×
اجتماعی
شناسه خبر : 254396
تاریخ انتشار : شنبه 1404/08/10 ساعت 15:09
برنامه‌های ویژه روز دانش آموز اعلام شد

برنامه‌های ویژه روز دانش آموز اعلام شد

راهبردهای اجرایی و برنامه‌های ویژه روز دانش آموز و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی با محور «دانش‌آموز، خلاقیت و محتوامحوری» اعلام شد.

نورنیوز - گروه اجتماعی:‌ روز ملی مبارزه با استکبار جهانی به عنوان یکی از مهم‌ترین ایام‌الله انقلاب اسلامی، نماد ایستادگی ملت ایران در برابر ظلم و استکبار بین‌المللی است و هر سال به‌صورت گسترده در مدارس، مناطق و ادارات کل آموزش و پرورش کشور گرامی داشته می‌شود و این مناسبت ملی و انقلابی فرصتی برای تعمیق هویت دینی، ملی و انقلابی دانش‌آموزان و نمایش همبستگی ملت ایران در برابر استکبار جهانی است.

برگزاری مراسم‌های ۱۳ آبان امسال با تکیه بر ساحت سیاسی ـ اجتماعی تربیت و راهکار ۲ـ۲ سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، با هدف تعمیق تقوای الهی، خویشتنداری، انتخابگری درست و تعالی‌بخش مستمر طراحی شده است.

این طرح‌ها همچنین زمینه مشارکت فعال و خلاقانه دانش‌آموزان و فرهنگیان را فراهم می‌سازد و به تقویت روحیه مقاومت، هویت ملی و دینی و نشاط اجتماعی کمک می‌کند.

اهداف این برنامه‌ها شامل تقویت روحیه استکبارستیزی و بصیرت سیاسی دانش‌آموزان، پرورش هویت انقلابی، معرفی اسناد تاریخی مرتبط با ۱۳ آبان در قالب‌های نوین، و گسترش نقش تشکل‌های دانش‌آموزی در اجرای میدانی برنامه‌هاست.

در همین چارچوب، مهم‌ترین رویدادهای پیش‌بینی‌شده برای گرامیداشت یوم‌الله سیزدهم آبان از جمله تشکیل نشست‌های هماهنگی و برنامه‌ریزی در سطح استان، منطقه و مدرسه با حضور مدیران، معاونان پرورشی و نمایندگان تشکل‌های دانش‌آموزی؛ فضاسازی مدارس و کلاس‌های درس با محوریت تشکل‌ها و شوراهای دانش‌آموزی؛ نواختن زنگ روز دانش‌آموز و استکبارستیزی رأس ساعت ۸ صبح روز سه‌شنبه ۱۳ آبان در تمامی مدارس کشور با شعار «متحد، استوار، مقابل استکبار»؛ پویش همخوانی سرود ۱۳ آبان و ارسال اجرای دانش‌آموزان در بخش «رویدادهای شاد»؛ پویش «من و رفیقام»؛ با محور ارج‌گذاری به شهدای جنگ اخیر ۱۲ روزه و تداوم راه آنان با هشتگ #رفیق_من؛ اجرای گروه سرود هزارنفره ۱۳ آبان در مراسم راهپیمایی و تولید کلیپ حرفه‌ای متناسب با هر استان؛ رویداد پلاکاردنویسی و دست‌سازه‌های دانش‌آموزی با موضوع استکبارستیزی، پیروزی ایران در دفاع مقدس ۱۲ روزه و نمادهای اقتدار ملی؛ ایجاد غرفه‌های دانش‌آموزی با محور فعالیت‌های فرهنگی، هنری و فناوری مانند لیگ جت و رادیو مقاومت؛ برگزاری رویداد «آخراشه» در مدارس و کانون‌های فرهنگی با موضوع جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی؛ برگزاری پویش کتابخوانی ایستگاه خیابان روزولت در نرم‌افزار کتاب‌نوش؛ اجرای دو بازی محیطی آموزشی با محوریت مبارزه با استکبار جهانی؛ ایستگاه خیابان روزولت (ویژه متوسطه اول و دوم) و صدای امواج (ویژه دبستان دوره دوم) است.

اطلاعات این بازی‌ها از طریق کانال تربیت سیاسی @tse در پیام‌رسان شاد منتشر می‌شود همچنین اجرای این برنامه‌ها می‌تواند با حضور فعال دانش‌آموزان و فرهنگیان، جلوه‌ای درخشان از مقاومت ملی، هویت انقلابی و قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران را در صحنه آموزش و پرورش رقم بزند.


نظرات

آخرین اخبار
هشدار حزب‌الله : فریب وعده‌های توخالی نتانیاهو را نخورید
اقرار به گناه تنها راه نجات نتانیاهو در پرونده های فساد
تصمیم جدید دولت برای کالاهای اساسی و بهبود معیشت مردم
چرا جلسات علنی مجلس برگزاری نمی شود؟
مشاور سابق پنتاگون: بسته ماندن تنگه هرمز جهان را به سمت قحطی می‌برد
مأموریت جدید پزشکیان به بانک مرکزی و تیم اقتصادی دولت
عراقچی در دیدار با سلطان عمان: حضور نظامی آمریکا موجب ناامنی منطقه است
کشف اموال مسروقه 50 میلیارد ریالی توسط پلیس آگاهی
یک بار دیگر محاصره اقتصادی؛ یک بار دیگر اقتصاد مقاومتی
55 درصد مردم آمریکا موافق استیضاح ترامپ هستند
جهش قیمت خودرو در بازار؛ افزایش 13 درصدی در یک هفته
بازیکن کنگویی پرسپولیس: جنگ را با تمام وجودم حس کردم
تونل توحید امشب از ساعت 24 تا 5 صبح مسدود است
ترامپ چه‌کاره دنیاست که از ایران تحویل اورانیوم می‌خواهد؟
تعویق کنکور قطعی شد؛ زمان جدید هنوز مشخص نیست
باران، رعدوبرق و برف در ارتفاعات آذربایجان‌غربی
شایعه آزار زائران ایرانی در عربستان صحت ندارد
زلزله سیاسی در راست‌گرایان اسرائیل؛ طرح تشکیل حزب جدید علیه نتانیاهو
45 درصد شهدای جنگ اخیر غیرنظامی هستند
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 6 اردیبهشت 1405+ بازار طلا درجا زد
جنوب لبنان زیر آتش؛ آغاز حمله پهپادی و توپخانه‌ای اسرائیل
طرح مدیریت راهبردی تنگه هرمز در پیچ بررسی کمیسیون‌ها
صعود فوتبال ساحلی به مرحله حذفی با عبور از عربستان
هشدار پلیس به افزایش کلاهبرداری «بیعانه» در سایت‌های آگهی
مجلس: امنیت بازیکنان تیم ملی خط قرمز است
شرط اروپا برای وام 90 میلیارد یورویی به اوکراین اعلام شد
توانیر: چاه‌های فاقد پروانه در لیست قطع برق قرار می‌گیرند
مامیاشویلی: رقابت های جهانی کشتی احتمالاً در یک کشور آسیایی برگزار می‌شود
معاریو: ارتش اسرائیل در «گل‌ولای لبنان» گیر افتاده است
پاسخ آتشین پپ به شعارهای آرسنالی‌ها
نقش کلیدی فارس در تأمین پروتئین کشور پررنگ‌تر شد
811 شهید از زمان آتش‌بس در غزه
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 6 اردیبهشت 1405 ؛ افزایش 2 هزار تومانی دلار
چین دومین جنگنده رادارگریز خود را عملیاتی می‌کند
تاثیر آتش‌بس بر جهش اسمی قیمت‌ها در بازار مسکن
هر 80 ثانیه یک تشخیص سرطان در بریتانیا
دلیل غیبت روبیو در مذاکرات ایران و آمریکا
ورود 20 همت پول حقیقی به بورس از آغاز جنگ
جنگ‌ های آمریکایی-صهیونیستی برای امنیت‌ است یا غارت منابع؟
اعلام سرفاصله‌های جدید قطارهای متروی تهران با افزایش مسافران
احتمال غیبت ستاره مصر در جام جهانی 2026
روسیه فضاپیمای باری «پروگرس 95» را به ایستگاه فضایی پرتاب کرد
پیشنهاد جنجالی فرانسه برای تعویق بازپرداخت بدهی‌های اتحادیه اروپا
خبر خوش برای اصناف؛ حذف اظهارنامه مالیاتی تا سقف فروش 70 میلیارد تومان
نورنما | مردم ، خدا مراقب ماست ...
کمک میلیاردی آلمان به اوکراین جنگ را طولانی‌تر می‌کند
انتقاد نایب‌رئیس کمیسیون آموزش از تاثیر قطعی معدل یازدهم در کنکور
حادثه هوایی در هند؛ تخلیه اضطراری هواپیما با چند مصدوم
دانشگاه آزاد مسیرهای متنوعی برای دانشجویان واحد امارات فراهم کرده است
آغاز اجرای طرح «کارت امید مادر»؛ حمایت دولت از نوزادان متولد 1405