×
بین الملل
شناسه خبر : 254780
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/08/12 ساعت 15:27
قطر: اسرائیل هر روز در حال نقض آتش‌بس غزه است

قطر: اسرائیل هر روز در حال نقض آتش‌بس غزه است

نخست‌وزیر قطر با تائید نقض مکرر آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و حماس، اعلام کرد که کشورش با همکاری مصر و آمریکا، برای جلوگیری از فروپاشی این توافق تلاش می‌کند.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌ به گزارش روز دوشنبه ایرنا از سی ان ان، شیخ محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی نخست وزیر قطر در مصاحبه‌ای با این شبکه تلوزیونی آمریکایی گفت که نقض آتش‌بس [رژیم] اسرائیل و حماس به طور مداوم رخ می‌دهد، اما دوحه همچنان برای جلوگیری از فروپاشی آن تلاش می‌کند.

وی در مصاحبه با فرید زکریا مجری این شبکه تلویزیونی گفت: «نقض‌ها هر روز در حال وقوع است. ما در اتاق کاهش تنش که با مصر و آمریکا داریم، همه چیز را ثبت می‌کنیم. ما برای اطمینان از حفظ آتش بس همکاری بسیار نزدیکی با آنها داریم».

سی‌ان‌ان آورده ست که قطر در کنار دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا که بازیگر اصلی تلاش‌ها برای پایان یا دست‌کم توقف جنگ میان [رژیم] اسرائیل و حماس در غزه شناخته می‌شود، نقش مهمی ایفا می کند.

نخست وزیر قطر در مورد حضور بین الملی بر سر حفظ صلح در این منطقه بحران زده نیز تاکید کرد که باید ماموریت مشخصی تعریف شود.

او افزود: «به طور کلی نقش نیروهای بین المللی باید تضمین امنیت فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها باشد تا هیچ‌یک برای دیگری تهدید ایجاد نکند».

آل‌ثانی به زکریا گفت کشور کوچک او نقش میانجی‌گری در مناقشات را به‌عنوان مسئولیت ویژه خود در امور جهانی پذیرفته است.

نخست وزیر قطر خاطرنشان کرد: «از منظر ما، هر کشوری در جامعه بین‌الملل باید سهمی در این خصوص داشته باشد. ما متوجه شدیم که توانایی گردهم آوردن طرف‌های درگیر و فهم اعتراض‌های آنها را داریم».

خواهان توسعه و پیشرفت ایران هستیم

وی که سمت وزیر امورخارجه این کشور حاشیه خلیج فارس را نیز برعهده دارد، اضافه کرد که قطر تقریبا به اندازه مجموع مساحت دو ایالت‌ کانکتیکات و رودآیلند، تلاش می‌کند به مسائل درگیری‌های جهانی «گام‌به‌گام» رسیدگی کند و افزود: «ما سابقه‌ای از صداقت و اعتبار ایجاد کرده‌ایم.»

این مقام دولت قطر در عین حال انتقادها به دلیل ارتباط کشورش با حماس و ایران را رد کرد و گفت: «ایران همسایه من است. تنها ۲۴۰ کیلومتر با ما فاصله دارد. ما با ایران بزرگ‌ترین میدان گازی جهان را شریک هستیم. ایران بخشی از منطقه ماست و باید با آن تعامل داشته باشیم. ما دوست داریم شاهد شکوفایی، توسعه و پیشرفت ایران باشیم. البته نمی‌خواهیم رقابت تسلیحاتی یا هسته‌ای در منطقه رخ دهد، به همین دلیل است که همواره از دیپلماسی حمایت کرده‌ایم».

او همچنین این دیدگاه که دولت ترامپ تضمین‌های امنیتی به قطر را در ازای هواپیمایی که دوحه به آن اهدا نموده، ارائه کرده است را رد کرد و گفت: «میان این دو موضوع هیچ ارتباطی وجود ندارد. اول اینکه من بارها درباره موضوع هواپیما پاسخ داده‌ام. آمریکا شریک و متحد ماست و این هواپیما در چارچوب یک توافق دولت با دولت فراهم شده که امری معمول میان ما و سایر دولت‌ها در سراسر جهان است.»


اخبار مرتبط
875 نقض آتش‌بس در غزه در 73 روز
دوشنبه 1404/10/01 ساعت 22:39
875 نقض آتش‌بس در غزه در 73 روز
گزارش‌های رسمی از ثبت صدها مورد نقض آتش‌بس در غزه خبر می‌دهند و نسبت به افزایش تلفات انسانی هشدار داده‌اند.
سخنگوی حماس: اشغالگران روزانه توافق آتش بس را نقض می‌کنند
پنج‌شنبه 1404/08/29 ساعت 19:38
سخنگوی حماس: اشغالگران روزانه توافق آتش بس را نقض می‌کنند
سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی حماس تاکید کرد که رژیم صهیونیستی با حذف و کاهش مستمر «خط زرد» به ‌سمت غرب که باعث آوارگی و جابه‌جایی جمعی مردم شده، به طور روزانه توافق آتش‌بس را نقض می‌کند.
دستور کاتس برای تخریب همه تونل‌ های غزه
جمعه 1404/08/16 ساعت 20:30
نقض آشکار توافق آتش‌بس؛
دستور کاتس برای تخریب همه تونل‌ های غزه
به گزارش آناتولی، «یسرائیل کاتس» در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: به ارتش دستور داده ام که تمام تونل‌های غزه را تا آخرین مورد تخریب کند.
امیر قطر خواستار حمایت گسترده برای بازسازی غزه شد
سه‌شنبه 1404/08/13 ساعت 16:08
امیر قطر خواستار حمایت گسترده برای بازسازی غزه شد
امیر قطر در اجلاس بین المللی توسعه اجتماعی خواستار حمایت گسترده برای بازسازی غزه و همچنین پایان دادن به جنگ سودان شد.
گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه قطر و آمریکا درباره آتش‌بس نوار غزه
جمعه 1404/08/09 ساعت 11:30
گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه قطر و آمریکا درباره آتش‌بس نوار غزه
وزیران خارجه قطر و آمریکا در گفت‌وگوی تلفنی آخرین تحولات نوار غزه و اجرای آتش‌بس را بررسی کردند و بر لزوم همکاری بین‌المللی برای دستیابی به صلح پایدار تأکید کردند.
نظرات

آخرین اخبار
قطع برق هزار نفر در پرتقال درپی وقوع طوفان
گسترش اعتصاب به سراسر آمریکا
بارزانی: از توافق دمشق و قسد استقبال می‌کنیم
اظهار نگرانی گوترش از وضعیت سازمان ملل؛ در آستانه فروپاشی مالی هستیم
آفریقای جنوبی کاردار اسرائیل را عنصر نامطلوب خواند
مسائل منطقه؛ موضوع گفت‌وگوی سفیر ایران با رئیس پارلمان لبنان
مداخله آمریکا در نحوه فروش نفت ونزوئلا
معاون دادستان کل آمریکا: در پرونده اپستین از ترامپ محافظت نکردیم
فینالیست‌‌های لیگ برتر واترپلو شناخته شدند
جدیدترین خبر از فیلم رسول صدرعاملی
پاسخ ایران به تجاوز دشمن از خلیج فارس تا قلب تل‌آویو امتداد خواهد یافت
اسامی کشتی‌گیران ایران به رنکینگ کرواسی اضافه شد
دستگیری 9 نفر از لیدرهای مسلح اغتشاشات اخیر در کهگیلویه
برزیلی‌ها در حمایت از ایران تظاهرات کردند
احتمال فاش کردن هویت افسران اطلاعاتی آمریکا به روسیه توسط امارات
حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
زمین‌لرزه‌ بخش کاریز را لرزاند
شرایط دریافت وام 300 میلیون تومانی اعلام شد+ جزئیات و نحوه دریافت
مجمع جهانی بیداری اسلامی: تروریستی‌خواندن سپاه، بیانگر عجز و ناتوانی اتحادیه اروپاست
نظرسنجی شبکه 12 اسرائیل؛ برابر حماس پیروز نشدیم!
ترامپ خواستار دستگیری اوباما شد!
رضا نصری: اصرار ایران بر کنار گذاشتن تهدیدها، «امتیاز خواستن پیش از مذاکره» نیست
مسکو: غربی‌ها در سیاست تحریمی علیه مردم ایران بازنگری کنند
رویترز: انتقال زندانیان داعش از سوریه به عراق کند پیش می رود
هشدار افزایش کم‌سابقه دما در آذربایجان شرقی
مقام اماراتی: اجازه اقدام نظامی علیه ایران را نمی‌دهیم
ترامپ: ایران به دنبال توافق با آمریکا است
تحولات خاورمیانه؛ موضوع دیدار و رایزنی بن سلمان با مقامات ارشد آمریکایی
درگذشت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز حین تمرین
در دیدار اعلام نشده لاریجانی با پوتین چه گذشت؟
ترکیه: آنکارا آماده میانجیگری بین ایران و آمریکا است
عکس های منتخب حیات وحش هفته جهان
صنعاء: هرگونه اقدام علیه ایران به شکست خواهد انجامید
برف و باران دوباره مهمان تهران می‌شود
بیانیه هیات دولت در محکومیت تصمیم وزیران خارجه اتحادیه اروپا درباره سپاه پاسداران
نخست وزیر انگلیس: با متحدان خود درباره ایران گفت‌وگو می‌کنیم
طرح اسامی جدید به جای نوری المالکی صحت ندارد
خروش پاکستان برای همبستگی با ایران
فروش بیش از 28 هزار بلیت جشنواره فیلم فجر
بازداشت 85 عامل اصلی میدانی و تخریب‌گر اموال مردم زنجان
تل‌آویو: گذرگاه رفح یکشنبه بازگشایی می‌شود
دانشجویان در صورت غیبت در امتحانات پایان‌ترم ، حذف می‌شوند؟
تمدید مهلت ثبت نام ایرانیان مقیم خارج از کشور برای حج تمتع
اسلامی: درمان، سلامت و امنیت غذایی اولویت‌ سازمان انرژی اتمی ایران است
ویتکاف مدعی شد: ارتباطات زیادی با ایران داشته ایم
آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران اعمال کرد
برلین: به‌طور مستمر پیرامون ایران، با آمریکا در تماسیم
پیام استانبول؛ نه به جنگ، نه به تسلیم
نورنما | میلاد حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان مبارک‌‌ باد
السیسی: برای کاهش تنش بین ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم