×
ورزشی
شناسه خبر : 255570
تاریخ انتشار : جمعه 1404/08/16 ساعت 20:11
گواردیولا در آستانه ورود به تالار مشاهیر 1000 تایی‌ها!

گواردیولا در آستانه ورود به تالار مشاهیر 1000 تایی‌ها!

پپ گواردیولا با هدایت منچسترسیتی در بازی بعدی این تیم مفتخر به ورود به تالار مشاهیر باشگاه 1000 تایی‌های اتحادیه مربیان لیگ خواهد شد. سرمربی کاتالان با انجام این کار به سی‌و‌نهمین نفر در تاریخ فوتبال تبدیل خواهد شد که تعداد بازی‌های ثبت شده برای او به‌عنوان سرمربی در رقابت‌های لیگ، چهار رقمی می‌شود.

نورنیوز-گروه ورزشی: سرمربی تیم فوتبال منچسترسیتی در آستانه کسب افتخاری قرار دارد که پیش از او تنها برخی از بزرگ‌ترین سرمربیان تاریخ فوتبال موفق به ثبت آن شده‌‌اند.

به گزارش نشریه مارکای اسپانیا، پپ گواردیولا با هدایت منچسترسیتی در بازی بعدی این تیم مفتخر به ورود به تالار مشاهیر باشگاه 1000 تایی‌های اتحادیه مربیان لیگ خواهد شد. سرمربی کاتالان با انجام این کار به سی‌و‌نهمین نفر در تاریخ فوتبال تبدیل خواهد شد که تعداد بازی‌های ثبت شده برای او به‌عنوان سرمربی در رقابت‌های لیگ، چهار رقمی می‌شود.

گواردیولا که دوران مربیگری‌اش را با بارسلونا آغاز کرد، آن را با بایرن مونیخ ادامه داد و اکنون هدایت من‌سیتی را برعهده دارد، در این خصوص گفت: عضو اتحادیه مربیان لیگ بودن برای من بسیار مهم است. بنابراین اینکه به تالار مشاهیر باشگاه هزارتایی‌های این اتحادیه ملحق می‌شوم برای من افتخاری بسی بزرگ است. ایستادن در کنار امثال سرالکس فرگوسن و کلی دیگر از همکارانم که در طول سال‌ها از رقابت با آنها لذت برده‌ام، مایه مباهات است. به همین دلیل می‌خواهم از خانواده‌ام، دوستانم و تمام افرادی که در طول این سال‌ها از من حمایت کردند تا به چنین جایگاهی برسم قدردانی کنم؛ همینطور از بازیکنانم و دستیارانم در بارسلونا، بایرن مونیخ و منچسترسیتی که مرا در رسیدن به این افتخار خاص همراهی کردند.

در همین حال سرالکس فرگوسن نیز با انتشار پیامی ورود گواردیولا به تالار مشاهیر هزارتایی‌های اتحادیه مربیان لیگ را به او خوشامد گفت و اظهار داشت: پپ، بی‌نهایت از اینکه ورودت را به تالار افتخارات باشگاه 1000 تایی‌ها اتحادیه مربیان لیگ خوشامد می‌گویم، خوشحالم. عشق و شوق عمیق تو به فوتبال همیشه به همه ثابت شده است و باید به خودت به خاطر تأثیری که بر فوتبال گذاشته و همچنان می‌گذاری افتخار کنی. چنین افتخاری را هرگز نباید دستکم گرفت و تو باز هم باید به قهرمانی‌هایت در لیگ، اروپا و جام‌های داخلی ادامه دهی. بی‌صبرانه منتظر دیدنت در ضیافت شام مراسم ورودت به تالار مشاهر باشگاه هزارتایی‌ها هستم.

افتخاری که گواردیولا در آستانه ثبت آن قرار دارد پیش از این توسط سرمربیانی مانند کارلو آنچلوتی، ژوزه مورینیو، رافائل بنیتس، اونای امری، یورگن کلوپ، آرسن ونگر، کلودیو رانیری، دیوید مویس و روی هاجسون رقم خورده است.

گواردیولا در دیداری موفق به ثبت هزارمین تجربه مربیگری‌اش در رقابت‌های لیگ می‌شود که یکی از سخت‌ترین آزمون‌های فصل جاری تیم او در لیگ برتر جزیره است چرا که من‌سیتی یکشنبه از ساعت 20 به وقت تهران در ورزشگاه اتحادیه میزبان لیورپول خواهد بود.


نظرات

آخرین اخبار
بازگشت اجساد 4 نظامی آمریکایی به واشنگتن؛ نمایش ترامپ برای کاهش فشارها و انتقادات
قرعه مرگ برای امیدهای ایران؛ همگروهی با غول‌های شرق و غرب در ناگویا
آخرین وضعیت راه‌های کشور؛ترافیک سنگین در محورهای چالوس و هراز
130 آتش نشان کشور در خدمت زائران اربعین
بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از پل B1 کرج
کشف 45 کیلوگرم طلا از معاون بازداشتی وزیر نفت عراق
انفجارهای دزفول کنترل شده است؛مردم نگران نباشند
تجاوز دوباره آمریکا به خاک ایران/ پاسخ مقتدرانه نیروهای مسلح به دشمن در کویت و اردن
ظرفیت نخستین پارکینگ اصلی قصرشیرین تکمیل شد
ستیز اسپانیا با اسراییل، از میدان سیاست تا زمین فوتبال
پیام مهم سپاه به مردم کویت؛ آمریکاست که تمامیت ارضی و سیادت شما را هتک کرده است نه ما
ترامپ به دنبال حمله به کشور مالی
واکنش تند دیپلمات روس به همراهی نخست‌وزیر جدید انگلیس با امریکا
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 1مرداد 1405 + وضعیت استان‌ها
انصراف 9 کشتی برای عبور از باب‌المندب
پنجمین هشدار آمریکا برای سفر شهروندان خود به خاورمیانه
عربستان حمله به نفتکش خود در دریای سرخ را تأیید کرد
قیمت نفت به 96 دلار رسید
پیام تبریک حجت الاسلام والمسلمین رحیمیان به رئیس جدید دفتر سیاسی حماس
تولید نسل جدید داروی هدفمند درمان سرطان در ایران
دیدار رؤسای موساد و سیا پیش از شروع دوباره تجاوز به ایران
تردد 180 هزار زائر از مرز مهران در هفته نخست ماه صفر
عطارد در حال کوچک‌شدن است
کنگره آمریکا بودجه 1.15 تریلیون دلاری جنگی را تصویب کرد
دو نفتکش سعودی در دریای سرخ هدف قرار گرفتند
توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان تهدیدی برای اسرائیل است
افزایش حملات پهپادی به روسیه در آستانه انتخابات دوما
هماهنگی ایران و عراق برای تردد روان زائران اربعین از مرز سومار
حمله به ایران آزمونی برای آینده حقوق بین‌الملل است
مذاکرات لبنان و اسرائیل ماه آینده از سر گرفته می‌شود
توان بومی ایران معادلات نبرد فناورانه را تغییر داد
پایانِ عصرِ اجاره‌نشینی در فضا؛ نقشه راه سه‌گانه ایران برای تسخیر مدار ژئو
فرارِ مس از نبردِ آبادان؛ فدراسیون در انتظار صدور حکمِ نهایی صعودِ نفت
اولیانوف:ایران مذاکره را می‌پذیرد، اما اولتیماتوم نه
هشدار غریب‌آبادی به اروپا: پایگاه‌دادن به متجاوز، شما را در جنگ شریک می‌کند
تاکید قطر و سوریه بر ضرورت کاهش تنش‌ها در منطقه
تغییر مسیر نفتکش‌ها پس از هشدار انصارالله
مأموریت غیرممکن در اوکراین؛ آیا ترامپ می‌تواند گره کورِ پنجمین سال جنگ را باز کند؟
سردرگمی واشنگتن پس از ضربات پشیمان‌کننده
هفتمین خرید پرسپولیس قطعی شد؛ اخباری با قراردادی دو ساله آمد
رئیس پارلمان لبنان:اسرائیل هنوز آتش‌بازی می‌کند
افشاگری بقائی از سکوت مرگبار کنگره آمریکا در قبال جنایات «میناب» و «لامرد»
واکنش انصارالله به بیانیه‌های عربی؛ این مواضع روایت آمریکا و عربستان است
نقض گسترده آتش‌بس در لبنان؛ ارتش اسرائیل جنوب این کشور را هدف قرار داد
اطلاعیه مهم پرسپولیس درباره بیرانوند؛ رأی محرومیت هنوز معتبر است
پزشکیان: اعتماد متقابل شرط احیای روابط ایران و آلمان است
طوفان گردوخاک در سیستان؛ دید افقی در زهک به 400 متر سقوط کرد
واکنش قاطع قرارگاه خاتم الانبیاء به تهدید ترامپ
یارانه کدام دهک ها 3 برابر می شود؟ + فیلم
خبر خوش برای صنعتگران: قطعی برق صنایع در مرداد و شهریور ممنوع شد