×
بین الملل
شناسه خبر : 254780
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/08/12 ساعت 15:27
قطر: اسرائیل هر روز در حال نقض آتش‌بس غزه است

قطر: اسرائیل هر روز در حال نقض آتش‌بس غزه است

نخست‌وزیر قطر با تائید نقض مکرر آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و حماس، اعلام کرد که کشورش با همکاری مصر و آمریکا، برای جلوگیری از فروپاشی این توافق تلاش می‌کند.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌ به گزارش روز دوشنبه ایرنا از سی ان ان، شیخ محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی نخست وزیر قطر در مصاحبه‌ای با این شبکه تلوزیونی آمریکایی گفت که نقض آتش‌بس [رژیم] اسرائیل و حماس به طور مداوم رخ می‌دهد، اما دوحه همچنان برای جلوگیری از فروپاشی آن تلاش می‌کند.

وی در مصاحبه با فرید زکریا مجری این شبکه تلویزیونی گفت: «نقض‌ها هر روز در حال وقوع است. ما در اتاق کاهش تنش که با مصر و آمریکا داریم، همه چیز را ثبت می‌کنیم. ما برای اطمینان از حفظ آتش بس همکاری بسیار نزدیکی با آنها داریم».

سی‌ان‌ان آورده ست که قطر در کنار دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا که بازیگر اصلی تلاش‌ها برای پایان یا دست‌کم توقف جنگ میان [رژیم] اسرائیل و حماس در غزه شناخته می‌شود، نقش مهمی ایفا می کند.

نخست وزیر قطر در مورد حضور بین الملی بر سر حفظ صلح در این منطقه بحران زده نیز تاکید کرد که باید ماموریت مشخصی تعریف شود.

او افزود: «به طور کلی نقش نیروهای بین المللی باید تضمین امنیت فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها باشد تا هیچ‌یک برای دیگری تهدید ایجاد نکند».

آل‌ثانی به زکریا گفت کشور کوچک او نقش میانجی‌گری در مناقشات را به‌عنوان مسئولیت ویژه خود در امور جهانی پذیرفته است.

نخست وزیر قطر خاطرنشان کرد: «از منظر ما، هر کشوری در جامعه بین‌الملل باید سهمی در این خصوص داشته باشد. ما متوجه شدیم که توانایی گردهم آوردن طرف‌های درگیر و فهم اعتراض‌های آنها را داریم».

خواهان توسعه و پیشرفت ایران هستیم

وی که سمت وزیر امورخارجه این کشور حاشیه خلیج فارس را نیز برعهده دارد، اضافه کرد که قطر تقریبا به اندازه مجموع مساحت دو ایالت‌ کانکتیکات و رودآیلند، تلاش می‌کند به مسائل درگیری‌های جهانی «گام‌به‌گام» رسیدگی کند و افزود: «ما سابقه‌ای از صداقت و اعتبار ایجاد کرده‌ایم.»

این مقام دولت قطر در عین حال انتقادها به دلیل ارتباط کشورش با حماس و ایران را رد کرد و گفت: «ایران همسایه من است. تنها ۲۴۰ کیلومتر با ما فاصله دارد. ما با ایران بزرگ‌ترین میدان گازی جهان را شریک هستیم. ایران بخشی از منطقه ماست و باید با آن تعامل داشته باشیم. ما دوست داریم شاهد شکوفایی، توسعه و پیشرفت ایران باشیم. البته نمی‌خواهیم رقابت تسلیحاتی یا هسته‌ای در منطقه رخ دهد، به همین دلیل است که همواره از دیپلماسی حمایت کرده‌ایم».

او همچنین این دیدگاه که دولت ترامپ تضمین‌های امنیتی به قطر را در ازای هواپیمایی که دوحه به آن اهدا نموده، ارائه کرده است را رد کرد و گفت: «میان این دو موضوع هیچ ارتباطی وجود ندارد. اول اینکه من بارها درباره موضوع هواپیما پاسخ داده‌ام. آمریکا شریک و متحد ماست و این هواپیما در چارچوب یک توافق دولت با دولت فراهم شده که امری معمول میان ما و سایر دولت‌ها در سراسر جهان است.»


اخبار مرتبط
875 نقض آتش‌بس در غزه در 73 روز
دوشنبه 1404/10/01 ساعت 22:39
875 نقض آتش‌بس در غزه در 73 روز
گزارش‌های رسمی از ثبت صدها مورد نقض آتش‌بس در غزه خبر می‌دهند و نسبت به افزایش تلفات انسانی هشدار داده‌اند.
سخنگوی حماس: اشغالگران روزانه توافق آتش بس را نقض می‌کنند
پنج‌شنبه 1404/08/29 ساعت 19:38
سخنگوی حماس: اشغالگران روزانه توافق آتش بس را نقض می‌کنند
سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی حماس تاکید کرد که رژیم صهیونیستی با حذف و کاهش مستمر «خط زرد» به ‌سمت غرب که باعث آوارگی و جابه‌جایی جمعی مردم شده، به طور روزانه توافق آتش‌بس را نقض می‌کند.
دستور کاتس برای تخریب همه تونل‌ های غزه
جمعه 1404/08/16 ساعت 20:30
نقض آشکار توافق آتش‌بس؛
دستور کاتس برای تخریب همه تونل‌ های غزه
به گزارش آناتولی، «یسرائیل کاتس» در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: به ارتش دستور داده ام که تمام تونل‌های غزه را تا آخرین مورد تخریب کند.
امیر قطر خواستار حمایت گسترده برای بازسازی غزه شد
سه‌شنبه 1404/08/13 ساعت 16:08
امیر قطر خواستار حمایت گسترده برای بازسازی غزه شد
امیر قطر در اجلاس بین المللی توسعه اجتماعی خواستار حمایت گسترده برای بازسازی غزه و همچنین پایان دادن به جنگ سودان شد.
گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه قطر و آمریکا درباره آتش‌بس نوار غزه
جمعه 1404/08/09 ساعت 11:30
گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه قطر و آمریکا درباره آتش‌بس نوار غزه
وزیران خارجه قطر و آمریکا در گفت‌وگوی تلفنی آخرین تحولات نوار غزه و اجرای آتش‌بس را بررسی کردند و بر لزوم همکاری بین‌المللی برای دستیابی به صلح پایدار تأکید کردند.
نظرات

آخرین اخبار
رحمانی‌فضلی: ایران برنامه های متعدد دفاعی- تهاجمی دارد
موضع‌گیری دوباره وزیر خارجه لبنان علیه حزب الله
بازار باید مستمرا پایش شود
سازمان ثبت احوال: مردم برای دریافت کارت ملی‌ خود به ثبت احوال مراجعه کنند
هزینه احداث نیروگاه خورشیدی 400 دلار به ازای هر کیلووات
40 درصد تخت‌های بیمارستانی در اختیار سالمندان
ترامپ: دستیابی به گرینلند اولویت امنیت ملی آمریکاست
پاسخ وزیر دفاع بلژیک برای اعزام نیرو به گرینلند
حضور ایگور سرگیف در تمرینات پرسپولیس
ممنوعیت استفاده از واژه ربوده شدن برای مادورو!
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد تهران اعلام شد
نوری: مابه‌التفاوت افزایش قیمت‌ها را دولت می‌پردازد
اعزام نیرو به اوکراین در انگلستان به رای گذاشته می‌شود
خداحافظی کاغذ با ارز ترجیحی
اردوغان: تبدیل به لقمه‌ای برای تجزیه نخواهیم شد
وزیر جنگ آمریکا: نفت ونزوئلا در هرکجای جهان توقیف می‌شود
تلاش اسلام آباد برای فروش جنگنده به بنگلادش
اعلام شرایط دریافت وام 200 میلیون تومانی کامیونداران+ نحوه دریافت
اعتراف انگلیس به پشتیبانی از آمریکا در سرقت نفتکش‌ بلا 1
عکس های منتخب جهان،7 ژانویه 2026
3 استقلالی درخواست جدایی دادند/ ساپینتو موافقت کرد
نورنما | پاک‌سازی پنل‌های خورشیدی با استفاده از پهپاد
ترامپ دلیل دیگری برای حمله آمریکا به ونزوئلا اعلام کرد
انتقاد تاج از تیم فوتسال گیتی‌پسند؛ رفتارتان پذیرفتنی نیست
چقدر نقره در بازار بورس معامله شد؟
چین نفت ایران را جایگزین نفت ونزوئلا می کند
درگیری در سوریه 31 کشته و زخمی برجای گذاشت
فتاح به استقلال برگشت
تجمع آرام صنفی بازاریان رشت در میدان شهرداری پایان یافت
اطلاعیه فوری وزارت رفاه درباره جزئیات طرح جدید کالابرگ+ اعلام فروشگاه‌ها
پزشکیان به زودی با مردم سخن می‌گوید
جایزه 600 میلیونی جلال نصیب چه کسی شد؟
واکنش روسیه به توقیف نفتکش مارینرا
وقوع زلزله در ساری/ مازندران به حالت آماده‌باش درآمد
دستور ویژه پزشکیان به دستگاه‌های اجرایی
کودتا علیه رئیس‌جمهور بورکینافاسو خنثی شد
ثبت‌نام در رشته‌های بدون آزمون 1404 آغاز شد
افزایش تعداد یوزهای ایران
فرصت دوباره پلیس به نوجوانان شیرازی
آخرین اخبار از درگیری‌های لردگان؛ 2 نفر شهید و 30 نفر مجروح شدند
استاندار: در تهران کشته نداشتیم
ترامپ: من میلیون‌ها نفر را نجات دادم! ولی نروژ جایزه نوبل را به من نداد!
نورنما | ویدیوئی دیدنی از عکاسی حیات وحش
وقوع زلزله مهیب در فیلیپین
وزیر فرهنگ: ایران سرزمین سوژه برای مستندنگاری است
پیشنهاد پزشکیان برای ایجاد سرعت در اجرای پروژه‌ها
قیمت داروی «سیستاگون» به نرخ قبل بازگشت
صفحه اینستاگرام یک بلاگر بسته شد
توقیف نفتکش مارینرای ونزوئلا توسط آمریکا
باقری: مردمی‌ترین مواجهه با اعتراضات را در دولت پزشکیان می‌بینیم