×
اجتماعی
شناسه خبر : 255750
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/08/18 ساعت 04:00
کاهش فشار خون با شلوار داغ!

کاهش فشار خون با شلوار داغ!

در تحقیقی که به تازگی منتشر شده، پژوهشگران موسسه UNT Health Fort Worth متوجه شده‌اند گرما درمانی در خانه احتمالا کلید کاهش فشار خون است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: به گزارش فیز، در این تحقیق گروهی از سالمندان شلوارهای گرم کن دار را به مدت یک ساعت در چهار روز هفته پوشیدند.

فشار خون این عده پس از هشت هفته بهبود یافت و فشار خون سیستولیک شان نیز که جریان خون هنگام ضربان قلب را رصد می کند، پنج واحد کاهش یافت. دکتر آمیت خرا کاردیولوزیست و پروفسور پزشکی در مرکز پزشکی UT Soutwestern که در این پژوهش شرکت نداشت، می گوید: بررسی روش هایی که ریسک فشار خون بالا مانند سکته و حمله قلبی را کاهش می دهد، اهمیت زیادی دارد.

البته به عقیده خرا این روش جایگزینی برای داروهای فشار خون نیست، اما جذاب است و درمان کمکی بالقوه برای دیگر بیماری های قلبی و مشکلات آن به حساب می آید.

به گفته اسکات رومرو استادیار و رهبر این تحقیق می گوید: تحقیق در سال ۲۰۲۵ میلادی نشان داده فرورفتن در آب گرم می تواند فشار خون را کاهش دهد، سیستم ایمنی بدن را تحریک کند و در گذر زمان شیوه تحمل فشار گرما توسط بدن را بهبود بخشد. پژوهش های دیگر نیز نشان دادند گرما درمانی عملکرد قلبی را در افراد میان سال و سالمند بدون در نظر گرفتن ابتلای آنها به بیماری های مزمن بهبود می بخشد و مزایای آن را می توان با ورزش آیروبیک مقایسه کرد.

وی در ادامه می افزاید: واکنش کاردیوواسکولار به قرار گرفتن در معرض گرما بسیار جالب و تقریبا با ورزش یکسان است. ضربان قلب تغییر می کند، جریان خون و ماهیچه ها تغییر می کنند. به همین دلیل ما معتقدیم گرما درمانی روشی مناسب است زیرا تقریبا عملکردهای ورزش را تقلید می کند.

افزایش دمای مرکزی بدن با گرمادرمانی معمولاً به معنای گذراندن وقت منظم در سونا یا جکوزی است که اگر فرد به هیچ کدام دسترسی نداشته باشد، مشکل خواهد بود. رومرو و ایزابلا رویز، نویسنده اول این پژوهش، برای افزایش دسترسی بیشتر به گرمادرمانی آزمایشی انجام دادند تا دریابند آیا پوشیدن شلوارهایی با لوله‌هایی که آب گرم در آن جریان دارند، می توانند مزایای قلبی عروقی مشابهی فراهم کنند یا خیر. به گفته رومر که این شلوارها از لباس‌هایی که توسط ناسا برای بررسی عملکرد قلبی عروقی در طول استرس گرمایی ساخته شده بودند، الهام گرفته شده اند.

محققان ۱۹ بزرگسال ۵۵ تا ۸۰ ساله را که بیماری تشخیص داده شده فشار خون بالا نداشتند، به کار گرفتند و آنها را به دو گروه سنی مشابه تقسیم کردند. یک گروه شلوارهای گرمی پوشید در آن آب با دمای تقریباً ۱۲۴ درجه فارنهایت در گردش بود و دمای پوست را تا حدود ۱۰۴ درجه افزایش می‌داد. رومرو و رویز این تنظیمات را بر اساس کارهای قبلی انتخاب کردند که نشان می‌داد دمای مرکزی بدن را در بزرگسالان مسن‌تر در طول یک ساعت حدود یک تا دو درجه فارنهایت افزایش می‌دهد.

گروه دیگر شلوارهایی با گرمای معتدل پوشیدند که دمای آب آنها تا ۸۸ درجه فارنهایت داغ شده بود و دمای پوست بالاتر از ۹۰ درجه می رفت. به گفته رومرو این شلوها احساس خوشایندی داشتند اما سبب نمی شدند افراد مانند گروهی که گرما درمانی می شدند، عرق کنند.

فشار خون شرکت کنندگان به سه روش اندازه گیری شد.

شرکت‌کنندگان روال عادی خود را حفظ کردند و چهار روز در هفته، یک ساعت را به پوشیدن شلوار گرمایی اختصاص دادند. پس از هشت هفته، وقتی برای آزمایش‌های نهایی به آزمایشگاه بازگشتند، نتایج قابل توجه بود. فشار خون سیستولیک در گروه درمان گرمایی حدود پنج واحد کاهش یافته بود و در سونوگرافی، لایه داخلی رگ‌های خونی در اعضای این گروه بهبود قابل توجهی نشان می‌داد و بهتر از قبل منبسط می‌شد.

به گفته محققان شلوارهای داغ به این نتایج منجر شده بود.


مهر
نظرات

آخرین اخبار
کمالوندی: حمله به تاسیسات تحت نظارت پادمان جنایت جنگی است
عارف: ذخایر استراتژیک دارو در وضعیت مطلوب است
هدف آمریکا در ایران شکست خورد
دلنوشته قالیباف برای رهبر شهید انقلاب در روز جمهوری اسلامی ایران
هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول است
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ جزئیات حمله به فولاد مبارکه
ادامه مقاومت متحدان تاریخی آمریکا به جنگ عیله ایران
حق بیمه زنان خانه دار در 6 ماه اول 1405 اعلام شد
معاون دفتر پزشکیان: خط رسانه‌ای تخریب رئیس‌جمهوری، مشکوک است
عزیزی: دوران مهمان نوازی 47 ساله در تنگه هرمز تمام شده است
محکومیت حمله آمریکا و اسرائیل به اماکن سازمان ملل در ایران توسط تهران
اقدام غیرقانونی ترامپ در محدود کردن رای‌دهی پستی
چرا جنگ زمینی می تواند تکلیف جنگ را به نفع ایران تعیین کند؟
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون چهارشنبه 12 فروردین+جدول پخش
ربیعی: خسارت زیادی به فدراسیون وزنه‌برداری وارد شده است
ایران خواستار محکومیت حمله تروریستی به سازمان منابع طبیعی
هاآرتص: ترامپ خاورمیانه را به آتش می‌کشد و از جهان انتظار دارد آتش را خاموش کند
نیکزاد‌: تنگه هرمز هرگز باز نمی‌شود
انجام بیش از 3 هزار مأموریت اورژانس تهران در جنگ رمضان
تاکنون 1262 نفر از هموطنان از دبی به کشور بازگشته‌اند
مدیرعامل شل: اروپا به زودی با کمبود سوخت مواجه می شود
صعود قیمت جهانی طلا نسبت به دو هفته گذشته
پیام فرماندهی کل انتظامی کشور بمناسبت 12 فروردین
رصد دقیق وضعیت کودکان واگذار شده به خانواده‌ها در ایام جنگ
رفراندوم زیر چتر جنگ!
افزایش قیمت‌ها و ضرورت تمرکز بر حمایت از اقشار آسیب‌پذیر
عملیات مشترک یمن با ایران و حزب‌الله علیه اهداف دشمن صهیونیستی
گروه بندی کامل جام جهانی بعد از صعود آخرین تیم ها
بقائی: نیروهای مسلح ما برای هر سناریویی آماده‌اند
تداوم آرامش در بازار کالاهای اساسی
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
پیام رئیس قوه قضاییه به‌ مناسبت 12 فروردین
3 صهیونیست در حمله موشکی ایران به اراضی اشغالی زخمی شدند
وضعیت آب و هوا امروز 12 فروردین 1405+ وضعیت استانها
ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
سیزده‌ای به رنگ غیرت؛ از سبزه تا سرخِ لاله‌ها، پیمان دوباره با ایران
23 عملیات مقاومت عراق علیه پایگاه‌های آمریکا انجام شد
فعالیت 30 درصدی شعب بانک‌ها از 15 فروردین ماه
صعود عراق به جام جهانی بعد از 40 سال
تجاوز به ایران، حمله به اقتصاد جهان
اف‑35 نیروی هوایی آمریکا سقوط کرد
شهادت 11 فعال صنعت دارو و تجهیزات پزشکی
تکرار تجربه 12 فروردین در میدان جدید جنگ
برگزاری دور پایانی مرحله پلی‌آف انتخابی جام‌جهانی 2026
آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی فعال شد
تساوی دیدار مصر در برابر اسپانیا قهرمان اروپا
سناتور آمریکایی: جنگ در ایران افزایش سرسام‌آور قیمت‌ها در آمریکا را به دنبال داشت
«چک‌لیستِ» صلیب سرخ برای آمادگیِ مراقبان در شرایط بحران
جهانی‌سازی جنگ؛ خطای محاسباتی بزرگ آمریکا
خودداری لهستان از ارسال سامانه‌های دفاع موشکی پاتریوت به خاورمیانه