×
بین الملل
شناسه خبر : 255279
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/08/15 ساعت 09:56
تهدید ترامپ علیه شهردار  مسلمان نیویورک : ممدانی باید با من مهربان باشد

تهدید ترامپ علیه شهردار مسلمان نیویورک : ممدانی باید با من مهربان باشد

پس از سخنرانی آتشین زهران ممدانی، شهردار منتخب نیویورک، علیه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در مراسم پیروزی‌اش، ترامپ واکنش نشان داد و مدعی شد که ممدانی «شروع بدی» داشته و باید با او «مهربان» باشد.

نورنیوز- گروه بین الملل: در پی آنکه شهردار منتخب نیویورک سخنرانی پیروزی خود را به نطق آتشین علیه ترامپ تبدیل کرد، رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد که زهران ممدانی «شروع بدی داشته» و باید با او «مهربان» باشد!

«زهران ممدانی» شهردار منتخب شهر نیویورک در طول سخنرانی پیروزی خود در شامگاه سه‌شنبه به‌طور مستقیم خطاب به «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا صحبت کرد.

او در میان تشویق‌های کرکننده حامیانش گفت: «دونالد ترامپ، چون می‌دانم که تماشا می‌کنی، چهار کلمه برای تو دارم: صدا را زیاد کن.»

ممدانی که طی این مدت هدف اصلی انتقادات «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا بوده است، در صحبت‌های خود قول داد که از مهاجران محافظت کند و افزود: «نیویورک شهری از مهاجران، شهری ساخته شده توسط مهاجران و از امشب، به رهبری مهاجران باقی خواهد ماند.»

زهران ممدانی که متولد اوگاندا و مسلمان است، در میان تشویق حضار افزود: «پس حرف من را بشنوید! رئیس جمهور ترامپ، می‌گویم؛ برای رسیدن به هر یک از ما باید از میان همه ما عبور کنید.»

ترامپ که تهدید کرده بود در صورت پیروزی ممدانی، بودجه فدرال به شهر نیویورک را کاهش خواهد داد، در طول سخنرانی ممدانی در پیامی در شبکه‌های اجتماعی نوشت: «... و این‌طور شروع می‌شود!»

دونالد ترامپ همچنین در گفتگو با فاکس نیوز گفته است که زهران ممدانی با سخنرانی پیروزی در انتخابات «شروع بدی» داشته و این شهردار منتخب «باید با او مهربان» باشد.

روز سه‌شنبه، ممدانی، نامزد ۳۴ ساله دموکرات‌ها، با بیش از ۵۰ درصد آرا در انتخابات شهرداری نیویورک پیروز شد و به اولین شهردار مسلمان بزرگترین شهر ایالات متحده تبدیل شد. ترامپ در انتقاد از ممدانی بی‌رحم بوده و بارها او و دموکرات‌ها را «کمونیست و سوسیالیست» خطاب کرده و تهدید به کاهش بودجه فدرال برای نیویورک کرده است.

ترامپ به فاکس نیوز گفت: «فکر می‌کنم او باید با من خیلی خوب رفتار کند. می‌دانید، من کسی هستم که باید خیلی از چیزهایی که به او می‌رسد را تأیید کنم، بنابراین او شروع بدی داشته است... به نظر من او باید با ما تماس بگیرد. واقعا. فکر می‌کنم باید با ما تماس بگیرد. من اینجا هستم. خواهیم دید چه اتفاقی می‌افتد، اما فکر می‌کنم مناسب‌تر است که او با ما تماس بگیرد.»

ترامپ در ادامه گفت: «ممدانی باید احترام بیشتری به واشنگتن نشان دهد، وگرنه شانسی برای موفقیت نخواهد داشت. سخنرانی ممدانی با خشم و عصبانیت از من همراه بود و فکر می‌کنم او باید با من مهربان‌تر باشد. دوست دارم شهردار جدید نیویورک خوب عمل کند، چون عاشق این شهر هستم.»

رئیس جمهور آمریکا همچنین به فاکس نیوز گفت که انتخابات را از نزدیک دنبال کرده و همچنین انتظار داشته نتیجه نیوجرسی بهتر باشد و از همین رو «ناامید» شده است. در انتخابات فرمانداری نیوجرسی، نامزد دموکرات‌ها پیروز شده و این ضربه دیگری به پایگاه جمهوری‌خواهان است.

ترامپ همچنین به فاکس نیوز با اشاره به تعطیلی ادامه‌دار دولت فدرال که رکورد بر جا گذاشته و یک رویه قانونگذاری عجیب که با سخنرانی‌های ممتد در روند کار تاثیر می‌گذارد و به «فیلیباستر» (اطاله بررسی) معروف است، گفت: «به جمهوری‌خواهان می‌گویم از شر این بن‌بست قانونگذاری خلاص شوند، اما بسیاری از آنها مخالفند.»

 


ایسنا
اخبار مرتبط
زهران ممدانی تیم انتقال قدرت کاملاً زنانه خود را معرفی کرد
پنج‌شنبه 1404/08/15 ساعت 18:30
زهران ممدانی تیم انتقال قدرت کاملاً زنانه خود را معرفی کرد
زهران ممدانی، سوسیالیست دموکرات 34 ساله در یک کنفرانس مطبوعاتی صبحگاهی در کوئینز، از یک تیم انتقال قدرت کاملاً زنانه به رهبری الانا لئوپولد به عنوان مدیر اجرایی رونمایی کرد.
تقدیر بایدن از آمریکایی ها برای انتخاب ممدانی
پنج‌شنبه 1404/08/15 ساعت 10:22
تقدیر بایدن از آمریکایی ها برای انتخاب ممدانی
جو بایدن رئیس جمهور سابق آمریکا از مردم کشورش بابت حمایت از کارزار دموکرات‌ها و انتخاب ممدانی تقدیر کرد.
ممدانی؛ ستاره‌ای نوظهور در آسمان دموکرات‌ها
پنج‌شنبه 1404/08/15 ساعت 10:17
تایمز مدعی شد
ممدانی؛ ستاره‌ای نوظهور در آسمان دموکرات‌ها
یک روزنامه انگلیسی تأکید کرد ممدانی با کمپین‌های دولت علیه مهاجران مخالف است و وعده داده حمایت از «شهرهای امن» را تقویت کرده و همکاری با سازمان مهاجرت و گمرک آمریکا را متوقف کند، در حالی که ترامپ تهدید کرده بود بودجه فدرال اختصاص یافته به شهر را کاهش خواهد داد.
عصبانیت صهیونیست‌ها از انتخاب شهردار مسلمان نیویورک
چهارشنبه 1404/08/14 ساعت 22:22
عصبانیت صهیونیست‌ها از انتخاب شهردار مسلمان نیویورک
انتخاب شهردار مسلمان نیویورک باعث خشم و واکنش تند صهیونیست‌ها نسبت به این انتخاب شده است. در ادامه واکنش ها، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی گفت: انتخاب زهران ممدانی ‘لکه ننگ ابدی’ است.
نظرات

آخرین اخبار
زلزله بی‌سابقه در پنتاگون؛ پشت پرده اخراجهای زنجیره ای ژنرالهای 4 ستاره
شاخص‌های ارزیابی عملکرد مدیران دستگاه‌ها در ایام جنگ ابلاغ شد
اخلال در زنجیره تامین آلومینیوم آمریکا با حمله ایران تایید شد
هشدار ایران به آمریکا درباره زیرساخت‌ها
در 24 ساعت گذشته کدام مناطق غیرنظامی هدف حملات دشمن قرار گرفت؟
مرحله جدید توزیع کالابرگ از فردا آغاز می‌شود
فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا از خانواده کارکنان نیروهای مسلح تقدیر کرد
واشنگتن در حال اخراج ژانرال‌های آمریکایی
مدودف: کارزار آمریکا علیه ایران اختلافات عمیق درون ناتو را تشدید کرده است
اعلام تقویم آزمون‌های سال جدید
انتشار تصاویر هواپیمای منهدم شده آمریکا در عربستان
مشاور پیشین پنتاگون: آمریکا برای عملیات زمینی در ایران آماده نیست
آمریکا تحویل 400 موشک تاماهاوک به ژاپن را به تأخیر انداخت
شورای امنیت رای‌گیری درباره تنگه هرمز را به تاخیر انداخت
واکنش دبیرکل سازمان جهانی بهداشت به حمله به «انستیتو پاستور»
اختلال یا قطع خدمات وب آمازون در بحرین پس از حمله ایران
تفیض اختیار ساعت کاری کارمندان به رؤسای دستگاه‌ها و استانداران
افزایش قیمت نفت؛ بازار پر نوسان طلای سیاه
به هر کمک‌ نظامی آینده آمریکا به اسرائیل رای منفی خواهم داد
آخرین وضعیت پل بی یک البرز؛ عملیات بازسازی به زودی آغاز می شود
جاده چالوس یکطرفه شد
حمله به پل شهری مصداق بارز جنایت جنگی است
دشمن در تعرض دانشگاه ها سعی دارد مسیر پیشرفت علمی کشور را مختل کند
رئیس جمهوری برخاسته از عصر پیش از حجر
وضعیت آب و هوا امروز 14 فروردین 1405 +وضعیت استانها
کیفیت هوای پایتخت «قابل قبول» شد
منطق عصر حجر؛ بازتولید نازیسم در قرن بیست‌ویکم
کمک بازار سرمایه برای بازسازی فولاد مبارکه و فولاد خوزستان
معامله‌گری با جنگ؛ نقشه تازه ترامپ برای باج گیری
رونالدو آماده بازگشت؛ شمارش معکوس برای گل هزارم
قیمت طلای جهانی امروز جمعه 14 فروردین 1405
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 14 فرودین1405 +جدول
ترامپ وزیر دادگستری و دادستان کل آمریکا را برکنار کرد
ریابکوف از تلاش آمریکا برای تغییر نظام کشورها انتقاد کرد
انهدام دومین جنگنده فوق پیشرفته F35 آمریکا در آسمان ایران
اعمال کارمزد 3.5 درصدی آمازون برای جبران افزایش هزینه سوخت
واکنش عراقچی به گزافه گویی ترامپ
آتش‌سوزی عمدی در کارخانه پهپادسازی همکار با اسرائیل در چک
نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره تنگه هرمز به تعویق افتاد
وال استریت ژورنال: کنترل تنگه هرمز پیروز جنگ را مشخص می‌کند
روسیه دومین کشتی حامل نفت را به کوبا ارسال می‌کند
حزب‌الله از حملات بیشتر علیه نظامیان صهیونیست خبر داد
اعتراف بی‌سابقه فعال سیاسی؛ بمباران نتیجه نداد، ایران قوی‌تر شد!
نخست وزیر سابق ژاپن: ترامپ خودشیفته و منفعت طلب است
نجات دو جان با دست‌های خالی آتش نشانان
حمله انتحاری در پاکستان با 20 کشته و زخمی
مشاور سابق پنتاگون: ترامپ برای توافق با ایران مستاصل شده است
2 ژنرال دیگر آمریکایی برکنار شدند
پکن: جنگ علیه ایران ادامه یابد تنگه هرمز هرگز به ثبات نخواهد رسید
جفری ساکس: دو رژیمِ قاتل، جهان را به لبه پرتگاه می‌کشانند