×
بین الملل
شناسه خبر : 254612
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/08/11 ساعت 18:57
قتل عام 300 زن در «فاشر» سودان  بدست نیروهای شبه نظامی

قتل عام 300 زن در «فاشر» سودان بدست نیروهای شبه نظامی

وزیر رفاه اجتماعی سودان گفت: نیروهای واکنش سریع در دو روز ابتدایی ورود شان به شهر فاشر حدود 300 زن را در فاشر کشتند که برخی آنان قبل از کشته شدن مورد تجاوز قرار گرفته و تعداد دیگر شکنجه شده بودند.

نورنیوز-گروه بین الملل: وزیر رفاه اجتماعی سودان نیروهای واکنش سریع را به پاکسازی قومی در مرکز ایالت دارفور شمالی متهم کرد و اعلام کرد: نیروهای شبه نظامی 300 زن را در فاشر کشتند.   

خانم «سلمی اسحاق» وزیر رفاه اجتماعی سودان گفت: نیروهای واکنش سریع در دو روز ابتدایی ورود شان به  شهر فاشر حدود 300 زن را در فاشر کشتند که برخی آنان قبل از کشته شدن مورد تجاوز قرار گرفته و تعداد دیگر شکنجه شده بودند.

وی فیلمبرداری از جنایات در فاشر توسط نیروهای واکنش سریع را سلاحی برای شکستن روحیه مردم، ارتش سودان و متحدانش دانست و اظهار داشت: این فیلم سندی آشکار از جنایات نیروهای واکنش سریع است و لذت بردن آنان از ارتکاب چنین جنایاتی را به نمایش می‌گذارد.

این وزیر سودانی تحقیر و تخریب روحیه طرف مقابل را به عنوان سلاحی برای نیروهای واکنش سریع دانست و تصریح کرد: نیروهای مهاجم به فاشر از قتل، شکنجه و خسونت جنسی علیه زنان این شهر استفاد کردند.

وی با بیان اینکه تمام زنان در فاشر در معرض قتل و خشونت جنسی هستند، تاکید کرد: هیچ زنی در این شهر مصون نیست حتی کودکان.

خانم سلمی اسحاق در گفت‌وگو با خبرگزاری آناتولی گفت: تعداد زنان شناخته شده‌ای  که در فاشر مورد تجاوز نیروهای واکنش سریع قرارگ رفته‌اند 25 نفر است و در همین حال، گزارش‌هایی مربوط به تجاوز به خبرنگاران زن وجود دارد و این جنایات علنی شده‌ است.

وی درباره تلاش غیرنظامیان برای فرار از فاشر گفت: هرکس که وارد جاده مرگ ( جاده فاشر به شهر طویله ) شود با حوادث مختلفی روبرو خواهد شد و تعداد کمی از این جاده زنده به شهر طویله می‌رسند.

دفتر نمایندگی صندوق کودکان سازمان ملل ( یونیسف) در سودان دیروز ( شنبه ) اعلام کرد: هزاران خانواده که از خشونت‌های فاشر گریخته‌اند پس از طی 60 کیلومتر بدون آب و غذا، خسته و گرسنه به شهر طویله می‌رسند.

وزیر رفاه اجتماعی سودان گفت: تمام کسانی که از فاشر فرار کرده‌اند در معرض انواع تحقیرها، شکنجه ها و حتی خشونت‌های جنسی قرار گرفته‌اند، اینها صحنه‌هایی هستند که همه در فیلم منتشرشده در فضای مجازی دیده‌اند.

وی با بیان اینکه چنانچه نیروهای واکنش سریع به جنایات  خود در فاشر ادامه دهند هر انسانی را در دارفور از بین خواهند برد، تصریح کرد: این یک پاکسازی سازماندهی شده قومیتی است و کسانی که در برابر آن سکوت کنند در این جنایت بزرگ سهیم هستند.

خانم سلمی اسحاق در پایان گفت: نیروهای واکنش سریع سازمان یا نهادی نیست که بتوان از طریق دیپلماسی نرم یا گفت‌وگو با آن برخورد کرد آنها این زبان را نمی فهمند.

شبکه پزشکان سودان: نیروهای پشتیبانی سریع مانع خروج هزاران غیرنظامی از الفاشر می شود

 شبکه پزشکان سودان اعلام کرد نیروهای پشتیبانی سریع پس از کنترل بر شهر الفاشر، همچنان هزاران غیرنظامی را در داخل شهر در بازداشت نگه داشته و مانع خروج آنان به سایر مناطق می‌شوند.

به گزارش  الجزیره، شبکه پزشکان سودان افزود که این نیروها، کلیه وسائل نقلیه فعال در انتقال آوارگان از شهر الفاشر را مصادره کرده‌اند.

بنابر اعلام این نهاد پزشکی در سودان، نیروهای پشتیبانی سریع، شماری از افراد گریخته از شهر الفاشر را به این شهر بازگردانده‌اند که در میان آنان، تعدادی دارای جراحات ناشی از گلوله هستند و برخی دیگر از سوء‌تغذیه شدید رنج می‌برند.

شبکه پزشکان سودان در پایان خواستار آزادی غیرنظامیان، ایجاد مسیرهای امن برای خروج این غیرنظامیان و صدور مجوز برای سازمان‌های فعال جهت دفن پیکرهای قربانیان خشونت‌های اخیر در الفاشر شد.

این در حالی است که «خالد الأعیسر» وزیر اطلاع‌رسانی سودان شنبه شب در مصاحبه با شبکه «الجزیره مباشر» گفت: ما با همکاری جامعه جهانی در تلاش هستیم تا نام نیروهای پشتیبانی سریع در فهرست سازمان‌های تروریستی گنجانده شود.

الاعیسر افزود: ما تجاوزات گسترده شبه‌نظامیان موسوم به نیروهای پشتیبانی سریع و حامیان آن در شهر فاشر و منطقه کردفان در غرب سودان را محکوم می‌کنیم و از جامعه جهانی درخواست اعمال فشار بر طرف‌های حامی نیروهای پشتیبانی سریع داریم تا حمایت‌های نظامی از این نیروها متوقف شود.

وی افزود: شبه‌نظامیان از مزدوران و باندهایی استفاده می‌کنند که از داخل و خارج سودان به خدمت گرفته‌اند. دولت، آماده پذیرش هر گونه طرحی است که با نقشه راه آن همسو باشد؛ ما مخالف مذاکره برای پایان دادن به جنگ نیستیم و نقشه راهی که دولت ارائه کرده، تضمین کننده خلع سلاح نیروهای پشتیبانی سریع است.

الأعیسر همچنین گفت: نیروهای پشتیبانی سریع و باندهای آن، مرتکب جنایت‌هایی علیه غیرنظامیان شده و خون سودانی‌ها را در شهر الفاشر ریخته‌اند. مردم سودان هرگز وجود این شبه‌نظامیان در آینده کشور را نمی‌پذیرند و دولت از همه گزینه‌های در دسترس برای تحقق صلح با هدف پایان دادن به جنگ و حفظ ثروت کشور استقبال می‌کند.


اخبار مرتبط
هشدار سازمان‌های بین‌المللی درباره کشتار و بحران بی‌سابقه در الفاشر
جمعه 1404/08/16 ساعت 20:20
هشدار سازمان‌های بین‌المللی درباره کشتار و بحران بی‌سابقه در الفاشر
دفتر سازمان پزشکان بدون مرز در سودان اعلام کرد، تلاش‌ها برای خروج مردم از شهر الفاشر همچنان ادامه دارد و تنها روز گذشته حدود 300 نفر به منطقه طویلة در شمال دارفور رسیده‌اند.
ابعاد جدید از جنایت در سودان
سه‌شنبه 1404/08/13 ساعت 19:16
ابعاد جدید از جنایت در سودان
شبکه پزشکان سودان امروز سه‌شنبه اعلام کرد که ده‌ها جسد در خانه‌های شهر «بارا» در شمال «کردفان» انباشته شده و شبه‌نظامیان واکنش سریع وابسته به امارات متحده عربی مانع نزدیک شدن مردم این اهالی به آن‌ها می‌شوند.
ترامپ برای آتش‌بس در سودان هم طرح ارائه داد
دوشنبه 1404/08/12 ساعت 19:13
ترامپ برای آتش‌بس در سودان هم طرح ارائه داد
«مسعد پولس» مشاور ارشد رئیس جمهور آمریکا در گفتگو با خبرنگاران تاکید کرد که ترامپ یک طرح را برای آتش‌بس در سودان ارائه کرده است.
بیانیه دادستان دیوان بین‌المللی کیفری درباره جنایات شبه نظامیان سودان
دوشنبه 1404/08/12 ساعت 17:01
بیانیه دادستان دیوان بین‌المللی کیفری درباره جنایات شبه نظامیان سودان
دفتر دادستان دیوان بین‌المللی کیفری در بیانیه‌ای به ابراز «عمیق‌ترین نگرانی و هشدار شدید» نسبت به گزارش‌ها در خصوص وقوع جنایاتی نظیر کشتارهای وسیع، تجاوزها و دیگر جنایات در شهر الفاشر پرداخت.
جان باختن 46 نفر در سودان بر اثر گرسنگی و سوءتغذیه
شنبه 1404/06/01 ساعت 16:45
جان باختن 46 نفر در سودان بر اثر گرسنگی و سوءتغذیه
منابع سودانی از جان باختن 46 شهروند در ایالت جنوب کردوان بر اثر گرسنگی و سوء تغذیه طی دو ماه اخیر خبر دادند.
نظرات

آخرین اخبار
سهمیه آب زمزم به حجاج نرسید
قدردانی فرماندهی کل سپاه از افتخارآفرینی ورزشکاران کشور در میانه جنگ
مبینا نعمت زاده: بازی‌های آسیایی را از دست دادم
کواراتسخلیا، بهترین بازیکن فصل لیگ قهرمانان اروپا 26-2025 شد
پسر زیدان مسافر آمریکا شد، گندوز خط خورد
شنیده شدن صدای انفجار در کنارک
زهرا کیانی و امیرحسین زارع، بانو و آقای ورزش ایران شدند
ثبت یک موفقیت درمانی جدید با جراحی پیشرفته «هایتوک»در مشهد
مکرون خواستار توافق فوری میان ایران و آمریکا شد
طباطبایی: رئیس‌جمهور ‎از خدمت به مردم عقب نخواهد نشست/حضرتی: شایعه استعفا کذب است
انتقاد رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی از انتقال کمپ تیم ملی به مکزیک
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 10 خرداد 1405
نبیه بری: مقاومت به مفاد آتش‌بس پایبند است
حمله پهپادی حزب‌الله به شمال اراضی اشغالی 6 زخمی برجای گذاشت
تمرینات سخت تیم ملی فوتبال برگزار شد
طلسم 15 ساله شکست؛ تالاب سولدوز دوباره لبریز شد
پاداش ویژه رئیس‌جمهور در انتظار صعود تیم ملی از گروه جام جهانی
دولت جنگ ، حکومت نظامیان نیست
هشدار معاون سابق ترامپ: آمریکا از اصول محافظه‌کاری فاصله گرفته است
گمانه‌زنی درباره سفر رئیس‌جمهور آمریکا به تل‌آویو
رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
جلسه کابینه ترامپ چیزی جز یک نمایش آشفته نبود
انفجار در شمال شرقی میانمار 46 قربانی گرفت+فیلم
اعتراف مقام سابق آمریکایی به «شکست راهبردی» در برابر ایران
عبدالله‌خانی: رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
سپاهان از دریافت مجوز حرفه‌ای AFC بازماند
بازگشت سه سکوی پارس جنوبی به مدار تولید
گروسی: حمله به نیروگاه‌ هسته‌ای غیرقابل قبول است
بازگشت حجاج از فردا
عامل دود سیاه حوالی اتوبان ستاری تهران چه بود؟
وکلا و سردفتران در لیست قرمز مبارزه با پولشویی
نورنما | خجسته میلاد با سعادت امام هادی (ع) مبارک
نگرانی بازنشستگان از تأخیر سه‌ماهه در دریافت حقوق/ وعده‌ پایان مهلت تا 15 خرداد
تهدید عمان از سوی رئیس‌جمهور آمریکا ماهیت جنگی دارد
ترامپ «هنر معامله‌گر» در بن‌بست جنگی گرفتار شد
عضو کمیسیون امنیت ملی: هدف مذاکرات، توقف کامل درگیری‌هاست
سپاه از شناسایی محموله نظامی در منطقه مرزی ارومیه خبر داد
معاملات آنلاین مسکن مجوز قانونی گرفتند
تام باراک نماینده ویژه آمریکا در سوریه و عراق شد
پزشکیان: بدون همبستگی و تحمل سختی نمی‌توان از چالش‌های بزرگ عبور کرد
سازمان ملل ورشکست شد!
ویزا ندادند! سفر تیم ملی آفریقای جنوبی متوقف شد
مشکلات آزادراه تهران–شمال ظرف دو هفته تعیین‌تکلیف شود
رکورد بالاترین سرعت ثبت‌شده در تاریخ رقابت‌های موتو جی‌پی شکسته شد
حاجی دلیگانی : اعتبار کالابرگ باید متناسب با تورم افزایش یابد
لیست شوم پرسپولیس/ 5 ستاره محبوب در خطر اخراج
چه کسی پشت پرده زرادخانه مشترک واشنگتن- تل آویو ایستاده است؟
جنگ علیه ایران، موتور رشد صنایع چین را کند کرد
پیرصالحی: به دلیل افزایش هزینه‌های تأمین، ناچار به اصلاح قیمت‌ها هستیم
«غبار میمون» و «کروکودیل» در کمین جوانان