×
بین الملل
شناسه خبر : 255015
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/08/13 ساعت 20:57
نخست‌وزیر آلبانی: روسیه به هیچ کشور اروپایی دیگری حمله نخواهد کرد

نخست‌وزیر آلبانی: روسیه به هیچ کشور اروپایی دیگری حمله نخواهد کرد

نخست‌وزیر آلبانی گفت: روسیه به آلبانی یا به هیچ کشور اروپایی دیگری نیز حمله نخواهد کرد؛ ناتو برای هر نوع تجاوزی آماده است. ناتو از هیچکس و هیچ چیزی هراسی ندارد، چراکه که تاکنون قدرتمندترین ارتش جهان بوده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: نخست‌وزیر آلبانی در گفت‌وگویی نگرانی کشورهای ناتو مبنی بر آماده شدن روسیه برای درگیری‌های بیشتر در اروپا را کم‌اهمیت جلوه داده و با ابراز تعجب از نبود طرح صلح اروپایی برای اوکراین، خواستار دیپلماسی فعال اروپا در این زمینه شد.

 «ادی راما»، نخست‌وزیر آلبانی نگرانی غرب را مبنی بر این که روسیه در حال آماده‌سازی برای درگیری‌های بیشتر در اروپا است، کم‌اهمیت جلوه داده و پیشنهاد کرد که اتحادیه اروپا در میانه تلاش‌های آمریکا برای پایان دادن به جنگ اوکراین، طرح صلح مشخصی برای اوکراین داشته باشد.

خبرگزاری الجزیره گزارش داد که راما در گفت‌وگو با این شبکه در اواخر اکتبر در حاشیه کنفرانس «گفت‌وگوی جهانی برلین» گفت که حمله هر کشوری به اعضای اتحادیه اروپا یا ناتو «کاملا احمقانه» خواهد بود.

او افزود: روسیه به آلبانی یا به هیچ کشور اروپایی دیگری نیز حمله نخواهد کرد؛ ناتو برای هر نوع تجاوزی آماده است. ناتو از هیچکس و هیچ چیزی هراسی ندارد، چراکه که تاکنون قدرتمندترین ارتش جهان بوده است.

بیست‌وسه کشور از ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا عضو ناتو هستند. آلبانی بخشی از ناتو است و از سال ۲۰۱۴ کشور نامزد عضویت در اتحادیه اروپا بوده است.

راما گفت: روسیه بسیار اتحادیه اروپا را تحریک می‌کند. کشورهای واقع در مرز روسیه به صورت روزانه با اقدامات تحریک‌آمیز مواجه می‌شوند. اتحادیه اروپا از خود دفاع می‌کند و به فکر دفاع بهتر از خود است.

چندین کشور اروپایی از جمله لهستان، فنلاند، لتونی، لیتوانی، نروژ و رومانی از اول سپتامبر روسیه را به علت یک سری از تجاوزهای مشکوک پهپادی مقصر دانسته‌اند. تنش‌ها از ۱۹ سپتامبر (۲۹ شهریور) شدت یافت، یعنی زمانی که ناتو گفت که سه جنگنده میگ-۳۱ روسیه را رهگیری کرده که مشکوک به ورود به حریم هوایی استونی بوده‌اند؛ ادعایی که مسکو آن را رد کرد.

مسکو اتهامات مبنی بر این که عمدا پهپادها را به حریم هوایی اروپا فرستاده است رد کرده و کشورهای ناتو را مقصر متشنج کردن فضا دانسته است.

نبود طرح صلح از سوی اتحادیه اروپا «بسیار عجیب» به نظر می‌رسد الجزیره در ادامه نوشت: دولت راما صراحا از حمله روسیه به اوکراین انتقاد کرده و حامی تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه مسکو است.

نخست‌وزیر آلبانی با این حال به الجزیره گفت: این واقعیت که اتحادیه اروپا یک طرح صلح ندارد برای من بسیار عجیب به نظر می‌رسد.

همزمان با تلاش‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای تضمین آتش‌بس میان روسیه و اوکراین راما گفت که اتحادیه اروپا باید «به داشتن دیپلماسی فعال برای ترویج دیدگاه خود نسبت به صلح فکر کند.»

او همچنین پیشنهاد کرد که مقامات اتحادیه اروپا باید «راهی برای گفت‌وگو با روس‌ها» جهت پایان دادن به جنگ پیدا کنند.

در همین راستا،‌ «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین اخیرا گفت که شاهد برنامه‌ای از سوی اروپا برای پایان دادن به جنگ نبوده است.

تیرانا گزارشی درباره مشاهده پهپادهای روسی نداده است رسانه قطری نوشت: راما ادعا کرد که آلبانی که هیچ گزارشی درباره مشاهده پهپادهای روسی نداده و با وجود این تجاوزهای آشکار فشار کمی احساس می‌کند، چراکه کشورهای اروپای شرقی هم‌مرز با روسیه در حالت آماده‌باش امنیتی بالا هستند.

راما گفت: من آلبانیایی هستم. ما هیچ ترسی نداریم. در آلبانی جایی برای خصومت‌های روسی نیست، چراکه هیچ گونه همدلی با روسیه وجود ندارد.


نظرات

آخرین اخبار
جهان بدون اجماع در شورای امنیت به کدام سو می‌رود
پزشکیان: دهک‌بندی خانوارها باید بر پایه داده‌های دقیق بازنگری شود
نورنما | شاهکارترین نقاشی خیابانی
واکنش ستاد حقوق بشر به محدودیت‌های دریایی علیه ایران
کابوس نیمه‌شب در محله بیسیم ؛ جزئیات قتل زن جوان در حضور دو کودک
جزئیات حمله بامدادی آمریکا به تهران، کرج و پیشوا ، شلیک موشک‌های تاماهاوک
فیلم سیاه؛ نقشه هولناک بدهکار 5 میلیاردی برای فرار
آخرین رقص اسطوره‌ها؛ جامی که می‌تواند تاریخ فوتبال را تغییر دهد
جزییات تجاوز بامداد امروز آمریکا و‌ پاسخ‌ قاطع ایران/چرا ترامپ عقب نشینی کرد؟
3 خدمه هندی در حمله آمریکا به یک نفتکش کشته شدند
نوراینفو | روز خانواده وتکریم بازنشستگان
نوراینفو | دلایل اصلی نگرانی از آینده
تشدید تجاوزات رژیم صهیونیستی به جنوب و شرق لبنان
پروژه نتانیاهو علیه ایران و محور مقاومت شکست خورد
گام مهم در تشخیص آلزایمر با یک آزمایش ساده خون
ناپایداری جوی در جنوب کشور؛ دریا متلاطم و احتمال رعد و برق در هرمزگان
پیاتزا: تیم ملی بهتر شده اما کافی نیست
شکست تیم ملی والیبال زنان ایران مقابل ویتنام
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون 21خرداد 1405+جدول پخش
جزئیات حمله موشکی آمریکا به لنج باری ایرانی در دریای عمان
برگزاری مراسم اولین سالگرد شهادت سردار سرلشکر پاسدار غلامرضا محرابی
هشدار فوری سفارت آمریکا؛ دستور خروج اتباع از بغداد و اردن
توافق آتش‌بس 19 فروردین عملاً بی‌معنا و باطل شد
خبر خوش برای متقاضیان بیمه بیکاری؛ زمان پرداخت مقرری مشخص شد
سفیر ایران در ژاپن: آمریکا و اسرائیل اقتصاد جهان را گروگان گرفته‌اند
رئیس قوه قضاییه: پاسخ ایران به هر تجاوز، کوبنده و خردکننده خواهد بود
بورس در مدار مثبت؛ رشد 4 درصدی شاخص و رکوردشکنی در معاملات
سرلشگر عبداللهی: نیروهای مسلح با هر تهدیدی قاطعانه مقابله می‌کنند
میناب؛ آواری بر حمایت بین‌المللی از حقوق کودک
قیمت طلای جهانی امروز پنج شنبه 21 خرداد؛نوسان طلا در مرز 4100 دلار
ایروانی در شورای امنیت: ایران هرگز تحت فشار مذاکره نخواهد کرد
قیمت گوشت قرمز امروز 21 خرداد 1405 + جدول
پیش‌ بینی قیمت دلار پنجشنبه 21 خرداد/ دلار آماده نوسان در سطوح بالاتر
پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه 21 خرداد / رشد بازار طلا متوقف شد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 21 خرداد 1405+ جدول
تأیید حکم 4 سال حبس برای دوومیدانی‌کاران ایرانی در کره جنوبی
هشدار سازمان ملل درباره خطر جنگ فراگیر در خاورمیانه
خطای شناختی
کشمیر پاکستان در آتش اعتراضات؛ شمار قربانیان به 15 نفر رسید
سران عراق خواستار توقف فوری جنگ در خاورمیانه شدند
شاگردان قلعه‌نویی تیخوانا را شکست دادند
سیگار چگونه دستگاه گوارش را نابود می‌کند؟
قانون اساسی مطالعه تورات!
شگفتی جنوب ایران در دَرَک؛ از جنگل حرا تا تلاقی دریا و رمل‌های طلایی
خانواده ایرانی؛ پایدار در امواج‌ فرسایش
آخرین وضعیت راه‌ها؛ ترافیک پرحجم در جاده چالوس، هراز و آزادراه تهران–شمال
هدیه موسیقایی به ساکنان کیش و مسافران ؛ طنین «مهر وطن» در خلیج‌فارس
برنامه مسابقات ورزشی امروز پنج شنبه 21 خرداد 1405 +زمان پخش
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 21 خرداد+ وضعیت استان ها
آب چغندر چگونه فشار خون را کاهش می‌دهد؟