×
بین الملل
شناسه خبر : 255355
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/08/15 ساعت 15:56
استقرار نظامیان آمریکایی درپایگاه هوایی جدید در سوریه

استقرار نظامیان آمریکایی درپایگاه هوایی جدید در سوریه

خبرگزاری رویترز به نقل از منابع آگاه گزارش داده است که آمریکا در حال آماده‌سازی برای استقرار نظامیان خود در یک پایگاه هوایی در دمشق، پایتخت سوریه، به منظور نظارت بر توافقات امنیتی بین سوریه و اسرائیل است.

نورنیوز - گروه بین الملل: خبرگزاری رویترز به نقل از منابع آگاه گزارش داد که آمریکا به منظور نظارت بر توافق بین سوریه و اسرائیل آماده حضور نظامی در دمشق می‌شود.

رویترز به نقل از منابع آگاه نوشت که آمریکا آماده برقراری حضور نظامی در یک پایگاه هوایی در دمشق پایتخت سوریه می‌شود. این رسانه افزود که استفاده آمریکا از پایگاه دمشق با هدف نظارت بر چشم‌انداز پیمان امنیتی بین سوریه و اسرائیل است.

بر اساس این گزارش، این پایگاه به عنوان بخشی از پیمان عدم تجاوز بین اسرائیل و سوریه، یک منطقه غیرنظامی را تشکیل می‌دهد. این توافق با میانجیگری دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده، در حال انجام است.

ترامپ روز دوشنبه در کاخ سفید با احمد الشرع معروف به محمد الجولانی، رئیس دولت موقت سوریه، دیدار خواهد کرد که اولین دیدار یک رئیس دولت سوریه از این نوع خواهد بود. برنامه آمریکا برای حضور نظامی در پایتخت سوریه نشانه‌ای از بازآرایی راهبردی روابط دمشق با واشنگتن پس از سقوط حکومت بشار اسد به شمار می‌رود.

وزارت دفاع آمریکا و وزارت امور خارجه سوریه به این موضوع واکنشی نشان نداده‌اند اما یک مقام دولت آمریکا به رویترز گفت:« ایالات متحده به طور مداوم در حال ارزیابی وضعیت مورد نیاز خود در سوریه برای مبارزه موثر با داعش است اما درباره مکان‌های احتمالی فعالیت نیروها، اظهار نظر نمی‌کنیم.» این مقام دولت آمریکا درخواست کرد که نام و موقعیت این پایگاه بنا به دلایل امنیتی ذکر نشود. 

یک مقام نظامی غربی عنوان کرد که پنتاگون در دو ماه گذشته با چندین ماموریت شناسایی برای این پایگاه، برنامه‌های خود را تسریع کرده است. نتیجه ماموریت‌ها این بود که باند طولانی پایگاه برای استفاده فوری آماده است.

دو منبع نظامی سوریه اظهار کردند که مذاکرات فنی بر استفاده از پایگاه برای تدارکات، نظارت، سوخت‌گیری و عملیات بشردوستانه متمرکز بوده است، در حالی که دمشق حاکمیت کامل بر این تاسیسات را حفظ خواهد کرد.

یک مقام دفاعی سوریه بیان کرد که واشنگتن با هواپیمای ترابری نظامی سی-۱۳۰ به این پایگاه پرواز کرده است تا از قابل استفاده بودن باند فرودگاه اطمینان حاصل کند. یک نگهبان امنیتی در یکی از ورودی‌های پایگاه به رویترز گفت که هواپیماهای آمریکایی به عنوان بخشی از «اقدام‌های آزمایشی» در آنجا فرود می‌آیند.

هنوز مشخص نیست که پرسنل نظامی ایالات متحده چه زمانی به این پایگاه اعزام خواهند شد.

ایالات متحده در حال حاضر نیروهایی را در شمال شرقی سوریه مستقر کرده است اما در ماه آوریل، پنتاگون اعلام کرد که تعداد نیروها را در آنجا به نصف کاهش می‌دهد و به یک هزار نفر می‌رساند.

الشرع ادعا می‌کند که هرگونه حضور نیروهای آمریکایی باید با توافق دولت جدید سوریه باشد و به گفته مقام‌های آمریکایی و سوری، دولت دمشق قرار است بزودی به ائتلاف جهانی ضد داعش تحت رهبری آمریکا بپیوندد. رویترز در پایان نوشت: به نظر می‌رسد برنامه‌های جدید آمریکا، برای این است که بر توافقات ترک مخاصمه نظارت کند؛ یکی در لبنان و دیگری در غزه که بر آتش‌بس شکننده بین حماس و اسرائیل نظارت دارد.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 6 آذر
مظنون احتمالی تیراندازی در واشنگتن یک تبعه افغانستان است
پشت پرده 70 سال تصمیم‌های بنزینی؛ چرا همیشه دیر و پرهزینه؟
ساپینتو: نبردیم اما به شاگردانم افتخار می‌کنم
خروج آیفون‌ از بن بست / مصوبه‌ای تازه برای آیفون داران
پشت پرده تحرکات جدید؛ آیا اسرائیل دوباره به فکر حمله افتاده؟+فیلم
نامه ایران به شورای امنیت درباره نقش محوری آمریکا در تجاوز اسرائیل به تهران
آتش‌سوزی در یک ساختمان 9 طبقه در ولیعصر
رونالدو به اصفهان می‌آید؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز پنجشنبه 6 آذر1404
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 6 آذر + وضعیت استان ها
سلاح سبز علیه آلزایمر؛ امیدی از دل طبیعت
قارچ دوست جدید قلب شما
هوش مصنوعی پیدا کردن اشیا به کمک نابینایان آمد
تجربه‌ای منحصربه‌فرد در خانه‌های هوشمند آینده
چرا هوش مصنوعی هرگز به خلاقیت انسان نمی‌رسد؟
پلیس آمریکا زن خویشاوند سخنگوی کاخ سفید را دستگیر کرد
شکنجه سیستماتیک اسرای فلسطینی تشدید شده است
سودان: جنگ بر ما تحمیل شد، اما صلح را خود می‌سازیم!
جنگ ترکیبی در سایه افشای مکالمات / روسیه واکنش نشان داد
تمجید امارات از ترامپ ؛ تروریستی خواندن اخوان المسلمین گامی شجاعانه است !
عراقچی: ایران آماده مذاکره است، اما آمریکا اراده ندارد!
نورنما | کشور در مرز خفگی
سردار نائینی: مراکز حساس اسرائیل را دقیق هدف قرار دادیم
استقلال 1 _ الوصل 1 + خلاصه بازی
تغییرات مالیاتی جدید؛ رسیدهای بالای 10 میلیون تومان دیگر معتبر نیستند!
ایران به هیئت‌مدیره آنکتاد پیوست / فرصتی برای تأثیرگذاری در تجارت جهانی!
جریمه سنگین استقلال به خاطر تأخیر اتوبوس !
فدراسیون ژیمناستیک در بحران/ جلسه فوق‌العاده برای تعیین سرپرست جدید
فسادی پیچیده در شهرداری دورود / بازداشت‌ها در پی پرونده‌های مالی!
حریق در کمین جنگل‌های ارسباران / اعزام 21 تیم و یک بالگرد
آتشسوزی یادگار امام به خودروها و منازل سرایت کرد / مصدومیت یک آتش‌نشان
بدشانسی استقلال در آستانه دربی!
تهران شنبه و یکشنبه هم تعطیل می‌شود ؟
نورنما | طبیعت جذاب دنیا
رمزگشایی از ماجرای هراس‌فروشی تل‌آویو در آسمان عراق
روسیه: هیچ امتیازی در بحران اوکراین نخواهیم داد!
واکنش دفتر پزشکیان به بحث‌‌ اینترنت سفید
سخنان عجیب اردوغان : ترکیه وارث ابن سینا و لقمان حکیم است!
کودتای نظامی در گینه بیسائو / دستگیری رئیس جمهور و به قدرت رسیدن ارتش
اسرائیل دروغ می‌گوید؛ ایران و محور مقاومت شکست نخورده‌اند
مهار آتش در شاهرود / جنگل ابر در امان ماند!
ابراز امیدواری لاریجانی برای رفع موانع انتقال گاز به پاکستان
طلا به اوج رسید؛ سکه تمام به 119 میلیون تومان
دادگاه فرانسه درخواست تجدید نظر سارکوزی را رد کرد
واکنش طالبان به پاکستان: تجاوز را بی‌پاسخ نمی‌گذاریم
تصویب محدودیت سنی برای شبکه‌های اجتماعی
انجام اولین پرواز مستقیم «کیش – دوشنبه» از فردا
آغاز جشنواره جهانی فیلم فجر با اکران«زیر درختان زیتون»
رئیس‌جمهور سابق برزیل به 27 سال زندان محکوم شد
X
آگهی تبلیغاتی