×
سیاسی
شناسه خبر : 255326
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/08/15 ساعت 13:23
پزشکیان: به تولیدکنندگان، تجار و بازرگانان بها نداده‌ایم

پزشکیان: به تولیدکنندگان، تجار و بازرگانان بها نداده‌ایم

مسعود پزشکیان در نشست با فعالان اقتصادی استان کردستان، اجرای عدالت را نخستین اولویت دولت چهاردهم دانست و بر لزوم مشارکت مردمی در حل مشکلات تأکید کرد.

نورنیوز- گروه سیاسی : رئیس‌جمهور اجرای عدالت را نخستین اولویت دولت چهاردهم دانست و گفت: باید به مردم خدمت شود.

مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور پیش‌ازظهر امروز در نشست با فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران استان کردستان که در سالن پیامبر اعظم(ص) استانداری برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی اظهار کرد: عدالت اولویت بنده است.اختلافات ناشی از بی‌عدالتی است و باید خدمت شود.

وی با بیان اینکه برخی‌ها در اتاق خود در تهران نشسته و درخواست داشته که به فلان وزیر بگویید مشکل حل شود، پس چرا خودتان حل نمی‌کنید؟ افزود: مشارکت مردمی و اصل حضور مردم در تصمیم‌گیری است. آمده‌ایم تا مشکل مردم را حل کنیم. دولت باید مشکل اینها را حل کند.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: دولت نمی‌تواند در اتاق بسته مشکلات تولیدکنندگان را حل کند. باید با همکاری یکدیگر مشکلات تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران را رفع کنیم.

وی با اشاره به اینکه در مسائل اجتماعی 75درصد با صنعت و بازار است، گفت: برای اینکه بتوانیم ارتباط را با جامعه هدف حل کنیم، مشارکت مردمی ایجاد خواهیم کرد و در این راه شورای محله‌محور راه‌اندازی خواهیم کرد.

پزشکیان از راه‌اندازی مسئله‌محوری و مردم‌محوری در محلات و استفاده از ظرفیت مساجد برای رفع معضلات استانی خبر داد و بیان کرد: باید با کمک مردم مشکلات خواسته‌های آنان را حل کنیم.

وی اظهار داشت: مقرر شده هر ماه با اتاق بازرگانی، کارآفرینی و پتروشیمی جلسات برگزار کنیم و طی این روند نیازها، مشکلات و دغدغه‌های این حوزه را با همکاری وزارتخانه مربوطه را بررسی کنیم.

رئیس‌جمهور خاطر نشان کرد: هفته آینده دو جلسه با اتاق بازرگانی برگزار و ببینیم نتیجه کار چه شده است؛ در این اتاق کارشناسان امر در رابطه با مجوزات و تسهیلات بانکی حضور داشته تا با کمک هم مشکلات را حل کنیم.

به گفته وی، همزمبانی و نگاه مشترک با گفت‌وگو کردن شکل می‌گیرد. قطعا در اینصورت حاکمیت و دولت تقویت می‌شود. اگر تولیدکنندگان تولید داشته باشند دولت درآمد و مالیات خواهد داشت.

رئیس‌جمهور عنوان کرد: امروز نیز به نفت وابسته هستیم. کشورهایی که نفت و گاز ندارند چطور می‌خرند و مردمانش در امنیت هستند؟ ما نفت و گاز داریم اما مشکل داریم چراکه تولیدکنندگان، تجار و بازرگانان را بها نداده‌ایم.

وی تأکید کرد: وقتی که نفت و گاز تمام شد آیا باید مردم از گرسنگی بمیرند؟ باید به تولید و سرمایه‌گذاری بها دهیم، موانع را برداریم و بر خواهیم داشت چراکه مصمم هستیم.

پزشکیان یادآور شد: اگر عدالت، مشارکت مردمی و تکنولوژی مناسب را به هم وصل کنیم، سرمایه‌ نیروی انسانی حاضر در این جلسه با ارزش‌تر از طلا و معادن خواهد بود، کشورهایی که طلا و معادن ندارند چگونه مشکلی ندارند و توانسته‌اند مشکلات را حل کنند، بنابراین ما هم می‌توانیم. باید دیدگاه خودمان را اصلاح کنیم که کجا را می‌بینیم. دنبال برترین هستم. اگر این اراده و عزم شکل بگیرد همه چیز را خواهیم ساخت. انتظار آن است که چیزی بسازیم که بر لبه دانش است.

رئیس‌جمهور با ابراز خرسندی از ارتباط سران قوه و نمایندگان مجلس گفت: تلاش داریم که اگر قانونی موانع بر سرراه تولیدکنندگان است، برداریم، با وحدت و انسجام می‌توانیم.

 


تسنیم
اخبار مرتبط
کردستان با پتانسیل‌های فراوان می‌تواند موتور محرکه تحول در کشور باشد
پنج‌شنبه 1404/08/15 ساعت 16:57
دکتر پزشکیان در دیدار فعالان اقتصادی کردستان:
کردستان با پتانسیل‌های فراوان می‌تواند موتور محرکه تحول در کشور باشد
رئیس جمهور با ابراز امیدواری نسبت به اینکه با هم‌افزایی میان دولت، مجلس و مردم، کشوری سربلند، قدرتمند و پیشرفته در مسیر عدالت و پیشرفت بسازیم، گفت: در دولت وفاق ملی باور داریم که ثروت واقعی یک کشور، سرمایه‌های مادی آن نیست، بلکه توانایی مردم آن در تولید و نوآوری است و کردستان با پتانسیل‌های فراوان خود، می‌تواند موتور محرکه این تحول باشد.
تفسیر آزمایش‌ پزشکی توسط هوش مصنوعی جان بیمار را به خطر می اندازد
پنج‌شنبه 1404/08/15 ساعت 15:54
تفسیر آزمایش‌ پزشکی توسط هوش مصنوعی جان بیمار را به خطر می اندازد
فریبا شایگان، رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران، نسبت به تفسیر نتایج آزمایش‌های پزشکی توسط سامانه‌های هوش مصنوعی و اپلیکیشن‌های غیررسمی هشدار داد.
سفر پزشکیان به کردستان
پنج‌شنبه 1404/08/15 ساعت 09:15
سفر پزشکیان به کردستان
شهر سنندج میزبان مسعود پزشکیان رئیس جمهور است و وی امروز در چند برنامه فرهنگی، اقتصادی، سیاسی حضور خواهد داشت.
تاکید پزشکیان بر ضرورت تداوم مسیر پیشرفت علمی
چهارشنبه 1404/08/14 ساعت 16:06
در جلسه صبح امروز هیئت دولت مطرح شد؛
تاکید پزشکیان بر ضرورت تداوم مسیر پیشرفت علمی
رئیس‌جمهور پس از ارائه گزارش آخرین وضعیت پیشرفت‌های علمی کشور از سوی معاونت علمی و فناوری، بر ضرورت تداوم مسیر پیشرفت علمی، تقویت همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی و حمایت از رویکردهای دانش‌بنیان و امنیت‌محور تاکید کرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
برتری مصر مقابل نیجریه؛ حریف ایران با دست پر به جام جهانی می‌آید
تعلیق 6 ماهه فعالیت شاخه نظامی جریان صدر در دو شهر عراق
ایران سردتر می‌شود
6 پرواز ورودی و خروجی فرودگاه اهواز دچار اخلال شد
کاهش تلفات تصادفات اولویت اصلی طرح ترافیکی زمستانی 1403 است
تغییر ساعت کاری قوه قضاییه تا 15 فروردین 1405
انحراف اتوبوس در جاده کرمان به رفسنجان 15 مجروح برجای گذاشت
یارانه کودکان دارای سوءتغذیه واریز شد
یک دانشمند هسته‌ای صهیونیست در آمریکا به قتل رسید
425 هزار نفر در آزمون کارشناسی ارشد سال 1405 ثبت نام کردند
یک سرباز صهیونیست دیگر به دلیل «مشکلات روانی» خودکشی کرد
پزشکیان: ظرفیت جابه‌جایی در استان تهران به 160 میلیون نفر سفر می‌رسد
توضیح وزیر رفاه درباره اجرای طرح «کارت امید مادر»
مسابقه تسلیحاتی در قاره‌ای که صلح را فراموش کرده است
کپسول زیستی جدید ایران در صف پرتاب
رسانه عبری: حماس، 3 هزار نیروی تازه نفس جذب کرده است
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 26 آذر 1404+ جدول
لوکس سواری بدون سهمیه سوخت
فهرست اولیه نامزدهای نود و هشتمین دوره اسکار اعلام شد
سرما مدارس اردبیل را غیرحضوری کرد
آنفلوآنزا روی خط هشدار؛ 115 فوتی و موجی که ادامه دارد
بازگشت قاتل جوان از یک قدمی چوبه دار
رهبر انصارالله: مسلمانان نسبت به مقدسات خود غیرتمند باشند
تراز پرداخت، اولویت اقتصاد ایران
احتمال افزایش تنش در منطقه
اقتصادنگار | حذف ارز ترجیحی درد یا درمان؟
ترامپ دستور محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد
بی‌نیاز از دشمن
از تعلیق تا توازن
ترامپ محدودیت‌های جدید ورود به آمریکا را اعلام کرد
بارش برف و باران در جاده‌های 24 استان
مادورو: قسم خورده‌ایم از میهن خود دفاع کنیم
عراقچی: موضوع هسته‌ای ایران راه حل نظامی ندارد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 26 آذر 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروزچهارشنبه 26 آذر 1404+ وضعیت استانها
زمستان خطرناک برای دیابتی‌ها: مراقب سلامت خود باشید
چرخه معیوبی که بی‌خوابی را در مغز تثبیت می‌کند
7 هشدار سلامتی که افراد بالای 50 سال نباید نادیده بگیرند
سلبریتی‌ها کفش‌های خود را برای غزه حراج کردند
کشف ارتباط ژنتیکی میان حساسیت به صدا و اختلالات روانی
فعالیت ابزار امنیتی گوگل متوقف می شود
مردم خودشیفته جهان در کدام کشورها هستند؟
رایزنی نبیه بری و سفیر ایران درباره تحولات لبنان و منطقه
نگرانی تل‌آویو از خرید جنگنده‌های اف‑35 توسط قطر
افزایش بی‌سروصدای ذخیره‌سازی نفت چین
حمله مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
اردوغان: اسرائیل غزه را با 14 برابر بمب هیروشیما ویران کرد
ادعای جنجالی رئیس موساد علیه ایران
خشم رهبر انصارالله از اهانت نامزد آمریکایی به قرآن
سقوط هواپیما در مکزیک؛ 7 نفر کشته شدند
X
آگهی تبلیغاتی