×
سیاسی
شناسه خبر : 254784
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/08/12 ساعت 15:31
سپاه: اسناد لانه جاسوسی نشان داد، میدان دیپلماسی در نگاه آمریکا پوششی برای نفوذ و فریب است

سپاه: اسناد لانه جاسوسی نشان داد، میدان دیپلماسی در نگاه آمریکا پوششی برای نفوذ و فریب است

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای به مناسبت فرارسیدن یوم‌الله 13 آبان، تاکید کرد: تسخیر لانه جاسوسی، تبلور یک‌ انتخاب راهبردی میان دو مسیر مقاومت، عزت و استقلال در برابر مسیر سازش، سلطه پذیری و تسلیم است.

نورنیوز - گروه سیاسی:‌ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای به مناسبت فرارسیدن یوم‌الله ۱۳ آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانش‌آموز و دانشجو، این روز را نماد ماندگار مقاومت ملت ایران در برابر سلطه‌طلبی و استکبار جهانی به‌ویژه آمریکا دانست.

در بخشی از این بیانیه آمده است: سه رخداد تاریخی فراموش ناشدنی در سیزدهم آبان، یعنی تبعید حضرت امام خمینی (ره) در سال ۱۳۴۳، کشتار دانش‌آموزان و دانشجویان در سال ۱۳۵۷ و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در سال ۱۳۵۸، وقایعی معنادار در تاریخ این سرزمین است که نماد روشنی از ماهیت جنایت‌کارانه آمریکا در قبال ملت محسوب می شود و نشان می‌دهد ملت مؤمن و انقلابی ایران هیچ‌گاه تسلیم سلطه و فریب استکبار جهانی نخواهد شد. روایت اسناد لانه جاسوسی از نمایندگی سیاسی آمریکا در تهران نشان داد، سفارت آمریکا در ایران، بیش از آنکه یک سفارتخانه با ماموریت دیپلماتیک باشد، ایستگاه سازمان سی آی ای با ماموریت  اطلاعاتی و عملیاتی است، تسخیر لانه جاسوسی، تبلور یک‌ انتخاب راهبردی میان دو مسیر مقاومت، عزت و استقلال در برابر مسیر سازش، سلطه پذیری و تسلیم است. اسناد لانه جاسوسی آمریکا نشان داد، میدان دیپلماسی در نگاه آمریکا، نه ابزار تعامل، بلکه پوششی برای نفوذ، فریب، براندازی و کسب اطلاعات برای ضربه زدن در زمان مناسب است. 

این بیانیه می‌افزاید: همچنان اقدامات امروز دولت آمریکا پس از ۴۶ سال خصومت و همزمان با جنگ تحمیلی ۱۲ روزه نشان داد، الگوی مداخله، فشار، فریب و تهدید همچنان یک الگویی پایدار علیه یک ملت و نظام سیاسی مستقل جمهوری اسلامی ایران است، این الگوی مخاصمه به نسل جوان کمک می کند تا بداند، دشمنی با آمریکا یک سوء تفاهم سیاسی نیست، بلکه ریشه در تضاد منافع ساختاری دارد و راهبردی مستمر و نهادینه شده در سیاست‌ حاکمان کاخ سفید از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تا پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ و سپس در ۴۷ سال اخیر است.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پایان این بیانیه، از اقشار و آحاد مختلف ملت شریف ایران، به‌ویژه جوانان مؤمن و انقلابی دعوت می کند، یکبار دیگر اتحاد مقدس و گام های استوار خود را در مقابل استکبار جهانی، همچون دوران دفاع مقدس ۱۲ روزه در منظر جهانیان به نمایش گذارند.


اخبار مرتبط
سخنگوی سپاه: امروز برای تحمیل شکست سنگین‌تر به دشمن آماده‌ایم
سه‌شنبه 1404/08/13 ساعت 16:00
سخنگوی سپاه: امروز برای تحمیل شکست سنگین‌تر به دشمن آماده‌ایم
سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: ساخت روایت پیروزی در جنگ 12 روزه و تولید ترس از جنگ جدید، راهبرد رژیم صهیونیستی در مقابله با جمهوری اسلامی ایران است.
وزیر دفاع: دست هر متجاوزگری را قوی‌تر از گذشته کوتاه خواهیم کرد
سه‌شنبه 1404/08/13 ساعت 10:31
وزیر دفاع: دست هر متجاوزگری را قوی‌تر از گذشته کوتاه خواهیم کرد
سرتیپ نصیرزاده در پیامی به‌مناسبت سیزده آبان نوشت: وزارت دفاع بی تردید در مسیر دانش و عزتمندی این سرزمین کهن و مهد مردان حماسه ساز گام‌های مقتدرانه خود را محکم‌تر از گذشته برداشته و دست هر توطئه و متجاوزگری را با صلابت و قوی‌تر از گذشته کوتاه خواهد کرد.
پزشکیان: دستِ دشمن قلدر و قدّار را کوتاه می‌کنیم
دوشنبه 1404/08/12 ساعت 13:52
پزشکیان: دستِ دشمن قلدر و قدّار را کوتاه می‌کنیم
رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه باید روند کارها را به گونه‌ای پیش ببریم که دست دشمن قلدر و قدّار از این آب و خاک کوتاه شود، تاکید کرد: هیچ چیز بالاتر از وحدت و انسجام به یک جامعه و ملت قدرت نمی‌دهد و این اختلافات داخلی است که طمع دشمن را برمی‌انگیزد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
150 پروژه در اولویت وزارت اقتصاد / آغاز طرح «اقتصاد برای همه»
پیشرفت‌های جدید در مذاکرات صلح روسیه به روایت کاخ سفید
موزه های تهران هم تعطیل شدند
سپاهان به مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا صعود کرد+ فیلم گلها
نورنما | بزرگ‌ترین مجسمه مذهبی جهان در برزیل
حضور دوباره رونالدو در جام جهانی
کدام استان‌ها چهارشنبه تعطیل شدند
مقاومت یک جسد اسرائیلی دیگر را تحویل می‌دهد
یمن رسماً اعلام کرد: در کنار حزب‌الله هستیم
اعلام سیدبندی جام جهانی 2026 + تاریخ قرعه کشی
اوکراین با طرح صلح پیشنهادی آمریکا موافقت کرد
اعلام زمان و جزئیات ثبت‌نام حج عمره رجب و شعبان
مهاجرانی: نرخ بنزین بدون اطلاع قبلی به مردم تغییر نخواهد کرد
رئیس جمهور: بدون ثبت اموال، خدمات دولتی قابل دریافت نیست
نخست‌وزیر لبنان: کشور ما در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد
انفجار در دادگاه ترکیه
تهران 3 درجه سردتر می‌شود / تداوم آلودگی هوا
اردن: اسرائیل بیش از 500 بار آتش‌بس را در غزه نقض کرده است
توافق نهایی بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی با آتیه سازان حافظ+اعلام جزییات بزودی
سهمیه بنزین خودروهای وارداتی و صفر تولید داخل حذف می‌شود+توضیحات وزیر نفت
جزئیات پرتاب ماهواره‌های سنجشی ایران / 3 ماهواره در یک روز
درخواست سوئد برای موشک‌هایی با برد هدف‌گیری خاک روسیه
موج اعتراض علویان به کشتارها و بازداشت های فرقه ای در سوریه
شرایط فروش وانت نیسان ارتقاء یافته اعلام شد+جدول فروش
اوکراین با مفاد توافق صلح موافقت کرده/زلنسکی برای مذاکره به آمریکا می رود
نظامی‌گری ژاپن و بازی دوگانه آمریکا
رئیس مجلس پاکستان: روابط دوجانبه با ایران به مرحله‌ای مهم رسیده است
سخنگوی فدراسیون فوتبال: بی‌اخلاقی کنند، نمی‌رویم
کدام سینماگران ایرانی داور جشنواره جهانی فجر شدند؟
دیدار و گفت‌وگوی وزیر امور خارجه با همتای هلندی
نورنما | هفته مقدس بسیج گرامی‌باد
چشم‌انداز اقتصاد اسرائیل پس از دو سال جنگ
هوای ناسالم و وظایف نظام حکمرانی در کیفیت زندگی
آلمان ادعا کرد: روسیه احتمالا تا سال 2029 به ناتو حمله کند
اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده سابق مجلس
انهدام شبکه بزرگ قاچاق سوخت با همکاری پلیس و دستگاه قضایی
«وحید عابدینی» استاد ایرانی دانشگاه اوکلاهاما آزاد شد
نرخ سوم بنزین 5 هزار تومان شد
پرواز جنگنده‌های ژاپن در پاسخ به تهدید هوایی ناشناس
قیمت طلا و سکه سه شنبه 4 آذر ماه + جدول
لاوروف: نسخه‌ای از طرح آمریکا برای اوکراین را دریافت نکردیم
بازدید عراقچی از نمایشگاه حاشیه ای نشست منع سلاح‌های شیمیایی
اردبیل فردا تعطیل شد
افزایش آلودگی هوا و هشدار اورژانس تهران به گروه‌های حساس
سازمان ملل خواستار تحقیقات فوری در مورد حملات اسرائیل به لبنان شد
حمله ارتش اسرائیل با گلوله‌های فسفری به جنوب لبنان
مرگ مرد 34 ساله در آتش‌سوزی پاساژ صادقیه
درخواست 80 نماینده برای پیگیری پرونده سرقت داروهای شیمی‌درمانی
نتانیاهو برای سومین بار دادگاه را به دلایل امنیتی مبهم ترک کرد
احتمال تاثیر خشکی دریاچه ارومیه در آلودگی هوای تبریز
X
آگهی تبلیغاتی