×
بین الملل
شناسه خبر : 255127
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/08/14 ساعت 13:28
پیروزی زهران ممدانی، نگرانی‌های اسرائیل را در نیویورک به اوج رساند

پیروزی زهران ممدانی، نگرانی‌های اسرائیل را در نیویورک به اوج رساند

پیروزی «زهران ممدانی»، دموکرات مسلمان ضد صهیونیستی در کارزار انتخاباتی شهرداری نیویورک موجب نگرانی و وحشت‌ رژیم صهیونیستی شد

نورنیوز - گروه بین الملل :‌ انتخاب «زهران ممدانی»، سیاستمدار دموکرات مسلمان ضد اسرائیلی برای شهرداری نیویورک که بالغ بر دو میلیون یهودی در خود جای داده، بیش از پیش مقامات رژیم صهیونیستی را نسبت به مسأله آینده روابط استراتژیک آمریکا و رژیم صهیونیستی نگران کرده است.

به گزارش شبکه خبری «هفت» تلویزیون رژیم صهیونیستی، «یاکی دایان»، کنسول سابق رژیم صهیونیستی در لس‌آنجلس در واکنش به پیروزی ممدانی گفت: انتظار می‌رود انتخاب ممدانی بر زندگی روزمره یهودیان نیویورک تأثیر بگذارد؛ اما این انتخاب نشان‌دهنده روند نگران‌کننده‌تر بزرگتری برای اسرائیل در آینده خواهد بود.

دایان گفت: معنی این اتفاق برای یهودیان نیویورک این است که اکنون یک نامزد مسلمان ضد اسرائیلی، ضد صهیونیستی و حتی می‌توان گفت ضد یهودی رهبری بزرگترین شهر یهودی جهان را بر عهده خواهد گرفت. او افزود: این مسأله برای یهودیانی که خواهان همکاری با اسرائیل و حمایت از اسرائیلی‌ها هستند، نگران‌کننده است.

او تأکید کرد که در حال حاضر، مسأله جدی‌تر از جنبه داخلی نیویورک، بحث در مورد حزب دموکرات است که امکان دارد با انتخاب ممدانی به طور گسترده‌ای در ایالات متحده آمریکا نفوذ و خود را برای انتخابات ریاست‌جمهوری آماده کنند. بنابراین با توجه به موضع این حزب در قبال حمایت از اسرائیل، ما بیش از پیش نسبت به روابط ویژه خود با واشنگتن نگران هستیم.

وی افزود: این واقعیت که «باراک اوباما»، رئیس‌جمهور اسبق آمریکا خود را به عنوان مشاور ممدانی معرفی می‌کند، نشان می‌دهد که این امر در واقع یک رویداد تصادفی و کوچک نیست؛ بلکه اتفاق بسیار نگران‌کننده‌تر است که انتظار می‌رود پیامدهای منفی آن به شدت بر روابط ایالات متحده و اسرائیل تأثیر بگذارد.

سرکنسول سابق رژیم صهیونیستی در لس‌آنجلس مدعی شد، با انتخاب ممدانی برای شهرداری نیویورک، یهودیان هر روز شاهد تظاهرات گسترده ضد اسرائیلی و در طرفداری حماس خواهند بود و این امر روند زندگی آنها را به طور محسوس مختل خواهد کرد.

دایان در ادامه اظهار داشت: فراتر از آن، در زمان ریاست او بر شهرداری نیویورک؛ اگر بودجه شهر صرف همکاری با اسرائیل و یهودیان نشود، فناوری پیشرفته اسرائیلی از این شهر خارج شده و بر روند زندگی یهودیان تأثیر منفی جدی خواهد گذاشت. وی افزود: هرچند این تأثیر در سطح ایالتی یا فدرال نیست، اما بسیار نامطلوب خواهد بود.

وی همچنین گفت: اسرائیل باید در این شرایط بیش از پیش نگران سیاست آمریکا در غرب آسیا باشد، سیاستی که در آن اساس حمایت از اسرائیل به تدریج از بین می‌رود و این روند، واقعیتی بسیار جدی و نگران‌کننده است.

به گزارش یکی از رسانه‌های وابسته به جریان حریدی، انتخاب زهران ممدانی به عنوان شهردار نیویورک نشان‌دهنده تغییر افکار عمومی آمریکا نسبت به رژیم صهیونیستی پس از جنگ غزه و به تبع آن تغییر قابل توجه در روابط استراتژیک دوجانبه است.

شهردادر مسلمان نیویورک، به عنوان عضو جنبش سوسیالیست دموکراتیک موضع سرسختانه‌تری نسبت به رژیم صهیونیستی دارد و با محکوم‌کردن این رژیم به نسل‌کشی بارها اعلام کرده است که از حمایت از قوانین بین‌المللی در قبال فلسطینی‌ها کوتاه نخواهد آمد.

او سیاست رژیم صهیونیستی در قبال فلسطینیان را فاقد مشروعیت اخلاقی، قانونی و انسانی می‌داند و خواستار «پایان دادن به اشغال و تبعیض نژادی» است. همچنین به تازگی، در مقاله‌ای که نزدیک به سالگرد عملیات طوفان الاقصی منتشر کرد، نوشت: اشغال باید پایان یابد. آپارتاید باید ناپدید شود. خونریزی انسانی از مرز فراتر رفته است، به طوری که زبان انسان در مواجهه با عظمت رنج در غزه ناتوان است.

وی گفته است در قوانین شهرداری نیویورک تجدید نظر کرده و در اوراق قرضه حمایت از اسرائیل سرمایه‌گذاری نخواهد کرد.

او در مبارزات انتخاباتی، حمایت قاطع خود را از قانونی که معافیت‌های مالیاتی سازمان‌های نیویورکی حامی شهرک‌سازی صهیونیست‌ها و تجهیزات نظامی اسرائیل را لغو می‌کند، ابراز کرد و خواستار لغو کمک‌های آمریکا به اسرائیل تا زمان پایان «نسل‌کشی» شد.


اخبار مرتبط
ممدانی خواستار تحریم استارباکس شد
جمعه 1404/08/23 ساعت 00:30
ممدانی خواستار تحریم استارباکس شد
شهردار منتخب نیویورک از مردم خواست تا زمانی که کارمندان شرکت استارباکس در اعتصاب هستند، از مراجعه به این شرکت معروف قهوه در آمریکا خودداری کنند.
اعتراض مدنی مهاجران
پنج‌شنبه 1404/08/15 ساعت 09:55
علی بیگدلی:
اعتراض مدنی مهاجران
پیروزی زُهران ممدانی، نامزد چپ‌گرای حزب دموکرات و عضو جریان سوسیالیست‌ها درانتخابات شهرداری نیویورک، تنها یک تحول محلی یا حزبی نیست؛ این رخداد نشانه‌ای عمیق از شکاف‌های سیاسی و اجتماعی درون جامعه آمریکاست. انتخاب ممدانی که خود مهاجری مسلمان و نماینده جناح تندرو حزب دموکرات به شمار می‌رود،زنگ خطری را برای ساختار سنتی قدرت در ایالات متحده به صدا درآ,ورده است.
عصبانیت صهیونیست‌ها از انتخاب شهردار مسلمان نیویورک
چهارشنبه 1404/08/14 ساعت 22:22
عصبانیت صهیونیست‌ها از انتخاب شهردار مسلمان نیویورک
انتخاب شهردار مسلمان نیویورک باعث خشم و واکنش تند صهیونیست‌ها نسبت به این انتخاب شده است. در ادامه واکنش ها، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی گفت: انتخاب زهران ممدانی ‘لکه ننگ ابدی’ است.
آحارونوت: پیروزی ممدانی زنگ خطری برای اسرائیل است
چهارشنبه 1404/08/14 ساعت 15:27
آحارونوت: پیروزی ممدانی زنگ خطری برای اسرائیل است
روزنامه رژیم صهیونیستی پیروزی یک شخصیت مسلمان در انتخابات شهرداری نیویورک به عنوان شهری که بزرگترین جامعه یهودی را در خود جای داده، یک زنگ خطر و نشانه‌ای از احتمال شکل‌گیری تردیدهایی درباره مشروعیت رژیم صهیونیستی دانست.
زهران ممدانی : سلسله سیاسی نیویورک را سرنگون کردیم
چهارشنبه 1404/08/14 ساعت 09:28
زهران ممدانی : سلسله سیاسی نیویورک را سرنگون کردیم
زهران ممدانی، نخستین شهردار مسلمان و سوسیالیست دموکرات نیویورک، پس از پیروزی تاریخی خود اعلام کرد: «ما سلسله سیاسی را سرنگون کردیم و آینده در دستان ماست». او تأکید کرد این پیروزی نماد اراده مردمی برای تغییر ساختارهای سنتی قدرت در بزرگ‌ترین شهر آمریکا است.
برنی سندرز: پیروزی زهران ممدانی نشانه قدرت مردم زحمت‌کش است
چهارشنبه 1404/08/14 ساعت 08:40
برنی سندرز: پیروزی زهران ممدانی نشانه قدرت مردم زحمت‌کش است
برنی سندرز، سناتور دموکرات آمریکایی، در واکنش به پیروزی زهران ممدانی در انتخابات نیویورک، این رخداد را «یکی از بزرگ‌ترین شگفتی‌های سیاسی تاریخ معاصر آمریکا» خواند و تأکید کرد که زمان ساخت دولتی فرا رسیده که نماینده مردم زحمت‌کش، نه فقط یک درصد ثروتمند، باشد.
زهران ممدانی شهردار نیویورک شد
چهارشنبه 1404/08/14 ساعت 08:08
زهران ممدانی شهردار نیویورک شد
رسانه‌های آمریکایی خبر دادند که زهران ممدانی نامزد دموکرات‌ها و نخستین رهبر مسلمانان نیویورک پیروز انتخابات شهرداری نیوریورک شده است.
نظرات

آخرین اخبار
یک روش ساده برای کاهش ابتلا به آلزایمر
مجارستان: استقرار نیرو در اوکراین، خطر جنگ با روسیه را افزایش می‌دهد
کاخ‌سفید: حداکثر نفوذ را بر مقامات ونزوئلا داریم
قسد: تحرکات نظامی سوریه می‌تواند به جنگ بزرگی منجر شود
وزیر دفاع بلژیک پس از چند به ربایش مادورو واکنش نشان داد
چندین حمله سایبری ناموفق به سامانه سوخت در جنگ 12 روزه
رحمانی‌فضلی: ایران برنامه های متعدد دفاعی- تهاجمی دارد
موضع‌گیری دوباره وزیر خارجه لبنان علیه حزب الله
بازار باید مستمرا پایش شود
سازمان ثبت احوال: مردم برای دریافت کارت ملی‌ خود به ثبت احوال مراجعه کنند
هزینه احداث نیروگاه خورشیدی 400 دلار به ازای هر کیلووات
40 درصد تخت‌های بیمارستانی در اختیار سالمندان
ترامپ: دستیابی به گرینلند اولویت امنیت ملی آمریکاست
پاسخ وزیر دفاع بلژیک برای اعزام نیرو به گرینلند
حضور ایگور سرگیف در تمرینات پرسپولیس
ممنوعیت استفاده از واژه ربوده شدن برای مادورو!
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد تهران اعلام شد
نوری: مابه‌التفاوت افزایش قیمت‌ها را دولت می‌پردازد
اعزام نیرو به اوکراین در انگلستان به رای گذاشته می‌شود
خداحافظی کاغذ با ارز ترجیحی
اردوغان: تبدیل به لقمه‌ای برای تجزیه نخواهیم شد
وزیر جنگ آمریکا: نفت ونزوئلا در هرکجای جهان توقیف می‌شود
تلاش اسلام آباد برای فروش جنگنده به بنگلادش
اعلام شرایط دریافت وام 200 میلیون تومانی کامیونداران+ نحوه دریافت
اعتراف انگلیس به پشتیبانی از آمریکا در سرقت نفتکش‌ بلا 1
عکس های منتخب جهان،7 ژانویه 2026
3 استقلالی درخواست جدایی دادند/ ساپینتو موافقت کرد
نورنما | پاک‌سازی پنل‌های خورشیدی با استفاده از پهپاد
ترامپ دلیل دیگری برای حمله آمریکا به ونزوئلا اعلام کرد
انتقاد تاج از تیم فوتسال گیتی‌پسند؛ رفتارتان پذیرفتنی نیست
چقدر نقره در بازار بورس معامله شد؟
چین نفت ایران را جایگزین نفت ونزوئلا می کند
درگیری در سوریه 31 کشته و زخمی برجای گذاشت
فتاح به استقلال برگشت
تجمع آرام صنفی بازاریان رشت در میدان شهرداری پایان یافت
اطلاعیه فوری وزارت رفاه درباره جزئیات طرح جدید کالابرگ+ اعلام فروشگاه‌ها
پزشکیان به زودی با مردم سخن می‌گوید
جایزه 600 میلیونی جلال نصیب چه کسی شد؟
واکنش روسیه به توقیف نفتکش مارینرا
وقوع زلزله در ساری/ مازندران به حالت آماده‌باش درآمد
دستور ویژه پزشکیان به دستگاه‌های اجرایی
کودتا علیه رئیس‌جمهور بورکینافاسو خنثی شد
ثبت‌نام در رشته‌های بدون آزمون 1404 آغاز شد
افزایش تعداد یوزهای ایران
فرصت دوباره پلیس به نوجوانان شیرازی
آخرین اخبار از درگیری‌های لردگان؛ 2 نفر شهید و 30 نفر مجروح شدند
استاندار: در تهران کشته نداشتیم
ترامپ: من میلیون‌ها نفر را نجات دادم! ولی نروژ جایزه نوبل را به من نداد!
نورنما | ویدیوئی دیدنی از عکاسی حیات وحش
وقوع زلزله مهیب در فیلیپین