×
بین الملل
شناسه خبر : 255073
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/08/14 ساعت 08:28
ترامپ دو ایالت ویرجینیا و نیوجرسی را  از دست داد

ترامپ دو ایالت ویرجینیا و نیوجرسی را از دست داد

«ابیگیل اسپنبرگر» نامزد حزب دموکرات در انتخابات فرمانداری ایالت ویرجینیا و «میکی شریل» نامزد دموکرات در انتخابات فرمانداری نیوجرسی بعنوان نخستین زنان فرماندار در این دو ایالت پیروز شدند.

نورنیوز-گروه بین الملل: شبکه‌های تلویزیونی آمریکایی سه‌شنبه شب به وقت محلی (نیویورک) اعلام کردند که ابیگیل اسپنبرگر نماینده پیشین دموکرات در کنگره و افسر سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (CIA) پس از یک مبارزه طولانی بدون هیچ انتخابات مقدماتی، در رقابت برای فرمانداری ویرجینیا، وینسوم ارل سیرز جمهوری خواه را شکست داد.

اسپنبرگر جانشین فرماندار گلن یانکین جمهوری‌خواهی خواهد شد که به دلیل محدودیت‌های دوره‌ای ایالت، از نامزدی مجدد منع شده بود.

او در کارزار خود بر موضوعاتی همچون مقرون‌به‌صرفه بودن زندگی و رسیدگی به نگرانی‌های محلی درباره تاثیر کاهش مشاغل فدرال و تعطیلی دولت تمرکز داشت؛ مسائلی که به‌طور مستقیم بر ایالتی با بیش از ۳۰۰ هزار کارمند دولت فدرال تاثیر می‌گذارد.

اسپنبرگر همچنین تلاش کرد ارل سیرز را به «دونالد ترامپ» مرتبط کند و او را «پیرو ترامپ» بنامد، هرچند رئیس جمهور جمهوری خواه آمریکا به طور رسمی از او حمایت نکرده بود.

پیروزی او کنترل فرمانداری را از دست جمهوری‌خواهان خارج خواهد کرد و به دموکرات‌های سراسر کشور به‌ ویژه در شرایطی که در تلاش برای واکنش به دولت دوم ترامپ هستند، قدرت می‌بخشد.
این پیروزی همچنین موفقیتی برای میانه‌روهای حزب دموکرات محسوب می‌شود؛ گروهی که تلاش کرده‌اند با توانایی خود در پیروزی در حوزه‌های انتخاباتی رقابتی و ایالت‌های موسوم به «بنفش»، جایگاه خود را به‌ عنوان بخشی کلیدی از ائتلاف دموکرات‌ها تثبیت کنند.
اسپنبرگر ۴۶ ساله مادر سه فرزند است و پیش از ورود به سیاست در نیروهای نظامی و سازمان سیا خدمت کرده بود. او نخستین بار پس از شکست دادن «دیو برَت» نماینده جمهوری‌خواهی که زمانی با غلبه بر «اریک کانتر» رهبر وقت اکثریت مجلس نمایندگان آمریکا خبرساز شده بود، به نمایندگی حوزه هفتم ویرجینیا انتخاب شد و سه دوره در مجلس نمایندگان خدمت کرد تا این‌که امسال از کنگره خارج شد.
همچنین میکی شریل نخستین فرماندار زن دموکرات در تاریخ ایالت نیوجرسی است که ااز رقیب جمهوری‌خواه خود، جک سیاتارلی، نماینده سابق مجلس ایالتی و هم‌پیمان ترامپ که برای سومین بار در انتخابات فرمانداری شرکت کرده بود، پیشی گرفت.
او قرار است پس از فرماندار فیل مورفی که دوره‌اش محدود است، به این سمت برسد و این اولین باری است که یک حزب در ۵۰ سال گذشته بیش از دو دوره متوالی کامل، سمت فرمانداری نیوجرسی را در اختیار داشته است.
«غزاله هاشمی» در رقابت معاونت فرمانداری ویرجینیا پیروز شد

شبکه ای بی سی نیوز آمریکا اعلام کرد که «غزاله هاشمی» به مقام معاونت فرمانداری ویرجینیا به عنوان اولین زن مسلمان رسید.

شورای روابط آمریکایی – اسلامی (CAIR) در بیانیه‌ای اعلام کرد: «امیدواریم این لحظه تاریخی الهام‌بخش مسلمانان آمریکایی باشد تا در ویرجینیا و سراسر کشور به خدمت عمومی و مشارکت سیاسی ادامه دهند.»

شبکه سی‌ان‌ان پیش از این گزارش داده بود که «غزاله هاشمی» دموکرات در رقابت برای سمت معاون فرماندار ایالت ویرجینیا پیروز خواهد شد و به این ترتیب نخستین زن مسلمان در تاریخ ایالات متحده خواهد بود که به یک مقام انتخابی در سطح ایالتی دست می‌یابد.

هاشمی، «جان رید» رقیب جمهوری‌خواه خود و مجری پیشین برنامه‌های رادیویی محافظه‌کار را شکست داد. او به‌ عنوان معاون فرماندار، ریاست سنای ایالت را بر عهده خواهد داشت و می‌تواند در صورت تساوی آرا، رای تعیین کننده‌ای داشته باشد و این نقش اهمیت بسیاری دارد زیرا با خالی شدن کرسی او در سنا، دموکرات‌ها تنها با برتری ۱۹ به ۲۰ در این مجلس باقی خواهند ماند.
هاشمی سناتور منطقه ریچموند که در سال ۲۰۱۹ در تغییر کنترل سنا به نفع دموکرات‌ها نقش مهمی داشت، در کارزار انتخاباتی خود بر ایستادگی در برابر دولت ترامپ تاکید کرده است.

او همچنین نخستین فرد آمریکایی هندی‌تبار است که در ایالت ویرجینیا به یک سمت انتخابی در سطح ایالتی دست می‌یابد.

ویرجینیا یکی از ۱۷ ایالتی است که در آن معاون فرماندار جدا از فرماندار انتخاب می‌شود؛ هرچند در ۲۰ سال گذشته هرگز دو حزب مختلف (دموکرات و جمهوری خواه) این دو سمت را به‌ طور همزمان در اختیار نداشته‌اند.

معاونان فرماندار از جمله معاون کنونی، معمولا از این سمت به‌ عنوان سکوی پرتابی برای نامزدی در انتخابات فرمانداری استفاده می‌کنند زیرا در ویرجینیا فرمانداران اجازه ندارند دو دوره پیاپی خدمت کنند.

هاشمی در انتخابات مقدماتی ماه ژوئن، از میان پنج رقیب درون‌حزبی، با اختلاف اندک و کسب ۲۸ درصد آرا توانست نامزدی حزب دموکرات را به دست آورد.

 


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
واکنش وزیر آموزش و پرورش به حواشی موسیقی در مدارس
نورنما | روستای رنسانسی ایران که ثبت ملی شده است!
رهبر معظم انقلاب: جوانان ما خوب هستند/ لزوم تبیین هنرمندانه ارزش‌های دفاع مقدس برای آنان
110 اتوبوس برقی در آستانه ورود به شهر تهران
هوای پایتخت سردتر می‌شود/بارش برف فقط در ارتفاعات
زلنسکی: موارد مخرب از توافق صلح حذف شد
همکاری‌های علمی و فناورانه یکی از ستون‌های اصلی شراکت راهبردی ایران و روسیه است
مدارس گیلان فردا 26 آذرماه تعطیل شد
افزایش 45 تا 120 درصدی عوارض 10 آزادراه
تکذیب شایعه اختلال در سامانه‌های پرداخت
اولین هواپیمای اروپایی در فرودگاه بغداد نشست
تکذیب کاهش 40 درصدی مصرف بنزین
هر ایرانی روزی چند لیتر آب مصرف می کند؟ وقتی عددها شگفتی می آفرینند!
حضور عراقچی در مجلس دومای روسیه
ادامه امدادرسانی هلال‌احمر به 6 استان‌ درگیر کولاک و سیلاب
آمریکا از شرط خلع سلاح حماس و حزب‌الله صرف نظر کرد
گروسی: بدون توافق با ایران، سایه شمشیر داموکلس پابرجاست
نفت و گاز در بورس عرضه می شود؟
قیمت نفت به زیر 60 دلار سقوط کرد
اولتیماتوم حریدی‌ها به نتانیاهو
دوناروما دروازه‌بان شماره‌ یک جهان در سال 2025 شد
چین رکورد ساخت سریع‌ترین قطار جهان را شکست
کرملین: تماس مستقیم جدیدی میان پوتین و ترامپ برقرار نشده است
اعتبارات رفاهی دولت امسال به 66 همت رسید
پادکست | خرید اینترنتی خوبه با بد ؟
پزشکیان: با منابع فعلی می‌توان خدمات درمانی بسیار باکیفیت‌تری ارائه کرد
تاثیرات مخرب اعتیاد و مواد مخدر از جنگ‌ها هم بیشتر است
تهران–مسکو؛ تثبیت همگرایی در نظم در حال گذار
اژه ای: ماندن زندانیان ناتوان از ردمال، یک معضل پیچیده قضایی است
گروه‌های همکار آمریکا و اسرائیل در جنگ 12 روزه تحت تعقیب قرار می‌گیرند
احضار خسرو حیدری به کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال
رشد 108 درصدی قیمت آجیل و خشکبار
اتهام‌زنی پارلمان انگلیس علیه ایران در گزارش سالانه امنیتی
آغاز فروش فوری و پیش‌فروش 12 محصول ایران‌خودرو + جدول خودرو و زمان قرعه کشی
مدت زمان خرید سهام بانک آینده با نماد «وآیند» تمدید شد
نامه سرگشاده انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی به رئیس‌جمهور
درخواست مصر برای ادامه همکاری میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
6 هزار حساب مشکوک به پولشویی در بازار ارز مسدود شد
بیانیه وزارت خارجه روسیه در بدو ورود عراقچی به مسکو
انتقاد ترامپ از کارگردان مقتول هالیوود
موزه «لوور» تعطیل شد
24 کشته و زخمی در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–نطنز + فیلم حادثه + علت حادثه
14 مجروح در واژگونی مینی‌بوس مدرسه در جاده نیشابور + علت حادثه
شمار شهدای غزه به 70 هزار و 667 نفر افزایش یافت
رأی پرونده دوومیدانی‌کاران ایرانی متهم به تجاوز اعلام شد
تمامی اراضی واقع در مسیر کریدور شمال ـ جنوب به تملک دولت درخواهد آمد
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 25 آذر1404+ جدول
عموزاد و اسماعیلی در جمع برترین‌های اتحادیه جهانی کشتی
دیدار علی لاریجانی با ولایتی
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 25 آذر 1404+ جدول
X
آگهی تبلیغاتی