×
ورزشی
شناسه خبر : 255041
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/08/13 ساعت 22:55
لیورپول 1-0 رئال مادرید؛ شب درخشش مک‌آلیستر و شکست تلخ آلونسو

لیورپول 1-0 رئال مادرید؛ شب درخشش مک‌آلیستر و شکست تلخ آلونسو

لیورپول با نمایشی منسجم و پرانرژی در آنفیلد موفق شد با گل مک‌آلیستر، رئال مادرید را شکست دهد. در شبی که کورتوا بارها تیمش را نجات داد، شاگردان آرنه اشلوت با برتری فنی و انگیزه بالا به یک پیروزی ارزشمند دست یافتند.

نورنیوز - گروه ورزشی : تیم لیورپول در دیداری حساس از رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا، با نمایشی منسجم و پرانرژی موفق شد در ورزشگاه آنفیلد، رئال مادرید را شکست دهد و سه امتیاز ارزشمند را به‌دست آورد. شاگردان آرنه اشلوت از آغاز بازی با انگیزه و تمرکز بالا وارد میدان شدند و برتری خود را از همان دقایق ابتدایی نشان دادند.

در نیمه نخست، تیبو کورتوا ستاره بی‌چون‌وچرای رئال مادرید بود. دروازه‌بان بلژیکی با چند واکنش تماشایی، از جمله دو مهار استثنایی برابر سوبوسلای، تیمش را از فروپاشی نجات داد. در مقابل، خط حمله مادریدی‌ها بی‌هدف و کم‌تحرک بود. امباپه یکی از بهترین موقعیت‌های تیمش را با شوتی بی‌دقت از دست داد و وینیسیوس نیز با دریافت کارت زرد زودهنگام نشان داد که هنوز از جنجال ال‌کلاسیکو فاصله نگرفته است.

روی ضربه ایستگاهی؛

گل اول لیورپول توسط مک‌آلیستر در دقیقه 61

لیروپول 1 - رئال مادرید 0  


 

در اواسط نیمه نخست، صحنه مشکوک هند شوامنی خشم هواداران لیورپول را برانگیخت؛ آنها معتقد بودند باید پنالتی اعلام می‌شد اما ایستوان کواچ داور مسابقه تصمیم به ادامه بازی گرفت.
در آغاز نیمه دوم، لیورپول با فشار بی‌امان خود رئال را در زمینش حبس کرد. سه کرنر پیاپی، سه واکنش نجات‌بخش از کورتوا و حملات مستمر، سرانجام نتیجه داد. در دقیقه ۶۱، ارسال دقیق سوبوسلای از روی ضربه ایستگاهی با ضربه سر قدرتمند مک‌آلیستر همراه شد و توپ از دستان کورتوا گذشت و درون دروازه جای گرفت.
تلاش‌های ژابی آلونسو با ورود رودریگو برای تغییر نتیجه بی‌ثمر ماند و رئال نتوانست ریتم همیشگی خود را پیدا کند. امباپه در دقیقه ۷۵ بهترین فرصت تساوی را از دست داد و ورود ترنت آرنولد تنها تنش تازه‌ای برای بازیکنان مادریدی به همراه داشت.
در دقایق پایانی نیز کورتوا با چند واکنش فوق‌العاده مقابل محمد صلاح مانع از افزایش اختلاف شد، اما در نهایت این شب به نام لیورپول تمام شد. تیم اشلوت با شایستگی برنده شد و توانست از بحران هفته‌های گذشته عبور کند، در حالی که شاگردان آلونسو با چهره‌هایی مغموم آنفیلد را ترک کردند.
.

ترکیب رئال مادرید

ت
 

ترکیب لیورپول مقابل رئال مادرید

ت
 

 

امشب یکی از بزرگ‌ترین و جذاب‌ترین بازی‌های لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه آنفیلد برگزار خواهد شد. لیورپول در دیداری حساس به مصاف رئال مادرید می‌رود. در این دیدار تیم بحران‌زده آرنه اشلوت، به مصاف رئال مادرید تحت هدایت ژابی آلونسو خواهد رفت؛ تیمی که این روزها در اوج قرار دارد.

رئال مادرید پس از پیروزی قاطع برابر والنسیا و برتری در ال‌کلاسیکو، در بهترین فرم خود در فصل جاری قرار دارد. آلونسو برای این بازی قصد دارد فرمول موفق خود را از ال‌کلاسیکو تکرار کند و تیمش را با همان ترکیب به میدان بفرستد. کاماوینگا در میانه میدان و والورده در پست دفاع راست حضور خواهند داشت. البته غیبت بازیکنانی چون ماستانتونو و مصدومان پیشین مانند کارواخال، رودیگر و آلابا برای آلونسو چالش‌های بزرگی ایجاد کرده است.

کواچ پیش‌تر در مرحله یک‌هشتم نهایی فصل 2022-2023، قضاوت دیداری میان این دو تیم را بر عهده داشت. در آن مسابقه که در آنفیلد برگزار شد، رئال مادرید با نتیجه ۵ بر ۲ پیروز شد.

باشتین دانکرت، داور آلمانی نیز به عنوان داور VAR در این مسابقه حضور خواهد داشت و به کواچ در تصمیم‌گیری‌های مهم و صحنه‌های بحث‌برانگیز کمک خواهد کرد.

کواچ تاکنون 4 بار داوری دیدارهای رئال مادرید را بر عهده داشته است که در 3 مسابقه از 4 بازی، کهکشانی‌ها پیروز میدان شده‌اند. در طرف مقابل، این داور در هر ۲ قضاوت خود در بازی‌های لیورپول، شاهد شکست این تیم بوده و حتی قرمزها هیچ‌گاه در دیدارهای زیر نظر او به تساوی دست نیافته‌اند. باید دید آیا امشب لیورپول می‌تواند رکورد شکست‌هایش مقابل کواچ را تغییر دهد یا خیر؟

کواچ که پیش‌تر در فینال لیگ قهرمانان اروپا میان اینتر و پاری‌سن‌ژرمن قضاوت کرده بود، به اولین داور تاریخ تبدیل شد که در هر سه فینال معتبر باشگاهی اروپا (لیگ قهرمانان، لیگ اروپا، لیگ کنفرانس اروپا) حضور یافته است.


نظرات

آخرین اخبار
کشف 8000 فشنگ جنگی در شهرستان شوش
دلافوئنته: یامال را برای مراحل حذفی نگه می‌داریم
ناوشکن آمریکایی در اقیانوس آرام آتش گرفت
تحریم سه صرافی ایرانی از سوی آمریکا
معلمان و کارگران ستون فقرات عرصه فرهنگ و اقتصاد هستند
تعرفه واردات خودرو از اتحادیه اروپا 25 درصد شد
دستگیری قاتل در پیشوا در کمتر از یک ساعت
حمله به مدرسه میناب، یک جنایت جنگی از پیش طراحی شده
حملات بی سابقه حزب‌الله به اهداف نظامی رژیم صهیونیستی
نگرانی سازمان جهانی بهداشت از فروپاشی نظام سلامت در غزه
معاون صدراعظم آلمان: به توصیه‌های ترامپ نیازی نداریم
صعود فوتسالیست های دائم‌پناه مشهد به لیگ برتر
رونمایی چین از جدیدترین ابررایانه خود
فلسطین، اینفانتینو را سنگ روی یخ کرد
محکومیت حمله به راهبه در قدس از سوی رهبران مسیحی
زمین؛ عجیب‌ترین سیاره منظومه شمسی!
پایان مرگبار یک درگیری ملکی در لنگرود
پاسخ برلین به تهدید نظامی ترامپ
پایان دور رفت فینال سوپرلیگ گلف با برد ملی‌حفاری اهواز
نورنما | میم مثل معلم مثل میهن
تمرینات ریکاوری ملی‌پوشان برگزار شد
پزشکیان: شرکت‌های پیمانکاری جمع شوند
بازسازی فوری صنایع آسیب‌دیده کلید خورد
عارف: موحد نماد روحیه پهلوانی بود
رئیس فدراسیون فوتبال ایران:فیفا از امریکا هراس دارد
آبادانی ایران بدون تلاش کارگران میسر نیست
بارش باران و وزش باد در ارتفاعات تهران
بیانیه حماس درباره تداوم بحران انسانی در غزه
پافشاری فرانسه بر از سرگیری مذاکرات بازگشایی تنگه هرمز
وقوع انفجار در حرم حضرت زینب(س) در دمشق
جنگ ایران صادرات نظامی آمریکا را متوقف کرد
لندن، صحنه بزرگ‌ترین حراج مدرن
افزایش تعداد موافقان برکناری نتانیاهو
گفت‌وگوی عراقچی و فیدان درباره مذاکرات
تالاب های عراق زنده شدند
تصادف مرگبار قطار در اندونزی
تحویل پیشنهاد تازه ایران به آمریکا توسط پاکستان
تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا تا 2028
ائتلافی که وجود ندارد؛ اعتراف تلخ واشنگتن به ناتوانی
رای دهندگان آمریکایی به شدت از ترامپ ناامید هستند
رشد بی‌سابقه قیمت بنزین در آمریکا
فرمانده ارتش: با پشتوانه ملت مقابل تهدیدات دشمن می‌ایستیم
تشدید حملات پهپادی و موشکی حزب‌الله به مواضع صهیونیست‌ها
سپاه پاسداران :بمب پیشرفته امریکایی در پیشوا خنثی شد
رایزنی دنیامالی با وزرای ورزش ازبکستان و قرقیزستان
محسنی اژه ای: به همت کارگران ،دشمن آرزوی فروپاشی اقتصادی کشور را به گور می برد
ارائه متن تازه‌ترین طرح مذاکراتی ایران به میانجی پاکستانی
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتایان منطقه‌ای
بیکاری در فلسطین رکورد زد
شهردار نیویورک توقیف «ناوگان مقاومت جهانی» را محکوم کرد