×
بین الملل
شناسه خبر : 255730
تاریخ انتشار : شنبه 1404/08/17 ساعت 15:25
افزایش فشار ترامپ بر مخالفان سیاسی

افزایش فشار ترامپ بر مخالفان سیاسی

صدور احضاریه فدرال علیه چند مقام بلندپایه دولت آمریکا از جمله «جان برنان» مدیر سابق سیا بر سر ادعاهای دخالت روسیه در نتیجه انتخابات 2016 آمریکا و پیروزی «دونالد ترامپ»، با واکنش‌هایی مبنی بر هدف گیری مخالفان سیاسی رئیس‌جمهوری ایالات متحده روبرو شده است.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌ به گزارش روز شنبه ایرنا از روزنامه واشنگتن اگامینر، جان برنان مدیر سابق سیا و پیتر استرازک و لیزا پیج مقامات سابق اف‌بی‌آی، از جمله افرادی هستند که براساس گزارش های رسیده دیروز جمعه با احضاریه‌های فدرال مربوط به تحقیقات وزارت دادگستری در مورد منشا تحقیقات روابط ترامپ و روسیه و اتهامات سوءاستفاده‌ اطلاعاتی در دوران ریاست جمهوری باراک اوباما روبرو شده اند.

براساس منابع قضایی برنان، استرازک و پیج سه مقام بلندپایه سابق این احضاریه‌ها را دریافت کرده‌اند. فاکس نیوز در خبری در همین زمینه اعلام کرد که دولت ترامپ قصد دارد در روزهای آینده تا ۳۰ احضاریه در همین زمینه صادر کند.

گفته می‌شود یک هیات منصفه در بخش جنوبی ایالت فلوریدا این احضاریه‌ها را صادر کرده است.

برنان از جمله مقامات دوران اوباما است که در ترویج ادعای دخالت روسیه در پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ نقش داشته است؛ ادعایی که به ارزیابی جامعه اطلاعاتی در سال ۲۰۱۷ در مورد تبانی روسیه راه یافت.

جان راتکلیف مدیر سیا نیز در بررسی جداگانه با تائید دخالت برنان در روایت حمایت روسیه از پیروزی ترامپ، گفت که برنان و جیمز کومی مدیر سابق اف‌بی‌آی، تلاش کرده اند تا اطلاعات تائید نشده را در ارزیابی‌های رسمی اطلاعاتی بگنجانند.

براساس گزارش فاکس نیوز، راتکلیف شواهد مربوط به آنچه که تخلف برنان دانسته را برای پیگرد قانونی به کش پاتل مدیر اف‌بی‌آی، ارجاع داده است.

بررسی دوباره پرونده برنان بیش از دو هفته پس از آن صورت می‌گیرد که جیم جردن رئیس کمیته قضایی مجلس نمایندگان، از پم باندی دادستان کل ایالات متحده خواست تا وی را تحت پیگرد قانونی قرار دهد.

جردن در این خصوص گفت که برنان در مورد نقش سیا در «پرونده استیل» (پرونده مامور کریستوفر استیل که از سوی کرزار تبلیغاتی هیلاری کلینتون نامزد حزب دموکرات برای انتخابات ۲۰۱۶ تامین مالی شد و ادعاها در باره روابط احتمالی میان دولت ترامپ و روسیه و نقش مسکو در پیروزی ترامپ در انتخابات ۲۰۱۶ را تهیه کرد) دروغ گفته است.

استرازک و پیج نیز در سال ۲۰۱۷ برای کار در تیم رابرت مولر دادستان ویژه وقت که وظیفه تحقیق در مورد تبانی روسیه در پیروزی ترامپ در انتخابات ۲۰۱۶ را برعهده داست، منصوب شدند. استرازک در آن زمان به عنوان معاون دستیار مدیر ضد اطلاعات اف‌بی‌آی و پیج به عنوان وکیل اف‌بی‌آی فعالیت می‌کرد.

در هفته‌های اخیر، وزارت دادگستری دولت ترامپ، جیمز کومی مدیر سابق اف بی آی، لیتیشیا جیمز دادستان کل نیویورک، و جان بولتون مشاور امنیت ملی ترامپ در دولت نخست او را متهم کرده است. این اتهامات انتقاداتی را برانگیخته است مبنی بر آنکه رئیس‌جمهور در حال هدف قرار دادن مخالفان خود بوده و برنان و دیگر شخصیت ها نیز نفرات بعدی هستند.


اخبار مرتبط
ورود مهاجران با «چاقی و دیابت» به آمریکا ممنوع می شود
یکشنبه 1404/08/18 ساعت 09:41
ورود مهاجران با «چاقی و دیابت» به آمریکا ممنوع می شود
طبق دستورالعمل جدید دولت آمریکا، متقاضیان ویزا در صورتی که به چاقی، دیابت یا بیماری‌های پرهزینه مبتلا باشند، ممکن است درخواستشان رد شود. مأموران صدور ویزا باید توان مالی و سلامت متقاضیان را ارزیابی کنند تا «سربار جامعه» نشوند.
حمایت جمهوری خواهان به رهبری ترامپ از حزب افراطی آلمان
جمعه 1404/08/16 ساعت 22:25
حمایت جمهوری خواهان به رهبری ترامپ از حزب افراطی آلمان
ظاهراً حزب افراطی جایگزینی برای آلمان می‌خواهد با اردوگاه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا اتحادی ایجاد کند و جمهوری‌خواهان آمریکایی از حزب ترامپ قرار است از نظر سیاسی مداخله کنند و کمک‌های ملموسی به این حزب افراطی ارائه دهند.
واکنش عجیب ترامپ به شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات
چهارشنبه 1404/08/14 ساعت 10:32
واکنش عجیب ترامپ به شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات
«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا پس از شکست حزبش در انتخابات فرمانداری دو ایالت و شهرداری نیویورک، در پستی در «تروث سوشال» دلیل این عدم موفقیت را نبود نامش در برگه رای دانست.
نظرات

آخرین اخبار
نیویورک تایمز ادعای جدید ترامپ را تکذیب کرد
توقف استخراج در میادین گازی استراتژیک تل‌آویو در پی حملات موشکی
وقوع انفجار در نزدیکی یک نفتکش در شمال ابوظبی
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 19 اسفند 1404 + جدول
وقاحت یک رئیس‌جمهور در تهدید وجودی ایرانیان
پیام خاتمی به مناسبت انتخاب سومین رهبر انقلاب اسلامی
حملات جدید آمریکایی- صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/انهدام موشک کروز آمریکا
تحلیلگر سرشناس جهان عرب: ترامپ در دام نتانیاهو گرفتار شد
پوتین پیشنهادهایی برای حل و فصل مسئله ایران به ترامپ داده است
گفت‌وگوی وزیران خارجه ایران و ترکیه
تقویت تدابیر امنیتی در اطراف منزل نتانیاهو
قطر: کانال‌های ارتباطی با ایران قطع نیستند
رد شایعه آلودگی آب تهران پس از انفجار مخازن نفتی
تاجگردون: ایران مقتدر می‌ماند
مراسم تشییع شهدای جنگ تحمیلی رمضان فردا در تهران برگزار می‌شود
اسکان 1700 آسیب دیده جنگ در هتل‌های منتخب
کارلسون: دیپلماسی آمریکا دروغین است
فرار سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی به پناهگاه از ترس موشک‌های ایران
مورنینگ‌استار: 165 دختر دانش‌آموز میناب و سکوتی که «گزینش‌گری اخلاقی غرب» را برملا کرد
پرداخت حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از عصر امروز + جزئیات و جدول پرداخت
انتخاب [آیت‌الله] مجتبی، طرح ترامپ را خراب کرد
فردا تمامی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار تعطیل است
سرلشکر عبداللهی: آمریکا و رژیم صهیونیستی باید از کرده‌ی خود اظهار پشیمانی کنند
زمزمه‌های واشنگتن برای آتش‌بس و شگفتی تیم ترامپ از ایستادگی ایران
آرامکو درباره عواقب فاجعه‌بار برای بازارهای نفت هشدار داد
بیش از 19 هزار واحد غیرنظامی در کشور آسیب دیده‌اند
تأکید وزیر راه و شهرسازی بر تسریع بازسازی مناطق آسیب‌دیده از جنگ
سخنگوی پلیس از آغاز فعالیت مراکز تعویض پلاک در کشور خبر داد
یک فروند پهپاد هرون TP در حوالی تهران منهدم شد
هاآرتص: ترامپ و نتانیاهو به مردم دروغ می گویند
هیچ کمبودی در تأمین گوشت و مرغ کشور نیست
گزارش پنتاگون از هزینه میلیاردی جنگ با ایران
دادگستری رژیم صهیونیستی درخواست عفو نتانیاهو را رد کرد
دست درازی دشمن به حافظه تاریخی و فرهنگی ایران
قیمت محصولات ایران خودرو امروز سه‌شنبه 19 اسفند 1404 + جدول
مخالفت کره جنوبی با انتقال پاتریوت‌های آمریکا به منطقه
سخنگوی دولت: ما جنگ را آغاز نکردیم ولی پایان دهنده آن خواهیم بود
بارش باران در نقاط مختلف کشور
برق مناطق آسیب‌دیده تهران و البرز در کمتر از 2 ساعت وصل شد
5 سند بین‌المللی درباره آسیب به محیط زیست در جنگ‌ها
قالیباف: به دنبال آتش‌بس نیستیم
نخست وزیر اسلواکی: حملات نظامی به ایران نقض قوانین بین‌المللی است
پیش‌بینی قطارهای فوق العاده برای جابه‌جایی حجاج
مرحله هشتم کالابرگ الکترونیکی با تغییرات جدید آغاز شد + جزئیات
موشک‌های ایران شیر گاز اسرائیل را بست
تقدیر قالیباف از بیعت مردم با رهبر انقلاب اسلامی
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 19 اسفند 1404
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
افزایش 50 درصدی اعتبار بانکی بنگاه‌های اقتصادی
افزایش قیمت سوخت در جهان، پروازها را گران کرد