×
بین الملل
شناسه خبر : 255674
تاریخ انتشار : شنبه 1404/08/17 ساعت 10:07
آمریکا کنترل ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه را به دست می‌گیرد

آمریکا کنترل ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه را به دست می‌گیرد

دولت آمریکا با ارائه طرح جدیدی اعلام کرد که به جای رژیم صهیونیستی، مرکز فرماندهی بین‌المللی به رهبری آمریکا در «کریات‌گات» مسؤولیت هماهنگی ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه را به دست خواهد گرفت. اقدامی که نگرانی‌های رژیم صهیونیستی را نسبت به افزایش مداخله ایالات متحده در غزه، دوچندان کرده است.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌ به گزارش از «یدیعوت آحارانوت»، دولت آمریکا به تازگی در حال اجرای طرح جدیدی است که بر اساس آن، مرکز فرماندهی بین‌المللی ایالات متحده در «کریات‌گات» به جای ارتش رژیم صهیونیستی بر ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه نظارت خواهد کرد.

طبق گزارشی که روز جمعه در «واشنگتن پست» منتشر شد، مرکز فرماندهی ایالات متحده که بر اجرای آتش‌بس غزه نظارت دارد، روز گذشته (جمعه)، به رژیم صهیونیستی اطلاع داد که مسئولیت هماهنگی تحویل کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه را بر عهده خواهد گرفت.

در همین حال، یک مقام آمریکایی به واشنگتن پست گفت: اسرائیلی‌ها بخشی از مذاکرات هستند؛ اما تصمیمات توسط ایالات متحده گرفته می‌شود. وی افزود که این اقدام در عمل اسرائیل را به یک بازیگر ثانویه در تصمیم‌گیری درباره ماهیت و میزان کمک‌های ارسالی به غزه تبدیل می‌کند.

با این حال، واشنگتن هنوز مشخص نکرده است که کنترل ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه چگونه اجرا خواهد شد یا اینکه محدودیت‌های اعمال شده از سوی رژیم صهیونیستی لغو خواهد شد یا خیر.

این در حالی است که سازمان‌های امدادرسانی فعال در غزه پیش از این مخالفت خود را با این طرح ابراز کرده و هشدار داده‌اند که این شیوه کمک‌رسانی، خطر تکرار شکست‌های صندوق بشردوستانه غزه را که اوایل امسال توسط ایالات متحده و رژیم صهیونیستی راه‌اندازی شد، به همراه دارد؛ صندوقی که توسط نیروهای نظامی اشغالگران به تله مرگ برای فلسطینی‌های در صف انتظار غذا تبدیل شده بود.

ستاد فرماندهی ایالات متحده در کریات‌گات، میزبان نمایندگانی از ۴۰ کشور و سازمان مختلف است و «تیم هاوکینز»، سخنگوی فرماندهی مرکزی ایالات متحده (سنتکام) اظهار داشت: یکی از مزایای حضور همه نمایندگان این است که به ما اجازه می‌دهد بین اولویت‌های اصلی تمایز قائل شویم و نیازهای موجود را در میدان درک کنیم.

طبق گزارش واشنگتن پست، در حالی که بازسازی نوار غزه به محل اختلاف تبدیل شده است، چند مشاور ارشد دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا طرح جدیدی ارائه داده‌اند که بر اساس آن ۱۶ منطقه امن در امتداد «خط زرد»، خطی که ارتش اسرائیل طبق مرحله اول توافق به آنجا عقب‌نشینی کرده است، ارائه کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، فلسطینی‌هایی که در این مناطق غربالگری می‌شوند، می‌توانند از حمایت، غذا و سایر کمک‌های بشردوستانه بهره‌مند شوند.

این در حالی است که واشنگتن به جای تکیه بر سازمان ملل و سازمان‌های بشردوستانه بزرگ در نوار غزه، به دنبال توزیع کمک‌های بشردوستانه با هدف فشار بر حماس برای خلع سلاح است.

به گفته منبعی نزدیک به دولت آمریکا، «جرد کوشنر»، داماد و مشاور ترامپ نیز که به همراه «استیو ویتکاف»، فرستاده ویژه کاخ سفید در امور آسیای غربی، به عنوان نماینده آمریکا در اجرای توافق آتش‌بس غزه حضور دارد، خواستار ماندن ارتش رژیم صهیونیستی در نوار غزه و کنترل بر بخشی از آن شده است. وی افزود که حضور حماس در بقیه غزه مانعی برای بازسازی آن محسوب می‌شود.


اخبار مرتبط
غزه تحویل گرفتن 15 پیکر شهید از رژیم صهیونیستی را تأیید کرد
شنبه 1404/08/17 ساعت 16:07
غزه تحویل گرفتن 15 پیکر شهید از رژیم صهیونیستی را تأیید کرد
وزارت بهداشت شهر غزه از تحویل گرفتن 15 پیکر شهید از رژیم صهیونیستی خبر داد.
آمار تکان‌دهنده سازمان ملل از حملات ژیم صهیونیستی به کرانه باختری
شنبه 1404/08/17 ساعت 13:58
آمار تکان‌دهنده سازمان ملل از حملات ژیم صهیونیستی به کرانه باختری
سازمان ملل در تازه‌ترین آمار خود از افزایش تعداد حملات ثبت شده نظامیان ارتش اسرائیل و شهرک‌نشینان صهیونیستی به فلسطینی‌ها در کرانه باختری و تخریب‌ منازل آنها خبر داد، اقدامی که نگرانی‌ها را نسبت به تأسیس کشور فلسطین تشدید کرده است.
سازمان ملل خواستار بازگشایی همه گذرگاه‌های غزه شد
شنبه 1404/08/17 ساعت 08:59
سازمان ملل خواستار بازگشایی همه گذرگاه‌های غزه شد
سخنگوی سازمان ملل متحد بار دیگر تاکید کرد که باید گذرگاه‌های بیشتری باز شود تا کمک‌های انسانی بدون مانع به فلسطینیان در نوار غزه برسد.
درخواست 125 عضو دموکرات کنگره برای اجرای آتش‌بس در غزه
جمعه 1404/08/16 ساعت 23:07
درخواست 125 عضو دموکرات کنگره برای اجرای آتش‌بس در غزه
بیش از صد نماینده دموکرات کنگره آمریکا در نامه‌ای به وزیر خارجه این کشور خواستار اجرای فوری توافق آتش‌بس در غزه و تضمین دسترسی غیرنظامیان فلسطینی به کمک‌های انسانی شدند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هشدار سرعت لحظه‌ای در جاده‌ها؛ رانندگان مراقب باشید!
تنها 29 درصد صهیونیست‌ها احساس امنیت می‌کنند
هوای تهران دوباره آلوده شد
غرب برای مداخله و تاثیرگذاری بر انتخابات دومای دولتی روسیه تلاش می کند
اظهارات بحث‌برانگیز درباره آرزوی مرگ ترامپ توسط زلنسکی
آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد 1405 تا پایان امشب
هشدار صریح روسیه به استقرار نیروی نظامی غرب در اوکراین
موافقت اروپا با ارائه کمک 90 میلیارد یورویی به اوکراین
حمله مرگبار آمریکا در آب‌های آزاد شرق اقیانوس آرام
آزمایش پهپادی که آمریکا از ایران الهام گرفت
دستور ترامپ به اوکراین برای نهایی‌کردن توافق صلح با روسیه
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |جمعه 28 آذر
شکایت پرسپولیس از سکوهای ورزشگاه تبریز بعد از حذف در جام حذفی
برنامه مسابقات ورزشی امروز 28 آذر 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 28 آذر + وضعیت استان ها
چاقی کودکان؛ خطری که در کمین نسل آینده ایرانیان است
کشفی باورنکردنی درباره بیماری‌های خودایمنی
جارد ایزاکمن کیست و چرا رئیس ناسا شد؟
نوراینفو | نکات کلیدی برای بهبود مدیریت مالی
هوش مصنوعی جدید گوگل، بهتر از ChatGPT
ویتامین‌های مهمی که هنگام بارداری مانع پوسیدگی دندان‌های کودکان می‌شود
قرارداد اسرائیل و آلمان برای سیستم دفاعی «آرو 3»
تیم ملی فوتبال مراکش قهرمان جام کشورهای عربی شد
توقف پروازها در بندرعباس به دلیل طوفان شدید
واکنش ایران به اشغالگری اسرائیل در سوریه
تحلیل دقیق الجزیره از جنگ 12 روزه
سازمان ملل : اسرائیل از نقض حاکمیت سوریه خودداری کند
سخنگوی داعش خراسان بازداشت شد+ جزئیات دستگیری
هشدار درباره افزایش مصرف گاز با برودت هوا
تلاش سران اروپا برای توافق بر سر بلوکه کردن دارایی‌های روسیه
ترخیص 4 میلیون تن نهاده دامی/ شرایط برای استمرار تولید فراهم است
هفته نوزدهم لیگ برتر فوتسال؛ گیتی‌پسند صدرنشینی را حفظ کرد
کری‌خوانی اسکوچیچ برای پرسپولیس؛ خدا پاسخ شادی‌های تحریک‌آمیزتان را داد
اشغال سوریه توسط اسرائیل صدای فرانسه و انگلیس را در آورد
هشدار احتمال وقوع طوفان و سیلاب در بوشهر
نورنما | گرفتار شدن گوسفندها زیر برف
واکنش دیوان کیفری بین‌المللی به تحریم آمریکا علیه دو قاضی
سقوط هواپیما در ایالت کارولینای شمالی آمریکا
پزشکیان: آن‌چه را که می‌نویسیم، عمل می‌کنیم
24 کشته و زخمی در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–نطنز + شناسایی هویت 9 جان‌باخته
میامی؛ میزبان مرحله دوم مذاکرات آتش‌بس غزه
نورنما | دلی به وسعت دریا،زیر باران رحمت الهی!
یورش شهرک نشینان به مسجدالاقصی
فعال شدن دو سامانه به اندازه 6 برابر همه باران کشور
اخطار قرمز هواپیمایی / آماده‌باش فرودگاه‌ها با تشدید بارش‌ها
حریق واحد مسکونی در عظیمیه دو مصدوم بر جای گذاشت
تحریم دو قاضی دیوان کیفری بین‌المللی به دلیل صدور حکم علیه اسرائیل
شارژ اعتبار مرحله دوم طرح یسنا ویژه شب یلدا
کره شمالی تلاش‌های ژاپن برای بازنگری اصول غیرهسته‌ای خود را محکوم کرد
تجمع 20 هزار نیروهای مورد حمایت عربستان در مرز یمن
X
آگهی تبلیغاتی