×
ورزشی
شناسه خبر : 255775
تاریخ انتشار : شنبه 1404/08/17 ساعت 18:26
تاج: آمریکا به افسر امنیتی ایران ویزا نمی‌دهد؛ ولی تمام افراد باید حاضر باشند

تاج: آمریکا به افسر امنیتی ایران ویزا نمی‌دهد؛ ولی تمام افراد باید حاضر باشند

رئیس فدراسیون فوتبال گفت: آمریکا به یک نفر را از اعضای فدراسیون فوتبال به صورت رسمی اعلام کرده‌ که نمی‌تواند ویزا بدهد که آن فرد هم افسر امنیتی فدراسیون فوتبال است.

نورنیوز-گروه ورزشی: مهدی تاج گفت: در مورد مشکل صدور روادید اعضای تیم ملی گفت: نظر فدراسیون فوتبال و وزارت امور خارجه حضور عزتمندانه و مقتدرانه کشور است و هیچگونه بی‌احترامی را در هیچ ناحیه‌ای نخواهد پذیرفت. یک نفر را از جمع حاضرین به صورت رسمی اعلام کرده‌اند که نمی‌توانند ویزا بدهند که آن فرد هم افسر امنیتی فدراسیون فوتبال است. فدراسیون فوتبال نامه زده که تمام افراد باید حاضر باشند. خود ما در حال مذاکره با فیفا هستیم و امیدواریم بتوانیم مسائل را به راحتی حل کنیم.

 
او در مورد حواشی پس از دیدار پرسپولیس و استقلال خوزستان گفت: تخلفات در هر جایی صورت بگیرد اما مهم برخورد به سرعت با عوامل آن است. بلافاصله کمیته اخلاق افرادی را احضار کرد. یکی دو باشگاه مشغول بیانیه‌نویسی هستند که باید با آن برخورد کرد. 
 
او در خصوص احتمال دیدار دوستانه تیم ملی ایران و اسپانیا گفت: تمام حواس ما به فیفادی آتی است که از فردا شروع می‌شود. این فیفادی، فیفادی بزرگی است و بازی‌های خیلی مهمی است. چهار تیمی که در این مسابقات هستند مجوز حضور در جام جهانی را کسب کردند. این جزو بهترین فیفادی‌هایی است که در حال انجام آن هستیم. ما محدودیت‌هایی برای برگزاری بازی داریم. 
 
تاج در مورد شرایط امید روانخواه سرمربی تیم ملی امید گفت: او مشکلی نداشت. خود او چیزی به ما نگفت و انتظارات ما از تیم ملی امید و امید روانخواه بالاست. او بهترین نتایج را گرفته و تیم ملی به عنوان صدرنشین به مرحله بعدی صعود کرد. ما برای همه تیم‌های ملی از جمله نوجوانان، جوانان، امید، ساحلی و بانوان اعزام گذاشتیم. این موارد دلاری هزینه می‌خواهد. هفده تیم ملی داریم ولی درآمدهای ما ناچیز است. وزیر ورزش‌وجوانان دستور داده که اتفاقات خوبی در این خصوص رخ دهد ولی تمام این اقدامات بر عهده فدراسیون فوتبال است که تنها توان عهده‌دار بودن آن را دارد. امیدوارم کمک‌ها بیاید تا با اقتدار در مسابقات شرکت کند. 
 
او در مورد اتفاقات رخ داده در جریان فوتسال ایران و افغانستان گفت: حرکت بسیار زننده‌ای در سه زمینه انجام شد. در مسابقات از تیم ملی خودمان انتظارها بیشتر بود. بچه‌های ما گفتند که تیم ملی افغانستان به ما ناسزا گفت ولی به هر دلیلی از جانب ما قابل قبول نیست. نباید نیمکت ما نسبت به این موضوع عکس‌العمل نشان می‌دهد و حتما باید برخورد شود. بازتاب این موضوع خوب نبود. تیم ملی افغانستان را ما خودمان در مشهد پوشش می‌دهیم و سال‌هاست در مشهد از آن‌ها میزبانی می‌کنیم. ما بهترین جا برای فوتسال آسیا هستیم. از منطقه ما چهار تیم به جام جهانی رفتند. غرب آسیا منطقه بزرگی در فوتسال آسیاست. بازیکنان ایران و افغانستان با همدیگر در دیدار روز گذشته عکسی به یادگاری گرفتند. اگر کسی می‌خواست رابطه این دو همسایه را به هم بزند همین مسئله‌ای بود که سر زد اما در تیم بزرگسالان این موضوع رخ نداد. تصمیم هیأت فوتسال قم در مورد ممنوعیت حضور اتباع افغان برخواهد گشت.

تاج گفت: با وزارت آموزش و پرورش تفاهم‌نامه‌ای امضا شد که بر اساس آن، افراد بی‌بضاعت که سراسر کشور حضور دارند را بتوانیم ببینیم و لازمه آن پول است. هفت هزار متر زمین چمن و سالن در اختیار وزارت آموزش و پرورش است. قانونی قرار است که تصویب شود بر اساس آن، بازیکنان خارجی که به ایران می‌آیند، عددی از قراردادشان کم شود تا به توسعه فوتبال و فوتسال کشور اختصاص داده شود. امیدوارم بتوانیم در طول کل کشور جریان‌سازی کنیم و هر کسی که فکر می‌کند می‌تواند در این مجموعه قرار بگیرد اما پول ندارد بتواند به طور رایگان در کنار ملی‌پوشان قرار بگیرد. زمین‌های خاکی به طور کامل تعطیل شده بودند ولی با این طرح این سیستم یک‌بار دیگر رونق خواهد گرفت.
 


نظرات

آخرین اخبار
حضور رئیس‌جمهور در مراسم روضه خانگی شهید لاریجانی
طرح ائتلاف نظامی جدید در جنوب لبنان
پیروزی قاطع بسکتبال ایران مقابل اردن
رؤسای مجالس بنگلادش و سریلانکا به تهران رسیدند
شهادت مرزبان هنگ مرزی سراوان
هشدار آلودگی هوا در تهران؛ ماسک بزنید و تردد را کم کنید
آمار بی‌سابقه زخمی‌های ارتش اسرائیل فاش شد
عراقچی: سنتکام امنیت نیاورد، ناامنی آورد
هیات پارلمانی جنبش امل با قالیباف دیدار کرد
مدیرعامل استقلال در باشگاه تراکتور!
دبیرکل ناتو: عضویت اوکراین فعلاً منتفی است
جزئیات کامل تشییع رهبر شهید در نجف و کربلا اعلام شد
گروسی: حمله به تأسیسات هسته‌ای غیرقابل قبول است
بیانیه وزارت دفاع در دعوت از مردم برای حضور در مراسم تشییع قائد شهید امت
نتانیاهو در پیچ آخر؛ آیا سایه جنگ، آخرین برگ برنده انتخاباتی است؟
سکه در بازار تهران جهش کرد
آماده‌باش گسترده تهران برای مراسم تشییع
حادثه مرگبار برای نظامیان اسرائیل در جنوب لبنان
دعوت مخبر برای حضور در بدرقه امام شهید
افزایش سهمیه سوخت در ایام تشییع رهبر شهید
تکرار «فشار حداکثری» علیه ایران راهبرد نیست، آرزواندیشی است
سفارت اتریش در تهران فعالیتش را از سر گرفت
عاملان شهادت نیروهای پلیس در تفتان به هلاکت رسیدند
نماینده بلاروس برای وداع با رهبر شهید به ایران سفر می‌کند
میرکریمی و مجیدی پای کار «سلام آخر»
فراخوان عارف برای حضور میلیونی در بدرقه امام شهید انقلاب
پیشنهاد آمریکا به ایران درباره تنگه هرمز رد شد
شهادت 100 نیروی الحشد الشعبی در حملات اخیر آمریکا و اسرائیل
مقام ارشد چین برای تشییع رهبر شهید وارد تهران شد
پروازهای داخلی و خارجی شنبه و یکشنبه برقرار است
آمریکا عامل خیانت به دیپلماسی است
موج همبستگی پاکستان با ایران در تهران
بلومبرگ: اروپا عوارض تنگه هرمز را پذیرفت
آغاز واریز ماهانه 2 میلیون تومان برای متولدین 1405 از فردا
درخشش محسن چاوشی در اسپانیا
پیام متفاوت نبیه بری برای رهبر شهید
رایزنی پاکستان و عربستان درباره مذاکرات ایران
چادرملو بالاخره آسیایی شد؛ جزئیات تصمیم فدراسیون
آمریکا برای جلوگیری از رأی‌گیری علیه تحریم کوبا دست به کار شد
درخشش ایران در المپیاد جهانی فیزیک
دعوت فرمانده کل ارتش برای حضور گسترده مراسم بدرقه رهبر شهید
تهران؛ پیش از طوفان اشک و اراده
وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و افغانستان دیدار کردند
بقائی: نشست بحرین پوششی برای سیاست‌های مخرب آمریکاست
غرق شدن کودک مبتلا به اوتیسم در دریاچه
فروش بلیت پرواز تهران-نجف در روز تعطیلی فرودگاه امام
آمار شهدای لبنان به 4298 نفر رسید
انفجار مهیب دمشق؛ 4 کشته و 10 زخمی
قهرمانی آسیا برای فرنگی‌کاران جوان ایران
تهران آماده بزرگ‌ترین بدرقه تاریخ شد+جزئیات