×
اقتصادی
شناسه خبر : 254388
تاریخ انتشار : شنبه 1404/08/10 ساعت 15:01
پروژۀ کاهش آلودگی هوای جنوب کلید خورد

پروژۀ کاهش آلودگی هوای جنوب کلید خورد

آیین رسمی امضای قراردادهای بزرگ‌ترین طرح جمع‌آوری گازهای مشعل کشور با حضور وبیناری رییس جمهوری و وزیر نفت روز شنبه در اهواز برگزار شد.

نورنیوز - گروه اقتصادی :‌ شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب، امروز شنبه، ۱۲ قرارداد فروش و جمع آوری گازهای مشعل را با هدف بستر سازی و استفاده از توان و سرمایه گذاری بخش خصوصی و ظرفیت های قانونی کشور با شرکت های داخلی و بین المللی امضا کرد که این قرادادها در راستای تحقق اهداف کاهش گاز سوزی، حفظ محیط زیست و بهره‌وری بهینه از منابع گازی کشور به امضا رسیده است.

قرارداد فروش و جمع آوری ۲۹۵ میلیون فوت مکعب گاز مشعل، میدان های رگ سفید ۱ و ۲، گلخاری ۳، بی بی حکیمه ۱ و ۲، کوپال بنگستان، اهواز ۱، ۳ و ۴، لالی و نرگسی و واحدبهره بردای هفت شهیدان و زیلایی که با فرمان رییس جمهوری امضا شد، نمونه‌ای موفق از مشارکت سرمایه گذاری بخش خصوصی و نقش آفرینی شرکت های خارجی برای انتقال فناوری محسوب می‌شود.

امضای+قراردادهای+اجرای+بزرگ‌ترین+طرح+جمع‌آوری+گازهای+مشعل+کشور
 

قراردادهای مربوط به جمع‌آوری و فروش گازهای همراه میان شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب و مجموعه‌ای از شرکت‌های خصوصی و دانش‌بنیان داخلی است.

اجرای این قراردادها، گامی موثر در جهت کاهش آلودگی‌های زیست‌محیطی، تأمین خوراک صنایع پایین‌دستی و ایجاد فرصت‌های جدید سرمایه‌گذاری و اشتغال در جنوب خواهد بود.

براساس این گزارش با اجرایی شدن این قراردادها و سرمایه گذاری حدود ۸۰۰ میلیون دلاری در یک بازه زمانی حداکثر ۲ ساله ، شاهد خاموش شدن حدود ۳۰ مشعل، جلوگیری از هدررفت روزانه بیش از ۲۹۵ میلیون فوت مکعب گاز فلر، ایجاد درآمد سالانه حدود ۵۵۰ میلیون دلار برای کشور، تولید حدود ۸۰۰ هزار تن مایعات گازی در سال منجر به افزایش خوراک پتروشیمی‌ها و همچنین تزریق حدود ۲۰۰ میلیون فوت مکعب در روز گاز سبک به شبکه سراسری خواهیم بود که کمک شایانی به تأمین انرژی، به‌ویژه در فصول سرد سال می‌کند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در آستانه برگزاری این مراسم با تأکید بر اهمیت این طرح گفت: جمع‌آوری گازهای مشعل یکی از برنامه‌های استراتژیک صنعت نفت در مسیر تحقق سیاست‌های کلان انرژی کشور است و با اجرای این طرح، علاوه بر صیانت از محیط زیست، امکان بهره‌برداری اقتصادی از منابع گازی که پیش‌تر سوزانده می‌شدند، فراهم خواهد شد.

این طرح به‌عنوان بزرگ‌ترین پروژه ملی در حوزه جمع‌آوری گازهای همراه نفت، در قالب چند قرارداد مستقل و با همکاری بخش خصوصی و شرکت‌های دانش‌بنیان اجرایی شد.


نظرات

آخرین اخبار
تاج: ایران از جام جهانی حذف شدنی نیست
اسرائیل برای اولین بار آمار شهدای غزه در جنگ را پذیرفت
ادعاهای تکراری استارمر علیه ایران
وزیر فرهنگ: بپذیریم که میزان مصرف فرهنگی در کشور بالا نیست
تقویت عرضه اسکناس ارزی
دستور پزشکیان برای رفع مشکل نقدینگی صنایع و تولیدی‌ها
تشکیل ارتش مستقل اروپایی: آرزو یا واقعیت؟
درخواست ویژه استقلال درباره برگزاری بازی‌های خانگی
اروپا تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد
دیدار وزیرخارجه ترکیه با سفیر آمریکا
الحاق 1000 فروند پهپاد به ارتش برای پاسخگویی به تهدیدها
کرملین: هنوز پتانسیل مذاکره با ایران وجود دارد
عراقچی فردا به ترکیه می رود
معاون ارزی بانک مرکزی منصوب شد
سن ورود به پیش‌دبستانی کاهش یافت ؟
میزان قدرت موشکی ایران برای پاسخ به آمریکا چقدر است؟
توضیحات شهردار درباره پناهگاه‌های جنگی در صورت درگیری احتمالی
بسته پیشنهادی پزشکیان برای مدیریت پسابحران
رژیم صهیونیستی همچنان آتش بس غزه را نقض می‌کند
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404
بازگشت آلودگی هوا به تهران از فردا
افزایش نسبی دمای هوای تهران از فردا
وضعیت جاده‌های 16 استان پس بارش برف و باران
ماجرای بدهی 70 همتی سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت چیست؟
انتقاد کره از جایگزینی شورای صلح ترامپ با سازمان ملل
تمدید لغو پروازهای لوفت‌هانزا به تل آویو
واکنش فرانسه علیه حمله روسیه به قطار مسافربری در اوکراین
سایت خودروساز متخلف با دستور دادستانی تهران بسته شد
رایزنی تلفنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی
ناو هواپیمابر آمریکا، اهرم فشار ترامپ برای تهران
قیمت گوشت قرمز امروز 9 بهمن 1404 + جدول
برف محورهای اصلی کدام جاده‌ها و شهرها را بست؟
پیشنهاد اردوغان برای نشست سه‌جانبه ایران، آمریکا و ترکیه
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای مصر و فرانسه درباره ایران
گاف عجیب مقام آمریکایی سوژه خنده رسانه‌ها شد
این فناوری کارکنان انگلیسی را اخراج کرد
فشار به ونزوئلا برای محدودکردن حضور چین، روسیه و ایران
جنگ و صلح
واکنش پاکستان به تهدیدهای ترامپ علیه ایران
ناترازی
چرا تئاتر «یک خودآگاه مسحور» از جشنواره فجر حذف شد؟
اتحادیه اروپا: کانال‌های دیپلماتیک با ایران باز می‌ماند
استقلال به پرداخت 5 میلیارد تومان به گل‌گهر محکوم شد
ابراز نگرانی شی جین‌پینگ از شرایط پیچیده و آشفته بین‌المللی
نگرانی یونیسف درباره یک میلیون کودک غزه
آیا تحریم‌ها بخشی از جنگ جهانی سوم هستند؟
قاتل مسلح 5 نفر در بندرعباس به دام افتاد