×
اقتصادی
شناسه خبر : 254755
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/08/12 ساعت 13:43
بیشترین قاچاق «ته‌لنجی» در سواحل خلیج‌فارس رخ می‌دهد

بیشترین قاچاق «ته‌لنجی» در سواحل خلیج‌فارس رخ می‌دهد

فرمانده مرزبانی فراجا با اشاره به اینکه بیشترین موارد قاچاق کشور به‌ صورت دریایی و از مسیرهای «ته‌لنجی» وارد می‌شود و بیشترین مناطق درگیری و قاچاق نیز در جنوب‌شرق (استان سیستان‌ و بلوچستان) و شمال‌غرب (کردستان) است، گفت: در شش ماه اخیر، کشفیات از نظر ریالی و تعداد پرونده‌های بالای 10 میلیارد تومان در مقایسه با سال قبل افزایش داشته است.

 نورنیوز - گروه اقتصادی :‌ سردار احمدعلی گودرزی با تشریح پراکندگی قاچاق و درگیری‌ها در طول مرزهای کشور گفت: در جنوب‌شرق کشور در استان سیستان‌وبلوچستان و در شمال‌غرب در کردستان، بیشترین بحث قاچاق و درگیری‌ها را شاهد هستیم.

وی با تأکید بر نقش مسیرهای دریایی در ورود کالای قاچاق، افزود: بیشترین کشفیات کالای قاچاق به‌ صورت دریایی رخ می‌دهد، زیرا کالاها از سواحل خلیج‌فارس وارد می‌شوند و عمدتاً به‌صورت ته‌لنجی است و عمده قاچاق در حوزه ته‌لنجی انجام می‌شود.

فرمانده مرزبانی فراجا درباره روند کشفیات در سال جاری اعلام کرد: در شش ماهه نخست سال نسبت به دوره مشابه سال قبل، کشفیات هم از لحاظ ریالی و هم از نظر تعداد پرونده‌های بالای ۱۰ میلیارد تومان، افزایش یافته است.

سردار گودرزی در بخش دیگری از اظهارات خود درباره وضعیت امنیتی مرزها گفت: درگیری‌های مرزی نسبت به سال‌های گذشته کاهش یافته و مرزها وضعیت بحرانی یا مشکل خاصی ندارند.

وی تاکید کرد که در جنگ ۱۲ روزه هیچ‌یک از گروهک‌ها نتوانستند وارد کشور شوند.

فرمانده مرزبانی در پاسخ به سوالی درباره کمبود تجهیزات و نیازهای مرزی، گفت: تأمین تجهیزات باید به مرور انجام شود و برای این منظور به اعتبار و مساعدت قانون‌گذار نیاز است.

وی افزود: ستاد کل نیروهای مسلح و ستاد انتظامی کشور تلاش می‌کنند مشکلات تجهیزات و زیرساخت‌ها را حل کنند و این اقدامات در حال شکل‌گیری است تا به تدریج مشکلات کاهش یابد.

سردار گودرزی ضمن فهرست‌کردن نیازهای زیرساختی مرزها گفت: کارهایی مانند تأمین برق، آب، گاز، جاده‌سازی، احداث برجک و پاسگاه انتظامی و بهبود شرایط رفاهی و تاب‌آوری نیروها انجام می‌شود و با شدت ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: شرایط محیطی مرزها بسیار متفاوت و سخت است؛ از شرجی و گرمای دریا تا سرما و یخبندان در آذربایجان غربی و کردستان و وقوع طوفان‌های شن در برخی شب‌ها در سیستان‌وبلوچستان که حتی درها را می‌بندند و خروج نیروها را دشوار می‌کند، از جمله شرایط مرزهاست.

فرمانده مرزبانی کشور در خصوص گروهک تروریستی «جیش‌الظلم» خطاب به این گروهک گفت: این گروهک حتماً به دَرَک واصل خواهند شد؛ از این کار دست بردارند. سربازان ما در نقاط صفر مرزی در سیستان‌وبلوچستان برای حفظ امنیت و ناموس کشور حضور دارند و از این مزدوری دست بردارند.


نظرات

آخرین اخبار
توزیع 100 آمبولانس جدید در طرح ارتقای اورژانس
رایزنی غریب آبادی با سفرای روسیه و چین درباره گفتگوهای ژنو
علی کریمی تهدید به سوزاندن قرآن کرد
آمریکا پایگاه نظامی با 5000 سرباز در غزه می‌سازد
فیفا به غزه کمک می‌کند
اردوغان: ترکیه ناوهواپیمابر بومی می سازد
صدرنشینی مس کرمان در لیگ برتر هندبال
واکنش حماس به نشست شورای صلح غزه در واشنگتن
اتصال شبکه بانکی به سیستم استعلام وضعیت طرح دعوای چک
بحران غزه تنها با رویکرد ترامپ قابل حل بود
معترضان آمریکایی:غزه فروشی نیست!
خروج بخشی از نیروهای آلمان از اربیل
6 هکتار از اراضی تالاب انزلی طعمه حریق شد
10 مصدوم در تصادف بزرگراه آیت‌الله سعیدی
آمریکایی‌ها خواهان پایان جنگ‌ و مداخلات خارجی هستند
سفر هیأت عراقی به ایران برای تأمین گاز
مخالفت قانونگذاران آمریکایی با سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ علیه ایران
آغاز ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور
گزارش تصویری| محفل انس با قرآن با حضور رهبر انقلاب
ونس هیات صلح غزه را به عنوان پیروزی دولت ترامپ تبلیغ کرد
گفتگوی سفرای ایران، روسیه و چین در وین با گروسی
دستگیری 34 اغتشاشگر و تروریست خیابانی
معاون رئیس‌جمهور: هدف دولت توزیع عادلانه ثروت ملی است
سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری امریکا برای بازسازی غزه
اروگوئه به دنبال برگزاری دیدار دوستانه با ایران؟
تعجب فرانسه از حضور نماینده کمیسیون اتحادیه اروپا در شورای صلح
برنامه لیگ برتر والیبال در رمضان اعلام شد
باشگاه استقلال اطلاعیه داد
نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است
شتاب‌ ساخت آزادراه قائم‌شهر-ساری با بودجه 500میلیاردی
اسارت بیش از 9300 فلسطینی و عرب در زندان‌های رژیم صهیونیستی
دیپلماسی تنها مسیر پایدار برای حل مساله هسته‌ای ایران
حال و هوای تئاترهای خصوصی در آخرین ماه سال
بازدید وزیر ارتباطات ایران از نمایشگاه هوش مصنوعی هند
معاونت کمیته ویژه منشور ملل متحد به ایران رسید
قیمت نفت باز هم بالا رفت
بارندگی کم و وضعیت دشوار منابع آبی پایتخت
نقش 10 سرویس اطلاعاتی خارجی در اغتشاشات دی ماه
افززایش تعداد شهدای غزه در ماه رمضان
روابط ایران و مصر وارد مرحله جدید شد
اعلام قیمت جدید مرغ توسط وزارت جهادکشاورزی + جدول
برخورد رو‌در‌رو کمپرسی و سواری در شمال اردبیل
اعطای تسهیلات 40 میلیاردی فناوران
صرفه‌جویی 1.2 میلیارد متر مکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها
انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور
چرخش محمدصلاح به سوی عربستان
سرمربی پرسپولیس: ناراحتی ما از باخت بیشتر از هواداران است
شکست نابغه ایرانی در تورنمنت تنیس میلیون‌دلاری
ناکامی ترامپ در استفاده دو پایگاه برای حمله به ایران
تهران 11 درجه گرم‌تر از شرایط نرمال