×
بین الملل
شناسه خبر : 254901
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/08/13 ساعت 10:09
درخواست آمریکا برای حکومت 2 ساله یک نیروی بین‌المللی بر غزه

درخواست آمریکا برای حکومت 2 ساله یک نیروی بین‌المللی بر غزه

آمریکا پیش‌نویس قطعنامه‌ای را به برخی از اعضای شورای امنیت سازمان ملل ارسال کرده که در آن خواستار ایجاد یک نیروی بین‌المللی در غزه با ماموریت دستکم 2 ساله شده است.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌ آکسیوس اعلام کرد که به سندی حساس دست یافته است که به آمریکا و سایر کشورهای مشارکت‌کننده در نیروی بین‌المللی اختیارات گسترده‌ای برای حکومت بر غزه و تأمین امنیت آن تا پایان سال ۲۰۲۷ می‌دهد و امکان تمدید این مأموریت پس از آن نیز وجود دارد.

یک مقام آمریکایی که نامش فاش نشده است، به آکسیوس گفت که پیش‌نویس این قطعنامه پایه مذاکرات میان اعضای شورای امنیت سازمان ملل در روزهای آینده خواهد بود و هدف آن رأی‌گیری درباره ایجاد یک نیروی بین‌المللی در هفته‌های آینده و اعزام آنها به غزه تا ماه ژانویه است.

این مقام آمریکایی تاکید کرد که این «نیروی بین‌المللی امنیتی» (ISF) یک «نیروی اجرایی خواهد بود، نه یک نیروی صلحبانی.»

این نیرو شامل چندین کشور خواهد بود و در مشورت با «هیأت صلح» تشکیل خواهد شد. دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا گفته که وی ریاست این هیأت را بر عهده خواهد گرفت.

در پیش‌نویس قطعنامه آمریکا خواسته شده که «هیأت صلح» دستکم تا پایان سال ۲۰۲۷ فعال بماند.

به نوشته آکسیوس، «نیروی بین‌المللی امنیتی» مسئول تأمین امنیت مرزهای غزه با اسرائیل و مصر، حفاظت از غیرنظامیان و گذرگاه‌های انتقال کمک‌های انسان‌دوستانه و آمریکا یک نیروی پلیس جدید فلسطینی خواهد بود. این نیروی پلیس شریک مأموریتی نیروی بین‌المللی امنیتی خواهد بود.

در پیش‌نویس قطعنامه آمریکا آمده است که نیروی بین‌المللی امنیتی «با تضمین روند غیرنظامی‌سازی نوار غزه از جمله نابودی و جلوگیری از بازسازی ارتش، ترور و زیرساخت‌های تهاجمی و همچنین خلع‌سلاح دائمی گروه‌های مسلح غیردولتی، محیط امنیت غزه را به ثبات می‌رساند.»

این پیش‌نویس پیشنهاد کرده است که در صورتی که حماس یا افرادی در درون آن با خلع سلاح داوطلبانه موافقت نکنند، اختیاراتی برای خلع سلاح حماس در نظر گرفته شود.

نیروی بین‌المللی امنیتی همچنین مسئول تأمین امنیت غزه در دوره انتقالی خواهد بود که در جریان آن رژیم اسرائیل به تدریج از بخش‌های بیشتری از نوار غزه عقب‌نشینی خواهد کرد. علاوه بر این، قرار است تشکیلات خودگردان فلسطین اصلاحاتی انجام دهد تا بتواند کنترل طولانی‌مدت غزه را در دست بگیرد.

در پیش‌نویس قطعنامه آمریکا آمده است که نیروی بین‌المللی امنیتی «در همکاری و مشاوره نزدیک با مصر و اسرائیل» ایجاد و فعال و «تحت فرماندهی یکپارچه مورد تأیید هیأت صلح» مستقر شود.

این پیش‌نویس همچنین خواستار افزایش اختیارات و قدرت هیأت صلح به عنوان «دولت انتقالی» شده است تا بتواند اولویت‌ها را تعیین و منابع مالی را برای بازسازی غزه تأمین کند.

بر اساس پیش‌نویس قطعنامه، هیأت صلح «نظارت و حمایت از یک کمیته تکنوکرات و غیرسیاسی فلسطینی متشکل از فلسطینی‌های شایسته از نوار غزه را بر عهده خواهد داشت که مسئول فعالیت‌های روزمره خدمات عمومی و اداری غزه خواهد بود.»


اخبار مرتبط
گابارد: 16 کشور و 20 نهاد برای نظارت بر آتش‌بس غزه حضور دارند
سه‌شنبه 1404/08/13 ساعت 11:42
گابارد: 16 کشور و 20 نهاد برای نظارت بر آتش‌بس غزه حضور دارند
تولسی گابارد رئیس آژانس مدیریت اطلاعات ملی آمریکا (DNI) گفت که 16 کشور و 20 سازمان مردم‌نهاد در چارچوب نیروی چندملیتی برای نظارت بر آتش‌بس غزه فعالیت دارند.
درخواست انگلیس برای گشایش همه گذرگاه‌های غزه
دوشنبه 1404/08/12 ساعت 23:25
درخواست انگلیس برای گشایش همه گذرگاه‌های غزه
ایوت کوپر وزیر خارجه انگلیس در جریان سفر به اردن با تأکید بر ضرورت تسریع در ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه، خواستار گشایش همه گذرگاه‌های این منطقه و رفع کامل محدودیت‌های اعمال‌شده برای ورود اقلام امدادی شد.
طرح آمریکا برای ساخت «غزه جدید»
دوشنبه 1404/08/12 ساعت 14:03
طرح آمریکا برای ساخت «غزه جدید»
دو منبع آگاه دیپلماتیک عربی در گفت‌وگو با روزنامه تایمز اسرائیل از طرح جدید آمریکا برای غزه با عنوان «غزه جدید» پرده برداشتند، بر اساس این طرح، ایالات متحده به دنبال ساخت شهرک‌های مسکونی در مناطق تحت کنترل رژیم صهیونیستی و کوچ ساکنان غزه به این مناطق و امنیتی‌سازی غزه بر اساس الگوی کرانه باختری است.
نظرات

آخرین اخبار
هشدار اتحادیه اروپا درباره تبعات اختلال در کشتیرانی جهانی
محدودیت ال ان جی آمریکا در جایگزینی عرضه از دست رفته قطر
اثر معکوس سقف‌گذاری قیمت سوخت در آلمان
وزیر ارتباطات: اینترنت باکیفیت حق مردم است
بازار بورس چه زمانی بازگشایی می‌شود؟
ورود رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ از مرز آستارا به ایران
پاسخگویی سامانه 4030 به بیش از 214 هزار تماس مشاوره‌ای تا هفتم اردیبهشت 1405
دولت افزایش اعتبار کالابرگ را در دستور کار دارد
هند از ادامه مذاکرات با ایران و آمریکا درباره بندر چابهار خبر داد
بیانیه حماس درباره تخریب واحدهای مسکونی در قدس
تغییر قانون کارت زرد در دو مرحله
انرژی پاک چگونه به سلاح برتری اقتصادی کشورها بدل شد
قلعه‌نویی: ایران شاید ابرقدرت نباشد، اما ابرملت جهان است
نخست‌وزیر مکلف عراق اولویت‌های دولتش را اعلام کرد
ماجرای حشرات ریز چیتگر چیست؟
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 8 اردیبهشت 1405 +رشد 10 میلیون تومانی سکه
انهدام پایگاه جاسوسی در پایتخت
روند ابتلا به آنفلوآنزا در هفته پنجم سال کاهشی شد
تابستان زودرس و سدهای خالی؛ زنگ خطر آب به صدا درآمد
جنجال بزرگ در فوتبال ایتالیا؛ سقوط اینتر در راه است؟
چگونه با گوش دادن به موسیقی اضطراب را کنترل کنیم؟
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 8 اردبهشت 1405 / دلار 5 هزار تومان رشد کرد
چین: آمریکا عامل وضعیت کنونی تنگه هرمز است
سیل شدید در جنوب چین؛ تخلیه بیش از 200 نفر
گزارش هلال‌احمر: انجام 6003 عملیات در جنگ 40 روزه
مقام وزارت خارجه: تنگه هرمز بخشی از ابزار بازدارندگی ایران است
قیمت جهانی نفت دوباره اوج گرفت
کردستان دروازه ورود بیش از 3 هزار تن کالای اساسی به کشور
جایزه صلح فیفا را از ترامپ پس بگیرید
«چت‌جی‌پی‌تی»، مشاور قاتل دانشجویان فلوریدا
دیپلماسی تنها راهکار حل بحران خاورمیانه
تلاش مذبوحانه ترامپ برای حذف ایران از جام جهانی
اعتراف واشنگتن به ضعف دفاعی آمریکا در برابر موشک‌های پیشرفته
حکم قصاص قاتل مأمور نیروی انتظامی در چهارباغ اجرا شد
بنی‌طالبی برترین تالوکار جهان شد
نشریه پاکستانی خطاب به آمریکا: توهم تسلیم ایران را کنار بگذارید
پیشکسوت حوزه معماری ایرانی- اسلامی درگذشت
با عادی‌شدن شرایط، وضعیت اینترنت قطعاً تغییر خواهد کرد
دردسر لائوس از پس لرزه های اقتصادی جنگ ایران
اعتراف ارتش اسرائیل به ناتوانی در مهار پهپادهای حزب‌الله
تحلیلگر آمریکایی: فرضیه ترامپ درباره تسلیم‌شدن ایران اشتباه بود
تعدیل نیرو باید آخرین راهکار بنگاه‌ها باشد
سخنگوی وزارت دفاع:تجربیات‌مان را در اختیار اعضای شانگهای قرار می دهیم
دوحه میزبان مذاکرات نظامی ترکیه و قطر
5 مجروح در حادثه انفجار در کارخانه داروسازی ژاپن
ادعای سنتکام: جلوگیری از حرکت یک نفتکش به‌سوی بنادر ایران
آصفی: اقدامات آمریکا به عنوان میزبان جام جهانی شرم‌آور است
افسر سابق سیا: حمله آمریکا به ایران بی‌دلیل بود
گروسی: دوران اجماع جهانی علیه ایران در شورای امنیت پایان یافته است
آغاز ثبت‌نام آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی