×
بین الملل
شناسه خبر : 255334
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/08/15 ساعت 14:04
نامه مهم حزب الله به روسای سه گانه لبنان درباره مذاکره با رژیم صهیونیستی

نامه مهم حزب الله به روسای سه گانه لبنان درباره مذاکره با رژیم صهیونیستی

حزب الله لبنان در پیامی سرگشاده به روسای سه‌گانه و مردم لبنان تأکید کرد که مذاکره با دشمن صهیونیستی هیچ‌گونه منفعت ملی ندارد و خطرات وجودی برای لبنان و حاکمیت آن به همراه دارد.

نورنیوز- گروه بین الملل: حزب الله لبنان با تاکید بر اینکه مذاکره با دشمن هیچگونه منفعت ملی ندارد خاطرنشان کرد که برخی تلاش کردند سلاح مقاومت را به عنوان اثبات حسن نیت لبنان به دشمن تقدیم کنند.

به گزارش المیادین، حزب الله لبنان در پیامی سرگشاده به روسای سه گانه این کشور و همچنین مردم لبنان تاکید کرد: رخدادها ثابت کرد که لبنان و حزب الله به طور قاطع به مضمون توافق آتش بس از همان لحظه اول تا به امروز پایبند بوده است. دشمن صهیونیستی به تجاوزهای زمینی، هوایی و دریایی و نقض توافق تا به امروز ادامه داده است.

حزب الله با اشاره به تصمیم شتابزده دولت درخصوص حصر سلاح ، اعلام کرد: برخی تلاش کردند که سلاح ما را به عنوان اثبات حسن نیت لبنان به دشمن تقدیم کنند.

در این پیام آمده است: دشمن از اشتباه دولت بهره برد تا از موضوع خلع سلاح مقاومت در تمام لبنان به عنوان شرطی برای توقف تجاوزها استفاده کند. همه لبنانی ها بدانند که دشمن اسرائیلی تنها حزب الله را هدف قرار نداده است بلکه تمام لبنان را هدف قرار می دهد. تجاوزهای اسرائیل نیازمند ایستادگی یکپارچه و ملی است تا به کشور و حاکمیت و کرامت لبنان احترام گذاشته شود.

حزب الله خاطرنشان کرد: لبنان اکنون اولویتش توقف تجاوزها بر اساس توافق آتش بس و فشار به دشمن صهیونیستی به منظور اجرای آن است. اولویت لبنان اکنون به هیچ وجه نباید تسلیم در برابر باج خواهی دشمن و رفتن به سمت مذاکره سیاسی با دشمن صهیونیستی باشد. مذاکرات سیاسی با دشمن منفعت ملی ندارد و خطرات وجودی برای لبنان و حاکمیت آن دارد. ما به عنوان یک تشکل لبنانی تاکید می کنیم که حق مقاومت در برابر تجاوزهای دشمن را داریم. دفاع مشروع در چارچوب صلح و یا جنگ قرار نمی گیرد بلکه ما به حق دفاع از خود در برابر دشمنی که جنگ را بر کشور تحمیل می کند، عمل می کنیم.

در پیام حزب الله به روسای سه گانه و مردم لبنان آمده است: بر اساس این رویکرد تحولات را دنبال می کنیم و به همه اعلام می کنیم که اکنون زمان اتحاد برای توقف تجاوزها است.

حزب الله همچنین از صبر مردم لبنان در راستای حفظ حاکمیت و کرامت این کشور تقدیر و تاکید کرد: با مردم عهد می بندیم که در موضع عزت و کرامت و دفاع از خاک و ملت و تحقق آرزوهای فرزندان لبنان و آینده آن ها باشیم. موضوع حصر سلاح حزب الله نباید در چارچوب مطالبه خارجی و یا باج خواهی اسرائیل مورد بررسی قرار گیرد بلکه باید در چارچوب ملی مورد بررسی قرار بگیرد.

رژیم صهیونیستی یکم اکتبر ۲۰۲۴ (۱۰ مهر ۱۴۰۳)، تجاوز خود را به لبنان شروع و بعد از ۲ ماه چهارشنبه هفتم آذر با میانجیگری آمریکا ظاهرا آتش‌بس را قبول کرد. بر این اساس، نظامیان رژیم صهیونیستی می‌بایست در مدت ۶۰ روز از جنوب لبنان خارج می‌شدند ولی این رژیم برخلاف قوانین بین المللی نظامیان خود را در پنج موقعیت راهبردی در این منطقه نگه داشت و آنجا را ترک نکرد.

ارتش رژیم صهیونیستی از زمان امضای توافق آتش بس تاکنون هزاران بار آن را نقض کرده است. در روزهای اخیر، حملات هوایی و پهپادی رژیم صهیونیستی به مناطق جنوبی لبنان افزایش یافته است.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
توقیف 2467 خودرو شوتی در طرح ضربتی پلیس
سرقت میلیاردی در مترو به بهانه کمک به سالمندان
ترافیک سنگین در محورهای شمالی تهران و آزادراه‌ها
تاکتیک‌های جدید روسیه در شرق اوکراین
فوتسال ایران در دومین دیدار خود برابر افغانستان متوقف شد + گل ها
نورنما | یگان سگهای رباتیک
بازگشت سامانه‌های پاتریوت به کره‌جنوبی
سد کرج تا 15 روز دیگر آب دارد
استقرار نظامیان آمریکایی درپایگاه هوایی جدید در سوریه
تفسیر آزمایش‌ پزشکی توسط هوش مصنوعی جان بیمار را به خطر می اندازد
واکنش آموزش و پرورش به کامیون حمل‌ونقل دانش‌آموزان
قطع مستمری بازنشستگان فعال در تاکسی‌های اینترنتی تکذیب شد
برتری پاویون وزارت دفاع در نمایشگاه دریانوردی کراچی
طرح جدید رژیم صهیونیستی برای جذب مهاجران یهودی
نرخ دلار و سایر ارزهای خارجی در 15 آبان 1404
تحول در سیاست ملی روسیه / تأکید پوتین بر میهن‌پرستی
نبرد راهبردی اژدها و عقاب در جغرافیای پول
قتل خونین زن کرمانشاهی در سوند
پزشکیان درگذشت چهار پاکبان شهرداری را تسلیت گفت
اعلام وضعیت فوق العاده در فیلیپین پس از طوفان کالماگی+ تصاویر
هدیه هنری سردار ایاز صادق به قالیباف
حشد الشعبی عراق:در هر شرایطی در کنار مردم هستیم
تحول در نظام مالیاتی با تسهیل پرداخت‌ها
نامه مهم حزب الله به روسای سه گانه لبنان درباره مذاکره با رژیم صهیونیستی
تعیین تعرفه خودروهای وارداتی به صورت پلکانی و متناسب با حجم موتور + جدول تعرفه ها
وزیر ورزش و جوانان وارد ریاض شد
هدایای نفیس قالیباف به مقام پاکستانی + تصاویر
جنگ 12 روزه درس های بزرگی برای ما داشت/پرچم مذاکره و دیپلماسی را هیچ وقت زمین نگذاشته ایم
برادر کشی در ملایر/ قاتل دستگیر شد
تخلیه ساکنان می‌سی‌سی‌پی به دنبال انفجار و نشت آمونیاک
تلاش فیفا برای روسفید کردن ترامپ
ابلاغ مصوبه کاهش تعرفه واردات خودرو به دولت
کنسرت رایگان 5 خواننده پاپ در میدان انقلاب تهران
پزشکیان: به تولیدکنندگان، تجار و بازرگانان بها نداده‌ایم
صابر کاظمی در خانه ابدی آرام گرفت/ واکنش مربیان تیم ملی به درگذشت ستاره والیبال ایران
“بن‌بست کنگره: بحران تعطیلی دولت و تأثیرات اقتصادی آن”
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 15 آبان 1404 + جدول
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد علوم پزشکی اعلام شد
قالیباف: گسترش روابط اقتصادی، اولویت ایران و پاکستان است
چت‌بات عاشق‌پیشه، پسر 14 ساله را به کام مرگ کشاند
فردا، آخرین فرصت برای ثبت نام در آزمون دکتری 1405
خبر خوش برای کارگران / واگذاری 100 هزار قطعه زمین برای ساخت مسکن کارگری
غیبت ترامپ در نشست گروه 20 در آفریقای جنوبی
95درصد پروانه‌ای‌ها حاصل ازدواج فامیلی‌اند
هشدار هواشناسی برای گروه‌های حساس / آلودگی هوای تهران شدت گرفت
قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی امروز پنجشنبه 15 آبان 1404 + جدول
بازگشت تونی بلر به خاورمیانه؛ نقشه تازه غرب برای لبنان
900 هزار ایرانی در انتظار تشرف به حج تمتع قرار دارند
آیا جولانی و انس خطاب لغو تحریم‌ می‌شوند؟
دیدار سفرای ایران، چین و روسیه در وین
X
آگهی تبلیغاتی