×
بین الملل
شناسه خبر : 255161
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/08/14 ساعت 15:27
آحارونوت: پیروزی ممدانی زنگ خطری برای اسرائیل است

آحارونوت: پیروزی ممدانی زنگ خطری برای اسرائیل است

روزنامه رژیم صهیونیستی پیروزی یک شخصیت مسلمان در انتخابات شهرداری نیویورک به عنوان شهری که بزرگترین جامعه یهودی را در خود جای داده، یک زنگ خطر و نشانه‌ای از احتمال شکل‌گیری تردیدهایی درباره مشروعیت رژیم صهیونیستی دانست.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌ روزنامه عبری «یدیعوت آحارونوت» امروز چهارشنبه نوشت: پیروزی «زهران ممدانی» در انتخابات شهرداری نیویورک اتفاق ساده‌ای نبوده بلکه نشان‌دهنده یک رویکرد رو به گسترش است که مشروعیت «دولت یهودی» و حق آن برای تعیین سرنوشت را زیر سوال می‌برد.

این روزنامه عبری در ادامه نوشت: عجیب بود شهر نیویورک که شاهد اتفاق ۱۱ سپتامبر بوده و بزرگترین اقلیت یهودی جهان را در خود جای داده است، یک شخصیت مسلمان را انتخاب کند که با انتقادهای تندش علیه «اسرائیل» شناخته می‌شود.

آحارونوت همچنین افزود این پیروزی یعنی اسرائیل دیگر در بحبوحه افزایش نفوذ دموکرات‌های ترقی‌خواه، از اجماع عمومی در داخل جامعه آمریکا برخوردار نیست.

همچنین پیروزی ممدانی در انتخابات شهرداری نیویورک موجی از خشم را در محافل اسرائیلی به پا کرد و برخی آن را «شب سقوط نیویورک» توصیف کردند.

در شبکه‌های اجتماعی موجی از خشم علیه ممدانی و طرفدارانش به راه افتاد و آنها روز اعلام پیروزی او در انتخابات را  روز سیاهی در تاریخ شهر نیویورک، آمریکا و جهان آزاد توصیف کرده و مدعی شدند که یکی از بزرگترین و مهمترین شهرهای غرب را یک فرد «خطرناک، افراطی و حامی تروریسم» هدایت خواهد کرد، این نشان‌دهنده مسیر بدی است که آمریکا در آن قدم گذاشته است، چراکه حمله به غرب از داخل روبه افزایش بوده و این در آینده به بدترین شکل بر جهان تاثیر خواهد گذاشت.  

برخی شهروندان اسرائیلی نیز نوشتند: نیویورک به عنوان نماد رویای آمریکا، به تدریج در حال نابودی است و چه بسا  کل رویای آمریکا فرو بریزد، این شهر که در طول ۱۵۰ سال پناهگاه امنی برای یهودیان و جایی برای بزرگترین پناهگاه یهودیان در جهان بوده، ممکن است شاهد فروپاشی تدریجی باشد و این می‌تواند یهودیان ساکن آن را به مهاجرت به مقصد بعدی سوق دهد.

سازمان «صدای یهود» به عنوان سازمانی که خود را یهودیان مخالف صهیونیسم و اسرائیل معرفی می‌کند، ضمن استقبال از پیروزی ممدانی، در بیانیه‌ای به او پیروزی در انتخابات شهرداری نیویورک را تبریک گفت و ضمن اعلام حمایت خود اعلام کرد که مشتاقانه منتظر فعالیت او در این سمت و دیدگاه و رویکرد او برای بهبود جامعه آمریکا و تمامی ساکنان نیویورک است.

کابینه رژیم صهیونیستی به ریاست «بنیامین نتانیاهو» نیز امروز به شدت از ممدانی انتقاد کرده و از یهودیان ساکن نیویورک خواست از آنجا به اراضی اشغالی مهاجرت کنند.

در همین حال «شارن هسکل» معاون وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی، انتخاب زهران ممدانی به عنوان شهردار بعدی شهر نیویورک را به شدت مورد انتقاد قرار داد و آن را «با توجه به سابقه لفاظی‌های ضد اسرائیلی و ضد یهودی او عمیقاً نگران‌کننده» خواند.

او در بیانیه‌ای گفت: «جامعه یهودی نیویورک شایسته رهبرانی است که از آنها محافظت کنند، نه اینکه آنها را هدف قرار دهند. اسرائیل در کنار برادران و خواهران ما در نیویورک ایستاده است و به همکاری با رهبران جامعه برای تضمین امنیت و عزت آنها ادامه خواهد داد.»

همچنین «آمیخای الیاهو» وزیر میراث رژیم صهیونیستی حامیان یهودی ممدانی را به شدت مورد انتقاد قرار داد و آنها را متهم کرد که «دست خود را در حمایت از یهودستیزی در قلب آمریکا بالا برده‌اند.»

او در بیانیه‌ای انتخابات نیویورک را به رسوایی مربوط به سوء استفاده ارتش اشغالگر از بازداشت‌شدگان در پایگاه نظامی سدی تیمان مرتبط دانست و اعلام کرد که «یهودستیزی که به زبان عبری صحبت می‌کند، خطرناک‌ترین نوع یهودستیزی است.»

«آمیخای شیکلی» وزیر امور یهودیان در خارج از اراضی اشغالی در حساب کاربری خود در پلتفرم «ایکس» مدعی شد: «شهری که زمانی نماد آزادی جهانی بود، کلیدهای خود را به یکی از حامیان حماس تقدیم کرد و این نقطه عطف مهمی در تاریخ نیویورک است.»

شیکلی در ادامه نیز نوشت: گزینه نیویورک (ممدانی) پایه‌های این شهر را که از اواخر قرن ۱۹ آزادی و فرصت‌های موفقیت را برای پناهجویان یهودی فراهم کرد و به دژی برای بزرگترین جامعه یهودی جهان تبدیل شد، تضعیف می‌کند.

وزیر امور یهودیان در خارج از اراضی اشغالی که از حزب لیکود است، از یهودیان نیویورک دعوت کرد به اراضی اشغالی مهاجرت کنند.

او در پلتفرم ایکس نوشت: از یهودیان نیویورک می‌خواهم با دیدی مثبت به تعیین مکان جدید خود در اسرائیل بیندیشند.

«ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی نیز امروز ادعا کرد: «ممدانی از حامیان حماس است و از اسرائیل نفرت دارد و انتخاب او به عنوان رئیس شهرداری نیویورک به جهانیان یادآوری خواهد کرد که چگونه یهودستیزی بر عقل سلیم پیروز شد!»

بن گویر در ادامه نیز مدعی شد: «من هم همانند یهودیان نیویورک از این تغییر احساس نگرانی می‌کنم اما به درستی راهمان در نابودی حماس در غزه اطمینان دارم.»

شهر نیویورک حدود ۸.۵ میلیون نفر جمعیت دارد که بیش از ۹۵۰ هزار تن از آنها یهودی هستند. زهران ممدانی ۳۴ ساله از حزب سوسیال دموکرات با پیروزی در انتخابات شهرداری نیویورک، اولین مسلمانی شد که این سمت را به دست می‌گیرد.


نظرات

آخرین اخبار
جزئیات اجرای حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه1404 در تهران
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 11 خرداد 1405 + وضعیت استانها
متابولیسم ناسالم می‌تواند راه را برای سرطان باز کند
کشف جدید دانشمندان؛ چشم‌ها از سلامت بدن خبر می‌دهند
چگونه در روزهای آلوده راحت نفس بکشیم؟
علت خارش پیشانی چیست؟ + راه درمان
روغن زیتون فوق بکر؛ غذای طلایی برای سلامت مغز
هوش مصنوعی دستورالعمل ساخت باتری‌های لیتیوم-فلزی را نوشت
ژاپنی‌ها تراشه وای‌فای مقاوم در برابر تشعشعات شدید ساختند
زنبور باستانی 98 میلیون ساله به نام راننده مک‌لارن ثبت شد
اعتراف آمریکا به زخمی شدن نظامیانش در پاسخ ایران به نقض آتش‌بس
وعده سرپرست وزارت دفاع از شگفتانه ای که در راه است
هشدار مقام آمریکایی درباره پیامدهای ادامه درگیری با ایران
تاج: فیفا را مسئول صدور ویزا می‌دانیم
قلعه‌نویی ملی‌پوشان را آماده معرفی فهرست نهایی جام جهانی کرد
سهمیه آب زمزم به حجاج نرسید
قدردانی فرماندهی کل سپاه از افتخارآفرینی ورزشکاران کشور در میانه جنگ
مبینا نعمت زاده: بازی‌های آسیایی را از دست دادم
کواراتسخلیا، بهترین بازیکن فصل لیگ قهرمانان اروپا 26-2025 شد
پسر زیدان مسافر آمریکا شد، گندوز خط خورد
شنیده شدن صدای انفجار در کنارک
زهرا کیانی و امیرحسین زارع، بانو و آقای ورزش ایران شدند
ثبت یک موفقیت درمانی جدید با جراحی پیشرفته «هایتوک»در مشهد
مکرون خواستار توافق فوری میان ایران و آمریکا شد
طباطبایی: رئیس‌جمهور ‎از خدمت به مردم عقب نخواهد نشست/حضرتی: شایعه استعفا کذب است
انتقاد رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی از انتقال کمپ تیم ملی به مکزیک
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 10 خرداد 1405
نبیه بری: مقاومت به مفاد آتش‌بس پایبند است
حمله پهپادی حزب‌الله به شمال اراضی اشغالی 6 زخمی برجای گذاشت
تمرینات سخت تیم ملی فوتبال برگزار شد
طلسم 15 ساله شکست؛ تالاب سولدوز دوباره لبریز شد
پاداش ویژه رئیس‌جمهور در انتظار صعود تیم ملی از گروه جام جهانی
دولت جنگ ، حکومت نظامیان نیست
هشدار معاون سابق ترامپ: آمریکا از اصول محافظه‌کاری فاصله گرفته است
گمانه‌زنی درباره سفر رئیس‌جمهور آمریکا به تل‌آویو
رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
جلسه کابینه ترامپ چیزی جز یک نمایش آشفته نبود
انفجار در شمال شرقی میانمار 46 قربانی گرفت+فیلم
اعتراف مقام سابق آمریکایی به «شکست راهبردی» در برابر ایران
عبدالله‌خانی: رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
سپاهان از دریافت مجوز حرفه‌ای AFC بازماند
بازگشت سه سکوی پارس جنوبی به مدار تولید
گروسی: حمله به نیروگاه‌ هسته‌ای غیرقابل قبول است
بازگشت حجاج از فردا
عامل دود سیاه حوالی اتوبان ستاری تهران چه بود؟
وکلا و سردفتران در لیست قرمز مبارزه با پولشویی
نورنما | خجسته میلاد با سعادت امام هادی (ع) مبارک
نگرانی بازنشستگان از تأخیر سه‌ماهه در دریافت حقوق/ وعده‌ پایان مهلت تا 15 خرداد
تهدید عمان از سوی رئیس‌جمهور آمریکا ماهیت جنگی دارد
ترامپ «هنر معامله‌گر» در بن‌بست جنگی گرفتار شد