×
سیاسی
شناسه خبر : 254761
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/08/12 ساعت 13:52
پزشکیان: دستِ دشمن قلدر و قدّار را کوتاه می‌کنیم

پزشکیان: دستِ دشمن قلدر و قدّار را کوتاه می‌کنیم

رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه باید روند کارها را به گونه‌ای پیش ببریم که دست دشمن قلدر و قدّار از این آب و خاک کوتاه شود، تاکید کرد: هیچ چیز بالاتر از وحدت و انسجام به یک جامعه و ملت قدرت نمی‌دهد و این اختلافات داخلی است که طمع دشمن را برمی‌انگیزد.

نورنیوز-گروه سیاسی: «مسعود پزشکیان» امروز دوشنبه ۱۲ آبانماه ۱۴۰۴ در آیین افتتاح ویدیو کنفرانسی چهار پروژه مهم وزارت نیرو با سرمایه‌گذاری بیش از ۲۴.۵ همت، اظهار داشت: در حوزه تامین آب، برق و گاز فشارهای زیادی را متحمل می‌شویم اما برغم نامهربانی‌ها و طعنه‌ها، کارهای بزرگی در وزارت نیرو در حال انجام است؛ لازم است قدردان زحمات و تلاش استثنایی تمام کارشناسان، مدیران و دست‌اندرکاران امر و همچنین صبوری و همراهی مردم عزیز کشورمان باشم.

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه میزان بارندگی در کشور طی هشت سال گذشته کمتر از میانگین ۵۰ ساله بوده است، گفت: این موضوع به ما یادآوری می‌کند که باید نگاه و روش جدیدی برای حل این مساله به کار بگیریم و تجدیدنظر جدی در مصرف آب، برق و گاز داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه دولت به هیچ وجه قصد قطع کردن آب، برق و گاز صنایع را ندارد، افزود: تمام تلاش خود را به کار گرفته‌ایم که چرخ تولید همچنان بچرخد و امیدواریم که امسال را با کمترین تنش و مشکل پشت سر بگذاریم که این امر نیازمند کمک مردم عزیز کشورمان است.

پزشکیان همچنین در بخش دیگری از سخنان خود، تصریح کرد: باید منبع مصرف خانه‌ها را از گاز به برق تبدیل کنیم؛ با استفاده از انرژی پاک و برق، هم محیط زیست سالم‌تری خواهیم داشت، هم به صرفه‌تر و مدیریت‌پذیرتر است.

رئیس‌جمهور همچنین در بخشی دیگر از سخنان خود و در آیین «آغاز عملیات اجرایی ۷۴۵ مگاوات نیروگاه خورشیدی و پروژه‌های بهینه‌سازی مصرف برق» و «آغاز عملیات اجرایی ۷۴۵ مگاوات نیروگاه خورشیدی و پروژه‌های بهینه‌سازی مصرف برق»، گفت: وقتی از تولید ۳۰ یا هفت هزار مگاوات برق خورشیدی سخن می‌گفتیم، خیلی‌ها باور نداشتند و می‌گفتند امکانپذیر نیست اما نشان دادیم که مشکلات حل شدنی است. این درست نیست که کارگاه‌ها و کارخانجات ما به دلیل قطع برق متوقف شوند؛ باید با سرمایه‌گذاری مناسب از انرژی‌های تجدیدپذیر و خورشیدی بیشتر بهره‌ بگیریم.
پزشکیان همچنین در بخشی از سخنان خود با اشاره به توصیه‌ داهیانه رهبر معظم انقلاب نسبت به حفظ وحدت و انسجام، افزود: هیچ چیز بالاتر از وحدت و انسجام به یک جامعه، یک ملت و حتی یک خانواده قدرت نمی‌دهد، این اختلافات داخلی است طمع دشمن را برمی‌انگیزد. اگر اراده کنیم و مردم بدانند که ما برای خدمت آمده‌ایم و برای حل مشکلاتشان تلاش می‌کنیم آنها هم به میدان می‌آیند. در جنگ ۱۲ روزه مردم با بزرگواری با ما همراهی کردند و ما باید قدر این همراهی را بدانیم و تمام تلاش خود را به کار گیریم که مشکلات مردم را حل کنیم.

وی با انتقاد از روند طولانی بهره‌برداری از پروژه‌های مربوط به تصفیه‌خانه‌ها در کشور که گفته می‌شود بهره‌برداری کامل آن در سال ۱۴۲۵ انجام خواهد شد، تصریح کرد: باید تلاش کنید که این پروژه‌ها در بازه زمانی کوتاه‌تر به بهره‌برداری برسد چرا که ممکن است دانش به جایی برسد که پروژه تعریف‌شده امروز، در آن زمان به کار نیاید.

رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه استان‌ها باید از تجربیات یکدیگر استفاده کنند، تاکید کرد: باید روند کارها را به گونه‌ای پیش ببریم که دشمن قلدر و قدار دستش از این آب و خاک کوتاه شود و مردم عزیز کشورمان با عزت و سربلندی زندگی کنند.

پزشکیان همچنین با اشاره به خشکسالی چند سال گذشته، اظهار داشت: اگر به فکر تامین منابع آب نباشیم، توسعه بی‌معناست. باید منابع آبی را به درستی مدیریت کنیم و روش‌هایی که ماندگاری و توسعه را نهادینه کند، به کار گیریم تا ثبات و امنیت در کشور ماندگار شود و مردم عزیز کشورمان با قدرت و عزت و صلابت زندگی کنند.
 


اخبار مرتبط
سپاه: اسناد لانه جاسوسی نشان داد، میدان دیپلماسی در نگاه آمریکا پوششی برای نفوذ و فریب است
دوشنبه 1404/08/12 ساعت 15:31
سپاه: اسناد لانه جاسوسی نشان داد، میدان دیپلماسی در نگاه آمریکا پوششی برای نفوذ و فریب است
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای به مناسبت فرارسیدن یوم‌الله 13 آبان، تاکید کرد: تسخیر لانه جاسوسی، تبلور یک‌ انتخاب راهبردی میان دو مسیر مقاومت، عزت و استقلال در برابر مسیر سازش، سلطه پذیری و تسلیم است.
در دفاع از ایران به هر خطایی پاسخی کوبنده خواهیم داد
دوشنبه 1404/08/12 ساعت 15:25
ستادکل نیروهای مسلح:
در دفاع از ایران به هر خطایی پاسخی کوبنده خواهیم داد
ستادکل نیروهای مسلح در بیانیه‌ای تاکید کرد: فرزندان شما در نیروهای مسلح دست در دست یکدیگر و متحد در دفاع از حرم شریف ایران زمین، استوارند و با چشم های بیدار و انگیزه پولادین برای مقابله با هرگونه خطا از سوی دشمن و وارد آوردن ضربه ای که کیان رسوای صهیونیستی را بر باد دهد، آماده پاسخ به هر نوع نگاه حرام به سرزمین کشور عزیزمان ایران، هستند.
پزشکیان: بارندگی 8 سال اخیر در ایران کمتر از میانگین 50 ساله است
دوشنبه 1404/08/12 ساعت 15:08
پزشکیان: بارندگی 8 سال اخیر در ایران کمتر از میانگین 50 ساله است
رئیس‌جمهور گفت: برای اصلاح الگوی مصرف از مردم می‌خواهیم تا کمک کنند و اگر هرکس در هر جایگاهی انرژی را بهینه مصرف کند آب، برق و گاز قطع نخواهد شد.
بازدید پزشکیان از نمایشگاه دستاوردهای جهاد دانشگاهی
یکشنبه 1404/08/11 ساعت 15:46
بازدید پزشکیان از نمایشگاه دستاوردهای جهاد دانشگاهی
رئیس جمهور از نمایشگاه گزیده‌ای از دستاوردهای شاخص علمی و فناورانه جهاددانشگاهی، که به دعوت سازمان برنامه و بودجه و به منظور ارائه گزارشی از چگونگی هزینه‌کرد بودجه‌های پژوهشی، در محل این سازمان در حال برگزاری است، بازدید کرد.
فرصت یک هفته‌ای پزشکیان به دو دانشگاه برای ارایه برنامه عملیاتی
چهارشنبه 1404/08/07 ساعت 17:05
فرصت یک هفته‌ای پزشکیان به دو دانشگاه برای ارایه برنامه عملیاتی
رئیس‌جمهور از رؤسای دانشگاه‌های پیام نور و فرهنگیان خواست تا ظرف مدت یک هفته، طرح جامع و برنامه عملیاتی مشخصی برای تحقق اهداف و مأموریت‌های محوله و بهره‌برداری بهینه از ظرفیت‌های موجود این دو دانشگاه تهیه و به دولت ارائه کنند.
نظرات

آخرین اخبار
اطلاعیه بسیج ساوه درباره صدای تیراندازی و انفجار
معاون سیاسی وزیر کشور: دوگانه‌سازی میان نیروهای نظامی و دیپلمات‌ها خیانت است
سانسور تلفات نظامیان آمریکایی از سوی پنتاگون
دریافتی معلمان از مهر تغییر می‌کند؛ جزئیات پرداخت حقوق جدید
آمریکا با قرارداد تسلیحاتی 2.7 میلیارد دلاری برای اوکراین موافقت کرد
توافق استعماری بر سر گرینلند؛ پایگاه‌های آمریکا در قطب شمال گسترش می‌یابد
دکترین جدید ایــــــران
افزایش همزمان کرونا و آنفلوآنزا در ایران؛ موج بعدی چه زمانی می‌رسد؟
بارش کشور عادی شد؛ تهران و قم بیش از 35 درصد عقب ماندند
دیپلماسی و میانجیگری در جنگ امریکا و ایران
نگاه کارشناسی به منافع ملی
از پذیرش قطع‌نامه 598 تا توافق با آمریکا
آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا ؛از خسارت به پایگاه‌های آمریکاتا تحریم‌های جدید علیه ایران
آخرین قیمت محصولات سایپا امروز شنبه 28 شهریور؛ قیمت نمایندگی و بازار + جدول قیمت ها
آخرین قیمت محصولات ایران خودرو امروز شنبه 28 شهریور + جدول
شرط افزایش بیشتر مستمری بازنشستگان اعلام شد؛ جزئیات فرمول 90 درصد
حکم اعدام حسین پدران اجرا شد؛ جاسوس موساد در پرونده سایت‌های موشکی اصفهان
ایران 24-26کویت ؛ شروع تلخ هندبال ایران در بازی‌های آسیایی 2026؛ کویت در دقایق پایانی برد
قیمت دلار توافقی امروز شنبه 28 شهریور 1405؛ دلار وارد کانال 166 هزار تومان شد
قیمت طلای جهانی امروز شنبه 28 شهریور 1405؛ طلا صعودی شد
کالابرگ کد ملی 7 تا 9 چه زمانی شارژ می‌شود؟ اعلام زمان واریز اعتبار شهریور 1405
پیش‌فروش بلیت قطار مهرماه 1405 آغاز شد؛ زمان و نحوه خرید بلیت قطار اعلام شد
کافه فرهنگ | بفرمایید تئاتر با بلیت 5 میلیون تومنی!
فارن‌پالیسی: آمریکا با هر معیاری در جنگ با ایران در حال شکست است
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 28 شهریور 1405 ؛ بارش پراکنده در شمال کشور + وضعیت استانها
برنامه مسابقات ورزشی امروز 28 شهریور؛ ساعت مسابقه هندبال ایران و کویت و 5 دیدار مهم فوتبال
امروز برق کدام مناطق کرمان قطع می‌شود؟+زمان‌بندی جدید خاموشی
6 مورد رفتار نگران‌کننده مدل‌های هوش مصنوعی؛ گزارش تازه اوپن‌ای‌آی
نشستن طولانی چه بلایی سر ستون فقرات می‌آورد؟+ فیلم
چگونگی فعال‌سازی نانوحباب‌ها برای تولید آمونیاک
کشف شگفت‌انگیز در غار چهل دخترون؛ از نقاشی‌های باستانی تا حوضچه‌های سنگی
چرا تغییر رفتار هوش مصنوعی کاربران را دچار اضطراب و غم می‌کند؟
یافته جدید درباره داروهای پوکی استخوان؛ کاهش خطر آلزایمر در سالمندان
بوریس جانسون، خواستار اعمال نفوذ انگلیس برای آزادی عمران خان شد
جزئیات جدید قتل عام خانوادگی در پونک؛ راز 5 جسد در چاه چه بود؟/ تصاویر قربانیان جنایت
جدول خاموشی چهارمحال و بختیاری فردا شنبه 28 شهریور+برنامه خاموشی
مرگ 17 کوهنورد در بهمن ؛ عملیات جست‌وجو پس از یک هفته پایان یافت + فیلم حادثه
پشت‌پرده 5 ادعای جنجالی اخیر
افشاگری رسانه‌های عبری‌زبان از پرونده امنیتی جاسوسی برای ایران
ورود این رسانه ها با دستور ترامپ به کاخ سفید ممنوع شد
حمله تند هانتر بایدن به نتانیاهو
اختلاف تجاری واشنگتن و اتاوا بالا گرفت
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: زبان فارسی ضامن هویت ملی است
ماجرای عروسی خونین در خراسان شمالی؛ 5 نفر کشته و زخمی شدند
آغاز تمرین تیم ملی ایران برای دیدار با روسیه و ازبکستان
افتخار جهانی برای بانوی ایرانی در بسکتبال با ویلچر
پاسخ قالیباف به دن کین: دوران شکار F-35 و F-15های آمریکا آغاز شده است
300 حمله هوایی عربستان به یمن در یک هفته
گوترش: جهان در بحران‌های بی‌سابقه است/ محورهای کفت‌وگو با ترامپ
رکورد تازه قیمت سوخت در فرانسه