×
سیاسی
شناسه خبر : 254761
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/08/12 ساعت 13:52
پزشکیان: دستِ دشمن قلدر و قدّار را کوتاه می‌کنیم

پزشکیان: دستِ دشمن قلدر و قدّار را کوتاه می‌کنیم

رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه باید روند کارها را به گونه‌ای پیش ببریم که دست دشمن قلدر و قدّار از این آب و خاک کوتاه شود، تاکید کرد: هیچ چیز بالاتر از وحدت و انسجام به یک جامعه و ملت قدرت نمی‌دهد و این اختلافات داخلی است که طمع دشمن را برمی‌انگیزد.

نورنیوز-گروه سیاسی: «مسعود پزشکیان» امروز دوشنبه ۱۲ آبانماه ۱۴۰۴ در آیین افتتاح ویدیو کنفرانسی چهار پروژه مهم وزارت نیرو با سرمایه‌گذاری بیش از ۲۴.۵ همت، اظهار داشت: در حوزه تامین آب، برق و گاز فشارهای زیادی را متحمل می‌شویم اما برغم نامهربانی‌ها و طعنه‌ها، کارهای بزرگی در وزارت نیرو در حال انجام است؛ لازم است قدردان زحمات و تلاش استثنایی تمام کارشناسان، مدیران و دست‌اندرکاران امر و همچنین صبوری و همراهی مردم عزیز کشورمان باشم.

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه میزان بارندگی در کشور طی هشت سال گذشته کمتر از میانگین ۵۰ ساله بوده است، گفت: این موضوع به ما یادآوری می‌کند که باید نگاه و روش جدیدی برای حل این مساله به کار بگیریم و تجدیدنظر جدی در مصرف آب، برق و گاز داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه دولت به هیچ وجه قصد قطع کردن آب، برق و گاز صنایع را ندارد، افزود: تمام تلاش خود را به کار گرفته‌ایم که چرخ تولید همچنان بچرخد و امیدواریم که امسال را با کمترین تنش و مشکل پشت سر بگذاریم که این امر نیازمند کمک مردم عزیز کشورمان است.

پزشکیان همچنین در بخش دیگری از سخنان خود، تصریح کرد: باید منبع مصرف خانه‌ها را از گاز به برق تبدیل کنیم؛ با استفاده از انرژی پاک و برق، هم محیط زیست سالم‌تری خواهیم داشت، هم به صرفه‌تر و مدیریت‌پذیرتر است.

رئیس‌جمهور همچنین در بخشی دیگر از سخنان خود و در آیین «آغاز عملیات اجرایی ۷۴۵ مگاوات نیروگاه خورشیدی و پروژه‌های بهینه‌سازی مصرف برق» و «آغاز عملیات اجرایی ۷۴۵ مگاوات نیروگاه خورشیدی و پروژه‌های بهینه‌سازی مصرف برق»، گفت: وقتی از تولید ۳۰ یا هفت هزار مگاوات برق خورشیدی سخن می‌گفتیم، خیلی‌ها باور نداشتند و می‌گفتند امکانپذیر نیست اما نشان دادیم که مشکلات حل شدنی است. این درست نیست که کارگاه‌ها و کارخانجات ما به دلیل قطع برق متوقف شوند؛ باید با سرمایه‌گذاری مناسب از انرژی‌های تجدیدپذیر و خورشیدی بیشتر بهره‌ بگیریم.
پزشکیان همچنین در بخشی از سخنان خود با اشاره به توصیه‌ داهیانه رهبر معظم انقلاب نسبت به حفظ وحدت و انسجام، افزود: هیچ چیز بالاتر از وحدت و انسجام به یک جامعه، یک ملت و حتی یک خانواده قدرت نمی‌دهد، این اختلافات داخلی است طمع دشمن را برمی‌انگیزد. اگر اراده کنیم و مردم بدانند که ما برای خدمت آمده‌ایم و برای حل مشکلاتشان تلاش می‌کنیم آنها هم به میدان می‌آیند. در جنگ ۱۲ روزه مردم با بزرگواری با ما همراهی کردند و ما باید قدر این همراهی را بدانیم و تمام تلاش خود را به کار گیریم که مشکلات مردم را حل کنیم.

وی با انتقاد از روند طولانی بهره‌برداری از پروژه‌های مربوط به تصفیه‌خانه‌ها در کشور که گفته می‌شود بهره‌برداری کامل آن در سال ۱۴۲۵ انجام خواهد شد، تصریح کرد: باید تلاش کنید که این پروژه‌ها در بازه زمانی کوتاه‌تر به بهره‌برداری برسد چرا که ممکن است دانش به جایی برسد که پروژه تعریف‌شده امروز، در آن زمان به کار نیاید.

رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه استان‌ها باید از تجربیات یکدیگر استفاده کنند، تاکید کرد: باید روند کارها را به گونه‌ای پیش ببریم که دشمن قلدر و قدار دستش از این آب و خاک کوتاه شود و مردم عزیز کشورمان با عزت و سربلندی زندگی کنند.

پزشکیان همچنین با اشاره به خشکسالی چند سال گذشته، اظهار داشت: اگر به فکر تامین منابع آب نباشیم، توسعه بی‌معناست. باید منابع آبی را به درستی مدیریت کنیم و روش‌هایی که ماندگاری و توسعه را نهادینه کند، به کار گیریم تا ثبات و امنیت در کشور ماندگار شود و مردم عزیز کشورمان با قدرت و عزت و صلابت زندگی کنند.
 


اخبار مرتبط
سپاه: اسناد لانه جاسوسی نشان داد، میدان دیپلماسی در نگاه آمریکا پوششی برای نفوذ و فریب است
دوشنبه 1404/08/12 ساعت 15:31
سپاه: اسناد لانه جاسوسی نشان داد، میدان دیپلماسی در نگاه آمریکا پوششی برای نفوذ و فریب است
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای به مناسبت فرارسیدن یوم‌الله 13 آبان، تاکید کرد: تسخیر لانه جاسوسی، تبلور یک‌ انتخاب راهبردی میان دو مسیر مقاومت، عزت و استقلال در برابر مسیر سازش، سلطه پذیری و تسلیم است.
در دفاع از ایران به هر خطایی پاسخی کوبنده خواهیم داد
دوشنبه 1404/08/12 ساعت 15:25
ستادکل نیروهای مسلح:
در دفاع از ایران به هر خطایی پاسخی کوبنده خواهیم داد
ستادکل نیروهای مسلح در بیانیه‌ای تاکید کرد: فرزندان شما در نیروهای مسلح دست در دست یکدیگر و متحد در دفاع از حرم شریف ایران زمین، استوارند و با چشم های بیدار و انگیزه پولادین برای مقابله با هرگونه خطا از سوی دشمن و وارد آوردن ضربه ای که کیان رسوای صهیونیستی را بر باد دهد، آماده پاسخ به هر نوع نگاه حرام به سرزمین کشور عزیزمان ایران، هستند.
پزشکیان: بارندگی 8 سال اخیر در ایران کمتر از میانگین 50 ساله است
دوشنبه 1404/08/12 ساعت 15:08
پزشکیان: بارندگی 8 سال اخیر در ایران کمتر از میانگین 50 ساله است
رئیس‌جمهور گفت: برای اصلاح الگوی مصرف از مردم می‌خواهیم تا کمک کنند و اگر هرکس در هر جایگاهی انرژی را بهینه مصرف کند آب، برق و گاز قطع نخواهد شد.
بازدید پزشکیان از نمایشگاه دستاوردهای جهاد دانشگاهی
یکشنبه 1404/08/11 ساعت 15:46
بازدید پزشکیان از نمایشگاه دستاوردهای جهاد دانشگاهی
رئیس جمهور از نمایشگاه گزیده‌ای از دستاوردهای شاخص علمی و فناورانه جهاددانشگاهی، که به دعوت سازمان برنامه و بودجه و به منظور ارائه گزارشی از چگونگی هزینه‌کرد بودجه‌های پژوهشی، در محل این سازمان در حال برگزاری است، بازدید کرد.
فرصت یک هفته‌ای پزشکیان به دو دانشگاه برای ارایه برنامه عملیاتی
چهارشنبه 1404/08/07 ساعت 17:05
فرصت یک هفته‌ای پزشکیان به دو دانشگاه برای ارایه برنامه عملیاتی
رئیس‌جمهور از رؤسای دانشگاه‌های پیام نور و فرهنگیان خواست تا ظرف مدت یک هفته، طرح جامع و برنامه عملیاتی مشخصی برای تحقق اهداف و مأموریت‌های محوله و بهره‌برداری بهینه از ظرفیت‌های موجود این دو دانشگاه تهیه و به دولت ارائه کنند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هدفون هوشمند، گفت‌وگو در محیط‌های پرسروصدا را ممکن می‌کند
راز ارتفاع کف اقیانوس برمودا فاش شد
دوستی دلفین‌ها به نفع آنهاست
کم‌تحرکی در تهران شایع است؛ داروهای لاغری محدودیت دارند
بحران انسانی در غزه پس از بارندگی‌های تازه افزایش یافت
دادگاه مطبوعات: ایرانیان نیوز مجرم شناخته شد
افتتاح 1000 کیلومتر خط لوله گاز تا پایان سال
رژیم صهیونیستی بیشترین کشتار کودکان در کرانه باختری را ثبت کرد
اثرکوکتل در میوه ها و سبزیجات تهدید کننده حیات است
خالکوبی می‌تواند واکنش بدن به واکسیناسیون را مختل کند
ترکیه یک پهپاد را در نزدیکی حریم هوایی خود سرنگون کرد
برای تقویت سیستم ایمنی بدن در زمستان چه بخوریم؟
رد درخواست اسرائیل؛ تحقیقات جنگ غزه ادامه می‌یابد
دادستان کل آمریکا از خنثی‌سازی طرح بمب‌گذاری در کالیفرنیا خبر داد
شرکت نفت ونزوئلا هدف حمله سایبری آمریکا قرار گرفت
لاوروف: ایران هرگز برجام را نقض نکرده است
اعتراض انگلیسی‌ها به قیمت بالای بلیت‌های جام جهانی
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از سه‌شنبه/صدور هشدار برای 15 استان/راهداری در آماده‌باش
تام باراک برای بررسی خطوط قرمز سوریه با نتانیاهو دیدار کرد
مخالفت گسترده اروپا با مصادره دارایی‌های روسیه
ارتش آمریکا هویت دو نظامی کشته‌شده در سوریه را اعلام کرد
ثبت مشاهده 6 یوزپلنگ آسیایی در زیستگاه طبیعی میاندشت
استعفای دسته‌جمعی وکلا در اعتراض به دستورهای جنجالی دولت ترامپ
پیام تبریک وزارت خارجه به مناسبت انتخابات شیلی
تعطیلی موزه لوور در پاریس
موافقت آمریکا با تضمین‌های امنیتی مشابه ناتو به اوکراین
مهاجرانی: انتصابات دولت بر اساس شایسته‌سالاری انجام می‌شود
جدول لیگ ایران در پایان مسابقات امروز
نورنما | سرعت و دقت یک مرغ مار گردن
2 شهید و 6 زخمی در غزه طی 24 ساعت گذشته
چگونه از میزان اعتبار کالابرگ خود مطلع شویم؟
مربی دروازه‌بان‌های استقلال در پایان بازی با خیبر زخمی شد
مجارستان: تشدید تنش با روسیه برای اروپا آسیب زاست
مدارس فارس فردا سه شنبه 25 آذرماه غیرحضوری شد
کی‌یف: پیشرفت واقعی در مذاکرات صلح اوکراین حاصل شد/مقام آمریکایی: مذاکرات مثبت بود
باشگاه خیبر از داور بازی با استقلال شکایت کرد
مدارس شهرستان جیرفت فردا سه شنبه تعطیل شدند
رویترز: روسیه با عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا موافقت کرده است
ساپینتو: پنالتی خیبر را نادرست می‌دانم/ رحمتی: خیبر مقابل استقلال شایسته بُرد بود
عارف: دولت از شرکت‌های دانش بنیان حمایت می‌کند
عربستان مناطق مرزی یمن را هدف توپخانه قرار داد
زلنسکی درخواست خروج نیروهای اوکراینی از دونباس را رد کرد
سیل در مراکش 41 کشته برجای گذاشت
پیام شدیداللحن کاخ سفید به نتانیاهو
راهکار جدید دولت برای بازار خودرو چیست؟
کاهش 40 درصدی مصرف بنزین بعد از سه‌نرخی شدن
دیدار غریب‌آبادی با معاون دبیرکل سازمان ملل در ریاض
خبرگزاری فرانسه خبر داد: اصرار آمریکا بر واگذاری شرق دونباس به روسیه
انصارالله یمن: ترور رائد سعد نقض آتش‌بس است
قالیباف: شهید مدرس معیار همیشه زنده برای اداره مجلس است
X
آگهی تبلیغاتی