×
سیاسی
شناسه خبر : 255553
تاریخ انتشار : جمعه 1404/08/16 ساعت 17:04
قائم‌پناه: بیشتر مردم دغدغه معیشت دارند نه سیاست

قائم‌پناه: بیشتر مردم دغدغه معیشت دارند نه سیاست

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری مطالبات اصلی مردم معیشتی است، تصریح کرد: بیشتر مردم دغدغه سیاسی ندارند؛ مردم نان، گوشت و برنج می‌خواهند و ما موظفیم برای تأمین این نیازها تلاش کنیم.

نورنیوز-گروه سیاسی: معاون اجرایی رئیس‌جمهوری با اشاره به حضور فعال زنان و اهل‌سنت در مدیریت کردستان، تاکید کرد: برای نخستین‌بار تابوهای گذشته شکسته شده است و از ظرفیت اهل سنت و زنان در سطوح مدیریتی استان بهره‌برداری می‌شود، چون هویت ایرانی و کارآمدی مهم است و گرایش‌های سیاسی مانع استفاده از نیروهای شایسته نمی‌شود.

  محمدجعفر قائم‌پناه در دیدار با جمعی از فعالان سیاسی استان کردستان با تاکید بر ضرورت حفظ احترام به مردم و تنوع دیدگاه‌ها، گفت: دولت از روز نخست با مسائل و بحران‌های متراکم روبه‌رو شده و تلاش کرده است در عین مدیریت شرایط، شنونده نقدهای دلسوزانه باشد.

وی با یادآوری به شعار انتخاباتی پزشکیان با عنوان «ایران متعلق به همه ایرانیان است»، افزود: دکتر پزشکیان به این وعده پایبند است؛ هرچند شیوه اجرای آن ممکن است برای برخی محل گفت‌وگو باشد.

قائم‌پناه با بیان اینکه مطالبات اصلی مردم معیشتی است، تصریح کرد: بیشتر مردم دغدغه سیاسی ندارند؛ مردم نان، گوشت و برنج می‌خواهند و ما موظفیم برای تأمین این نیازها تلاش کنیم.

وی با اشاره به شرایط اقتصادی ایران، گفت: ناترازی‌ها در حوزه‌های برق و آب، فشارهای خارجی و برخی تحولات بین‌المللی بر اقتصاد اثر گذاشته است؛ با این حال، دولت تمام توان خود را به‌کار گرفته تا امور کشور به‌ویژه پرداخت به‌موقع حقوق‌ها بدون‌وقفه انجام شود.

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری از حمایت و همکاری سایر قوا با دولت قدردانی کرد و گفت: پشتیبانی سران دو قوه دیگر از دولت بسیار مؤثر است. این همراهی در تصویب و پیگیری امور نقش مهمی داشته که باید قدردان بود.

وی کم‌آبی را از چالش‌های ملی دانست و ادامه داد: میانگین آب قابل‌استحصال ایران در پنج‌دهه اخیر کاهش معناداری داشته است. باتوجه به نیازهای کشاورزی، صنعت و شرب، ناگزیر به اصلاح الگوی کشت و تحول در بخش کشاورزی هستیم.

قائم‌پناه همچنین با اشاره به موضوع بازماندگی از تحصیل و بی‌سوادی در کردستان، گفت: برآوردها نشان می‌دهد ۲۶۵ هزار بازمانده از تحصیل و بی‌سواد در استان وجود دارد. حدود ۳ هزار کلاس درس کمبود داریم که تاکنون حدود هزار و ۲۰۰ کلاس احداث شده و بقیه نیز با تداوم نهضت مدرسه‌سازی و همراهی استانداری تکمیل خواهد شد.

وی حضور فعال زنان و اهل‌سنت در مدیریت کردستان را از نشانه‌های توسعه دانست و افزود: جای خرسندی است که برای نخستین‌بار تابوهای گذشته شکسته شده است و از ظرفیت اهل‌سنت و بانوان در سطوح مدیریتی استان بهره‌برداری می‌شود. هویت ایرانی و کارآمدی مهم است و گرایش‌های سیاسی مانع استفاده از نیروهای شایسته نخواهد بود.

قائم‌پناه همچنین تأکید کرد: نگاه دکتر پزشکیان مبتنی بر وفاق و همدلی ملی است. همه ما باید کمک کنیم ایران با هم‌افزایی و دوری از سهم‌خواهی‌های بی‌ثمر، از مشکلات عبور کند.


نظرات

آخرین اخبار
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواهان دستیابی به توافق با ایران است
زیرساخت‌های راه‌آهن آلمان مورد حمله سایبری قرار گرفت
گزارش تصویری | آماده شدن کشورهای اسلامی برای ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دما در مازندران/ هشدار درباره وقوع آتش‌سوزی
گزارش استهلال ماه رمضان المبارک 1447 ه.ق
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
آیت‌الله سیستانی نخستین روز ماه رمضان را اعلام کرد
جریمه سنگین برای دلال فوتبال
سپاهان ایران - الاهلی قطر؛ دوئل مرگ و زندگی در الثمامه/ترکیب سپاهان
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: حداقل 10 سرویس خارجی در اغتشاشات دی‌ماه نقش داشتند
رهبر معظم انقلاب: به راویان پیشرفت، افتخار و آن‌ها را دعا می‌کنم
تنش‌ها بین مصر و اسرائیل بر سر «سومالی‌لند» بالا گرفت
سپاهان قهرمان لیگ وزنه‌برداری شد
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید
آغاز ثبت‌نام نخبگان برای عضویت در هیئت علمی از جمعه + لینک سامانه
توضیحات وکیل تاجزاده درباره حکم جدید موکلش
غیبت مهره‌های کلیدی پرسپولیس در بازی با خیبر
اختصاص 252 هزار میلیارد تومان برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
نورنما | حلول ماه پر برکت رمضان مبارک باد
نتایج قرعه‌کشی محصولات ایران‌خودرو اعلام شد + لینک
درخواست مسکو از واشنگتن: از محاصره نظامی کوبا دست بردار
تبریک پزشکیان به سران کشورهای اسلامی درپی حلول ماه مبارک رمضان
توییت ضرغامی درخصوص دلایل اعتراضات اخیر
چرخش به شرق تاکتیک است یا تغییر پارادایم؟
روسیه: مذاکرت سه جانبه ژنو دشوار بود
پزشکیان:اگر پروژه ای تعریف کنیم اعتبار آن را تامین می کنیم/حل مشکل برق با پنل های خورشیدی
اسامی داوران هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال
آغاز احداث نخستین نیروگاه خورشیدی شناور کشور
وزیر حج عربستان به ایران دعوت شد
پادکست | 8 راز طلایی برای جوان و پرانرژی موندن در هر سنی !
با حضور رییس جمهور؛ سه طرح شاخص اقتصادی و زیربنایی لرستان افتتاح شد
مجازی کردن امتحانات کار دست وزیر علوم داد
تضعیف اجماع بین‌المللی علیه مهمات خوشه‌ای
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمال از امروز
کشف 400 میلیارد تومان شمش طلا توسط مرزبانان
نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی اعلام شد+ لینک
گفتگوی تلفنی گروسی با عراقچی پیرامون مذاکرات ژنو
پادکست | دعا در آیینه قرآن