×
اجتماعی
شناسه خبر : 255489
تاریخ انتشار : جمعه 1404/08/16 ساعت 11:36
آخرین وضعیت 4 بیمارستان‌ بحرانی و نا ایمن تهران

آخرین وضعیت 4 بیمارستان‌ بحرانی و نا ایمن تهران

رئیس کمیته ایمنی شورای شهر تهران وضعیت 4 بیمارستان ناایمن شهر تهران را تشریح کرد و گفت: بیمارستان‌ها نقاط حساسی هستند و باید در اولویت ایمن سازی قرار بگیرند؛ در این راستا باید هرچه سریع تر موارد ناایمنی آن‌ها رفع شود.

نورنیوز - گروه احتماعی: مهدی بابایی با اشاره به وضعیت بیمارستان‌های ناایمن شهر تهران، اظهار کرد: بیمارستان‌های امام خمینی(ره)، شهدای یافت آباد، سینا و رسول اکرم(ص) به دلیل قدمت بالا در لیست ساختمان‌های بحرانی قرار دارند و به بازسازی نیازمند هستند. ایمنی بیمارستان‌ها اهمیت بسیار بالایی دارد، چرا که نقاط حساسی هستند و باید در اولویت ایمن سازی قرار بگیرند. در این راستا باید هرچه سریع تر موارد ناایمنی آن‌ها رفع شود.

وی ادامه داد: بیمارستان امام خمینی، از لحاظ ایمنی در برابر حریق و آتش‌سوزی، با وجود اخطارهای سازمان آتش‌نشانی و منطقه و پیگیری‌های انجام‌شده، هنوز هیچ اقدامی برای رفع خطر و اخذ تأییدیه‌های ایمنی در فاز یک و فاز دو، که اکنون برای بیمارستان‌ها در نظر گرفته شده است، انجام نداده است. از نظر لرزه‌ای و ایمنی و استحکام بنا در برابر زلزله نیز بر اساس ارزیابی لرزه‌ای که سازمان بحران انجام داده است، ۱۰ ساختمان بیمارستان امام خمینی در رتبه D قرار دارند که با خطر بسیار زیاد همراه بوده و نیاز به تخریب و نوسازی دارند. همچنین، ۱۳ ساختمان آن در رتبه C قرار دارند که نیازمند مقاوم‌سازی هستند و هفت ساختمان دیگر در رتبه B قرار دارند که شرایط آنها بهتر است.

رئیس کمیته ایمنی شورای شهر تهران اضافه کرد: بیمارستان شهدای یافت‌آباد نیز با توجه به پیگیری‌های انجام‌ شده، هنوز هیچ اقدامی از لحاظ ایمنی در برابر حریق و اجرای دستورالعمل‌های ایمنی ابلاغ شده توسط سازمان آتش‌نشانی انجام نداده است. تنها گزارش موجود نشان می‌دهد که این بیمارستان برای رفع خطر، با شرکت مشاور ذی‌صلاح قرارداد بسته است. از نظر ارزیابی لرزه‌ای که توسط سازمان بحران انجام شده است نیز بیمارستان یک ساختمان دارد که در رتبه D قرار گرفته و نیاز به تخریب و نوسازی دارد؛ با این حال، هنوز هیچ اقدامی در این خصوص انجام نشده است. همچنین، بیمارستان شهدای یافت‌آباد در حال احداث یک بیمارستان ۶۰ تخته‌خوابی است که در مرحله سفت‌کاری قرار دارد.

وی در ادامه مطرح کرد: بیمارستان سینا نیز از لحاظ ایمنی در برابر آتش‌سوزی و حریق، بر اساس گزارش‌های سازمان آتش‌نشانی، هنوز هیچ اقدام مؤثری انجام نداده است تا بتوان آن را از فهرست موارد بسیار بحرانی و ناایمن خارج کرد و طبق آخرین گزارش‌ها، این بیمارستان اعلام کرده است که در پی تأمین اعتبار است و سیستم‌های اعلام حریق را در برخی از ساختمان‌های خود در حال اجرا دارد.

بابایی در پایان درباره ایمن سازی بیمارستان رسول اکرم نیز تصریح کرد: این بیمارستان از لحاظ ایمنی در برابر حریق، هنوز اقدام خاصی انجام نداده است و طبق گزارش سازمان آتش‌نشانی، تنها اقدامی که انجام شده، پیگیری تأمین اعتبار برای برخی از ساختمان‌ها به منظور انجام اقدامات ایمنی در برابر حریق بوده است. با این حال، دو ساختمان این بیمارستان بر اساس ارزیابی لرزه‌ای سازمان مدیریت بحران جزو موارد ناایمن بوده و همچنین در ارزیابی ایمنی آتش‌نشانی نیز مشکل داشته‌اند. این دو ساختمان در رتبه C قرار داشته و نیاز به مقاوم‌سازی دارند. البته وضعیت بیمارستان رسول اکرم(ص) نسبت به چهار بیمارستان دیگر بهتر ارزیابی می‌شود.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
درآمد نفتی ایران دو برابر شد
نورنما| 12 فروردین روز جمهوری اسلامی گرامی باد
حمله هوایی به یک خودرو در جنوب لبنان
چه میزان تسهیلات تکلیفی اشتغال پرداخت شد؟
هرگونه اقدام علیه زیرساخت‌های ایران، پاسخ متقابل خواهد داشت
صدها هزار غیرنظامی در لبنان در معرض خطر هستند
هفت شهید و زخمی در حمله هوایی به نیروهای حشدالشعبی
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به 6 شهر
بقائی: حمله آمریکا و اسرائیل به کارخانه‌های داروسازی جنایت ضد بشریت است
کشف سلاح و مهمات در دلیجان
عراقچی: آنچه در جریان است مذاکره نیست/شروط ایران برای «توقف کامل جنگ
جزئیات سی و دومین روز عملیات وعده صادق 4
مرحله دوم موج 88/ حمله به محل جلسه فرماندهان جبهه داخلی صهیون
اهمیت تنگه‌ هرمز و احتمال عملیات نظامی آمریکا
خداقوت سردار موسوی به بچه‌های پای لانچر/ حمله به محل اقامت خلبانان و کادر پروازی امریکا
اعلام آمادگی روسیه برای کاهش تنش و یافتن راه‌حل درخصوص ایران
نیروی دریایی سپاه: جلسه فرماندهان ناوگان پنجم آمریکا مورد اصابت پهپاد قرار گرفت
اعلام آخرین وضعیت جاده چالوس؛ هراز زیر بار ترافیک نیمه‌سنگین
تکرار تجربه 12 فروردین در میدان جدید جنگ
اتحادیه اروپا بر لزوم توقف درگیری‌ها در لبنان تاکید کرد
آتلانتیک: جنگ علیه ایران آمریکا را تبدیل به یک قدرت منفور در جهان کرد
آیت‌الله جوادی آملی: مردم در صحنه جزو فرشتگان زمینی‌اند +فیلم
استیو بنن خواستار اخراج پسر نتانیاهو را از آمریکا شد
جنگ علیه ایران شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزای آلمان زمینگیر کرد
امیریل ارجمند: من خاک می‌خورم اما خاک نمی‌دهم
پیکر مطهر دریابان شهید علیرضا تنگسیری در آبادان به خاک سپرده می‌شود
حمایت مفتی عمان از محور مقاومت به رهبری ایران
اعلام تمهیدات ترافیکی مراسم تشییع پیکر شهید تنگسیری در میدان انقلاب
نور‌ویدئو| هذیان گویی جدید ترامپ درباره تصرف جزایر ایران
قالیباف: نتیجه سیاست‌های آمریکا حذف وعده‌های غذایی مردمش است
ترامپ تصویر رهبری آمریکا را تضعیف کرده است
دستیابی قلعه‌نویی به رکورد 40 پیروزی
تقلای نتانیاهو برای تفکیک آتش بس احتمالی با ایران از پرونده حزب الله لبنان
نحوه فعالیت ادارات استان تهران از شنبه هفته آینده اعلام شد
اروپا در تله تناقض؛ ادامه بازی دوگانه در میدان لبنان
دستگیری 7 عامل مرتبط با شبکه‌های معاند در اسلامشهر و بابلسر
یک منبع آگاه: بندر فجیره هدف قرار خواهد گرفت
حزب‌الله: اتهام‌زنی حکومت آل خلیفه به مقاومت بی‌اساس است
احتمال پایان جنگ بدون باز شدن تنگه هرمز
حمله سایبری به شرکت نفتی «الصافی» سعودی
اعلام جزئیات درگیری نبرد تن به تن حزب الله با ارتش اسرائیل
ناراحتی بن‌سلمان از ترامپ
تحویل «رضا پهلوی» را در شروط پایان جنگ بگنجانید
انهدام باند قاچاق سلاح و مهمات جنگی در خوزستان
اسپانیا قانون اعدام اسرای فلسطینی را گامی به سوی آپارتاید خواند
فرانسه مانع استفاده از حریم هوایی‌اش برای انتقال سلاح به اسرائیل شد
گسترش سریع سویه‌ای از کووید-19 در آمریکا
انهدام موشک کروز پنهان‌کار توسط سامانه پدافند غرب کشور در ایلام
سازوکاری فوری برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به ایران فراهم آورید
جنگ علیه ایران محبوبیت ترامپ را به منفی 17 رساند