت پایدار است، نه عادی‌سازی با آمریکا
هزینه سنگین درگیری با ایران برای رژیم صهیونیستی؛ تا این لحظه 171 میلیون دلار
معافیت مالیاتی برای خسارت‌دیدگان جنگ
بازگشت وحید امیری به پرسپولیس+ جزئیات و عکس
قالیباف:هدف مذاکرات با آمریکا عادی‌سازی روابط نیست
دولت هزینه برخی عوارض ملکی را کاهش داد
تبریک عراقچی به پاشینیان
عکس های منتخب جهان، 8 ژوئن 2026
دیدار اردوغان و رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا در استانبول
واکنش ایران به تحریم‌های اروپا
بازنشستگان حکم حقوقی خود را چگونه دریافت کنند؟
نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اعتراف کرد
بقایی: نیرویی که برای تسلط بر دیگران آفریده بودند، دیگر از فرمانشان خارج شده است
آتش‌سوزی در نفتکش نزدیک سواحل عمان
نوراینفو | چگونه از روان کودک مراقبت کنیم؟
آسمان کشور به شرایط عادی بازگشت
رحمان بی رحم با کامبکی دیدنی در فینال
اعلام نحوه قیمت‌گذاری بر لوازم خانگی
آمریکا بیش از 100 مقام نیکاراگوئه را تحریم کرد
رئیس سابق اطلاعات اسرائیل: رهبر ایران پیام قدرت و اعتماد به نفس به مردمش داد
لبنان: اسرائیل 3491 بار آتش‌بس را نقض کرد
انصارالله: اجازه قلدری نتانیاهو در منطقه را نمی‌دهیم
صالحی: کنار هم بودن ایران و لبنان فقط همدردی نیست، یک ضرورت دفاعی است
پزشکیان پیروزی حزب پاشینیان در انتخابات ارمنستان را تبریک گفت
ادامه حملات پهپادی حزب‌الله؛ خودروهای لجستیکی ارتش اسرائیل یکی‌یکی شکار می‌شوند
قالیباف: پاسخ ایران به نقض آتش‌بس، قاطع و میدانی است