×
بین الملل
شناسه خبر : 255581
تاریخ انتشار : جمعه 1404/08/16 ساعت 20:20
هشدار سازمان‌های بین‌المللی درباره کشتار و بحران بی‌سابقه در الفاشر

هشدار سازمان‌های بین‌المللی درباره کشتار و بحران بی‌سابقه در الفاشر

دفتر سازمان پزشکان بدون مرز در سودان اعلام کرد، تلاش‌ها برای خروج مردم از شهر الفاشر همچنان ادامه دارد و تنها روز گذشته حدود 300 نفر به منطقه طویلة در شمال دارفور رسیده‌اند.

نورنیوز-گروه بین الملل: در حالی‌که نبردها و خشونت‌ها در استان دارفور شدت گرفته، سازمان پزشکان بدون مرز و کارشناسان سازمان ملل متحد از وقوع فجایع گسترده، بحران تغذیه و شرایط فاجعه‌بار انسانی در شهر الفاشر خبر داده‌اند. آنان هشدار داده‌اند که میلیون‌ها نفر در سراسر سودان در معرض خطر جدی قرار دارند و کشور اینک یکی از بدترین بحران‌های آوارگی جهان را تجربه می‌کند.

دفتر سازمان پزشکان بدون مرز در سودان اعلام کرد، تلاش‌ها برای خروج مردم از شهر الفاشر همچنان ادامه دارد و تنها روز گذشته حدود ۳۰۰ نفر به منطقه طویلة در شمال دارفور رسیده‌اند.

این سازمان بار دیگر از نیروهای واکنش سریع خواست تا اجازه عبور امن شمار بیشتری از غیرنظامیان را بدهند.

در بیانیه دفتر مذکور آمده است: «تیم‌های ما شاهد افزایش چشمگیر سوء‌تغذیه در میان کودکان و بزرگسالان هستند. گزارش‌هایی نیز دریافت کرده‌ایم که برخی افراد هنوز در اطراف الفاشر گیر افتاده و در ازای فدیه یا پول گروگان گرفته شده‌اند.»

سازمان ملل متحد: اوضاع سودان وحشتناک است

یک مقام ارشد سازمان ملل متحد اوضاع عمومی سودان را وحشتناک خواند و خواستار حمایت‌های جهانی از آوارگان شد.

به گزارش  شبکه الجزیره، معاون کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان از آواره شدن ۷ میلیون نفر در داخل سودان خبر داد.

وی با اشاره به اوضاع بغرنج سودان تاکید کرد: شاهد افزایش چشمگیر خشونت‌ها در سودان هستیم و وضعیت بسیار بد است و نگران شهروندان محاصره شده در فاشر هستیم.

وی با اشاره به اینکه بدون حمایت جامعه جهانی کارهای زیادی قابل زیادی قابل اجرا نیست، تاکید کرد: باید دایره حامیان خود را گسترش دهیم، زیرا جوامع میزبان آوارگان نیز در وضعیت اسفناکی قرار دارند.

معاون کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان تاکید کرد که آوارگی‌های طولانی مدت و طاقت‌فرسا و روایت‌های آن که به سازمان ملل می‌رسد، بسیار وحشتناک است.

وی تاکید کرد: ۷۰ درصد از زنانی که با آنها صحبت کردیم، مورد خشونت جنسی قرار گرفته‌اند.

در همین حال، گروهی از کارشناسان سازمان ملل متحد گفته‌اند از گزارش‌های مربوط به «جنایات دسته‌جمعی، قتل‌های غیرقانونی و خشونت‌های جنسی سازمان‌یافته» در الفاشر وحشت‌زده شده‌اند.

آنان تأکید کردند که پس از تسلط نیروهای واکنش سریع بر شهر، «فجایع جمعی» رخ داده که به بحرانی انسانی با ابعاد فاجعه‌بار انجامیده است.

به گفته این کارشناسان، میلیون‌ها نفر از امنیت و کمک‌های انسانی محروم شده‌اند و سودان اکنون درگیر بدترین بحران آوارگی در سطح جهان است.

معاون کمیساریای عالی پناهندگان در سازمان ملل هم در گفت‌وگو با شبکه الجزیره اعلام کرد که ۷ میلیون نفر در داخل سودان آواره شده‌اند.

او افزود: «با یک افزایش دراماتیک مواجهیم، وضعیت بسیار وخیم است و نسبت به افرادی که در الفاشر محاصره شده‌اند عمیقاً نگرانیم.»

مقام سازمان ملل با اشاره به کمبود بودجه گفت: «شکاف مالی گسترده است و بدون حمایت جدی جامعه جهانی نمی‌توانیم اقدامات مؤثری انجام دهیم. جامعه میزبان آوارگان نیز در شرایط بسیار بدی قرار دارد و باید دایره حامیان خود را گسترش دهیم.»

او توصیف کرد که «داستان‌های طولانی و دردناک آوارگان، که به دست ما می‌رسد، واقعاً هولناک است» و افزود: «حدود ۷۰ درصد از زنانی که با ما صحبت کرده‌اند قربانی خشونت جنسی شده‌اند.»

«فولکر تورک» کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل هم با صدور هشداری اعلام کرد که «نشانه‌های روشنی دال بر آمادگی‌ها برای تشدید درگیری‌ها در استان جنوب کردفان در جنوب سودان وجود دارد».

فولکر تورک همچنین هشدار داد که اگر کشورهای دارای نفوذ بر طرف‌های درگیر در سودان، به‌سرعت و قاطعانه برای جلوگیری از آن اقدام نکنند، شاهد «کشتارها و فجایع جدیدی در الفاشر» خواهیم بود.

وی بر لزوم اقدام فوری و جسورانه جامعه بین‌المللی برای تحقق آتش‌بس فوری در هر دو منطقه دارفور و کردفان تأکید کرد.


اخبار مرتبط
خروج رژیم صهیونیستی از سازمان‌های بین‌المللی
جمعه 1404/11/03 ساعت 19:48
خروج رژیم صهیونیستی از سازمان‌های بین‌المللی
در پی تصمیم آمریکا مبنی بر خروج از 66 سازمان از جمله سازمان بهداشت جهانی؛ منابع صهیونیستی اعلام کردند که تل‌آویو در حال بررسی خروج از سازمان‌های بین‌المللی است.
آغاز تحقیقات سازمان ملل درباره اعدام های الفاشر سودان
پنج‌شنبه 1404/08/29 ساعت 11:25
آغاز تحقیقات سازمان ملل درباره اعدام های الفاشر سودان
معاون دبیرکل سازمان ملل متحد اعلام کرد که درباره اعدام‌ها و بازداشت‌های نظام‌مند در الفاشر تحقیقات انجام خواهد شد و تأکید کرد که فراهم کردن مسیر امن برای ورود امدادگران بشردوستانه به این منطقه ضروری است.
قتل عام 300 زن در «فاشر» سودان  بدست نیروهای شبه نظامی
یکشنبه 1404/08/11 ساعت 18:57
قتل عام 300 زن در «فاشر» سودان بدست نیروهای شبه نظامی
وزیر رفاه اجتماعی سودان گفت: نیروهای واکنش سریع در دو روز ابتدایی ورود شان به شهر فاشر حدود 300 زن را در فاشر کشتند که برخی آنان قبل از کشته شدن مورد تجاوز قرار گرفته و تعداد دیگر شکنجه شده بودند.
مقتدی صدر کشتارها در سودان را محکوم کرد
شنبه 1404/08/10 ساعت 17:00
مقتدی صدر کشتارها در سودان را محکوم کرد
«سید مقتدی صدر» رهبر جریان صدر عراق امروز شنبه در حساب کابری خود در پلتفرم «ایکس» کشتارهای خونین در کشور سودان و به شکل خاص در شهر الفاشر مرکز ولایت دارفور شمالی را محکوم کرد و نسبت به وخامت فاجعه انسانی ناشی از مداخله‌های سیاسی منطقه‌ای و حمایت از این درگیری با تسلیحات هشدار داد.
نظرات

آخرین اخبار
پاسخ قاطع نیروهای مسلح به جنایت امریکای متجاوز در قشم؛ آشیانه جنگنده های دشمن هدف قرارگرفت
تلویزیون امروز چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟ معرفی کامل فیلم‌های جمعه
حمله دموکرات‌ها به هگست؛ترامپ آماده جنگ با ایران نبود
تلاش اسپانیا برای حل بحران مهاجران
اسرائیل به دنبال تشدید اختلافات داخلی لبنان
انفجار در اقلیم کردستان عراق؛ گزارش اولیه از بمباران مقر گروه‌های تجزیه‌طلب
آخرین آمار از تلفات آمریکا در جنگ با ایران منتشر شد
تشییع باشکوه شهدای حشدالشعبی؛ پیام نجف به منطقه چه بود؟
انفجارهای مهیب در جنوب لبنان؛ عملیات اسرائیل با 700 تن مواد منفجره
هشدار عراقچی نسبت به عملیات های پرچم دروغین اسرائیل در منطقه
ترامپ: هیأت صلح غزه به توافقی تاریخی دست یافت
انفجار مهیب در باب‌المندب
خدمات درمانی ارتش تا پایان بازگشت زائران در مرزها ادامه دارد
قالیباف: آمریکایی‌ها تاوان خواهند داد
اوضاع بنزین در روسیه وخیم شد
عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد
ناسزاگویی ترامپ به مشاورانش در پی ناامیدی از جنگ علیه ایران
سنای آمریکا به طرح توقف جنگ علیه ایران رأی منفی داد
وزیر خزانه داری مامور شد؛ فراهم کردن مقدمات سفر شی جین‌پینگ به آمریکا
سیل شدید در گلستان موجب خسارت به کشاورزی و راه آهن شد
روایت سرلشکر عبداللهی از پایان دوران بزن و دررو در منطقه
قتل هولناک زن جوان در مشهد؛ قاتل پس از آتش زدن جسد به پلیس مراجعه کرد
بقائی: حمله به قشم تداعی‌کننده اقدامات داعش است
خلاصه و نتیجه بازی پرسپولیس و آلانیا
آیا واشنگتن در تله راهبردی ایران گرفتار شده است؟
دادستانی تهران علیه حامیان محکومان شبه کودتای دی ماه 1404 اعلام جرم کرد
آیا تهران از بحران آب عبور کرده است؟
تنش روسیه و اوکراین در دریای خزر؟ واکنش مسکو به حمله پهپادی
رصد کامل پایانه‌های مسافربری اربعین؛ برخورد با گران‌فروشی بلیت در مرزها
آمریکا یک فرد و 5 شرکت مرتبط با ماهان ایر را تحریم کرد
عذرخواهی وزیر خارجه اوکراین از ایران؛ روایت یک منبع آگاه در تهران
عمار حکیم: عراق پل ارتباطی میان کشورهاست نه میدان تسویه‌حساب‌ها
نتانیاهو در فاکس‌نیوز شهردار نیویورک را هدف حمله لفظی قرار داد
چرخش دوباره استقلال به سمت بصره
آژانس بین‌المللی انرژی: فروش خودروهای برقی در جهان 35 درصد رشد داشته است
کودک‌آزاری در خاش؛ ورود فوری پلیس، دادستانی و بهزیستی به پرونده
یوفا، فیفا را تحریم کرد
دور جدید جنگ تجاری آمریکا و چین؛ واشنگتن تعرفه‌های جدید وضع کرد
درگذشت فرهنگ شکوهی؛ پاسدار زبان و میراث شفاهی سمنان
همدستی هند با اسرائیل در کودک کشی
مسکن از دسترس مردم خارج شد؛ جهش تا 8 برابری قیمت در مناطق تهران+جدول قیمت ها
قیمت طلا آب شده امروز پنجشنبه 8 مرداد کاهشی شد؟
تاکید سردار رضایی بر امنیت پایدار مرزهای شلمچه و چذابه
کولیوند: 8500 نیروی هلال احمر و 200 آمبولانس در عراق به زائران خدمت می‌کنند
بقائی: آمریکا و رژیم صهیونیستی مقصران اصلی نابودی حقوق بین الملل در جهان
مدودف: پایان درگیری در اوکراین با پیروزی روسیه رقم خواهد خورد
درآمد گمرکی سیستان و بلوچستان با توسعه کولبری افزایش می‌یابد
کاوه کاویان درگذشت؛ نگاهی به کارنامه بازیگر «مجردها» و «بوتیک»
معاون دادستان کل کشور: برای اجرای احکام تغییر کاربری در شمال ضرب‌الاجل تعیین شد
برنامه نیمه نهایی لیگ ملت های والیبال 2026 اعلام شد