×
سیاسی
شناسه خبر : 254761
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/08/12 ساعت 13:52
پزشکیان: دستِ دشمن قلدر و قدّار را کوتاه می‌کنیم

پزشکیان: دستِ دشمن قلدر و قدّار را کوتاه می‌کنیم

رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه باید روند کارها را به گونه‌ای پیش ببریم که دست دشمن قلدر و قدّار از این آب و خاک کوتاه شود، تاکید کرد: هیچ چیز بالاتر از وحدت و انسجام به یک جامعه و ملت قدرت نمی‌دهد و این اختلافات داخلی است که طمع دشمن را برمی‌انگیزد.

نورنیوز-گروه سیاسی: «مسعود پزشکیان» امروز دوشنبه ۱۲ آبانماه ۱۴۰۴ در آیین افتتاح ویدیو کنفرانسی چهار پروژه مهم وزارت نیرو با سرمایه‌گذاری بیش از ۲۴.۵ همت، اظهار داشت: در حوزه تامین آب، برق و گاز فشارهای زیادی را متحمل می‌شویم اما برغم نامهربانی‌ها و طعنه‌ها، کارهای بزرگی در وزارت نیرو در حال انجام است؛ لازم است قدردان زحمات و تلاش استثنایی تمام کارشناسان، مدیران و دست‌اندرکاران امر و همچنین صبوری و همراهی مردم عزیز کشورمان باشم.

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه میزان بارندگی در کشور طی هشت سال گذشته کمتر از میانگین ۵۰ ساله بوده است، گفت: این موضوع به ما یادآوری می‌کند که باید نگاه و روش جدیدی برای حل این مساله به کار بگیریم و تجدیدنظر جدی در مصرف آب، برق و گاز داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه دولت به هیچ وجه قصد قطع کردن آب، برق و گاز صنایع را ندارد، افزود: تمام تلاش خود را به کار گرفته‌ایم که چرخ تولید همچنان بچرخد و امیدواریم که امسال را با کمترین تنش و مشکل پشت سر بگذاریم که این امر نیازمند کمک مردم عزیز کشورمان است.

پزشکیان همچنین در بخش دیگری از سخنان خود، تصریح کرد: باید منبع مصرف خانه‌ها را از گاز به برق تبدیل کنیم؛ با استفاده از انرژی پاک و برق، هم محیط زیست سالم‌تری خواهیم داشت، هم به صرفه‌تر و مدیریت‌پذیرتر است.

رئیس‌جمهور همچنین در بخشی دیگر از سخنان خود و در آیین «آغاز عملیات اجرایی ۷۴۵ مگاوات نیروگاه خورشیدی و پروژه‌های بهینه‌سازی مصرف برق» و «آغاز عملیات اجرایی ۷۴۵ مگاوات نیروگاه خورشیدی و پروژه‌های بهینه‌سازی مصرف برق»، گفت: وقتی از تولید ۳۰ یا هفت هزار مگاوات برق خورشیدی سخن می‌گفتیم، خیلی‌ها باور نداشتند و می‌گفتند امکانپذیر نیست اما نشان دادیم که مشکلات حل شدنی است. این درست نیست که کارگاه‌ها و کارخانجات ما به دلیل قطع برق متوقف شوند؛ باید با سرمایه‌گذاری مناسب از انرژی‌های تجدیدپذیر و خورشیدی بیشتر بهره‌ بگیریم.
پزشکیان همچنین در بخشی از سخنان خود با اشاره به توصیه‌ داهیانه رهبر معظم انقلاب نسبت به حفظ وحدت و انسجام، افزود: هیچ چیز بالاتر از وحدت و انسجام به یک جامعه، یک ملت و حتی یک خانواده قدرت نمی‌دهد، این اختلافات داخلی است طمع دشمن را برمی‌انگیزد. اگر اراده کنیم و مردم بدانند که ما برای خدمت آمده‌ایم و برای حل مشکلاتشان تلاش می‌کنیم آنها هم به میدان می‌آیند. در جنگ ۱۲ روزه مردم با بزرگواری با ما همراهی کردند و ما باید قدر این همراهی را بدانیم و تمام تلاش خود را به کار گیریم که مشکلات مردم را حل کنیم.

وی با انتقاد از روند طولانی بهره‌برداری از پروژه‌های مربوط به تصفیه‌خانه‌ها در کشور که گفته می‌شود بهره‌برداری کامل آن در سال ۱۴۲۵ انجام خواهد شد، تصریح کرد: باید تلاش کنید که این پروژه‌ها در بازه زمانی کوتاه‌تر به بهره‌برداری برسد چرا که ممکن است دانش به جایی برسد که پروژه تعریف‌شده امروز، در آن زمان به کار نیاید.

رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه استان‌ها باید از تجربیات یکدیگر استفاده کنند، تاکید کرد: باید روند کارها را به گونه‌ای پیش ببریم که دشمن قلدر و قدار دستش از این آب و خاک کوتاه شود و مردم عزیز کشورمان با عزت و سربلندی زندگی کنند.

پزشکیان همچنین با اشاره به خشکسالی چند سال گذشته، اظهار داشت: اگر به فکر تامین منابع آب نباشیم، توسعه بی‌معناست. باید منابع آبی را به درستی مدیریت کنیم و روش‌هایی که ماندگاری و توسعه را نهادینه کند، به کار گیریم تا ثبات و امنیت در کشور ماندگار شود و مردم عزیز کشورمان با قدرت و عزت و صلابت زندگی کنند.
 


اخبار مرتبط
سپاه: اسناد لانه جاسوسی نشان داد، میدان دیپلماسی در نگاه آمریکا پوششی برای نفوذ و فریب است
دوشنبه 1404/08/12 ساعت 15:31
سپاه: اسناد لانه جاسوسی نشان داد، میدان دیپلماسی در نگاه آمریکا پوششی برای نفوذ و فریب است
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای به مناسبت فرارسیدن یوم‌الله 13 آبان، تاکید کرد: تسخیر لانه جاسوسی، تبلور یک‌ انتخاب راهبردی میان دو مسیر مقاومت، عزت و استقلال در برابر مسیر سازش، سلطه پذیری و تسلیم است.
در دفاع از ایران به هر خطایی پاسخی کوبنده خواهیم داد
دوشنبه 1404/08/12 ساعت 15:25
ستادکل نیروهای مسلح:
در دفاع از ایران به هر خطایی پاسخی کوبنده خواهیم داد
ستادکل نیروهای مسلح در بیانیه‌ای تاکید کرد: فرزندان شما در نیروهای مسلح دست در دست یکدیگر و متحد در دفاع از حرم شریف ایران زمین، استوارند و با چشم های بیدار و انگیزه پولادین برای مقابله با هرگونه خطا از سوی دشمن و وارد آوردن ضربه ای که کیان رسوای صهیونیستی را بر باد دهد، آماده پاسخ به هر نوع نگاه حرام به سرزمین کشور عزیزمان ایران، هستند.
پزشکیان: بارندگی 8 سال اخیر در ایران کمتر از میانگین 50 ساله است
دوشنبه 1404/08/12 ساعت 15:08
پزشکیان: بارندگی 8 سال اخیر در ایران کمتر از میانگین 50 ساله است
رئیس‌جمهور گفت: برای اصلاح الگوی مصرف از مردم می‌خواهیم تا کمک کنند و اگر هرکس در هر جایگاهی انرژی را بهینه مصرف کند آب، برق و گاز قطع نخواهد شد.
بازدید پزشکیان از نمایشگاه دستاوردهای جهاد دانشگاهی
یکشنبه 1404/08/11 ساعت 15:46
بازدید پزشکیان از نمایشگاه دستاوردهای جهاد دانشگاهی
رئیس جمهور از نمایشگاه گزیده‌ای از دستاوردهای شاخص علمی و فناورانه جهاددانشگاهی، که به دعوت سازمان برنامه و بودجه و به منظور ارائه گزارشی از چگونگی هزینه‌کرد بودجه‌های پژوهشی، در محل این سازمان در حال برگزاری است، بازدید کرد.
فرصت یک هفته‌ای پزشکیان به دو دانشگاه برای ارایه برنامه عملیاتی
چهارشنبه 1404/08/07 ساعت 17:05
فرصت یک هفته‌ای پزشکیان به دو دانشگاه برای ارایه برنامه عملیاتی
رئیس‌جمهور از رؤسای دانشگاه‌های پیام نور و فرهنگیان خواست تا ظرف مدت یک هفته، طرح جامع و برنامه عملیاتی مشخصی برای تحقق اهداف و مأموریت‌های محوله و بهره‌برداری بهینه از ظرفیت‌های موجود این دو دانشگاه تهیه و به دولت ارائه کنند.
نظرات

آخرین اخبار
موج 40 عملیات وعده صادق4 علیه بیش از 50 هدف در سراسر اراضی اشغالی
اختلال در شناسایی زمان شلیک موشک‌های ایران در اسرائیل
نماینده ایران در سازمان ملل: قطعنامه شورای امنیت تحریف واقعیت بود
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
حملات گسترده حزب‌الله به شمال فلسطین اشغالی
زاکانی: در 10 روز نخست جنگ 9000 نقطه از کشور مورد هدف دشمن قرار گرفت
بقائی: قتل عام فرشتگان کوچک ایرانی در میناب جنایتی نابخشودنی است
قرارگاه خاتم‌الانبیا: تنگه هرمز تحت مدیریت ماست
قلب تامین سوخت پنتاگون، هدف حمله پهپادی قرار گرفت
شورای امنیت به جای محکوم کردن جنایت آمریکا، علیه ایران قطعنامه صادر کرد
محدودیتی در تخلیه انواع کالا از بنادر نداریم
منبع آگاه: رویای تسلط بر خیابان‌ها توسط متجاوزان ناکام خواهد ماند
استاندار مازندران : اولویت اصلی، حفظ معیشت و امنیت مردم است
پورعلی گنجی: ما داغداریم
تاکید سرلشکر صفوی بر میزان اشراف اطلاعاتی ایران از دشمن + فیلم
چند نکته راهبردی در تحلیل جنگ رمضان
تخریب تعدادی از بناهای شاخص تاریخی سنندج
اتمام مهلت خرید خودروهای وارداتی
رضایی: امنیت در سواحل جنوبی کشور برقرار است
وزیر فرهنگ: ‏اجتماعات مردم در خیابان کمتر از موشک‌های ایرانی نیست
عیادت مبارز هنرهای رزمی ایران از مجروحان جنگی
موج جدید حملات موشکی سنگین ایران به پایگاه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیش‌بینی بارش شدید برف و باران در 20 استان
سازمان جهانی بهداشت: 18 حمله به مراکز درمانی ایران تایید شد
عراقچی: نیروهای مسلح انتقام حمله به زیرساخت‌های ملی را می‌گیرند
آغاز عملیات جدید حزب‌الله در سرزمین‌های اشغالی
تصویر منتشرشده از محل خاکسپاری رهبر شهید کذب است
ناطق نوری: انزجار خود را از آمریکا و رژیم صهیونی اعلام می‌کنیم
بیش از 60 نماینده پارلمان انگلیس از طرح تحریم اسرائیل حمایت کردند
این جنگ تمام می‌شود و آنچه می‌ماند حسن‌ همجواری است
هشدار مقاومت عراق به جولانی درخصوص تجاوز به لبنان
فرانسه امکان لغو تحریم علیه روسیه را رد کرد
اعلام آخرین آمار مجروحان جنگ تاکنون
هشدار مقاومت عراق به سران عرب؛ چگونه می‌توانید ادعای بی‌طرفی کنید!
قالیباف: حضور مردم در خیابان دشمن را گیج و عصبانی کرده است
ادامه تجمع شبانه مردم در دفاع از ایران و انقلاب اسلامی
ترامپ: نفتکش‌ها می‌توانند از تنگه هرمز عبور کنند!
مسعود پزشکیان شرایط پایان جنگ را اعلام کرد
روسیه: آماده همکاری برای بازگرداندن صلح به خاورمیانه هستیم
میدل‌ایست مانیتور: جنگ ایران فرسایشی شده است
مکرون: حزب الله باید سلاح‌های خود تحویل دهد!
افشاگری عمان درخصوص علت جنگ علیه ایران
انگلیس بخشی از ذخایر اضطراری نفت خود را آزاد کرد
3 بانک بزرگ دنیا در قطر و دبی تخلیه شدند
منابع نظامی اسرائیل: هدف ما هرگز تغییر نظام ایران نبوده است
قطر مدعی شد: اجازه استفاده از خاک خود برای حمله به ایران را نداده‌ایم
محسن چاوشی «حسبی‌الله» را منتشر کرد+صوت
تایید خبر سپاه درباره تلفات سنگین آمریکا در کویت توسط سی‌بی‌اس
پیام دفتر آیت‌الله سیستانی در پی انتخاب آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای
مخبر: ملت ما به دشمن پاسخ سخت می‌دهد