×
بین الملل
شناسه خبر : 255004
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/08/13 ساعت 19:16
ابعاد جدید از جنایت در سودان

ابعاد جدید از جنایت در سودان

شبکه پزشکان سودان امروز سه‌شنبه اعلام کرد که ده‌ها جسد در خانه‌های شهر «بارا» در شمال «کردفان» انباشته شده و شبه‌نظامیان واکنش سریع وابسته به امارات متحده عربی مانع نزدیک شدن مردم این اهالی به آن‌ها می‌شوند.

نورنیوز-گروه بین الملل: شبکه پزشکان سودان از اجساد انباشته شده دهها تن از اهالی کردفان که توسط شبه‌نظامیان واکنش سریع وابسته به امارات متحده عربی قتل عام شده‌اند، خبر داد.

 شبکه پزشکان سودان امروز سه‌شنبه اعلام کرد که ده‌ها جسد در خانه‌های شهر «بارا» در شمال «کردفان» انباشته شده و شبه‌نظامیان واکنش سریع وابسته به امارات متحده عربی مانع نزدیک شدن مردم این اهالی به آن‌ها می‌شوند.

شبکه پزشکان سودان تاکید کرد: آنچه در شهر بارا رخ می‌دهد، جنایت علیه بشریت است و ادامه سکوت بین‌المللی در برابر آن، همدستی شرم‌آوری است.

 شبکه پزشکان سودان پیش‌تر نیز از آوارگی 4500 شهروند سودانی به دلیل وخامت اوضاع امنیتی و حملات نیروهای واکنش سریع در شهر «بارا» واقع در «کردفان شمالی» خبر داده بودند.

کردفان شمالی یکی از ایالت‌های سودان است که در غرب این کشور قرار دارد. این ایالت طی یک ماه گذشته صحنه درگیری‌های مسلحانه بوده و نیروهای واکنش سریع توانسته‌اند مناطق بیشتری در این ایالت را به تصرف خود دربیآورند.

شهر فاشر، پایتخت ایالت دارفور در سودان نیز از مدت‌ها قبل در نتیجه حملات وحشیانه شبه‌نظامیان واکنش سریع، در حال تجربه یک فاجعه انسانی بزرگ در سکوت خبری رسانه‌های جهان بوده و برخی از ابعاد جنایات این شبه‌نظامیان تروریست علیه غیرنظامیان بی‌دفاع، طی هفته‌های گذشته توسط شماری از رسانه‌های جهان فاش شده است.

طبق اطلاعاتی که از شهر فاشر می‌رسد، شبه‌نظامیان واکنش سریع آخرین امید باقی‌مانده برای مردم در این شهر، یعنی آشپزخانه‌های خیریه و آنچه را از بازارها و بیمارستان‌ها باقی مانده بود، نابود کردند؛ مشابه جنایاتی که صهیونیست‌ها در نوار غزه انجام می‌دهند.

سازمان‌های بشردوستانه در شهر فاشر همچنان با محدودیت‌های شدید و خطرات جانی برای کارکنان خود مواجه‌اند، اما سعی دارند همچنان به کمک‌رسانی به آوارگان ادامه دهند.

بسیاری از ساکنان شهر فاشر در سایه جنایات فجیع شبه‌نظامیان واکنش سریع، در تلاش برای فرار از این شهر هستند، اما سراسر شهر توسط تروریست‌ها محاصره شده است و آنها همه خروجی‌های شهر فاشر را بسته‌اند تا مردم قادر به نجات جان خود نباشند. ساکنان این شهر علاوه بر اینکه در معرض جنایات غیرانسانی شبه‌نظامیان واکنش سریع قرار دارند، از کمبود مایحتاج اولیه مانند آب، غذا و مراقبت‌های بهداشتی به‌شدت رنج می‌برند.

آوارگانی که توانستند از شهر فاشر فرار کنند، در گفت‌وگو با خبرنگار العربی الجدید اعلام کردند که وضعیت فاجعه‌بار است و مردم قادر به تهیه ابتدایی‌ترین امکانات نیستند.

آنها توضیح دادند که شبه‌نظامیان واکنش سریع، تعداد زیادی از آوارگان را گروگان گرفته و آنها را بر اساس جنسیت و قومیت جدا کرده و بسیاری را برای باج‌گیری از 5 میلیون تا 30 میلیون پوند سودانی بازداشت کرده‌اند.

45 درصد جمعیت سودان با ناامنی غذایی مواجه هستند

سخنگوی بهداشت جهانی اوضاع سودان را در پی درگیری‌های اخیر این کشور بسیار خطرناک توصیف کرد.

سخنگوی بهداشت جهانی همچنین اعلام کرد که حدود 45 درصد از جمعیت سودان در حال حاضر با ناامنی غذایی مواجه هستند.

این سخنگوی با اعلام اینکه " این سازمان نیازمند دسترسی به افرادی است که در سودان به کمک نیاز دارند" افزود: افزایش بیماری‌هایی مانند وبا و مالاریا در میان افرادی که از میدان درگیری‌ها فرار کرده‌اند، مشاهده می‌شود.

 این سخنگو با تاکید بر به کارگیری تلاش‌های برای برقراری ثبات در این کشور تاکید کرد که برقراری آتش بس برای ارائه کمک‌ها در سودان بسیار با اهمیت است.


تسنیم
اخبار مرتبط
موافقت «نیروهای پشتیبانی سریع» با آتش بس در سودان
پنج‌شنبه 1404/08/15 ساعت 19:42
پس از 11 روز جنایت صورت گرفت؛
موافقت «نیروهای پشتیبانی سریع» با آتش بس در سودان
شبه‌نظامیان «نیروهای پشتیبانی سریع» در سودان پس از 11 روز جنایات گسترده علیه غیرنظامیان در شهر فاشر و مناطقی دیگر از غرب سودان، با پیشنهاد آتش‌بس کمیته چهارجانبه اعلام موافقت کرد.
مردمان الفاشر قربانیان خاموش معادن طلا
پنج‌شنبه 1404/08/15 ساعت 09:47
جعفر قنادباشی:
مردمان الفاشر قربانیان خاموش معادن طلا
درخصوص وضعیت کنونی و چشم‌انداز آینده جنگ داخلی سودان، که از حدود دو سال و نیم پیش به عنوان درگیری میان نیروهای نظامی آغاز شده است، باید گفت که این مناقشه خسارات گسترده‌ای به زیرساخت‌های اقتصادی، آموزشی، عمرانی و سایر حوزه‌های مرتبط در سودان وارد کرده و عملا آنها را نابود نموده است.
ترامپ برای آتش‌بس در سودان هم طرح ارائه داد
دوشنبه 1404/08/12 ساعت 19:13
ترامپ برای آتش‌بس در سودان هم طرح ارائه داد
«مسعد پولس» مشاور ارشد رئیس جمهور آمریکا در گفتگو با خبرنگاران تاکید کرد که ترامپ یک طرح را برای آتش‌بس در سودان ارائه کرده است.
قتل عام 300 زن در «فاشر» سودان  بدست نیروهای شبه نظامی
یکشنبه 1404/08/11 ساعت 18:57
قتل عام 300 زن در «فاشر» سودان بدست نیروهای شبه نظامی
وزیر رفاه اجتماعی سودان گفت: نیروهای واکنش سریع در دو روز ابتدایی ورود شان به شهر فاشر حدود 300 زن را در فاشر کشتند که برخی آنان قبل از کشته شدن مورد تجاوز قرار گرفته و تعداد دیگر شکنجه شده بودند.
مقتدی صدر کشتارها در سودان را محکوم کرد
شنبه 1404/08/10 ساعت 17:00
مقتدی صدر کشتارها در سودان را محکوم کرد
«سید مقتدی صدر» رهبر جریان صدر عراق امروز شنبه در حساب کابری خود در پلتفرم «ایکس» کشتارهای خونین در کشور سودان و به شکل خاص در شهر الفاشر مرکز ولایت دارفور شمالی را محکوم کرد و نسبت به وخامت فاجعه انسانی ناشی از مداخله‌های سیاسی منطقه‌ای و حمایت از این درگیری با تسلیحات هشدار داد.
نظرات

آخرین اخبار
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد
حمایت مقاومت اسلامی بحرین از رهبر انقلاب و هشدار به آمریکا
امید عالیشاه در آستانه بازگشت به میادین
ریاست جمهوری عراق: مداخلات خارجی در امور سیاسی کشور قابل قبول نیست
هزینه تسلیم از جنگ کمتر نیست؛ تهران آماده است
پزشکیان: ایران در دفاع از خود تردید نمی‌کند
رئیس‌جمهور کلمبیا: آمریکای لاتین باید یک صدا بایستد
اروپا برای نخستین بار آمریکا را تهدیدی برای خود خواند
هرگونه دخالت خارجی در روند انتصابات غیرقابل قبول است
240 حقوقدان ایرانی خواستار تعقیب قضایی ترامپ و دولت آمریکا شدند
دستگیری 115 نفر از اغتشاشگران در رودبار
شکست چادرملو مقابل ملوان در انزلی
خودروسازان بدون مجوز حق افزایش قیمت ندارند
سامانه بارشی تا جمعه در زنجان فعال است
زمین‌لرزه 3.2 ریشتری بار دیگر حوالی پارسیان هرمزگان را لرزاند
ذوق زدگی تروریست‌های اسرائیلی از اقدام اروپا علیه سپاه پاسداران
وزیر امور خارجه: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
همتی: نتایج مثبت یکپارچه‌سازی نرخ ارز به مرور زمان خود را نشان خواهد داد
بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران
ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند
هشدار هواشناسی اردبیل: بارش برف و باران با وزش باد شدید و کاهش دما
بازداشت 65 عامل اقدامات تروریستی و تخریبگر در هرمزگان
آسوشیتدپرس مدعی شد: ایران یکشنبه و دوشنبه در تنگه هرمز رزمایش برگزار می‌کند