×
بین الملل
شناسه خبر : 255568
تاریخ انتشار : جمعه 1404/08/16 ساعت 20:55
ارتش آلمان تیم‌های واکنش سریع به تهدیدات پهپادی تشکیل می دهد

ارتش آلمان تیم‌های واکنش سریع به تهدیدات پهپادی تشکیل می دهد

ژنرال «آلکساندر سولفرانک» رئیس فرماندهی عملیات‌های مشترک ارتش آلمان و مقام ناظر بر برنامه‌ریزی‌های دفاعی این کشور در مصاحبه با خبرگزاری «رویترز» تصریح کرد ارتش آلمان برای مقابله با تهدیدات حاد پهپادی تیم‌های واکنش سریع تشکیل می‌دهد.

نورنیوز-گروه بین الملل: مقام ارشد ارتش آلمان از طرح این ارتش برای تشکیل تیم‌های واکنش سریع برای مقابله با تهدیدات پهپادی خبر داد.

 ژنرال «آلکساندر سولفرانک» رئیس فرماندهی عملیات‌های مشترک ارتش آلمان و مقام ناظر بر برنامه‌ریزی‌های دفاعی این کشور در مصاحبه با خبرگزاری «رویترز» تصریح کرد ارتش آلمان برای مقابله با تهدیدات حاد پهپادی تیم‌های واکنش سریع تشکیل می‌دهد.

برلین اخیرا اعلام کرد کارشناسان پهپادی خود را به ماموریت کمک به بلژیک برای مقابله با این تهدیدات فرستاده است.

سولفرانک عنوان کرد: «این واحدهای مقابله با پهپاد هم‌اکنون در حال تشکیل شدن هستند.»

وزارت دفاع آلمان اواخر پنجشنبه اعلام کرد کارشناسان ضد پهپاد این کشور در پی درخواست بلژیک که در روزهای گذشته درگیر تشدید رصد پهپادها در نزدیکی تاسیسات نظامی و فرودگاه‌های غیرنظامی خود شده، عازم بلژیک شده‌اند.

در بیانیه وزارت دفاع آلمان نوشته شد: «یک گروه پیشتاز از پرسنل نیروی هوایی آلمان وارد بلژیک شده‌اند تا وضعیت را بررسی کرده و ماموریتی موقت برای شناسایی پهپاد و به کارگیری قابلیت‌های ضد پهپاد را با نظامیان بلژیکی هماهنگ کنند.»

بلژیک در روزهای گذشته درگیر رصد متعدد پهپاد در نزدیکی پایگاه‌های نظامی و فرودگاه‌های خود شده و این معضل در ماه‌های اخیر اختلالات گسترده‌ای در چند کشور دیگر اروپایی به وجود آورده است.

این کشورها در مواجهه با این مشکل چند فرودگاه خود را موقتا تعطیل کرده‌اند که از جمله آنها سوئد در روز پنجشنبه بود.

برخی مقام‌های اروپایی ادعا کرده‌اند روسیه در راستای اجرای «جنگ ترکیبی» پشت این حوادث است اما مسکو هر گونه ارتباط خود با این پهپادها را تکذیب کرده است.

سولفرانک از گفتن جزئیات بیشتر درباره واحدهای ضد پهپادی آلمان با استناد به حفظ امنیت عملیات امتناع کرد اما گفت تیمی که ماه گذشته میلادی در جریان یک اجلاس اتحادیه اروپا به کپنهاگ فرستاده شده بود به مجموعه‌ای از سنسورها و تجهیزات دیگر مجهز شد.

او بیان کرد:‌ «آنها سامانه‌های مختلفی به جهت شناسایی و مقابله با پهپادها در اختیار دارند. ما به عنوان مثال این گزینه را داریم که کنترل یک پهپاد را به دست بگیریم و آن را در محل مشخصی فرود بیاوریم.»

همچنین به گفته این مقام نظامی آلمانی، کارشناسان مقابله با پهپاد، به نوبه خود پهپادهایی نیز در اختیار دارند که قادرند با انداختن تور پهپادهای دیگر را گرفتار و سرنگون کنند و همچنین به رهگیرهایی که خودشان را به پهپادهای متخاصم می‌کوبند مجهز هستند.

فرودگاه لیژ بلژیک، پس از توقف موقت پروازها به دلیل مشاهده یک پهپاد در روز جمعه که دومین حادثه از این نوع در یک هفته گذشته بود، پروازهای خود را از سر گرفت.


نظرات

آخرین اخبار
خبر خوب برای والدین: راهی برای کاهش خطر اوتیسم و بیش‌فعالی پیدا شد!
4 نشانه پنهان فراموشی که از آن‌ها بی‌خبرید!
حقیقتِ پشت پرده روغن‌های سویا و آفتابگردان در ابتلا به سرطان
تولد جوجه‌ها در پوسته سه‌بعدی؛ گامی برای بازگشت پرندگان منقرض شده
ناله ارواح از دل کیهان/ چرا صدای سیاره زحل ترسناک است؟
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر
اردوغان در گفتگو با ترامپ: تمدید آتش‌بس تحولی مثبت است
ضربات سنگین حزب‌الله به تجهیزات و نیروهای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
خط و نشان نخست‌وزیر جدید عراق برای برهم‌زنندگان امنیت منطقه
تنش در تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو بر سر توافق احتمالی با ایران
رونمایی از دومین حریف تدارکاتی ایران
شوک سه میلیاردی به داماش
گفت‌وگوی تلفنی رهبر شهید با همسر شهید رئیسی منتشر شد
سنتکام مدعی شد: نفتکش مرتبط با ایران را توقیف کردیم
اعتراف مقام پیشین پنتاگون: ایران دست بالا را در منطقه دارد
عکس های منتخب ایران ؛ چهاشنبه 30 اردیبهشت 1405
سینماگران جهان در سوگ فرشتگان میناب
آمریکایی‌ها متن جدیدی به ایران ارسال کرده‌اند
خداحافظ آسیا، سلام اروپا/ سامورایی‌ها از قاره کهن دل می کنند؟
جزئیات تمرین 90 دقیقه‌ای تیم امید/ از دوهای کوتاه تا اجرای مدل‌های ترکیبی
شهادت مامور پلیس در حمله مسلحانه اشرار در سراوان
برتری قاطع استقلال در دربی بسکتبالی مقابل نفت
افشای جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان از زبان بقایی
رهبر چین احتمالا هفته آینده به دیدار کیم جونگ اون می‌رود
خداحافظی وزارت کار با «ذوب‌آهن»/ مادر فولاد ایران زیر چتر یک بانک رفت
معمای خلبانان نامرئی آمریکا و سانسور سیستماتیک در رسانه‌های غربی
واردات مواد پتروشیمی به کولبران و ملوانان سپرده شد
شهیدی که متاعی بالاتر از جانش را فدای انقلاب کرد
العربیه: توافق ایران و آمریکا تا ساعاتی دیگر نهایی می‌شود؟
سقوط هواپیمای نظامی در پاکستان/علت حادثه چه بود؟
روسیه: ادعای خروج ایران از NPT بی‌اساس است
فرانسه خواستار احضار سفیر اسرائیل شد
بانکها به کمک آزادی زندانیان جرایم غیرعمد می آیند
ادعاهای عجیب ترامپ درباره ایران و ونزوئلا!
پیام بنت به نتانیاهو: کار تمام شد!
افشای رویترز از توافق هسته‌ای پنهانی واشنگتن و ریاض
واکنش وزیر خارجه عربستان به تصمیم ترامپ + جزئیات پیام بن‌فرحان
پرویز خرسند، رفیق دیرین شریعتی درگذشت + پیام تسلیت وزیر ارشاد
شوک مثبت به لاجوردی‌پوشان رشت/ داماش گیلان صاحب مالک جدید شد
زلزله در تیم امنیت ملی ترامپ/ عروس «کندی» هم استعفا داد!
علت گرانی مرغ چیست؟
انفجار خودرو در قلب مالی نیویورک/وحشت در نزدیکی مجسمه وال‌استریت
آمار فروش نمایشگاه مجازی کتاب تهران 1405 + لینک خرید