×
بین الملل
شناسه خبر : 254901
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/08/13 ساعت 10:09
درخواست آمریکا برای حکومت 2 ساله یک نیروی بین‌المللی بر غزه

درخواست آمریکا برای حکومت 2 ساله یک نیروی بین‌المللی بر غزه

آمریکا پیش‌نویس قطعنامه‌ای را به برخی از اعضای شورای امنیت سازمان ملل ارسال کرده که در آن خواستار ایجاد یک نیروی بین‌المللی در غزه با ماموریت دستکم 2 ساله شده است.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌ آکسیوس اعلام کرد که به سندی حساس دست یافته است که به آمریکا و سایر کشورهای مشارکت‌کننده در نیروی بین‌المللی اختیارات گسترده‌ای برای حکومت بر غزه و تأمین امنیت آن تا پایان سال ۲۰۲۷ می‌دهد و امکان تمدید این مأموریت پس از آن نیز وجود دارد.

یک مقام آمریکایی که نامش فاش نشده است، به آکسیوس گفت که پیش‌نویس این قطعنامه پایه مذاکرات میان اعضای شورای امنیت سازمان ملل در روزهای آینده خواهد بود و هدف آن رأی‌گیری درباره ایجاد یک نیروی بین‌المللی در هفته‌های آینده و اعزام آنها به غزه تا ماه ژانویه است.

این مقام آمریکایی تاکید کرد که این «نیروی بین‌المللی امنیتی» (ISF) یک «نیروی اجرایی خواهد بود، نه یک نیروی صلحبانی.»

این نیرو شامل چندین کشور خواهد بود و در مشورت با «هیأت صلح» تشکیل خواهد شد. دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا گفته که وی ریاست این هیأت را بر عهده خواهد گرفت.

در پیش‌نویس قطعنامه آمریکا خواسته شده که «هیأت صلح» دستکم تا پایان سال ۲۰۲۷ فعال بماند.

به نوشته آکسیوس، «نیروی بین‌المللی امنیتی» مسئول تأمین امنیت مرزهای غزه با اسرائیل و مصر، حفاظت از غیرنظامیان و گذرگاه‌های انتقال کمک‌های انسان‌دوستانه و آمریکا یک نیروی پلیس جدید فلسطینی خواهد بود. این نیروی پلیس شریک مأموریتی نیروی بین‌المللی امنیتی خواهد بود.

در پیش‌نویس قطعنامه آمریکا آمده است که نیروی بین‌المللی امنیتی «با تضمین روند غیرنظامی‌سازی نوار غزه از جمله نابودی و جلوگیری از بازسازی ارتش، ترور و زیرساخت‌های تهاجمی و همچنین خلع‌سلاح دائمی گروه‌های مسلح غیردولتی، محیط امنیت غزه را به ثبات می‌رساند.»

این پیش‌نویس پیشنهاد کرده است که در صورتی که حماس یا افرادی در درون آن با خلع سلاح داوطلبانه موافقت نکنند، اختیاراتی برای خلع سلاح حماس در نظر گرفته شود.

نیروی بین‌المللی امنیتی همچنین مسئول تأمین امنیت غزه در دوره انتقالی خواهد بود که در جریان آن رژیم اسرائیل به تدریج از بخش‌های بیشتری از نوار غزه عقب‌نشینی خواهد کرد. علاوه بر این، قرار است تشکیلات خودگردان فلسطین اصلاحاتی انجام دهد تا بتواند کنترل طولانی‌مدت غزه را در دست بگیرد.

در پیش‌نویس قطعنامه آمریکا آمده است که نیروی بین‌المللی امنیتی «در همکاری و مشاوره نزدیک با مصر و اسرائیل» ایجاد و فعال و «تحت فرماندهی یکپارچه مورد تأیید هیأت صلح» مستقر شود.

این پیش‌نویس همچنین خواستار افزایش اختیارات و قدرت هیأت صلح به عنوان «دولت انتقالی» شده است تا بتواند اولویت‌ها را تعیین و منابع مالی را برای بازسازی غزه تأمین کند.

بر اساس پیش‌نویس قطعنامه، هیأت صلح «نظارت و حمایت از یک کمیته تکنوکرات و غیرسیاسی فلسطینی متشکل از فلسطینی‌های شایسته از نوار غزه را بر عهده خواهد داشت که مسئول فعالیت‌های روزمره خدمات عمومی و اداری غزه خواهد بود.»


اخبار مرتبط
گابارد: 16 کشور و 20 نهاد برای نظارت بر آتش‌بس غزه حضور دارند
سه‌شنبه 1404/08/13 ساعت 11:42
گابارد: 16 کشور و 20 نهاد برای نظارت بر آتش‌بس غزه حضور دارند
تولسی گابارد رئیس آژانس مدیریت اطلاعات ملی آمریکا (DNI) گفت که 16 کشور و 20 سازمان مردم‌نهاد در چارچوب نیروی چندملیتی برای نظارت بر آتش‌بس غزه فعالیت دارند.
درخواست انگلیس برای گشایش همه گذرگاه‌های غزه
دوشنبه 1404/08/12 ساعت 23:25
درخواست انگلیس برای گشایش همه گذرگاه‌های غزه
ایوت کوپر وزیر خارجه انگلیس در جریان سفر به اردن با تأکید بر ضرورت تسریع در ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه، خواستار گشایش همه گذرگاه‌های این منطقه و رفع کامل محدودیت‌های اعمال‌شده برای ورود اقلام امدادی شد.
طرح آمریکا برای ساخت «غزه جدید»
دوشنبه 1404/08/12 ساعت 14:03
طرح آمریکا برای ساخت «غزه جدید»
دو منبع آگاه دیپلماتیک عربی در گفت‌وگو با روزنامه تایمز اسرائیل از طرح جدید آمریکا برای غزه با عنوان «غزه جدید» پرده برداشتند، بر اساس این طرح، ایالات متحده به دنبال ساخت شهرک‌های مسکونی در مناطق تحت کنترل رژیم صهیونیستی و کوچ ساکنان غزه به این مناطق و امنیتی‌سازی غزه بر اساس الگوی کرانه باختری است.
نظرات

آخرین اخبار
هشتمین رئیس‌جمهور موقت پرو در 10 سال گذشته انتخاب شد
تبریک قالیباف به روسای مجالس کشورهای اسلامی به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان
رکوردشکنی واردات نفت آسیا
ترافیک سنگین در هراز و آزادراه تهران-کرج-قزوین
کریم بنزما: با روزه گرفتن، بهتر بازی می‌کنم
شامگاه امشب؛ عطارد در اوج درخشش رویت‌پذیر است
گروسی از پیشرفت ملموس در مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا خبر داد
پزشکیان: رسالت ما گره‌گشایی از مشکلات مردم است
علت مرگ بازیگر هالیوود مشخص شد
جزئیات کشف 15 کیلو شمش طلا به ارزش 400 میلیارد تومان
مخالفت اتریش در پیوستن به شورای صلح غزه
رشد 40 درصدی تولید نفت ونزوئلا در سال 2026
زلنسکی: توافق بر سر نظارت بر آتش‌بس نزدیک است
سفر وزیر خارجه آمریکا به فلسطین اشغالی در هفته آینده
تصادف خونین در کمربندی بندر دیر بوشهر جان 4 نفر را گرفت
عراقچی: مذاکرات ژنو پیشرفت داشت/ وارد متن یک توافق احتمالی خواهیم شد
ارزش سهام عدالت دوباره تغییر کرد / سهامداران حتما بخوانند
آمریکا ناتو را برای پایان ماموریت در عراق تحت فشار گذاشت
رونمایی کره‌شمالی از موشک‌اندازهای جدید هسته‌ای
سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی‌ماه در اندیمشک دستگیر شدند
60 لیتر سهمیه بنزین امشب در کارت سوخت شارژ می شود
واردات گوشی به کشور 15 درصد کاهش یافت
قطع گاز 55 هزار ویلای پُرمصرف در مازندران
رژیم و راهکار جدید کاهش انسولین برای دیابتی‌ها
هوای پایتخت در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفت
مصاف چادرملو اردکان در خانه با گل‌گهر سیرجان صدرنشین
جایگزین محمد صلاح در لیورپول مشخص شد
هشدار بانک مرکزی به بانک‌های ناتراز
پیام عراقچی به وزیر خارجه موریتانی
سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز تصمیم نهایی درباره ایران نگرفته است
صدور 2500 کارت سوخت در یک روز
طلای جهانی دوباره صعودی شد ؛ اونس به مرز 5 هزار دلار رسید
انفجار کپسول گاز در کراچی پاکستان جان 13 نفر را گرفت
زلزله 4.3 ریشتری صبح پنجشنبه عسلویه را لرزاند
معماری نوین امنیت در آب‌های جنوب
قیمت گوشت قرمز امروز 30 بهمن 1404 + جدول
ایران در صورت حمله، با همه توان پاسخ می‌دهد
رویترز:خروج بخشی از نیروهای آمریکایی از سوریه آغاز شد
چالش بحران آب و تحصیل در لرستان
سفر غیرمنتظره فرمانده ارشد آمریکا به ونزوئلا
فرصت تصمیم!
اتحادیه اروپا بودجه دفاعی جبهه شرقی را تقویت می‌کند
پزشکیان: پاسخگویی به مردم بودجه نمی‌خواهد، اراده می‌خواهد
مذاکرات، ناوها،موشک‌ها و معادله‌ای که همه را در انتظار نگه داشته!
ژاپن استفاده از پاوربانک در هواپیما را محدود می‌کند
هشدار سازمان ملل: آتش‌بس غزه در نقطه‌ای سرنوشت‌ساز قرار دارد
کشته شدن نظامی رژیم صهیونیستی در غزه بر اثر آتش خودی
بازداشت خبرنگار مشهور آمریکایی در اسرائیل
واکنش تند پاکستان به شهرک‌سازی و اقدامات اشغالگرانه رژیم صهیونیستی
شکست المپیاکو مقابل لورکوزن؛ شب تلخ طارمی در یونان