×
بین الملل
شناسه خبر : 255291
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/08/15 ساعت 10:17
ممدانی؛ ستاره‌ای نوظهور در آسمان دموکرات‌ها

تایمز مدعی شد

ممدانی؛ ستاره‌ای نوظهور در آسمان دموکرات‌ها

یک روزنامه انگلیسی تأکید کرد ممدانی با کمپین‌های دولت علیه مهاجران مخالف است و وعده داده حمایت از «شهرهای امن» را تقویت کرده و همکاری با سازمان مهاجرت و گمرک آمریکا را متوقف کند، در حالی که ترامپ تهدید کرده بود بودجه فدرال اختصاص یافته به شهر را کاهش خواهد داد.

نورنیوز- گروه بین الملل: روزنامه بریتانیایی تایمز به بررسی اوج‌گیری قطب‌بندی سیاسی در ایالات متحده پرداخت و با روی کار آمدن زهران ممدانی به عنوان شهردار نیویورک تأکید کرد که کشور در آستانه یک رویارویی سیاسی بزرگ میان رئیس‌جمهور دونالد ترامپ و رهبر دموکرات جوان قرار دارد، در حالی که رهبری رسمی برای اپوزیسیون وجود ندارد.

کیتی بولز، نویسنده متخصص در امور آمریکا، گفت ممدانی ۳۴ ساله و از جریان سوسیالیستی، به عنوان یک شخصیت دموکراتیک در حال ظهور شناخته شده است که به زودی به یکی از چهره‌های برجسته حزب تبدیل خواهد شد، به ویژه با توجه به نبود رهبری رسمی برای اپوزیسیون.

او افزود که سابقه اجتماعی متواضع ممدانی و تجربه قبلی او به عنوان مشاور مسکن، تصویری نزدیک به مردم از او ساخته است.

تایمز همچنین تصریح کرد که تفاوت میان ترامپ و ممدانی بسیار برجسته است؛ ترامپ یک تاجر باتجربه از منهتن است که زندگی پر تجمل و ثروتمندی داشته، در حالی که ممدانی نماینده یک الگوی پیشرو است که وعده تجمید اجاره‌ها، حمایت از مسکن مقرون‌به‌صرفه و وضع مالیات بر ثروتمندان و شرکت‌ها در نیویورک را می‌دهد.

تایمز اشاره کرد که ممدانی از این تنش بهره برده و خود را به عنوان دشمن شماره یک ترامپ معرفی کرده و رقیبش اندرو کومو را متهم به همکاری با همان شبکه تأمین‌کنندگان مالی کرده که از ترامپ حمایت می‌کرده‌اند.

در مقابل، ترامپ ممدانی را به عنوان «کمونیست» و «ضد یهود» توصیف کرده و رسانه‌های محافظه‌کار نیز حملاتی مشابه انجام داده‌اند و ظهور اولین شهردار مسلمان و با ریشه‌های آسیای جنوبی را تهدیدی برای ارزش‌های آمریکایی یا فرصتی برای بسیج پایگاه «ماگا» دانسته‌اند.

تایمز نوشت دموکرات‌ها انتظار دارند ممدانی به چهره اصلی اپوزیسیون تبدیل شود، در حالی که تیم ترامپ تلاش دارد این رویارویی را غیر حزبی نشان دهد و آن را به عنوان دفاع از نیویورک، که رئیس‌جمهور آن را قلب و نماد افتخارات گذشته خود می‌داند، معرفی کند.

خطوط اولیه رویارویی در مسائل هزینه‌ها، مهاجرت و امنیت شکل گرفته است، جایی که ممدانی سیاست‌های چپ‌گرایانه‌ای شامل افزایش مالیات بر ثروتمندان و شرکت‌ها، گسترش مسکن حمایتی و تجمید اجاره‌ها را دنبال می‌کند.

تایمز افزود ممدانی با کمپین‌های دولت علیه مهاجران مخالف است و وعده داده حمایت از «شهرهای امن» را تقویت کرده و همکاری با سازمان مهاجرت و گمرک آمریکا را متوقف کند، در حالی که ترامپ تهدید کرده بود بودجه فدرال اختصاص یافته به شهر را کاهش خواهد داد.

طبق گزارش تایمز، ممدانی آمادگی همکاری با شرایط مشخص را داشته و حتی مستقیماً از طریق شبکه فاکس نیوز به ترامپ پیام داده که قصد دارد هزینه‌های زندگی را کاهش دهد و شراکت‌هایی در واشنگتن بسازد، اما رئیس‌جمهور با تهدیدات بیشتر مبنی بر قطع حمایت پاسخ داده و گفته است: «شهر نمی‌تواند تحت رهبری کمونیستی موفق شود».

نیویورک سالانه حدود ۸ میلیارد دلار از دولت فدرال دریافت می‌کند، بنابراین تهدیدات ترامپ وزن قابل توجهی دارند و می‌توانند منجر به اختلافات قضایی طولانی شوند، در حالی که نظرات در مورد میزان اختیارات رئیس‌جمهور در تأمین مالی شهرها متفاوت است.

تایمز همچنین اشاره کرد که سناریوی خطرناک‌تر شامل استقرار نیروهای نظامی ترامپ در نیویورک مانند آنچه در شهرهای دیگر مانند شیکاگو و کالیفرنیا رخ داد، می‌تواند باشد، که ممدانی باید با آن مواجه شود.

این گزارش نتیجه‌گیری کرد که تمام این فشارها منجر به نبرد سیاسی و حقوقی درباره اولویت‌های مالی و اجتماعی نیویورک خواهد شد، که تأثیرات بالقوه‌ای بر صحنه سیاسی گسترده‌تر آمریکا دارد.


انتخاب
نظرات

آخرین اخبار
مرگ 5 آمریکایی در هر ساعت به علت آلودگی خودروها
سفر در اروپا مختل شد!
شمار شهدای لبنان از 4250 نفر گذشت
پزشکیان: آمریکا به تفاهم نامه پایبند باشد، ما هم به تعهداتمان عمل می‌کنیم
حدادعادل: رابطه مردم و رهبری با معیارهای غربی قابل فهم نیست
گفت‌وگوی تلفنی اردوغان و مرتس
تیراندازی نظامیان اسرائیل به معترضان سوری در درعا
برخورد پهپاد با هواپیمای مسافربری در آسمان نیویورک
ادعای ترامپ: نشست دوحه شاید مهم باشد
ارتش جزئیات برنامه‌های مراسم بدرقه رهبر شهید را اعلام کرد
حمایت ویژه بنیاد ملی علم ایران از زنان و مادران پژوهشگر
روحانی: رهبر شهید در برابر بزرگ‌ترین فشارها ایستادگی کرد
شکست حقوقی ترامپ در پرونده رسوایی جنسی
سازمان ملل: اختلافات لبنان و اسرائیل باید پشت میز مذاکره حل شود
دایی فرزندان رهبر شهید: مردم برای دختر دوم رهبر شهید دعا کنند
معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه در سانحه رانندگی جان باخت
پایان رؤیای سامورایی‌ها؛ برزیل با بازگشتی تماشایی صعود کرد
غریب‌آبادی: تنگه هرمز دیگر به وضعیت سابق بازنخواهد گشت
تنگه هرمز روی میز ناتو؛ رایزنی استارمر و دبیرکل ناتو در لندن
راز پیراهن 9 میلیون دلاری مارادونا فاش شد
پنالتی‌های سرنوشت‌ساز؛ گل‌گهر آخرین بلیت آسیا را گرفت
جزئیات فعالیت بانک‌ها در مراسم رهبر شهید
مخبر: شهید لاریجانی زبان گویای عقلانیت راهبردی جمهوری اسلامی بود
دیدار مکرون و سلطان عمان در کاخ الیزه
نور ویدئو | تحول قضایی ؛ از مطالبه تا واقعیت
برد نفس‌گیر ایران مقابل سوریه در انتخابی جام‌جهانی بسکتبال
بقائی: فعلاً هیچ مذاکره‌ای با آمریکا در کار نیست
130 هزار گواهینامه مهارتی فرهنگ و هنر صادر شد
چرا برقراری آتش بس، آغاز نبرد بر سر تنگه هرمز را کلید زده؟
لبنان زیر آتش؛ با وجود توافق، اسرائیل 10 نفر را به شهادت رساند
عارف: بحران بانک‌ها از ضعف امنیت سایبری شروع شد
پاسخ قاطع ایران به ادعای مکرون
پشت‌پرده خرید جنجالی اف-35 از آمریکا
ایران ادعای ترامپ درباره نشست دوحه را رد کرد
لگدکوب شدن غرور ملی در آمریکا
قتل مادربزرگ برای تأمین هزینه عروسی مجلل
نخبگان اجازه ندهند تفرقه جای همبستگی ملی را بگیرد
آمار آسیایی‌ها در جام جهانی؛ ایران بدشانس‌ترین
بازدید رئیس‌جمهور از پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده‌های کشاورزی سازمان ملی استاندارد
دیوان عالی آمریکا دست ترامپ را بازتر کرد
نورویدئو | تنگه هرمز ؛ کره‌ای که باز می شود یا محکم تر
آماده‌باش 1000 مدرسه تهران برای مراسم تشییع رهبر شهید
روسیه: «مسیر ترامپ» با مخالفت ایران و چین مواجه می‌شود
آمریکا بخشی از تحریم‌های مرتبط با روسیه را لغو کرد
واکنش مسکو به قانون هسته‌ای فنلاند
نخست‌وزیر عراق به اسلام‌آباد دعوت شد
دعوت از پزشکان داوطلب برای خدمت در مراسم تشییع قائد امت
کاتس: با سنتکام برای عدم عقب‌نشینی از غزه، لبنان و سوریه توافق کردیم
افضل مقیمی، چهره ماندگار زبان‌شناسی ایران، درگذشت
ترکیب گل‌گهر برای دیدار با چادرملو