×
بین الملل
شناسه خبر : 255581
تاریخ انتشار : جمعه 1404/08/16 ساعت 20:20
هشدار سازمان‌های بین‌المللی درباره کشتار و بحران بی‌سابقه در الفاشر

هشدار سازمان‌های بین‌المللی درباره کشتار و بحران بی‌سابقه در الفاشر

دفتر سازمان پزشکان بدون مرز در سودان اعلام کرد، تلاش‌ها برای خروج مردم از شهر الفاشر همچنان ادامه دارد و تنها روز گذشته حدود 300 نفر به منطقه طویلة در شمال دارفور رسیده‌اند.

نورنیوز-گروه بین الملل: در حالی‌که نبردها و خشونت‌ها در استان دارفور شدت گرفته، سازمان پزشکان بدون مرز و کارشناسان سازمان ملل متحد از وقوع فجایع گسترده، بحران تغذیه و شرایط فاجعه‌بار انسانی در شهر الفاشر خبر داده‌اند. آنان هشدار داده‌اند که میلیون‌ها نفر در سراسر سودان در معرض خطر جدی قرار دارند و کشور اینک یکی از بدترین بحران‌های آوارگی جهان را تجربه می‌کند.

دفتر سازمان پزشکان بدون مرز در سودان اعلام کرد، تلاش‌ها برای خروج مردم از شهر الفاشر همچنان ادامه دارد و تنها روز گذشته حدود ۳۰۰ نفر به منطقه طویلة در شمال دارفور رسیده‌اند.

این سازمان بار دیگر از نیروهای واکنش سریع خواست تا اجازه عبور امن شمار بیشتری از غیرنظامیان را بدهند.

در بیانیه دفتر مذکور آمده است: «تیم‌های ما شاهد افزایش چشمگیر سوء‌تغذیه در میان کودکان و بزرگسالان هستند. گزارش‌هایی نیز دریافت کرده‌ایم که برخی افراد هنوز در اطراف الفاشر گیر افتاده و در ازای فدیه یا پول گروگان گرفته شده‌اند.»

سازمان ملل متحد: اوضاع سودان وحشتناک است

یک مقام ارشد سازمان ملل متحد اوضاع عمومی سودان را وحشتناک خواند و خواستار حمایت‌های جهانی از آوارگان شد.

به گزارش  شبکه الجزیره، معاون کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان از آواره شدن ۷ میلیون نفر در داخل سودان خبر داد.

وی با اشاره به اوضاع بغرنج سودان تاکید کرد: شاهد افزایش چشمگیر خشونت‌ها در سودان هستیم و وضعیت بسیار بد است و نگران شهروندان محاصره شده در فاشر هستیم.

وی با اشاره به اینکه بدون حمایت جامعه جهانی کارهای زیادی قابل زیادی قابل اجرا نیست، تاکید کرد: باید دایره حامیان خود را گسترش دهیم، زیرا جوامع میزبان آوارگان نیز در وضعیت اسفناکی قرار دارند.

معاون کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان تاکید کرد که آوارگی‌های طولانی مدت و طاقت‌فرسا و روایت‌های آن که به سازمان ملل می‌رسد، بسیار وحشتناک است.

وی تاکید کرد: ۷۰ درصد از زنانی که با آنها صحبت کردیم، مورد خشونت جنسی قرار گرفته‌اند.

در همین حال، گروهی از کارشناسان سازمان ملل متحد گفته‌اند از گزارش‌های مربوط به «جنایات دسته‌جمعی، قتل‌های غیرقانونی و خشونت‌های جنسی سازمان‌یافته» در الفاشر وحشت‌زده شده‌اند.

آنان تأکید کردند که پس از تسلط نیروهای واکنش سریع بر شهر، «فجایع جمعی» رخ داده که به بحرانی انسانی با ابعاد فاجعه‌بار انجامیده است.

به گفته این کارشناسان، میلیون‌ها نفر از امنیت و کمک‌های انسانی محروم شده‌اند و سودان اکنون درگیر بدترین بحران آوارگی در سطح جهان است.

معاون کمیساریای عالی پناهندگان در سازمان ملل هم در گفت‌وگو با شبکه الجزیره اعلام کرد که ۷ میلیون نفر در داخل سودان آواره شده‌اند.

او افزود: «با یک افزایش دراماتیک مواجهیم، وضعیت بسیار وخیم است و نسبت به افرادی که در الفاشر محاصره شده‌اند عمیقاً نگرانیم.»

مقام سازمان ملل با اشاره به کمبود بودجه گفت: «شکاف مالی گسترده است و بدون حمایت جدی جامعه جهانی نمی‌توانیم اقدامات مؤثری انجام دهیم. جامعه میزبان آوارگان نیز در شرایط بسیار بدی قرار دارد و باید دایره حامیان خود را گسترش دهیم.»

او توصیف کرد که «داستان‌های طولانی و دردناک آوارگان، که به دست ما می‌رسد، واقعاً هولناک است» و افزود: «حدود ۷۰ درصد از زنانی که با ما صحبت کرده‌اند قربانی خشونت جنسی شده‌اند.»

«فولکر تورک» کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل هم با صدور هشداری اعلام کرد که «نشانه‌های روشنی دال بر آمادگی‌ها برای تشدید درگیری‌ها در استان جنوب کردفان در جنوب سودان وجود دارد».

فولکر تورک همچنین هشدار داد که اگر کشورهای دارای نفوذ بر طرف‌های درگیر در سودان، به‌سرعت و قاطعانه برای جلوگیری از آن اقدام نکنند، شاهد «کشتارها و فجایع جدیدی در الفاشر» خواهیم بود.

وی بر لزوم اقدام فوری و جسورانه جامعه بین‌المللی برای تحقق آتش‌بس فوری در هر دو منطقه دارفور و کردفان تأکید کرد.


اخبار مرتبط
خروج رژیم صهیونیستی از سازمان‌های بین‌المللی
جمعه 1404/11/03 ساعت 19:48
خروج رژیم صهیونیستی از سازمان‌های بین‌المللی
در پی تصمیم آمریکا مبنی بر خروج از 66 سازمان از جمله سازمان بهداشت جهانی؛ منابع صهیونیستی اعلام کردند که تل‌آویو در حال بررسی خروج از سازمان‌های بین‌المللی است.
آغاز تحقیقات سازمان ملل درباره اعدام های الفاشر سودان
پنج‌شنبه 1404/08/29 ساعت 11:25
آغاز تحقیقات سازمان ملل درباره اعدام های الفاشر سودان
معاون دبیرکل سازمان ملل متحد اعلام کرد که درباره اعدام‌ها و بازداشت‌های نظام‌مند در الفاشر تحقیقات انجام خواهد شد و تأکید کرد که فراهم کردن مسیر امن برای ورود امدادگران بشردوستانه به این منطقه ضروری است.
قتل عام 300 زن در «فاشر» سودان  بدست نیروهای شبه نظامی
یکشنبه 1404/08/11 ساعت 18:57
قتل عام 300 زن در «فاشر» سودان بدست نیروهای شبه نظامی
وزیر رفاه اجتماعی سودان گفت: نیروهای واکنش سریع در دو روز ابتدایی ورود شان به شهر فاشر حدود 300 زن را در فاشر کشتند که برخی آنان قبل از کشته شدن مورد تجاوز قرار گرفته و تعداد دیگر شکنجه شده بودند.
مقتدی صدر کشتارها در سودان را محکوم کرد
شنبه 1404/08/10 ساعت 17:00
مقتدی صدر کشتارها در سودان را محکوم کرد
«سید مقتدی صدر» رهبر جریان صدر عراق امروز شنبه در حساب کابری خود در پلتفرم «ایکس» کشتارهای خونین در کشور سودان و به شکل خاص در شهر الفاشر مرکز ولایت دارفور شمالی را محکوم کرد و نسبت به وخامت فاجعه انسانی ناشی از مداخله‌های سیاسی منطقه‌ای و حمایت از این درگیری با تسلیحات هشدار داد.
نظرات

آخرین اخبار
مصر برای صرفه‌جویی در انرژی محدودیت‌های جدید اعمال کرد
میزان حق بیمه مشاغل آزاد و بیمه اختیاری در سال 1405 اعلام شد
تمدید مهلت ثبت و ارسال صورت‌حساب‌های الکترونیکی زمستان 1404 و بهار 1405
بازگشایی بازار سهام منوط به بررسی شرایط و تصویب شورای عالی بورس است
وزارت دفاع: امنیت تنگه هرمز و خلیج فارس برقرار است
ترخیص کافی برنج و منطقی‌تر شدن قیمت‌ها در بازار
شرایط جنگی نباید خللی در اجرای صحیح قوانین ایجاد کند
قالیباف: دنیا اثرات درخشان شهید تنگسیری را در تنگه هرمز می‌بیند
موج 87 وعده صادق 4/ هجوم به محل اختفای خلبان‌های دشمن
رهبر انقلاب: شهادت فرزند دلیر تنگستان، سند افتخاری عظیم محسوب می‌شود
مشکل چک‌های برگشتی و انسداد حساب‌ها به‌زودی حل می‌شود
حمله پهپادی به ایستگاه رادار و محل استقرار نیروهای آمریکا در امارات
دو زخم ماندگار از این 5 کشور عربی در حافظه ایرانیان
هاآرتص: معاون ترامپ خواهان پایان فوری جنگ با ایران است
بازار میوه شب عید با وجود شرایط جنگی با ثبات نسبی همراه بود
وزیر راه: ترخیص کالاهای اساسی و جابه‌جایی مسافران بدون وقفه ادامه دارد
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون دوشنبه 10 فروردین+جدول پخش
پزشکیان: شهید تنگسیری اقتدار نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس را ارتقا داد
همراهی پنهان یا بی‌طرفی نمایشی؟
اصابت 10 موشک به پالایشگاه نفت حیفا به‌گزارش رسانه‌های اسرائیلی
از خاکریز تا موج؛ قصه مردی که دریا شد
عارف: دشمنان اکنون برای مذاکره درباره تنگه هرمز التماس می‌کنند
استاندار تهران: بیش از 94 درصد داوطلبان انتخابات شوراها تأیید صلاحیت شدند
صدور توقیف اموال 17 عنصر وطن‌فروش خارج‌نشین در مشهد
برگزاری ادامه لیگ برتر از اردیبهشت به‌صورت متمرکز
دانشگاه آزاد: کلاس‌های آموزشی از 15 فروردین غیرحضوری برگزار می‌شود
جنگ، ایرانیان را حول دفاع از کشور متحد کرده است
بقایی در پاسخ به "نورنیوز": مهمترین اولویت امروز کشور، فقط تمرکز بر دفاع همه جانبه است
ترامپ قطعاً بازنده جنگ با ایران است
شگفتانه‌های جنگ رمضان
وزرای علوم و بهداشت حمله به دانشگاه‌های ایران را محکوم کردند
شوک نفتی تنگه هرمز به‌سمت غرب در حال حرکت است
98 درصد داروهای مورد نیاز کشور در داخل تولید می‌شود
همکاری با دشمن در شرایط جنگی مستوجب مجازات قانونی است
بیانیه سپاه پاسداران بمناسبت شهادت دریابان پاسدار، شهید علیرضا تنگسیری
مسیر تنبیه کامل متجاوزان را با تمام قوا ادامه می‌دهیم
نورنما | اونها نمونه های باورنکردنی برای جهان هستند...
ریزش سنگین بورس امارات
تداوم حملات حزب الله علیه مواضع ارتش رژیم صهیونیستی
توقف فعالیت در بندر جبل‌علی تأثیری بر تجارت خارجی ایران ندارد
بحران انرژی ژاپن؛ توکیو خواهان مذاکره سطح بالا با تهران
پارلمان بریتانیا: عصر اعتماد مطلق به آمریکا پایان یافته است
نامه رئیس فدراسیون فوتبال ایران به فیفا
در زرورق دفاع از نظام، پیچیده اند
جنگ تحمیلی علیه ایران؛ هرج و مرج در بازارهای مالی جهان
مدارس تا ایجاد شرایط پایدار، غیرحضوری است
نشانه‌های شکست آمریکا
افشاگری نیویورک تایمز از پشت پرده جنایات آمریکا در اولین روز جنگ علیه ایران
نحوه برگزاری آزمون‌ها به شرایط امنیت و سلامت بستگی دارد
بروجردی: عضویت ایران در NPT دیگر موضوعیتی ندارد