×
اجتماعی
شناسه خبر : 254456
تاریخ انتشار : شنبه 1404/08/10 ساعت 18:28
تمدید مهلت ثبت‌نام تکمیل ظرفیت داوطلبان آزمون استخدامی ایثارگران

تمدید مهلت ثبت‌نام تکمیل ظرفیت داوطلبان آزمون استخدامی ایثارگران

مدیر کل اشتغال و کار آفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: در راستای اجرای بند ج ماده 87 قانون برنامه ششم توسعه و تکمیل مانده شغل محل‌های دومین آزمون استخدامی خاص فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان هفتاد درصد و بالاتر، امکان انتخاب پنج شغل محل مجدد از 30 مهر فراهم و ثبت نام تا روز دوشنبه 12 ابان ماه تمدید شده است.

نورنیوز-گروه اجتماعی:  امیر نبی‌زاده، مدیرکل اشتغال و کار آفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران در این رابطه گفت: مرحله تکمیل ظرفیت بنا به درخواست بنیاد شهید و امور ایثارگران به منظور استفاده حداکثری شرکت کنندگان در دومین آزمون خاص فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان هفتاد درصد و بالاتر از مجوزهای استخدامی صادر شده ویژه این آزمون و با اعلام موافقت سازمان اداری و استخدامی کشور و همکاری مرکز آزمون جهاد دانشگاهی صورت پذیرفت.

وی افزود: با توجه به اهمیت استفاده حداکثری از ظرفیت‌های شغلی مانده از آزمون به پیشنهاد اداره کل اشتغال و کارآفرینی و موافقت سازمان اداری و استخدامی کشور، تسهیلاتی در اطلاعیه دوم مرکز آزمون جهاد دانشگاهی برای داوطلبین اعمال شد، اعم از امکان ویرایش اطلاعات و مشخصات ثبت شده اولیه داوطلبین توسط ایشان از جمله رشته و مقطع تحصیلی و ملاک عمل قراردادن تاریخ فراغت از تحصیل دو ماه پس از آخرین روز ثبت نام تکمیل ظرفیت.

نبی‌زاده اضافه کرد: در این مرحله از آزمون تعداد ۷۶۸۵ شغل محل باقی مانده در اطلاعیه‌ای برای استفاده واجدین شرایط آورده شده است و داوطلبین می‌توانند با مراجعه به پروفایل خود در سامانه مرکز آزمون جهاد دانشگاهی به آدرس www.hrtc.ir با امکان انتخاب پنج شغل محل با اولویت انتخابی آنان از فرصت‌های استخدامی حداکثر استفاده را ببرند.

مدیرکل اشتغال و کار آفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه شرایط عمومی و اختصاصی مشاغل مطابق با مندرجات دفترچه راهنمای دومین آزمون استخدامی خاص فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان هفتاد درصد و بالاتر و اصلاحات آن است، ادامه داد: چنانچه فردی از پذیرفته شدگان نهایی آزمون نبوده و سامانه اجازه ثبت نام به وی ندهد، جهت بررسی و ایجاد فرصت می‌تواند در پیام رسان «بله» به حساب کاربری hrtcsupport نام، نام خانوادگی، کدملی و شماره همراه خود را ارسال کند تا نتیجه به وی اعلام شود.

نبی‌زاده خاطرنشان کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران استخدام کلیه پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون و این تکمیل ظرفیت را تا تعیین تکلیف نهایی از دستگاه و سازمان متولی پیگیری مستمر خواهد کرد و امیدواریم برای آن دسته از فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان هفتاد درصد و بالاتر که به استناد قانون استخدام نشدند، در سومین آزمون استخدامی در کمترین زمان ممکن فرصت استخدامی ایجاد شود.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 5 آذر + وضعیت استان ها
براساس شواهد جدید دریاچه های آب مایع در مریخ وجود ندارد
غذا خوردن در تنهایی سلامت سالمندان را به خطر می‌اندازد
سیاه دانه و نقش آن در کاهش چربی خون
واکسن زونا ممکن است خطر زوال عقل را کاهش دهد
شایعه یا واقعیت؟ سیر خام ناشتا لاغر نمی‌کند
یک مربی تناسب اندام همیشه همراه شما!
سرماخوردگی را با آنتی‌بیوتیک درمان نکنید
استرس روزانه شما شبیه جنگیدن با شیر است!
نتانیاهو در حال بررسی برکناری یسرائیل کاتس از وزارت جنگ
جزئیات دیدار شهباز شریف با علی لاریجانی / تأکید بر همکاری‌های دوجانبه
سرنوشت جنگل‌های هیرکانی در دست باران / آتش‌ فرو می‌نشیند؟
پیام تسلیت الحوثی به شیخ نعیم قاسم / لزوم همبستگی در برابر اسرائیل
شناسایی مظنونان جدید سرقت از لوور
واکنش تند مسکو علیه ماکرون درباره دارایی‌های روسیه
زلنسکی برای توافق صلح به دیدار ترامپ می‌رود
سازمان ملل: 127 غیرنظامی از زمان آتش‌بس در لبنان کشته شده‌اند
بیانیه سرایا القدس درباره شهادت دو رزمنده جهاد اسلامی
150 پروژه در اولویت وزارت اقتصاد / آغاز طرح «اقتصاد برای همه»
پیشرفت‌های جدید در مذاکرات صلح روسیه به روایت کاخ سفید
موزه های تهران هم تعطیل شدند
سپاهان به مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا صعود کرد+ فیلم گلها
نورنما | بزرگ‌ترین مجسمه مذهبی جهان در برزیل
حضور دوباره رونالدو در جام جهانی
کدام استان‌ها چهارشنبه تعطیل شدند
مقاومت یک جسد اسرائیلی دیگر را تحویل می‌دهد
یمن رسماً اعلام کرد: در کنار حزب‌الله هستیم
اعلام سیدبندی جام جهانی 2026 + تاریخ قرعه کشی
اوکراین با طرح صلح پیشنهادی آمریکا موافقت کرد
اعلام زمان و جزئیات ثبت‌نام حج عمره رجب و شعبان
مهاجرانی: نرخ بنزین بدون اطلاع قبلی به مردم تغییر نخواهد کرد
رئیس جمهور: بدون ثبت اموال، خدمات دولتی قابل دریافت نیست
نخست‌وزیر لبنان: کشور ما در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد
انفجار در دادگاه ترکیه
تهران 3 درجه سردتر می‌شود / تداوم آلودگی هوا
اردن: اسرائیل بیش از 500 بار آتش‌بس را در غزه نقض کرده است
توافق نهایی بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی با آتیه سازان حافظ+اعلام جزییات بزودی
سهمیه بنزین خودروهای وارداتی و صفر تولید داخل حذف می‌شود+توضیحات وزیر نفت
جزئیات پرتاب ماهواره‌های سنجشی ایران / 3 ماهواره در یک روز
درخواست سوئد برای موشک‌هایی با برد هدف‌گیری خاک روسیه
موج اعتراض علویان به کشتارها و بازداشت های فرقه ای در سوریه
شرایط فروش وانت نیسان ارتقاء یافته اعلام شد+جدول فروش
اوکراین با مفاد توافق صلح موافقت کرده/زلنسکی برای مذاکره به آمریکا می رود
نظامی‌گری ژاپن و بازی دوگانه آمریکا
رئیس مجلس پاکستان: روابط دوجانبه با ایران به مرحله‌ای مهم رسیده است
سخنگوی فدراسیون فوتبال: بی‌اخلاقی کنند، نمی‌رویم
کدام سینماگران ایرانی داور جشنواره جهانی فجر شدند؟
دیدار و گفت‌وگوی وزیر امور خارجه با همتای هلندی
نورنما | هفته مقدس بسیج گرامی‌باد
چشم‌انداز اقتصاد اسرائیل پس از دو سال جنگ
X
آگهی تبلیغاتی