×
اقتصادی
شناسه خبر : 254909
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/08/13 ساعت 11:05
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز سه‌شنبه 13 آبان1404+ جدول

قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز سه‌شنبه 13 آبان1404+ جدول

در 13 آبان 1404، بازار خودرو شاهد نوسانات محدودی بود که پس از افزایش قیمت‌ها و نوسانات نرخ ارز به وجود آمده است. خودروهای داخلی همچنان با کاهش قیمت‌هایی مواجه شدند، در حالی که مدل‌های مونتاژی با تغییرات قیمتی مختلف روبه‌رو شدند.

نورنیوز - گروه اقتصادی :‌  قیمت خودرو امروز 13 آبان 1404 در شرایطی اعلام شد که پس از واکنش هیجانی بازار خودرو نسبت به نوسانات نرخ ارز و افزایش قیمت محصولات خودروسازان، بازار خودرو اکنون در مسیر تثبیت نسبی قیمت‌ها قرار گرفته است. فروکش‌کردن انتظارات تورمی کوتاه‌مدت و تعدیل رفتار خریداران سرمایه‌ای موجب شده است که سطح عمومی قیمت‌ها در معاملات امروز با نوسان اندک همراه باشد.

البته، تقاضای متفاوت برای هر مدل خودرو و میزان عرضه آن از سوی شرکت‌های خودروساز، موجب شده است که دامنه نوسانات قیمتی در میان مدل‌های مختلف یکسان نباشد. به‌عنوان نمونه، خودروهای پرتقاضا و کم‌تیراژ همچنان با مقاومت قیمتی بیشتری مواجه‌اند، در حالی که در خودروهای مونتاژی یا مدل‌های کمتر متقاضی، کاهش قیمت محسوس‌تری مشاهده می‌شود.

قیمت خودروهای داخلی

تارا دستی V1 نسبت به روز گذشته 11 میلیون تومان ارزان شد و روی شاخص یک میلیارد و 101 میلیون تومان ایستاد. از سوی دیگر، دنا پلاس اتوماتیک افت قیمت هفت میلیون تومانی را تجربه کرد تا امروز با نرخ یک میلیارد و 346 میلیون تومان معامله شود.

شاهین اتوماتیک G پنج میلیون تومان ارزان شد تا با نرخ یک میلیارد و 220 میلیون تومان مورد معامله قرار گیرد. از طرف دیگر، کوییک GXR افت قیمت سه میلیون تومانی را تجربه کرد تا با برچسب قیمتی 677 میلیون تومان خرید و فروش شود.

o
 

قیمت خودروهای مونتاژی

اکستریم QX در صدر فهرست تغییرات قیمتی میان خودروهای مونتاژی قرار دارد. بر این اساس، این کراس‌اوور مونتاژی افت قیمت 90 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا با برچسب قیمتی 6 میلیارد و 360 میلیون تومان در بنگاه‌های معاملاتی عرضه شود. از سوی دیگر، تیگو 8 پرومکس نسبت به روز معاملاتی گذشته 25 میلیون تومان گران شد تا در روز جاری با نرخ چهار میلیارد و 20 میلیون تومان مورد معامله قرار گیرد.

هایما S7 پرو نسبت به روز معاملاتی گذشته 45 میلیون تومان ارزان شد تا امروز با نرخ دو میلیارد و 415 میلیون تومان در بنگاه‌های معاملاتی عرضه شود. از طرف دیگر، چانگان CS55 مونتاژی افت 25 میلیون تومانی را تجربه کرد تا با برچسب قیمتی دو میلیارد و 815 میلیون تومان در پلتفرم‌های آنلاین خرید و فروش خودرو آگهی شود.

میان محصولات بهمن‌موتور، فیدلیتی الیت (7 نفره) افت 15 میلیون تومانی را تجربه کرد تا با برچسب قیمتی دو میلیارد و 565 میلیون تومان در معاملات امروز حاضر شود. از سوی دیگر، دیگنیتی پرایم نسبت به روز گذشته 13 میلیون تومان ارزان شد و به نرخ معاملاتی دو میلیارد و 232 میلیون تومان سقوط کرد.

o
 


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
یک مربی تناسب اندام همیشه همراه شما!
سرماخوردگی را با آنتی‌بیوتیک درمان نکنید
استرس روزانه شما شبیه جنگیدن با شیر است!
نتانیاهو در حال بررسی برکناری یسرائیل کاتس از وزارت جنگ
جزئیات دیدار شهباز شریف با علی لاریجانی / تأکید بر همکاری‌های دوجانبه
سرنوشت جنگل‌های هیرکانی در دست باران / آتش‌ فرو می‌نشیند؟
پیام تسلیت الحوثی به شیخ نعیم قاسم / لزوم همبستگی در برابر اسرائیل
شناسایی مظنونان جدید سرقت از لوور
واکنش تند مسکو علیه ماکرون درباره دارایی‌های روسیه
زلنسکی برای توافق صلح به دیدار ترامپ می‌رود
سازمان ملل: 127 غیرنظامی از زمان آتش‌بس در لبنان کشته شده‌اند
بیانیه سرایا القدس درباره شهادت دو رزمنده جهاد اسلامی
150 پروژه در اولویت وزارت اقتصاد / آغاز طرح «اقتصاد برای همه»
پیشرفت‌های جدید در مذاکرات صلح روسیه به روایت کاخ سفید
موزه های تهران هم تعطیل شدند
سپاهان به مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا صعود کرد+ فیلم گلها
نورنما | بزرگ‌ترین مجسمه مذهبی جهان در برزیل
حضور دوباره رونالدو در جام جهانی
کدام استان‌ها چهارشنبه تعطیل شدند
مقاومت یک جسد اسرائیلی دیگر را تحویل می‌دهد
یمن رسماً اعلام کرد: در کنار حزب‌الله هستیم
اعلام سیدبندی جام جهانی 2026 + تاریخ قرعه کشی
اوکراین با طرح صلح پیشنهادی آمریکا موافقت کرد
اعلام زمان و جزئیات ثبت‌نام حج عمره رجب و شعبان
مهاجرانی: نرخ بنزین بدون اطلاع قبلی به مردم تغییر نخواهد کرد
رئیس جمهور: بدون ثبت اموال، خدمات دولتی قابل دریافت نیست
نخست‌وزیر لبنان: کشور ما در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد
انفجار در دادگاه ترکیه
تهران 3 درجه سردتر می‌شود / تداوم آلودگی هوا
اردن: اسرائیل بیش از 500 بار آتش‌بس را در غزه نقض کرده است
توافق نهایی بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی با آتیه سازان حافظ+اعلام جزییات بزودی
سهمیه بنزین خودروهای وارداتی و صفر تولید داخل حذف می‌شود+توضیحات وزیر نفت
جزئیات پرتاب ماهواره‌های سنجشی ایران / 3 ماهواره در یک روز
درخواست سوئد برای موشک‌هایی با برد هدف‌گیری خاک روسیه
موج اعتراض علویان به کشتارها و بازداشت های فرقه ای در سوریه
شرایط فروش وانت نیسان ارتقاء یافته اعلام شد+جدول فروش
اوکراین با مفاد توافق صلح موافقت کرده/زلنسکی برای مذاکره به آمریکا می رود
نظامی‌گری ژاپن و بازی دوگانه آمریکا
رئیس مجلس پاکستان: روابط دوجانبه با ایران به مرحله‌ای مهم رسیده است
سخنگوی فدراسیون فوتبال: بی‌اخلاقی کنند، نمی‌رویم
کدام سینماگران ایرانی داور جشنواره جهانی فجر شدند؟
دیدار و گفت‌وگوی وزیر امور خارجه با همتای هلندی
نورنما | هفته مقدس بسیج گرامی‌باد
چشم‌انداز اقتصاد اسرائیل پس از دو سال جنگ
هوای ناسالم و وظایف نظام حکمرانی در کیفیت زندگی
آلمان ادعا کرد: روسیه احتمالا تا سال 2029 به ناتو حمله کند
اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده سابق مجلس
انهدام شبکه بزرگ قاچاق سوخت با همکاری پلیس و دستگاه قضایی
«وحید عابدینی» استاد ایرانی دانشگاه اوکلاهاما آزاد شد
نرخ سوم بنزین 5 هزار تومان شد
X
آگهی تبلیغاتی