×
بین الملل
شناسه خبر : 255710
تاریخ انتشار : شنبه 1404/08/17 ساعت 13:58
آمار تکان‌دهنده سازمان ملل از حملات ژیم صهیونیستی به کرانه باختری

آمار تکان‌دهنده سازمان ملل از حملات ژیم صهیونیستی به کرانه باختری

سازمان ملل در تازه‌ترین آمار خود از افزایش تعداد حملات ثبت شده نظامیان ارتش اسرائیل و شهرک‌نشینان صهیونیستی به فلسطینی‌ها در کرانه باختری و تخریب‌ منازل آنها خبر داد، اقدامی که نگرانی‌ها را نسبت به تأسیس کشور فلسطین تشدید کرده است.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌ به نقل از خبرگزاری رویترز، سازمان ملل متحد روز جمعه اعلام کرد که شهرک‌نشینان صهیونیستی در ماه اکتبر (مهر) حداقل ۲۶۴ حمله به فلسطینیان در کرانه باختری اشغالی انجام داده‌اند که بالاترین تعداد حملات ثبت شده در یک ماه از زمانی است که سازمان ملل شروع به رصد چنین رویدادهایی از سال ۲۰۰۶ کرده است.

دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد در بیانیه‌ای نسبت به تشدید روند خشونت‌ها هشدار داد و گفت که این حملات که منجر به کشتار فلسطینی‌ها، زخمی‌شدن و خسارت مالی به آنها شده است، به طور متوسط ‌۸ بار در روز انجام شده است.

این دفتر اعلام کرد: از سال ۲۰۰۶، ما بیش از ۹ هزار و ۶۰۰ حمله از این نوع را ثبت کرده‌ایم. این در حالی است که ۱۵۰۰ مورد از آنها فقط طی سال جاری انجام شده است که حدود ۱۵ درصد از کل حملات را شامل می‌شود و نشان‌دهنده افزایش شدید خشونت علیه فلسطینی‌ها طی ماه‌های جاری است.

به گزارش سازمان ملل متحد، کرانه باختری، محل سکونت حدود ۲.۷ میلیون فلسطینی و کانون اصلی تلاش‌ها برای ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی است؛ اما مقامات صهیونیستی در واکنش به شناسایی کشور فلسطین توسط کشورهای غربی، به سرعت اقدام به گسترش و توسعه شهرک‌سازی‌ها در مناطق فلسطینی‌ها کرده‌اند که منجر به تکه‌تکه شدن این سرزمین و ضربه به پیوستگی کرانه باختری باری تأسیس کشور فلسطین است.

طبق قطعنامه ۲۳۳۴ شورای امنیت سازمان ملل نیز، شهرک‌سازی در سرزمین‌های اشغال‌شده طی جنگ شش‌روزه (۱۹۶۷) غیرقانونی است و عمده کشورها از این قطعنامه حمایت می‌کنند. این در حالی است که بیش از نیم میلیون شهرک‌نشین صهیونیستی در کرانه باختری زندگی می‌کنند.

این دفتر اعلام کرد: آمارهای سازمان ملل نشان می‌دهد که از ابتدای سال جاری تا روز چهارشنبه، ۴۲ کودک فلسطینی توسط نظامیان اسرائیلی در کرانه باختری کشته شده‌اند.

او افزود: این بدان معناست که از هر پنج فلسطینی که در سال ۲۰۲۵ توسط نظامیان صهیونیستی در کرانه باختری کشته شده‌اند، یک نفر کودک بوده است.

با این حال، نمایندگی رژیم صهیونیستی در سازمان ملل متحد هنوز در رابطه با گزارش رویترز اظهار نظر نکرده و پاسخی در این مورد نداده است.


اخبار مرتبط
یورش‌های گسترده رژیم صهیونیستی در چندین شهر کرانه باختری
سه‌شنبه 1404/08/20 ساعت 08:41
یورش‌های گسترده رژیم صهیونیستی در چندین شهر کرانه باختری
منابع محلی در کرانه باختری بامداد امروز (سه‌شنبه) از موج جدید یورش‌های نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی به چندین شهر، روستا و اردوگاه در شمال و جنوب این منطقه خبر دادند.
آمریکا کنترل ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه را به دست می‌گیرد
شنبه 1404/08/17 ساعت 10:07
آمریکا کنترل ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه را به دست می‌گیرد
دولت آمریکا با ارائه طرح جدیدی اعلام کرد که به جای رژیم صهیونیستی، مرکز فرماندهی بین‌المللی به رهبری آمریکا در «کریات‌گات» مسؤولیت هماهنگی ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه را به دست خواهد گرفت. اقدامی که نگرانی‌های رژیم صهیونیستی را نسبت به افزایش مداخله ایالات متحده در غزه، دوچندان کرده است.
سازمان ملل خواستار بازگشایی همه گذرگاه‌های غزه شد
شنبه 1404/08/17 ساعت 08:59
سازمان ملل خواستار بازگشایی همه گذرگاه‌های غزه شد
سخنگوی سازمان ملل متحد بار دیگر تاکید کرد که باید گذرگاه‌های بیشتری باز شود تا کمک‌های انسانی بدون مانع به فلسطینیان در نوار غزه برسد.
نظرات

آخرین اخبار
قیمت جدید گندم تا هفته آینده اعلام می‌شود
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
گفتگوهای تلفنی وزیر امور خارجه ایران با وزرای خارجه منطقه
نتایج نهایی آزمون استخدامی برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد
جزئیاتی از زمان اجرای مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی
عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود/مذاکره فقط با تضمین واقعی
جدول لیگ برتر پس از پایان هفته هجدهم
برف و کولاک در راه ایران + نقشه
تاکید پاکستان بر اهمیت دیپلماسی و صلح
آتش‌سوزی در شهرک صنعتی کاوش البرز 2 کشته بر جا گذاشت
ارتش اسرائیل آمار 70 هزار شهید غزه را پذیرفت
سردار وحیدی: دشمن نه می‌تواند ملت ایران را بترساند، نه فریب دهد
حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان ادامه دارد
هشدار هواشناسی درباره افزایش موج در جنوب کشور
آوردن این همه دارایی به تیررس ایران؛ اطمینان‌خاطر ترامپ از کجاست؟
خیز حسن یزدانی برای اولین طلای وزن 97 کیلوگرم
بازار معاملات همچنان کساد است
اتحادیه اروپا بسته تحریمی جدید علیه ایران تصویب کرد
از سوی سایپا؛ فروش خودرو آریا برای اولین بار آغاز شد
آغاز جشنواره فیلم فجر از پردیس ملت با یک انیمیشن
تحلیلگران: اختلال در عرضه نفت ایران با وجود حضور نظامی آمریکا بعید است
پوتین در دیدار با رئیس امارات: تحولات ایران را زیر نظر داریم
کدام آزادکاران به تیم ملی کشتی کشور دعوت شدند؟
قیمت محصولات ایران خودرو افزایش می‌یابد؟
پیام تهران به واشنگتن: تسلیم امضا نمی‌شویم
ماجرای سفر مقامات عربستان سعودی و اسرائیل به واشنگتن چیست؟
در صورت حمله به ایران، پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم
تاج: ایران از جام جهانی حذف شدنی نیست
اسرائیل برای اولین بار آمار شهدای غزه در جنگ را پذیرفت
ادعاهای تکراری استارمر علیه ایران
وزیر فرهنگ: بپذیریم که میزان مصرف فرهنگی در کشور بالا نیست
تقویت عرضه اسکناس ارزی
دستور پزشکیان برای رفع مشکل نقدینگی صنایع و تولیدی‌ها
تشکیل ارتش مستقل اروپایی: آرزو یا واقعیت؟
درخواست ویژه استقلال درباره برگزاری بازی‌های خانگی
اروپا تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد
دیدار وزیرخارجه ترکیه با سفیر آمریکا
الحاق 1000 فروند پهپاد به ارتش برای پاسخگویی به تهدیدها
کرملین: هنوز پتانسیل مذاکره با ایران وجود دارد
عراقچی فردا به ترکیه می رود
معاون ارزی بانک مرکزی منصوب شد
سن ورود به پیش‌دبستانی کاهش یافت ؟
میزان قدرت موشکی ایران برای پاسخ به آمریکا چقدر است؟
توضیحات شهردار درباره پناهگاه‌های جنگی در صورت درگیری احتمالی
بسته پیشنهادی پزشکیان برای مدیریت پسابحران
رژیم صهیونیستی همچنان آتش بس غزه را نقض می‌کند
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404