×
بین الملل
شناسه خبر : 255127
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/08/14 ساعت 13:28
پیروزی زهران ممدانی، نگرانی‌های اسرائیل را در نیویورک به اوج رساند

پیروزی زهران ممدانی، نگرانی‌های اسرائیل را در نیویورک به اوج رساند

پیروزی «زهران ممدانی»، دموکرات مسلمان ضد صهیونیستی در کارزار انتخاباتی شهرداری نیویورک موجب نگرانی و وحشت‌ رژیم صهیونیستی شد

نورنیوز - گروه بین الملل :‌ انتخاب «زهران ممدانی»، سیاستمدار دموکرات مسلمان ضد اسرائیلی برای شهرداری نیویورک که بالغ بر دو میلیون یهودی در خود جای داده، بیش از پیش مقامات رژیم صهیونیستی را نسبت به مسأله آینده روابط استراتژیک آمریکا و رژیم صهیونیستی نگران کرده است.

به گزارش شبکه خبری «هفت» تلویزیون رژیم صهیونیستی، «یاکی دایان»، کنسول سابق رژیم صهیونیستی در لس‌آنجلس در واکنش به پیروزی ممدانی گفت: انتظار می‌رود انتخاب ممدانی بر زندگی روزمره یهودیان نیویورک تأثیر بگذارد؛ اما این انتخاب نشان‌دهنده روند نگران‌کننده‌تر بزرگتری برای اسرائیل در آینده خواهد بود.

دایان گفت: معنی این اتفاق برای یهودیان نیویورک این است که اکنون یک نامزد مسلمان ضد اسرائیلی، ضد صهیونیستی و حتی می‌توان گفت ضد یهودی رهبری بزرگترین شهر یهودی جهان را بر عهده خواهد گرفت. او افزود: این مسأله برای یهودیانی که خواهان همکاری با اسرائیل و حمایت از اسرائیلی‌ها هستند، نگران‌کننده است.

او تأکید کرد که در حال حاضر، مسأله جدی‌تر از جنبه داخلی نیویورک، بحث در مورد حزب دموکرات است که امکان دارد با انتخاب ممدانی به طور گسترده‌ای در ایالات متحده آمریکا نفوذ و خود را برای انتخابات ریاست‌جمهوری آماده کنند. بنابراین با توجه به موضع این حزب در قبال حمایت از اسرائیل، ما بیش از پیش نسبت به روابط ویژه خود با واشنگتن نگران هستیم.

وی افزود: این واقعیت که «باراک اوباما»، رئیس‌جمهور اسبق آمریکا خود را به عنوان مشاور ممدانی معرفی می‌کند، نشان می‌دهد که این امر در واقع یک رویداد تصادفی و کوچک نیست؛ بلکه اتفاق بسیار نگران‌کننده‌تر است که انتظار می‌رود پیامدهای منفی آن به شدت بر روابط ایالات متحده و اسرائیل تأثیر بگذارد.

سرکنسول سابق رژیم صهیونیستی در لس‌آنجلس مدعی شد، با انتخاب ممدانی برای شهرداری نیویورک، یهودیان هر روز شاهد تظاهرات گسترده ضد اسرائیلی و در طرفداری حماس خواهند بود و این امر روند زندگی آنها را به طور محسوس مختل خواهد کرد.

دایان در ادامه اظهار داشت: فراتر از آن، در زمان ریاست او بر شهرداری نیویورک؛ اگر بودجه شهر صرف همکاری با اسرائیل و یهودیان نشود، فناوری پیشرفته اسرائیلی از این شهر خارج شده و بر روند زندگی یهودیان تأثیر منفی جدی خواهد گذاشت. وی افزود: هرچند این تأثیر در سطح ایالتی یا فدرال نیست، اما بسیار نامطلوب خواهد بود.

وی همچنین گفت: اسرائیل باید در این شرایط بیش از پیش نگران سیاست آمریکا در غرب آسیا باشد، سیاستی که در آن اساس حمایت از اسرائیل به تدریج از بین می‌رود و این روند، واقعیتی بسیار جدی و نگران‌کننده است.

به گزارش یکی از رسانه‌های وابسته به جریان حریدی، انتخاب زهران ممدانی به عنوان شهردار نیویورک نشان‌دهنده تغییر افکار عمومی آمریکا نسبت به رژیم صهیونیستی پس از جنگ غزه و به تبع آن تغییر قابل توجه در روابط استراتژیک دوجانبه است.

شهردادر مسلمان نیویورک، به عنوان عضو جنبش سوسیالیست دموکراتیک موضع سرسختانه‌تری نسبت به رژیم صهیونیستی دارد و با محکوم‌کردن این رژیم به نسل‌کشی بارها اعلام کرده است که از حمایت از قوانین بین‌المللی در قبال فلسطینی‌ها کوتاه نخواهد آمد.

او سیاست رژیم صهیونیستی در قبال فلسطینیان را فاقد مشروعیت اخلاقی، قانونی و انسانی می‌داند و خواستار «پایان دادن به اشغال و تبعیض نژادی» است. همچنین به تازگی، در مقاله‌ای که نزدیک به سالگرد عملیات طوفان الاقصی منتشر کرد، نوشت: اشغال باید پایان یابد. آپارتاید باید ناپدید شود. خونریزی انسانی از مرز فراتر رفته است، به طوری که زبان انسان در مواجهه با عظمت رنج در غزه ناتوان است.

وی گفته است در قوانین شهرداری نیویورک تجدید نظر کرده و در اوراق قرضه حمایت از اسرائیل سرمایه‌گذاری نخواهد کرد.

او در مبارزات انتخاباتی، حمایت قاطع خود را از قانونی که معافیت‌های مالیاتی سازمان‌های نیویورکی حامی شهرک‌سازی صهیونیست‌ها و تجهیزات نظامی اسرائیل را لغو می‌کند، ابراز کرد و خواستار لغو کمک‌های آمریکا به اسرائیل تا زمان پایان «نسل‌کشی» شد.


اخبار مرتبط
ممدانی خواستار تحریم استارباکس شد
جمعه 1404/08/23 ساعت 00:30
ممدانی خواستار تحریم استارباکس شد
شهردار منتخب نیویورک از مردم خواست تا زمانی که کارمندان شرکت استارباکس در اعتصاب هستند، از مراجعه به این شرکت معروف قهوه در آمریکا خودداری کنند.
اعتراض مدنی مهاجران
پنج‌شنبه 1404/08/15 ساعت 09:55
علی بیگدلی:
اعتراض مدنی مهاجران
پیروزی زُهران ممدانی، نامزد چپ‌گرای حزب دموکرات و عضو جریان سوسیالیست‌ها درانتخابات شهرداری نیویورک، تنها یک تحول محلی یا حزبی نیست؛ این رخداد نشانه‌ای عمیق از شکاف‌های سیاسی و اجتماعی درون جامعه آمریکاست. انتخاب ممدانی که خود مهاجری مسلمان و نماینده جناح تندرو حزب دموکرات به شمار می‌رود،زنگ خطری را برای ساختار سنتی قدرت در ایالات متحده به صدا درآ,ورده است.
عصبانیت صهیونیست‌ها از انتخاب شهردار مسلمان نیویورک
چهارشنبه 1404/08/14 ساعت 22:22
عصبانیت صهیونیست‌ها از انتخاب شهردار مسلمان نیویورک
انتخاب شهردار مسلمان نیویورک باعث خشم و واکنش تند صهیونیست‌ها نسبت به این انتخاب شده است. در ادامه واکنش ها، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی گفت: انتخاب زهران ممدانی ‘لکه ننگ ابدی’ است.
آحارونوت: پیروزی ممدانی زنگ خطری برای اسرائیل است
چهارشنبه 1404/08/14 ساعت 15:27
آحارونوت: پیروزی ممدانی زنگ خطری برای اسرائیل است
روزنامه رژیم صهیونیستی پیروزی یک شخصیت مسلمان در انتخابات شهرداری نیویورک به عنوان شهری که بزرگترین جامعه یهودی را در خود جای داده، یک زنگ خطر و نشانه‌ای از احتمال شکل‌گیری تردیدهایی درباره مشروعیت رژیم صهیونیستی دانست.
زهران ممدانی : سلسله سیاسی نیویورک را سرنگون کردیم
چهارشنبه 1404/08/14 ساعت 09:28
زهران ممدانی : سلسله سیاسی نیویورک را سرنگون کردیم
زهران ممدانی، نخستین شهردار مسلمان و سوسیالیست دموکرات نیویورک، پس از پیروزی تاریخی خود اعلام کرد: «ما سلسله سیاسی را سرنگون کردیم و آینده در دستان ماست». او تأکید کرد این پیروزی نماد اراده مردمی برای تغییر ساختارهای سنتی قدرت در بزرگ‌ترین شهر آمریکا است.
برنی سندرز: پیروزی زهران ممدانی نشانه قدرت مردم زحمت‌کش است
چهارشنبه 1404/08/14 ساعت 08:40
برنی سندرز: پیروزی زهران ممدانی نشانه قدرت مردم زحمت‌کش است
برنی سندرز، سناتور دموکرات آمریکایی، در واکنش به پیروزی زهران ممدانی در انتخابات نیویورک، این رخداد را «یکی از بزرگ‌ترین شگفتی‌های سیاسی تاریخ معاصر آمریکا» خواند و تأکید کرد که زمان ساخت دولتی فرا رسیده که نماینده مردم زحمت‌کش، نه فقط یک درصد ثروتمند، باشد.
زهران ممدانی شهردار نیویورک شد
چهارشنبه 1404/08/14 ساعت 08:08
زهران ممدانی شهردار نیویورک شد
رسانه‌های آمریکایی خبر دادند که زهران ممدانی نامزد دموکرات‌ها و نخستین رهبر مسلمانان نیویورک پیروز انتخابات شهرداری نیوریورک شده است.
نظرات

آخرین اخبار
وزیر بهداشت: ذخایر دارو و تجهیزات پزشکی با برنامه‌ریزی قبلی تأمین شد
پیام تسلیت عارف برای درگذشت پیشکسوت کشتی ایران
وقوع حادثه دریایی در آب‌های یمن
توافق وزارت نیرو و صمت برای افزایش سهم برق صنایع در تابستان
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و کایا کالاس درباره تحولات منطقه
مخاطرات پیدا و پنهان هند از جنگ ایران چیست؟
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 11 اردیبهشت 1405+ جدول
صادق: شهرداری‌ها و نظام مهندسی در بازسازی خدمات رایگان ارائه می‌کنند
نشست وزرای گردشگری اکو در جمهوری آذرباجان برگزار شد
آغاز ثبت‌نام اعزام عتبات عرفه در سامانه حج و زیارت
جزئیات دستمزد مقطوع مشاغل صنفی برای محاسبه حق‌بیمه
بحران تنگه هرمز، صنعت هوانوردی اروپا را زمین‌گیر کرد
«آنتیک» صدرنشین جدید سینماها؛ پژمان و مجید رکود را شکستند
واشنگتن‌پست: پیش‌بینی ترامپ درباره فروپاشی صنعت نفت ایران بعید است
فراخوان جامعه کارگری برای حضور در تجمعات سراسری روز کارگر
حسین‌زاده: اینترنت برای معیشت روستاییان یک ضرورت است، نه کالای لوکس
چگونه جنگ خلیج فارس جهان را وارد هشدار گرسنگی می کند؟
اجرای رالی موتورسیکلت‌ها در محکومیت حمله به آثار تاریخی ایران
سفارت ایران در لندن اتهام دخالت در حملات تروریستی را رد کرد
واکنش بقایی به گزارش آمریکا درباره اقدام تجاوزکارانه علیه ملت ایران
پیام پزشکیان به مناسبت روز جهانی کار و کارگر
برخی خدمات ابری آمازون در خلیج فارس همچنان مختل است
تمدید واردات کالاهای اساسی از مرزها تا پایان شهریور
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز جمعه 11 اردیبهشت1405+ جدول
گزارش معاریو از «جنگ اعصاب» میان ترامپ و نتانیاهو
طباطبایی: ایران داعیه‌دار صلح است اما در برابر زور پاسخ قاطع می‌دهد
آیا ستاره مراکشی ها در جام جهانی پا به توپ می‌شود؟
گزارش الجزیره از خسارت چندین میلیارد دلاری تجهیزات آمریکا در جنگ ایران
تعرفه حقوق ورودی خودرو در انتظار تصویب دولت
وزارت ارتباطات: «اینترنت پرو» طرح ما نبود
قیمت جهانی طلا در مسیر کاهش هفتگی
هشت پلیس در انفجار خانه ای در نیویورک زخمی شدتد
تداوم شرایط سالم هوا در پایتخت
عارف: کارگران در خط مقدم دفاع از معیشت مردم ایستاده‌اند
رئیس انجمن قطعه‌سازان: بخش عمده قیمت خودرو در بازار کاذب است
کلسترول بالا فقط مشکل افراد چاق نیست
نقش بنادر شمالی در تأمین کالاهای اساسی و مواد غذایی
شوک هرمز، صادرات آمریکا را بلعید
هاآرتص: جبهه لبنان سخت‌ترین میدان نبرد برای ارتش اسرائیل
اینستاگرام با حساب‌های بازنشرکننده محتوا مقابله می‌کند
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 11 اردیبهشت+ وضعیت استانها
آخرین وضعیت ترافیک در محورهای شمالی کشور
پلیس فتا نسبت به افزایش کلاهبرداری‌های اینترنتی هشدار داد
ابلاغ پیام تشکر رهبر انقلاب از شورای مفتیان فدراسیون روسیه
انتقال پنج نفر به بیمارستان پس از چاقوکشی در دبیرستان آمریکایی
سفر ترامپ به چین و تصمیم گیری درباره جنگ با ایران
معاون وزیر آموزش و پرورش از جبران افت تحصیلی ابتداییها در بستر مجازی خبر داد
ایران و روسیه درباره همکاری‌های هسته‌ای رایزنی کردند
فرمانده پیشین ناتو: جایگزینی رادار‌ها و موشک‌های آمریکا دشوار و زمان بر است
فرار سرمایه از دوبی به سنگاپور در پی تنش‌های منطقه‌ای