×
سیاسی
شناسه خبر : 254927
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/08/13 ساعت 13:40
بازتاب گسترده بیانات رهبر  معظم انقلاب به مناسبت 13 آبان در رسانه‌های عربی

بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب به مناسبت 13 آبان در رسانه‌های عربی

بیانات مقام معظم رهبری به مناسبت روز مبارزه با استکبار جهانی درخصوص سابقه دشمنی آمریکا با ملت ایران و تاکید ایشان بر لزوم قطع کامل پشتیبانی آمریکا از رژیم صهیونیستی و جمع‌آوری پایگاه‌های نظامی خود از منطقه در رسانه‌های عرب زبان بازتاب گسترده‌ای یافت.

نورنیوز - گروه سیاسی :‌ صبح روز گذشته و در آستانه روز سیزده آبان، «روز دانش آموز و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی» حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار هزاران تن از دانش‌آموزان و دانشجویان و جمعی از خانواده‌های شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، سالروز تسخیر سفارت آمریکا به عنوان مرکز توطئه و نقشه‌پردازی بر ضد انقلاب اسلامی، در سیزدهم آبان سال ۱۳۵۸را روز «افتخار و پیروزی» و روز «روشن شدن هویت حقیقی دولت استکباری آمریکا» خواندند.

ایشان با تأکید بر ضرورت ثبت این روز در حافظه ملی، با تبیین سابقه دشمنی آمریکا با ملت ایران که از کودتای ۲۸ مرداد آغاز شد و همچنان ادامه دارد، تأکید کردند: اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، اختلافی ذاتی و تقابل منافع دو جریان آمریکا و جمهوری اسلامی است و تنها در صورتی که آمریکا پشتیبانی خود را از رژیم ملعون صهیونیستی به‌طور کامل قطع و پایگاه های نظامی خود را از منطقه جمع‌آوری کند و در امور آن نیز دخالت نکند، درخواست آمریکایی ها برای همکاری با ایران نه در آینده نزدیک بلکه برای بعدها، قابل بررسی خواهد بود.

ایشان در بخش دیگری با اشاره به سؤال برخی افراد مبنی بر اینکه «ما در برابر آمریکا تسلیم نشدیم اما آیا تا ابد هم با آن رابطه نخواهیم داشت»، گفتند: اولاً ذات استکباری آمریکا چیزی جز تسلیم را قبول نمی‌کند که این را همه رؤسای جمهور آمریکا می‌خواستند اما به زبان نمی‌آوردند ولی رئیس‌جمهور فعلی آن را به زبان آورد و در واقع باطن آمریکا را لو داد.

شبکه سعودی «الحدث» با بازتاب بیانات مقام معظم رهبری اعلام کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران تاکید کردند که آمریکا جز تسلیم شدن ایران چیزی نمی خواهد و تمام روسای سابق آمریکا به دنبال تحقق این هدف بودند اما آن را به طور علنی اعلام نکردند و اکنون رئیس جمهور کنونی آمریکا به طور علنی به این مساله اقرار کرد و گفت که ایران باید تسلیم شود و چهره واقعی آمریکا را برملا کرد.

پایگاه خبری «صدی البلد» نیز ضمن پوشش بیانات مقام معظم رهبری نوشت که رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران تاکید کردند که همکاری میان تهران و آمریکا تا زمانی که این کشور از رژیم صهیونیستی حمایت می کند، ممکن نخواهد بود.

روزنامه سعودی الشرق الاوسط نیز به نوبه خود درباره بیانات مقام معظم رهبری نوشت که رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران درها را به روی سازش با آمریکایی ها بستند و سه دلیل برای این کار ارائه دادند.

این روزنامه افزود که رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران تاکید کردند که "عادی سازی روابط میان ایران و آمریکا تا زمانی که این کشور از (رژیم) اسرائیل حمایت می کند و پایگاه هایش را از منطقه جمع نکند و در امور منطقه دخالت می کند، ممکن نخواهد بود".

شبکه تلویزیونی «السومریه» عراق هم به نوبه خود بیانات مقام معظم رهبری را بازتاب داد و به نقل از این بیانات گفت که با آمریکا همکاری نخواهیم کرد؛ مگر اینکه سیاست هایش را تغییر دهد.

روزنامه سعودی «عکاظ» نیز با انعکاس این بیانات نوشت که رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران اظهار داشتند که آمریکا از ما تسلیم شدن را می خواهد.

عکاظ درخصوص این بخش از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی افزود که ایشان اشاره کردند، روسای سابق آمریکا هم به دنبال تسلیم کردن ایران بودند اما این هدف را به طور علنی اعلام نکردند.

شبکه سعودی «العربیه» هم در تیتر مشابهی به نقل از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: آمریکا جز تسلیم شدن چیزی از ما نمی خواهد و ترامپ این مساله را به طور علنی اعلام کرد.

شبکه تلویزیونی «الجزیره» نیز به نوبه خود به نقل از بیانات مقام معظم رهبری گفت که مساله همکاری با آمریکا را تنها در صورت پایان حمایت های این کشور از رژیم صهیونیستی و خارج کردن پایگاه هایش از منطقه بررسی خواهیم کرد.

در همین حال، شبکه اماراتی «اسکای نیوز عربی» به نقل از بیانات مقام معظم رهبری گفت که همکاری با آمریکا تا زمانی که از رژیم صهیونیستی حمایت می کند، امکان پذیر نخواهد بود.

همچنین شبکه «المیادین» با پوشش سخنرانی مقام معظم رهبری در دیدار هزاران تن از دانش‌آموزان و دانشجویان و جمعی از خانواده‌های شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران تاکید کردند که اگر آمریکا از منطقه خارج شود و حمایت از رژیم صهیونیستی را متوقف کند، همکاری با آن امکان پذیر خواهد بود.

پایگاه خبری «الزمان» نیز از پیش شرط های مقام معظم رهبری برای همکاری با آمریکا سخن گفت و نوشت که رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران تاکید کردند که همکاری با آمریکا را نمی پذیرند؛ مگر اینکه این کشور حمایت از رژیم صهیونیستی را متوقف کند و از منطقه خارج شود.


ایرنا
اخبار مرتبط
13 آبان؛ فلج شدن کانون کودتا و تناقضات
چهارشنبه 1404/08/14 ساعت 10:28
دکتر عباس سلیمی نمین:
13 آبان؛ فلج شدن کانون کودتا و تناقضات
بعد از گذشت بیش از چهار و نیم دهه از اشغال سفارت ‌آمریکا در تهران توسط دانشجویان، هر زمان سخن از این اقدام به میان می‌آید بلافاصله رسانه‌های غربی مسئله نقض ضوابط و مقررات بین‌المللی را مطرح می‌سازند. گاه این وجه حرکت اعتراضی دانشجویان به گونه‌ای پررنگ می‌شود که بر سایر ابعاد این ماجرا سایه می‌اندازد.
وارونه‌نویسی تاریخ
چهارشنبه 1404/08/14 ساعت 10:09
محمدکاظم انبارلویی:
وارونه‌نویسی تاریخ
1- وارونه‌نویسی تاریخ عنوان بحث مهمی است که امام خامنه‌ای در دیدار با دانش‌آموزان و دانشجویان به مناسبت 13 آبان مطرح فرمودند. وارونه‌نویسی تاریخ یعنی دست‌کاری در حافظه تاریخی ملت برای جابه‌جایی جایگاه جلاد و شهید! وارونه‌نویسی تاریخ یعنی تحریف، دروغ‌نویسی و پاگذاشتن روی مستندات و اخبار متقن تاریخی! وارونه‌نویسی تاریخ ،بخشی از جنگ نرم و جنگ شناختی است.
سخنگوی سپاه: امروز برای تحمیل شکست سنگین‌تر به دشمن آماده‌ایم
سه‌شنبه 1404/08/13 ساعت 16:00
سخنگوی سپاه: امروز برای تحمیل شکست سنگین‌تر به دشمن آماده‌ایم
سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: ساخت روایت پیروزی در جنگ 12 روزه و تولید ترس از جنگ جدید، راهبرد رژیم صهیونیستی در مقابله با جمهوری اسلامی ایران است.
رهبر انقلاب: اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا یک اختلاف تاکتیکی نیست، یک اختلاف ذاتی است
دوشنبه 1404/08/12 ساعت 14:41
دیدار هزاران نفر از دانش‌آموزان و دانشجویان با مقام معظم رهبری
رهبر انقلاب: اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا یک اختلاف تاکتیکی نیست، یک اختلاف ذاتی است
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار هزاران دانش‌آموز و دانشجو با تأکید بر اینکه 13 آبان روز افتخار و افشای چهره واقعی آمریکا است، فرمودند: اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا ذاتی و ناشی از تقابل دو جریان است. ایشان تأکید کردند تا زمانی که آمریکا از رژیم صهیونیستی حمایت کند و از منطقه خارج نشود، سخن از همکاری بی‌معناست.
نظرات

آخرین اخبار
حق پرستاری مددجویان بهزیستی افزایش یافت
بحران تحریم‌های کره شمالی؛ توقیف یک شناور توسط کره جنوبی
ادامه عملیات تنبیه دشمن متجاوز ؛حملات سنگین نیروهای مسلح به پایگاه‌های آمریکادرکویت و اردن
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 31 تیر 1405 +جدول قیمت ها
گزارش جنجالی فایننشال‌تایمز درباره دزدی نفتی آمریکا
نگرانی رژیم صهونیستی از توافق هسته‌ای عربستان
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
راه‌اندازی قطار اکو در دستور کار ایران و پاکستان
رویترز: آمریکا نگران گسترش جبهه جدید در دریای سرخ است
7 راهکار طلایی برای کاهش مصرف برق کولر گازی در روزهای گرم تابستان
تهران در هرم گرما؛ دما 3 درجه بالا می‌رود
خالق ملودی جاودانه «پلنگ صورتی» درگذشت
افت شدید عبور کشتی‌ها از هرمز
تنگه هرمز اقتصاد ژاپن را لرزاند؛ رکورد کسری تجاری سامورایی‌ها
نورنما | آماده سازی قطعات تازه تفحص شده پیکر شهدای مدرسه میناب برای تشییع
نوراینفو | چند توصیه برای سلامتی روان زنان در خانه
انصارالله: ترامپ نه توان بازکردن هرمز را دارد نه حفاظت از عربستان
رشد بازارهای آسیایی با افزایش تقاضا برای سهام فناوری
پرونده سهمیه آسیایی پیچیده‌تر شد؛ چادرملو دنبال حق خود می‌رود
چین پرتابگرهای فضایی برقی را آزمایش می‌کند
پاسخ قشقاوی به ادعای جدید ترامپ؛ دروغ‌های تکراری دیگر اثر ندارد
سرلشکر حاتمی: به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم
جزئیات آلودگی هوا در شهرهای خوزستان
وزارت کشور: مقدمات صدور گواهینامه رانندگی برای بانوان فراهم شده است
تشدید برخورد با استخراج غیرمجاز رمزارز
زائران اربعین اعتبار 6 ماهه گذرنامه زیارتی را جدی بگیرید
وزش باد شدید و گردوخاک در چند استان
قتل پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز؛ جزئیات قتل و ابهامات پرونده
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت مادر شهیدان مظفر
چرا کشورهای عربی وارد میانجیگری ایران و آمریکا شدند؟
قیمت دلار توافقی امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
بهیاران 4 استان جنوبی بدون کنکور دانشجو می‌شوند
ترامپ پروژه‌ای را دنبال می‌کند که اوباما نپذیرفت
ثبت‌نام زائران اربعین حسینی؛ کدام مرزها بیشترین تقاضا را دارند؟
داغ میناب تازه شد؛ تشییع اعضای پیکر 34 شهید مدرسه شجره طیبه
واردات گوشت با قبض انباری؛ ثبت سفارش 110 قلم کالا بدون منشأ ارز آزاد شد
چلسی و دومین خرید گران‌قیمت تاریخ لیگ برتر
حکم اعدام مهدی خانکی اجرا شد؛ جزئیات پرونده عنصر فعال یک گروهک تروریستی
آیا شبکه‌های اجتماعی مقصر اصلی اعتیاد به جراحی زیبایی هستند؟
دوصدایی فرصت یا تهدید؟!
واکنش روسیه به اظهارات روبیو درباره ایران
حمایت ویژه 10 میلیارد تومانی از طرح‌های سلامت
آخرین اخبار اربعین؛ وضعیت امنیتی مرزها و پاسخ وزارت کشور به شایعات
پاسخ وزارت خارجه به اظهارات وزیر خارجه فرانسه درباره ایران
قیمت گوشت قرمز امروز 31 تیر 1405 + جدول قیمت ها
فوتبال ایرانی علیه آزادی بیان
برنامه مسابقات ورزشی امروز 31 تیر 1405+ جدول پخش
ونس و عراقچی دو روایت، یک واقعیت
قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
احتمال شنیده شدن صدای انفجار کنترل‌شده در لردگان