×
بین الملل
شناسه خبر : 255291
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/08/15 ساعت 10:17
ممدانی؛ ستاره‌ای نوظهور در آسمان دموکرات‌ها

تایمز مدعی شد

ممدانی؛ ستاره‌ای نوظهور در آسمان دموکرات‌ها

یک روزنامه انگلیسی تأکید کرد ممدانی با کمپین‌های دولت علیه مهاجران مخالف است و وعده داده حمایت از «شهرهای امن» را تقویت کرده و همکاری با سازمان مهاجرت و گمرک آمریکا را متوقف کند، در حالی که ترامپ تهدید کرده بود بودجه فدرال اختصاص یافته به شهر را کاهش خواهد داد.

نورنیوز- گروه بین الملل: روزنامه بریتانیایی تایمز به بررسی اوج‌گیری قطب‌بندی سیاسی در ایالات متحده پرداخت و با روی کار آمدن زهران ممدانی به عنوان شهردار نیویورک تأکید کرد که کشور در آستانه یک رویارویی سیاسی بزرگ میان رئیس‌جمهور دونالد ترامپ و رهبر دموکرات جوان قرار دارد، در حالی که رهبری رسمی برای اپوزیسیون وجود ندارد.

کیتی بولز، نویسنده متخصص در امور آمریکا، گفت ممدانی ۳۴ ساله و از جریان سوسیالیستی، به عنوان یک شخصیت دموکراتیک در حال ظهور شناخته شده است که به زودی به یکی از چهره‌های برجسته حزب تبدیل خواهد شد، به ویژه با توجه به نبود رهبری رسمی برای اپوزیسیون.

او افزود که سابقه اجتماعی متواضع ممدانی و تجربه قبلی او به عنوان مشاور مسکن، تصویری نزدیک به مردم از او ساخته است.

تایمز همچنین تصریح کرد که تفاوت میان ترامپ و ممدانی بسیار برجسته است؛ ترامپ یک تاجر باتجربه از منهتن است که زندگی پر تجمل و ثروتمندی داشته، در حالی که ممدانی نماینده یک الگوی پیشرو است که وعده تجمید اجاره‌ها، حمایت از مسکن مقرون‌به‌صرفه و وضع مالیات بر ثروتمندان و شرکت‌ها در نیویورک را می‌دهد.

تایمز اشاره کرد که ممدانی از این تنش بهره برده و خود را به عنوان دشمن شماره یک ترامپ معرفی کرده و رقیبش اندرو کومو را متهم به همکاری با همان شبکه تأمین‌کنندگان مالی کرده که از ترامپ حمایت می‌کرده‌اند.

در مقابل، ترامپ ممدانی را به عنوان «کمونیست» و «ضد یهود» توصیف کرده و رسانه‌های محافظه‌کار نیز حملاتی مشابه انجام داده‌اند و ظهور اولین شهردار مسلمان و با ریشه‌های آسیای جنوبی را تهدیدی برای ارزش‌های آمریکایی یا فرصتی برای بسیج پایگاه «ماگا» دانسته‌اند.

تایمز نوشت دموکرات‌ها انتظار دارند ممدانی به چهره اصلی اپوزیسیون تبدیل شود، در حالی که تیم ترامپ تلاش دارد این رویارویی را غیر حزبی نشان دهد و آن را به عنوان دفاع از نیویورک، که رئیس‌جمهور آن را قلب و نماد افتخارات گذشته خود می‌داند، معرفی کند.

خطوط اولیه رویارویی در مسائل هزینه‌ها، مهاجرت و امنیت شکل گرفته است، جایی که ممدانی سیاست‌های چپ‌گرایانه‌ای شامل افزایش مالیات بر ثروتمندان و شرکت‌ها، گسترش مسکن حمایتی و تجمید اجاره‌ها را دنبال می‌کند.

تایمز افزود ممدانی با کمپین‌های دولت علیه مهاجران مخالف است و وعده داده حمایت از «شهرهای امن» را تقویت کرده و همکاری با سازمان مهاجرت و گمرک آمریکا را متوقف کند، در حالی که ترامپ تهدید کرده بود بودجه فدرال اختصاص یافته به شهر را کاهش خواهد داد.

طبق گزارش تایمز، ممدانی آمادگی همکاری با شرایط مشخص را داشته و حتی مستقیماً از طریق شبکه فاکس نیوز به ترامپ پیام داده که قصد دارد هزینه‌های زندگی را کاهش دهد و شراکت‌هایی در واشنگتن بسازد، اما رئیس‌جمهور با تهدیدات بیشتر مبنی بر قطع حمایت پاسخ داده و گفته است: «شهر نمی‌تواند تحت رهبری کمونیستی موفق شود».

نیویورک سالانه حدود ۸ میلیارد دلار از دولت فدرال دریافت می‌کند، بنابراین تهدیدات ترامپ وزن قابل توجهی دارند و می‌توانند منجر به اختلافات قضایی طولانی شوند، در حالی که نظرات در مورد میزان اختیارات رئیس‌جمهور در تأمین مالی شهرها متفاوت است.

تایمز همچنین اشاره کرد که سناریوی خطرناک‌تر شامل استقرار نیروهای نظامی ترامپ در نیویورک مانند آنچه در شهرهای دیگر مانند شیکاگو و کالیفرنیا رخ داد، می‌تواند باشد، که ممدانی باید با آن مواجه شود.

این گزارش نتیجه‌گیری کرد که تمام این فشارها منجر به نبرد سیاسی و حقوقی درباره اولویت‌های مالی و اجتماعی نیویورک خواهد شد، که تأثیرات بالقوه‌ای بر صحنه سیاسی گسترده‌تر آمریکا دارد.


انتخاب
نظرات

آخرین اخبار
ماه رمضان چگونه تغذیه کنیم؟
7 گام ساده برای کنترل دیابت نوع 2
ذهن‌خوانی هوش مصنوعی؛ افکار مستقیماً به متن تبدیل می‌شوند
درمان جدید و راحت سیاتیک
سلامت ماجرای فراموش شده در مردها
نگرانی از پیری، روند سلولی آن را در زنان تندتر می‌کند
فناوری پوشیدنی برای تبدیل حرکات خاموش گلو به گفتار روان
آمریکا: چتر هسته‌ای ما همچنان بر فراز اروپاست
کاهش حضور دیپلماتیک آمریکا در عراق و منطقه
آسمان کره جنوبی، صحنه رژه جنگنده‌های آمریکا و چین
سرکوب اسرای فلسطینی در زندان‌های اسرائیل شدت گرفت
تشنج در زاپوریژیا با گلوله‌باران نیروهای اوکراینی
زلزله مهیب افغانستان را لرزاند
ترکی الفیصل: اختلافات عربستان و امارات پایان می یابد
نوآوری ژنتیکی برای حذف ژن‌های مقاومتی
تأکید ناتو بر تداوم مأموریت در عراق
تشدید تنش میان عربستان و سعد حریری
نفوذ «حنظله» به سامانه محرمانه بحران اسرائیل و انتشار فهرست مخاطبان
سامانه «فواد 128» چیست و چرا راه اندازی شد؟
توجه ویژه وزیر ارشاد به صنعت گیم در ایران
اوسمار: اولتیماتوم نگرفته‌ام
نامه میدری به وزیر اسبق کار آمریکا
خیز عربستان برای غنی سازی اورانیوم
بریتانیا بر دیپلماسی هسته‌ای با ایران تأکید کرد
هشدار صرفه جویی آب در ایام خانه تکانی
ساپینتو رسما اخراج شد
قدرت موشک‌های ناوکُش ایران به روایت محسن رضایی
کاخ سفید زمان سفر ترامپ به چین را اعلام کرد
حمله پهپادی اسرائیل به اردوگاه عین الحلوه در لبنان
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب برای حجت‌الاسلام محمودی
واکنش ترامپ به رأی دیوان عالی: این مایه ننگ است
محرومیت مدافع مجارستانی پرسپولیس
ترامپ دموکرات‌ها را مقصر تعطیلی دولت خواند
ساختار طایفه‌ای قدرت در لبنان صدای نخست‌وزیر را درآورد
رونمایی تونی بلر از طرح صلح ترامپ؛ خلع سلاح اولویت اول
واکنش کانادا به رای دیوان عالی علیه ترامپ
اجرای حکم قصاص قدیمی‌ترین زندانی هرمزگان متوقف شد
آلومینیوم و پیکان با تساوی امتیازات را تقسیم کردند
سقوط سنگین صدرنشین لیگ؛ چادرملو گل‌گهر را تحقیر کرد
واریز عیدی بازنشستگان کشوری
ترامپ مقابل دیوان عالی آمریکا شکست خورد
کشف اجساد گردشگران چینی در دریاچه یخ‌زده روسیه
دادگاه عالی آمریکا تعرفه‌های ترامپ را لغو کرد
ضرب‌الاجل پرهیاهو، پشتوانه‌ای به وسعت صفر
رئیس پزشکان بدون مرز هشدار داد؛ سلامت ساکنان منطقه غزه در خطر است
جزئیات آتش سوزی در خیابان جامی اصفهان
هشدار جدی؛ سد طالقان در آستانه خالی شدن
هیچ ضرب‌الاجلی وجود ندارد؛ غنی‌سازی صفر روی میز نیست
امام جمعه نجف: ایران مبارزی سرسخت است
ارز ترجیحی داروها و تجهیزات پزشکی حذف نمی‌شود