×
بین الملل
شناسه خبر : 255465
تاریخ انتشار : جمعه 1404/08/16 ساعت 09:00
سنای آمریکا قانون محدودیت حمله ترامپ به ونزوئلا را رد کرد+فیلم

سنای آمریکا قانون محدودیت حمله ترامپ به ونزوئلا را رد کرد+فیلم

سنای آمریکا با 51 رای موافق در برابر 49 رای مخالف از جمهوری‌خواهان ، طرحی را که ترامپ را از آغاز جنگ علیه ونزوئلا منع می‌کرد، رد کرد.

نورنیوز - گروه بین الملل:  در این طرح در صورت تصویب، دولت را موظف می‌کرد که از هرگونه «استفاده از نیروهای مسلح ایالات متحده برای خصومت‌ها در داخل یا علیه ونزوئلا» خودداری کند، مگر آنکه اعلام جنگ رسمی یا مجوز مشخصی از سوی کنگره صادر شده باشد.

تنها دو جمهوری‌خواه هم‌حزب ترامپ به همراه دموکرات‌ها از این طرح حمایت کردند. این تصمیم تازه‌ترین نشانه از میزان تمایل حزب جمهوری‌خواه به پشتیبانی از افزایش حضور نظامی آمریکا در دریای کارائیب جنوبی است.

به گفته دولت ترامپ، از اوایل سپتامبر نیروهای آمریکایی دست‌کم ۱۶ حمله علیه شناورهای حامل مواد مخدر در اقیانوس آرام و کارائیب جنوبی انجام داده‌اند که بیش از ۶۵ کشته بر جای گذاشته است.

هم‌زمان با افزایش حضور نیروهای نظامی آمریکا در منطقه کارائیب، ترامپ در مصاحبه با شبکه سی‌بی‌اس که شامگاه یک‌شنبه ۱۱ آبان منتشر شد، گفت روزهای نیکلاس مادورو، رییس‌جمهوری ونزوئلا، «به شماره افتاده است.»

ترامپ در پاسخ به این پرسش که آیا ایالات متحده قصد دارد با ونزوئلا وارد جنگ شود، گفت: «بعید می‌دانم. فکر نمی‌کنم.»

پیش از این نیز سنای آمریکا روز چهارشنبه ۱۶ مهر طرح محدود کردن حملات نظامی دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، به قایق‌های مظنون به قاچاق مواد مخدر در دریای کارائیب را رد کرد؛ تصمیمی که نشان‌دهنده ادامه حمایت جمهوری‌خواهان از رویکرد نظامی کنونی کاخ سفید است.

به گزارش اکسیوس، لایحه دوحزبی «اصلاح قانون اختیارات جنگی» که از سوی سناتورها تیم کین، آدام شف، و رَند پال، مطرح شده بود، با ۴۸ رأی موافق و ۵۱ رأی مخالف در سنا شکست خورد.

در این رای‌گیری، رَند پال، سناتور از کنتاکی، و لیزا مرکاوسکی، سناتور از آلاسکا، از دموکرات‌ها حمایت کردند، اما جان فِترمن، سناتور دموکرات از پنسیلوانیا، تنها دموکراتی بود که با طرح مخالفت کرد.

این لایحه در واکنش به افزایش عملیات نظامی دولت ترامپ علیه قایق‌های مظنون به حمل مواد مخدر در نزدیکی سواحل ونزوئلا تهیه شده بود.

منتقدان می‌گویند رییس‌جمهوری اجازه قانونی انجام چنین عملیات‌هایی بدون مجوز صریح کنگره را ندارد، اما جمهوری‌خواهان از جمله مایک جانسون، رییس مجلس نمایندگان، از ترامپ حمایت کردند و حتی مشروعیت «قانون اختیارات جنگی» را مشکوک به مغایرت با قانون اساسی دانستند.

رَند پال در صفحه اجتماعی خود در ایکس نوشت: «ایالات متحده نباید قایق‌ها را بدون دانستن هویت سرنشینان منفجر کند. در این تصمیم‌ها نام، مدرک و نظارت وجود ندارد.»

در همان روز، مارکو روبیو، وزیر امور خارجه، در جلسه‌ای محرمانه با سناتورهای جمهوری‌خواه جزئیات راهبرد جدید مقابله با کارتل‌های مواد مخدر در نزدیکی ونزوئلا را تشریح کرد و گفت: «این سازمان‌ها تهدید مستقیمی برای امنیت آمریکا هستند و باید نابود شوند.»

سناتور اریک اشمیت نیز به تکیه بر اختیارات رییس‌جمهوری در قانون اساسی اشاره کرد و گفت: «اگر این قایق‌ها در آب‌های آزاد شناسایی شوند، نیروهای آمریکایی مجاز به هدف قرار دادن آن‌ها خواهند بود.»


نظرات

آخرین اخبار
میدری: الگوهای موفق اقتصادی استان‌ها در سراسر کشور اجرا می شود
مقام مسئول در مجلس: نظر مشاوران رئیس لزوما اعلام موضع رئیس مجلس نیست
واکنش نخست وزیر پاکستان به تمدید آتش‌بس از سوی ترامپ
رسانه‌های عبری: تمدید آتش‌بس با ایران «هدیه» ترامپ به نتانیاهو و اسرائیل است
در صورت هر گونه اقدام علیه ایران، آماده هجوم به اهداف از پیش تعیین شده هستیم
هشدار جنبش نجباء؛ نبرد آینده متفاوت خواهد بود
اعلام نرخ جدید عوارض واردات گوشت قرمز
نرخ خرید گندم 48 هزار و500 تومان تعیین شد
وزیر آموزش و پرورش: مدارس همچنان غیر حضوری است
ترامپ آتش بس با ایران را تمدید کرد
ایران: حمله به کشتی «توسکا» نقض صریح و اساسی آتش‌بس 8 آوریل است
کشتی‌گیر ترک رکورد زد
حاجی‌بابایی: مذاکره در سایه تهدید امکان‌پذیر نیست
پاسخ موشکی حزب‌الله به نقض آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی
کشف استارلینک در یک واحد تجاری در تهران
ایروانی تاکید کرد: لغو محاصره دریایی شرط آغاز مجدد مذاکرات است
بیرانوند: به‌دلیل علاقه شخصی در تجمعات شبانه شرکت می‌کنم
تاکید ولید جنبلاط بر بازگشت به توافق آتش‌بس با فرمول جدید
قیام علیه استبداد رسانه‌ای جهان، از تونل‌های غزه تا انیمیشن‌های لگویی
مرور وضعیت پرسپولیس در جلسه آنلاین اوسمار و حدادی
تنگه هرمز برگ برنده اصلی ایران در مذاکرات با آمریکا
سفارت ایران در اتریش: اظهارات جدید اتحادیه اروپا رقت‌انگیز است
افزایش بی‌سابقه قیمت برق در آمریکا
سی ان ان: ذخایر موشکی ارتش آمریکا در جنگ علیه ایران کاهش یافته است
سردار موسوی: اگر از کشورهای همسایه به ایران حمله شود باید با تولید نفت خداحافظی کنند
آیا ژاپن به ابزار جدید آمریکا در بحران‌ها تبدیل می‌شود؟
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
شکستن محاصره دریایی آمریکا از سوی 34 نفتکش مرتبط با ایران
ارتش لبنان: خاک لبنان را پس می گیریم
عراقچی: ایران می‌داند چگونه با محدودیت‌ها مقابله و از خود دفاع کند
اذعان ترامپ به نگرانی از متغیر «زمان» به نفع ایران
شرط هیات ایرانی برای رفتن به اسلام آباد چیست؟
راهزنی دریایی دوباره ارتش تروریستی آمریکا در اقیانوس
تأکید پزشکیان بر حکمرانی محلی؛ مساجد محور سازماندهی اجتماعی
جزئیات جدیدی از زمان اجرای مرحله سوم متناسب سازی حقوق بازنشستگان
ماجرای اعدام 8 زن ایرانی چه بود؟
تمرینات تیم فوتبال استقلال تعطیل شد
قیمت نفت برنت صعودی شد
اتحادیه اروپا: برگزاری دور دوم مذاکرات اسلام‌آباد ضروری است
عکس های منتخب ایران، سه شنبه 1 اردیبهشت 1405
برپایی دومین تمرین تاکتیکی ملی‌پوشان زیر نظر قلعه‌نویی
پنیر سر تله موش رایگان است اما مرگبار!
بقائی: تاکنون تصمیمی برای حضور در مذاکرات اسلام‌آباد گرفته نشده است
پیام رهبر انقلاب به اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
چین: ادعای آمریکا دروغ است
خلافی 350 میلیونی یک پژو 405 در ابهر!
پکن: زیاده خواهی آمریکا علت اصلی بن بست در مذاکرات با ایران است
واکنش بی‌ادبانه ترامپ به جدایی تیم کوک از شرکت اپل
افزایش حقوق در برخی واحدها توافقی شد+ جزئیات
روسیه: اوضاع پیرامون مذاکرات ایران -آمریکا دائما در حال تغییر است