×
سیاسی
شناسه خبر : 255318
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/08/15 ساعت 12:22
قالیباف: گسترش روابط اقتصادی، اولویت ایران و پاکستان است

قالیباف: گسترش روابط اقتصادی، اولویت ایران و پاکستان است

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در دیدار با ایاز صادق، رئیس مجلس ملی پاکستان، بر گسترش روابط اقتصادی و افزایش حجم مبادلات بین دو کشور به عنوان یکی از اولویت‌های اصلی تأکید کرد.

نورنیوز - گروه سیاسی : رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با رئیس مجلس نمایندگان پاکستان گفت: گسترش روابط اقتصادی و بالابردن حجم مبادلات بین دو کشور از اصلی ترین اولویت های دو کشور است.

محمدباقر قالیباف در دیدار «ایاز صادق» رئیس مجلس ملی پاکستان ضمن ابراز خوشنودی از سفر به پاکستان بیان کرد: ما از ملت پاکستان بدلیل حمایت هایشان از ملت ایران در مقابل تجاوزات رژیم صهیونیستی تشکر می کنیم که نشان داد روابط دوستانه ملت ایران و پاکستان بسیار عمیق است. در کنار هم بودن این دو کشور دوست و همسایه در روزهای سخت نشان دهنده روابط بسیار خوب تهران-اسلام آباد است و امیدواریم که در این سفر روابط میان دو کشور به ویژه پارلمان ها تعمیق یابد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان ادامه داد: با وجود اینکه ساعات اولیه برای ما بسیار سخت گذشت اما در سریعترین زمان ممکن پاسخ دادیم به نحوی که از زمان تاسیس رژیم جعلی صهیونیستی از سال ۱۹۴۸ تاکنون این رژیم چنین ضربه محکمی را دریافت نکرده بود.

قالیباف تاکید کرد: بدون شک ایران و پاکستان به دلیل منافع مشترک متعدد می توانند با همکاری یکدیگر در مقابل زیاده خواهی های رژیم صهیونیستی و حامیانش بایستند. تهران و اسلام آباد می توانند در بسیاری از امور سیاسی، اقتصادی و فرهنگی با یکدیگر همکاری داشته باشند و ما در این سفر به دنبال تعمیق این روابط هستیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی توسعه روابط اقتصادی دو کشور را مهم ارزیابی کرد و گفت: یکی از اهداف مهم این سفر، گسترش روابط اقتصادی و بالابردن حجم مبادلات بین دو کشور است که امیدواریم در تحقق آن موفق شویم.

"ایاز صادق" رئیس مجلس ملی پاکستان نیز در این دیدار ضمن قدردانی از مواضع جمهوری اسلامی ایران در حمایت از ملت و دولت پاکستان و با تبریک پیروزی ملت ایران بر رژیم صهیونیستی گفت: در زمان حمله رژیم صهیونیستی به ایران، پارلمان پاکستان با تصویب قطعنامه ای حملات این رژیم علیه ایران را محکوم کرد چرا که از نگاه ما اسرائیل دشمن مشترک ایران و پاکستان است و ایران و پاکستان، ملت واحدی هستند که نیمی در یک طرف مرز و نیمی در طرف دیگر هستیم.

رئیس مجلس ملی پاکستان اظهار داشت: گروه های دوستی ایران و پاکستان گرد هم جمع خواهند شد و برای ترسیم راهبردی جدید برای پیشبرد همکاری های مشترک دو کشور برنامه ریزی خواهند کرد و مقامات عالی پارلمانی دو کشور هم به تفصیل و جامعیت و با جزئیات در خصوص این موضوعات بحث و تبادل نظر خواهند کرد.

به گزارش ایرنا، رئیس مجلس شورای اسلامی که صبح دیروز چهارشنبه به دعوت رئیس مجلس ملی پاکستان به این کشور سفر کرده قرار است با مقامات مختلف این کشور از جمله نخست وزیر و رئیس مجلس سنا دیدار و رایزنی کند.

در این سفر فداحسین مالکی، محمدنور دهانی، رحمدل بامری، مهرداد گودرزوند و فضل الله رنجبر رئیس قوه مقننه کشورمان را همراهی می کنند.


ایرنا
اخبار مرتبط
قالیباف وارد کراچی قطب اقتصادی پاکستان شد
جمعه 1404/08/16 ساعت 10:09
قالیباف وارد کراچی قطب اقتصادی پاکستان شد
رئیس مجلس شورای اسلامی ایران در سومین روز از سفر خود به پاکستان دقایقی قبل وارد شهر بندری کراچی به عنوان قطب اقتصادی این کشور شد.
امیدوارم مبادلات بین ایران ‌و پاکستان به 10 میلیارد دلار برسد
پنج‌شنبه 1404/08/15 ساعت 18:07
قالیباف:
امیدوارم مبادلات بین ایران ‌و پاکستان به 10 میلیارد دلار برسد
رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست با اعضای اتاق بازرگانی پاکستان گفت: امیدواریم بتوانیم ظرفیت مبادلات بین ایران و پاکستان را از 3 میلیارد دلار به 10 میلیارد دلار برسانیم.
قدرت و حجم آتش ایران در جنگ 12 روزه قدرت اسلام و امت اسلامی بود
پنج‌شنبه 1404/08/15 ساعت 17:36
قالیباف در دیدار با کفیل ریاست جمهوری پاکستان؛
قدرت و حجم آتش ایران در جنگ 12 روزه قدرت اسلام و امت اسلامی بود
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: قدرت و حجم آتش ایران در مقابله با رژیم صهیونیستی به حدی بود که این رژیم از بدو تاسیس با چنین آتش و ضربه ای برخورد نکرده بود. این قدرت و حجم آتش، در حقیقت قدرت اسلام و امت اسلامی بود که در این جنگ مشاهده شد.
برتری پاویون وزارت دفاع در نمایشگاه دریانوردی کراچی
پنج‌شنبه 1404/08/15 ساعت 15:24
برتری پاویون وزارت دفاع در نمایشگاه دریانوردی کراچی
در پایان دومین نمایشگاه و کنفرانس بین‌المللی دریانوردی پاکستان که در کراچی برگزار شد، پاویون وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ایران به عنوان بهترین و برترین غرفه خارجی معرفی شد.
قالیباف عازم پاکستان شد/ تأکید بر ارتقای روابط دو کشور
چهارشنبه 1404/08/14 ساعت 12:46
قالیباف عازم پاکستان شد/ تأکید بر ارتقای روابط دو کشور
رئیس مجلس پیش از عزیمت به پاکستان گفت: این سفر فرصت بسیار مناسبی برای توسعه روابط اقتصادی، به‌ویژه پیگیری و تحقق توافقات انجام‌شده در آخرین سفر ریاست محترم‌جمهور است که اهمیت و ضرورت زیادی دارد.
نظرات

آخرین اخبار
تخصیص 17 میلیارد دلار وام توسط آمریکا برای تسریع ساخت 10 راکتور هسته‌ای
رسانه قطری: ایران اولویت‌های خود را در مذاکرات سوئیس تحمیل کرد
حمله اوکراین به نیروگاه کرچ روسیه و قطعی گسترده برق در کریمه
نورنما | فرا رسیدن ایام سوگواری تاسوعای حسینی تسلیت باد
حماس: اسرائیل دنبال تغییر ساختار سیاسی غزه است
ریابکوف: مسکو آماده کمک به ایران در مذاکرات با واشنگتن است
رئیس جمهور وارد اسلام‌آباد شد/دیدار پزشکیان با رئیس‌جمهور پاکستان
شفاف‌سازی درباره عوارض تنگه هرمز
«هالند مصر» رسماً بارسایی شد
احتمال بازداشت نتانیاهو در پی توافق ایران و آمریکا
بانک مرکزی: اختلال خدمات بانکی تا پایان امشب به‌طور کامل برطرف می‌شود
نسخه خطی نادر «لهوف» رونمایی شد
پایان ماجرای جنجالی دختر گمشده نسیم‌شهر
آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن
نوراینفو |در انتظار تحقق شروط تفاهم نامه اسلام آباد
استعفای سرمربی صنعت نفت آبادان پذیرفته شد
جاده چالوس دوطرفه شد
نوراینفو | هنگام خرید ملک مستاجردار این نکات را فراموش نکنید
حملات اسرائیل به لبنان مصداق جنایت جنگی است
وزیر خارجه لبنان: مذاکره تنها راه برقراری ثبات در کشور است
پوتین: غرب برای جنگ با روسیه آماده می‌شود
تعطیلی مراکز معاینه فنی خودرو شهر تهران در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی
بلومبرگ: اسرائیل بدترین بازار جهان شد؛ بازارها از چه چیزی نگرانند؟
رئیس هیات نظارت بر رفتار نمایندگان: از نبویان رسما شکایتی وصول نشده است
تصمیم جدید درباره عبور و مرور کشتی ها از تنگه هرمز
وقوع انفجار در سلیمانیه عراق
ادعای جدید ترامپ درباره توافق هسته‌ای با ایران
کدام فرودگاه‌ها 12 تا 18 تیرماه موقتا تعطیل است؟
خبر خوش قوه قضاییه برای دانش‌آموختگان حقوق
سفارت دانمارک فعالیتش را در تهران از سرگرفت
فیفا سوت بازی ایران را به داور فینال جام جهانی 2022 سپرد
تماس هولناک، ترفند جدید کلاهبرداران برای اخاذی از خانواده‌ها
نورنما | حملات اسرائیل، شهر ساحلی باستانی صور لبنان را به لرزه درآورد
قیمت نقره امروز سه شنبه 2 تیر 1405 +جدول
ریزش بی سابقه بورس آمریکا
قیمت سکه پارسیان امروز سه شنبه 2 تیر 1405 +جدول
بازگشایی تدریجی فضای هوایی کشور آغاز شد
اعتراض رسمی گل‌گهر به برگزاری تورنمنت تعیین سهمیه آسیایی
زلاتان: مسی از پله و مارادونا هم بزرگ‌تر است
نماینده وزارت بهداشت برای مراسم تشییع رهبر شهید تعیین شد
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت پانزدهم
عضو تیم مذاکره‌کننده ایران: انحصار خرید کالای آمریکایی در تفاهم‌نامه وجود ندارد
عارف: اطلاع‌رسانی مراسم وداع و تدفین رهبر شهید فقط از ستاد انجام می‌شود
خرس قهوه‌ای در باغ‌شادی خاتم دیده شد
«بامداد خمار» بازگشت + زمان انتشار
نقد وزارت صمت به ایران‌خودرو در پی افزایش قیمت بیش از حد
چه محصولاتی از ممنوعیت صادرات معاف شدند؟
پرسپولیس در آستانه توافق نهایی با دراگان اسکوچیچ
فیش حقوقی خرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی منتشر شد
روایت خلبان جنگنده ساقط‌شده آمریکایی از قدرت پهپادی ایران