×
اجتماعی
شناسه خبر : 254456
تاریخ انتشار : شنبه 1404/08/10 ساعت 18:28
تمدید مهلت ثبت‌نام تکمیل ظرفیت داوطلبان آزمون استخدامی ایثارگران

تمدید مهلت ثبت‌نام تکمیل ظرفیت داوطلبان آزمون استخدامی ایثارگران

مدیر کل اشتغال و کار آفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: در راستای اجرای بند ج ماده 87 قانون برنامه ششم توسعه و تکمیل مانده شغل محل‌های دومین آزمون استخدامی خاص فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان هفتاد درصد و بالاتر، امکان انتخاب پنج شغل محل مجدد از 30 مهر فراهم و ثبت نام تا روز دوشنبه 12 ابان ماه تمدید شده است.

نورنیوز-گروه اجتماعی:  امیر نبی‌زاده، مدیرکل اشتغال و کار آفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران در این رابطه گفت: مرحله تکمیل ظرفیت بنا به درخواست بنیاد شهید و امور ایثارگران به منظور استفاده حداکثری شرکت کنندگان در دومین آزمون خاص فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان هفتاد درصد و بالاتر از مجوزهای استخدامی صادر شده ویژه این آزمون و با اعلام موافقت سازمان اداری و استخدامی کشور و همکاری مرکز آزمون جهاد دانشگاهی صورت پذیرفت.

وی افزود: با توجه به اهمیت استفاده حداکثری از ظرفیت‌های شغلی مانده از آزمون به پیشنهاد اداره کل اشتغال و کارآفرینی و موافقت سازمان اداری و استخدامی کشور، تسهیلاتی در اطلاعیه دوم مرکز آزمون جهاد دانشگاهی برای داوطلبین اعمال شد، اعم از امکان ویرایش اطلاعات و مشخصات ثبت شده اولیه داوطلبین توسط ایشان از جمله رشته و مقطع تحصیلی و ملاک عمل قراردادن تاریخ فراغت از تحصیل دو ماه پس از آخرین روز ثبت نام تکمیل ظرفیت.

نبی‌زاده اضافه کرد: در این مرحله از آزمون تعداد ۷۶۸۵ شغل محل باقی مانده در اطلاعیه‌ای برای استفاده واجدین شرایط آورده شده است و داوطلبین می‌توانند با مراجعه به پروفایل خود در سامانه مرکز آزمون جهاد دانشگاهی به آدرس www.hrtc.ir با امکان انتخاب پنج شغل محل با اولویت انتخابی آنان از فرصت‌های استخدامی حداکثر استفاده را ببرند.

مدیرکل اشتغال و کار آفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه شرایط عمومی و اختصاصی مشاغل مطابق با مندرجات دفترچه راهنمای دومین آزمون استخدامی خاص فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان هفتاد درصد و بالاتر و اصلاحات آن است، ادامه داد: چنانچه فردی از پذیرفته شدگان نهایی آزمون نبوده و سامانه اجازه ثبت نام به وی ندهد، جهت بررسی و ایجاد فرصت می‌تواند در پیام رسان «بله» به حساب کاربری hrtcsupport نام، نام خانوادگی، کدملی و شماره همراه خود را ارسال کند تا نتیجه به وی اعلام شود.

نبی‌زاده خاطرنشان کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران استخدام کلیه پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون و این تکمیل ظرفیت را تا تعیین تکلیف نهایی از دستگاه و سازمان متولی پیگیری مستمر خواهد کرد و امیدواریم برای آن دسته از فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان هفتاد درصد و بالاتر که به استناد قانون استخدام نشدند، در سومین آزمون استخدامی در کمترین زمان ممکن فرصت استخدامی ایجاد شود.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ارگانوئید جدید زخم کبدی را شبیه سازی می کند
جاده باستانی از زیر آب سر بیرون آورد
پهپادها غیرمرگبار می شوند
پیام عراقچی درباره اظهارات گروسی و وزیر خارجه عمان
تجاوز جدید رژیم صهیونیستی به خاک لبنان
تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس 6 شهرستان خوزستان
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 11 آبان1404
2 کشته و چندین زخمی بر اثر تیراندازی در جزیره کرت یونان
وزیر خزانه‌داری آمریکا: چین در بسیاری از موارد «شریک غیرقابل اعتمادی» است
قسام جسد 3 اسیر صهیونیست را تحویل می دهد
برگزاری نخستین نشست کمیته ویژه امور دریای خزر
استاندار: نباید در تهران بارگذاری جمعیتی جدیدی ایجاد شود
کاراته ایران نایب‌ قهرمان مسابقات بین‌المللی روسیه شد
بازدید فرمانده کل سپاه از توان رزم شمال کشور
نتانیاهو: دولت لبنان حزب‌الله را خلع‌سلاح کند
حملات رژیم صهیونیستی به غزه با وجود آتش‌بس ادامه دارد
عملیات دستگیری گروه کلاهبرداری تلگرامی
موافقت احتمالی اوپک‌پلاس با افزایش تولید نفت
مخالفت عراقی‌ها با هر نوع تخلف انتخاباتی
افزایش 15 درصدی تولید خودرو
نخست‌وزیر کانادا از ترامپ عذرخواهی کرد
واردات بیش از 5 میلیون و 300 هزار دز واکسن تب برفکی
شهادت 236 نفر در غزه از زمان برقراری آتش‌بس
پرداخت 1.5 همت غرامت به کشاورزان خسارت دیده
طارمی به یک رکورد تاریخی در یونان نزدیک می شود
انفجار در الحسکه سوریه
پخش یک جنگ شبانه از شبکه یک سیما
اعلام شرایط فروش محصولات ایران خودرو ویژه طرح مادران + جداول
امضای توافقنامه آب میان ترکیه و عراق
خلع نظامی اندرو از سوی پادشاه انگلیس
قتل عام 300 زن در «فاشر» سودان بدست نیروهای شبه نظامی
تمدید مهلت ثبت نام آزمون دکتری سال 1405
مقاومت فلسطین: معاهده بالفور تروریسم علیه ملت ما بود
هشدار هواشناسی به کشاورزان با ورود هوای سرد
فرد سالمند آزار در آبادان راهی زندان شد
توقیف فیلم سینمایی «آنتیک» به‌دلیل کپی‌برداری غیرمجاز
موافقت تل‌آویو با عبور اعضای حماس از خط زرد
هدف آمریکا از حضور در کارائیب، تقابل با روسیه و چین
پیام احساسی قلعه‌نویی برای برانکو
کاخ سفید، توافق با چین را پیروزی بزرگ نامید
نتانیاهو: دولت لبنان حزب‌الله را خلع‌سلاح کند!/ یمن تهدید بزرگی است
مخالفت مقتدی صدر با مشارکت در انتخابات پارلمانی عراق
قوه قضائیه تکذیب کرد؛ بازداشت یا کشف فساد نداشته‌ایم
آنتی‌بیوتیک، پسته و بادام نیست!
ارتش اسرائیل خودروهای چینی افسرانش را جمع‌آوری می‌کند
آغاز ثبت نام آزمون سردفتری ازدواج و طلاق
بازگشت پروازهای اتریش در مسیر وین-تهران-وین از امشب/ پروازهای لوفت‌هانزا از اواسط آذرماه
طلای خاکستری؛ چگونه اورانیوم نقشه قدرت جهان را تغییر داد؟
گام‌های مردد ترامپ در انتخابات فرمانداری
اخراج از امارات تنها برای یک بطری پپسی!
X
آگهی تبلیغاتی