×
سیاسی
شناسه خبر : 254927
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/08/13 ساعت 13:40
بازتاب گسترده بیانات رهبر  معظم انقلاب به مناسبت 13 آبان در رسانه‌های عربی

بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب به مناسبت 13 آبان در رسانه‌های عربی

بیانات مقام معظم رهبری به مناسبت روز مبارزه با استکبار جهانی درخصوص سابقه دشمنی آمریکا با ملت ایران و تاکید ایشان بر لزوم قطع کامل پشتیبانی آمریکا از رژیم صهیونیستی و جمع‌آوری پایگاه‌های نظامی خود از منطقه در رسانه‌های عرب زبان بازتاب گسترده‌ای یافت.

نورنیوز - گروه سیاسی :‌ صبح روز گذشته و در آستانه روز سیزده آبان، «روز دانش آموز و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی» حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار هزاران تن از دانش‌آموزان و دانشجویان و جمعی از خانواده‌های شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، سالروز تسخیر سفارت آمریکا به عنوان مرکز توطئه و نقشه‌پردازی بر ضد انقلاب اسلامی، در سیزدهم آبان سال ۱۳۵۸را روز «افتخار و پیروزی» و روز «روشن شدن هویت حقیقی دولت استکباری آمریکا» خواندند.

ایشان با تأکید بر ضرورت ثبت این روز در حافظه ملی، با تبیین سابقه دشمنی آمریکا با ملت ایران که از کودتای ۲۸ مرداد آغاز شد و همچنان ادامه دارد، تأکید کردند: اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، اختلافی ذاتی و تقابل منافع دو جریان آمریکا و جمهوری اسلامی است و تنها در صورتی که آمریکا پشتیبانی خود را از رژیم ملعون صهیونیستی به‌طور کامل قطع و پایگاه های نظامی خود را از منطقه جمع‌آوری کند و در امور آن نیز دخالت نکند، درخواست آمریکایی ها برای همکاری با ایران نه در آینده نزدیک بلکه برای بعدها، قابل بررسی خواهد بود.

ایشان در بخش دیگری با اشاره به سؤال برخی افراد مبنی بر اینکه «ما در برابر آمریکا تسلیم نشدیم اما آیا تا ابد هم با آن رابطه نخواهیم داشت»، گفتند: اولاً ذات استکباری آمریکا چیزی جز تسلیم را قبول نمی‌کند که این را همه رؤسای جمهور آمریکا می‌خواستند اما به زبان نمی‌آوردند ولی رئیس‌جمهور فعلی آن را به زبان آورد و در واقع باطن آمریکا را لو داد.

شبکه سعودی «الحدث» با بازتاب بیانات مقام معظم رهبری اعلام کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران تاکید کردند که آمریکا جز تسلیم شدن ایران چیزی نمی خواهد و تمام روسای سابق آمریکا به دنبال تحقق این هدف بودند اما آن را به طور علنی اعلام نکردند و اکنون رئیس جمهور کنونی آمریکا به طور علنی به این مساله اقرار کرد و گفت که ایران باید تسلیم شود و چهره واقعی آمریکا را برملا کرد.

پایگاه خبری «صدی البلد» نیز ضمن پوشش بیانات مقام معظم رهبری نوشت که رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران تاکید کردند که همکاری میان تهران و آمریکا تا زمانی که این کشور از رژیم صهیونیستی حمایت می کند، ممکن نخواهد بود.

روزنامه سعودی الشرق الاوسط نیز به نوبه خود درباره بیانات مقام معظم رهبری نوشت که رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران درها را به روی سازش با آمریکایی ها بستند و سه دلیل برای این کار ارائه دادند.

این روزنامه افزود که رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران تاکید کردند که "عادی سازی روابط میان ایران و آمریکا تا زمانی که این کشور از (رژیم) اسرائیل حمایت می کند و پایگاه هایش را از منطقه جمع نکند و در امور منطقه دخالت می کند، ممکن نخواهد بود".

شبکه تلویزیونی «السومریه» عراق هم به نوبه خود بیانات مقام معظم رهبری را بازتاب داد و به نقل از این بیانات گفت که با آمریکا همکاری نخواهیم کرد؛ مگر اینکه سیاست هایش را تغییر دهد.

روزنامه سعودی «عکاظ» نیز با انعکاس این بیانات نوشت که رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران اظهار داشتند که آمریکا از ما تسلیم شدن را می خواهد.

عکاظ درخصوص این بخش از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی افزود که ایشان اشاره کردند، روسای سابق آمریکا هم به دنبال تسلیم کردن ایران بودند اما این هدف را به طور علنی اعلام نکردند.

شبکه سعودی «العربیه» هم در تیتر مشابهی به نقل از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: آمریکا جز تسلیم شدن چیزی از ما نمی خواهد و ترامپ این مساله را به طور علنی اعلام کرد.

شبکه تلویزیونی «الجزیره» نیز به نوبه خود به نقل از بیانات مقام معظم رهبری گفت که مساله همکاری با آمریکا را تنها در صورت پایان حمایت های این کشور از رژیم صهیونیستی و خارج کردن پایگاه هایش از منطقه بررسی خواهیم کرد.

در همین حال، شبکه اماراتی «اسکای نیوز عربی» به نقل از بیانات مقام معظم رهبری گفت که همکاری با آمریکا تا زمانی که از رژیم صهیونیستی حمایت می کند، امکان پذیر نخواهد بود.

همچنین شبکه «المیادین» با پوشش سخنرانی مقام معظم رهبری در دیدار هزاران تن از دانش‌آموزان و دانشجویان و جمعی از خانواده‌های شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران تاکید کردند که اگر آمریکا از منطقه خارج شود و حمایت از رژیم صهیونیستی را متوقف کند، همکاری با آن امکان پذیر خواهد بود.

پایگاه خبری «الزمان» نیز از پیش شرط های مقام معظم رهبری برای همکاری با آمریکا سخن گفت و نوشت که رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران تاکید کردند که همکاری با آمریکا را نمی پذیرند؛ مگر اینکه این کشور حمایت از رژیم صهیونیستی را متوقف کند و از منطقه خارج شود.


ایرنا
اخبار مرتبط
13 آبان؛ فلج شدن کانون کودتا و تناقضات
چهارشنبه 1404/08/14 ساعت 10:28
دکتر عباس سلیمی نمین:
13 آبان؛ فلج شدن کانون کودتا و تناقضات
بعد از گذشت بیش از چهار و نیم دهه از اشغال سفارت ‌آمریکا در تهران توسط دانشجویان، هر زمان سخن از این اقدام به میان می‌آید بلافاصله رسانه‌های غربی مسئله نقض ضوابط و مقررات بین‌المللی را مطرح می‌سازند. گاه این وجه حرکت اعتراضی دانشجویان به گونه‌ای پررنگ می‌شود که بر سایر ابعاد این ماجرا سایه می‌اندازد.
وارونه‌نویسی تاریخ
چهارشنبه 1404/08/14 ساعت 10:09
محمدکاظم انبارلویی:
وارونه‌نویسی تاریخ
1- وارونه‌نویسی تاریخ عنوان بحث مهمی است که امام خامنه‌ای در دیدار با دانش‌آموزان و دانشجویان به مناسبت 13 آبان مطرح فرمودند. وارونه‌نویسی تاریخ یعنی دست‌کاری در حافظه تاریخی ملت برای جابه‌جایی جایگاه جلاد و شهید! وارونه‌نویسی تاریخ یعنی تحریف، دروغ‌نویسی و پاگذاشتن روی مستندات و اخبار متقن تاریخی! وارونه‌نویسی تاریخ ،بخشی از جنگ نرم و جنگ شناختی است.
سخنگوی سپاه: امروز برای تحمیل شکست سنگین‌تر به دشمن آماده‌ایم
سه‌شنبه 1404/08/13 ساعت 16:00
سخنگوی سپاه: امروز برای تحمیل شکست سنگین‌تر به دشمن آماده‌ایم
سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: ساخت روایت پیروزی در جنگ 12 روزه و تولید ترس از جنگ جدید، راهبرد رژیم صهیونیستی در مقابله با جمهوری اسلامی ایران است.
رهبر انقلاب: اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا یک اختلاف تاکتیکی نیست، یک اختلاف ذاتی است
دوشنبه 1404/08/12 ساعت 14:41
دیدار هزاران نفر از دانش‌آموزان و دانشجویان با مقام معظم رهبری
رهبر انقلاب: اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا یک اختلاف تاکتیکی نیست، یک اختلاف ذاتی است
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار هزاران دانش‌آموز و دانشجو با تأکید بر اینکه 13 آبان روز افتخار و افشای چهره واقعی آمریکا است، فرمودند: اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا ذاتی و ناشی از تقابل دو جریان است. ایشان تأکید کردند تا زمانی که آمریکا از رژیم صهیونیستی حمایت کند و از منطقه خارج نشود، سخن از همکاری بی‌معناست.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سلبریتی‌ها کفش‌های خود را برای غزه حراج کردند
کشف ارتباط ژنتیکی میان حساسیت به صدا و اختلالات روانی
فعالیت ابزار امنیتی گوگل متوقف می شود
مردم خودشیفته جهان در کدام کشورها هستند؟
رایزنی نبیه بری و سفیر ایران درباره تحولات لبنان و منطقه
نگرانی تل‌آویو از خرید جنگنده‌های اف‑35 توسط قطر
افزایش بی‌سروصدای ذخیره‌سازی نفت چین
حمله مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
اردوغان: اسرائیل غزه را با 14 برابر بمب هیروشیما ویران کرد
ادعای جنجالی رئیس موساد علیه ایران
خشم رهبر انصارالله از اهانت نامزد آمریکایی به قرآن
سقوط هواپیما در مکزیک؛ 7 نفر کشته شدند
مبادله 6 زندانی میان ایران و ترکمنستان
آخرین نت‌های شجریان برای اولین بار رونمایی شد
دمبله و انریکه، بهترین‌های فوتبال جهان در 2025
آغاز طرح پرداخت یارانه دستمزد شاغلین واجد شرایط در 91 شهرستان کم‌برخوردار
عارف: روش‌های قدیمی اداره دانشگاه‌ها دیگر پاسخگو نیست
احضار سفیر قبرس در تهران به وزارت خارجه ایران
پزشکیان: دانش‌آموزان باید مهارت‌هایی را بیاموزند که با نیازهای روز همخوانی داشته باشد
ریاض: شهرک‌سازی اسرائیل نقض قطعنامه‌های سازمان ملل است
شهادت نوجوان بلوچ اهل سنت در حادثه تروریستی جاده زاهدان - فهرج
پلیس راه: هموطنان از سفرهای غیرضروری به مازندران خودداری کنند
نورنما | جذاب‌تر از مارتن کیش
یارانه نقدی آذرماه دهک‌های اول تا سوم واریز شد
نماینده پارلمان اروپا: جایزه صلح نوبل را به فرانچسکا آلبانیزه بدهید
اعتراض‌ها جاده‌های شمال فلسطین را بست
احضار مربی استقلال به کمیته اخلاق
برکناری برخی مسئولان عراق در پی اشتباه سهوی درباره حزب‌الله و انصارالله
اعتراض به رأی دادگاه کره جنوبی علیه دوومیدانی‌کاران ایرانی
تبادل نامه بر سر اسرای جنگی بین روسیه و اوکراین
ردگیری گردش مالی سنگین 3 فرد با 45 حساب بانکی
ریزش ساختمان در یافت‌آباد/ نجات زنده 4 نفر از زیر آوار
مدارس استان کرمان در روز چهارشنبه 26 آذرماه غیرحضوری شد
عراقچی: وضعیت منطقه غرب آسیا آشفته و خطرناک است
لغو پروازهای کیش/ مدارس کیش غیرحضوری شد/ تغییر ساعت کار بانک ها
آمریکا نفتکش‌های بیشتری از ونزوئلا را توقیف می‌کند
احتمال تعطیلی دوباره دولت آمریکا در ژانویه
گزارش تصویری | دیدار دست‌اندرکاران کنگره بزرگداشت شهدای استان البرز با رهبر انقلاب
شمار شهدای غزه به 70 هزار و 667 نفر رسید
عامل خطرناک داعش در بازگشت از کشور همسایه دستگیر شد
بی‌بی‌سی: از پرونده «پانوراما» در دادگاه دفاع می‌کنیم
تنها 15 درصد تکالیف قانونی هوای پاک اجرا شد
ونزوئلا به تبانی ترینیداد و توباگو با آمریکا واکنش نشان داد
تضمین امنیتی یا فریب بزرگ قرن؟
واکنش وزیر آموزش و پرورش به حواشی موسیقی در مدارس
نورنما | روستای رنسانسی ایران که ثبت ملی شده است!
رهبر معظم انقلاب: جوانان ما خوب هستند/ لزوم تبیین هنرمندانه ارزش‌های دفاع مقدس برای آنان
110 اتوبوس برقی در آستانه ورود به شهر تهران
هوای پایتخت سردتر می‌شود/بارش برف فقط در ارتفاعات
زلنسکی: موارد مخرب از توافق صلح حذف شد
X
آگهی تبلیغاتی