×
بین الملل
شناسه خبر : 254335
تاریخ انتشار : شنبه 1404/08/10 ساعت 13:43
«بازی بی‌رحمانه» اوکراین؛ سربازان روسی را بکشید پاداش بگیرید

«بازی بی‌رحمانه» اوکراین؛ سربازان روسی را بکشید پاداش بگیرید

وقتی از فدوروف پرسیده شد که آیا فکر می‌کند بازی پهپادی اوکراین ممکن است غیرانسانی باشد، شانه‌هایش را بالا انداخت. او گفت: «آنچه غیرانسانی است، شروع یک جنگ تمام‌عیار در قرن بیست و یکم است».

نورنیوز - گروه بین الملل :‌ در خطوط مقدم نبرد اوکراین، جنگ به یک «بازی بی‌رحمانه» دیجیتال تبدیل شده است. دولت کی‌یف با راه‌اندازی سیستمی مبتنی بر امتیاز، اپراتورهای پهپاد را برای کشتن یا زخمی کردن سربازان روسی تشویق می‌کند. یگان‌های برتر با امتیازهای خود از یک فروشگاه آنلاین داخلی، تجهیزات پیشرفته‌تری «خریداری» می‌کنند.

پهپاد اوکراینی درست بعد از ساعت ۹ صبح ۱۹ ژوئیه، روی دو سرباز روسی که سوار بر موتورسیکلت بودند، تمرکز کرد و نزدیک و نزدیک‌تر شد تا اینکه به پایین شیرجه زد و به هدف خود رسید و دوربین خاموش شد. این یک هدف با ارزش بالا برای هنگ اپراتور پهپاد بود: به طور دقیق ۲۴ امتیاز ارزش داشت. در بازی دنیای واقعی که توسط دولت اوکراین اجرا می‌شود، هنگ‌ها برای حملات موفقیت‌آمیز امتیاز می‌گیرند. یک سرباز روسی را زخمی کنید؛ هشت امتیاز. یک نفر را بکشید؛ این برای ۱۲ امتیاز کافی است. یک خلبان پهپاد روسی ارزش بیشتری دارد: ۱۵ امتیاز برای زخمی کردن یک نفر و ۲۵ امتیاز برای کشتن. زنده گرفتن یک سرباز روسی با کمک یک پهپاد، جایزه بزرگ است: ۱۲۰ امتیاز. 

«کیم بارکر» و «اولکساندرا میکولیشین» در گزارش دیروز جمعه برای نیویورک تایمز نوشتند، «استون»، ۳۳ ساله، فرمانده پهپاد هنگ سیستم‌های بدون سرنشین اوکراینی معروف به آشیل، گفت: «این یک بازی بی‌رحمانه است؛ جان انسان‌ها به امتیاز تبدیل می‌شود.» او طبق پروتکل نظامی، فقط با علامت تماس خود عمل می‌کند. دولت اوکراین این مسابقه را در اوت ۲۰۲۴ راه‌اندازی کرد، اگرچه این بیشتر یک راه‌اندازی نرم و یک نسخه بتا بود. تیم‌ها برای کسب امتیاز برای به دست آوردن تجهیزات ساخت اوکراین، از جمله پهپادهای نظارتی اولیه و پهپادهای بزرگ‌تر حامل مواد منفجره قدرتمند، از طریق یک فروشگاه داخلی سلاح به سبک آمازون به نام Brave۱ Market رقابت می‌کنند. این فروشگاه ابتدا در آوریل امسال به صورت آنلاین راه‌اندازی شد و در اوت گسترش یافت. هرچه یک واحد امتیاز بیشتری کسب کند، می‌تواند چیزهای بهتری بخرد و اطمینان حاصل شود که منابع به سمت تیم‌هایی هدایت می‌شوند که به بهترین نحو از آنها استفاده می‌کنند. این یک تغییر در عصر دیجیتال و لذت آنی در پاداش‌های دیرینه سربازان مانند مدال و ترفیع است که در آن، جوایز به تلاش‌های جنگی بازگردانده می‌شوند.

«میخائیلو فدوروف»، وزیر تحول دیجیتال که در طراحی این برنامه نقش داشته است، گفت: تیم‌های پهپادی ویدئوهای حملات موفقیت‌آمیز خود را به یک دفتر مرکزی در کی یف، پایتخت اوکراین، ارسال می‌کنند، جایی که کارشناسان آنها را بررسی می‌کنند تا تصمیم بگیرند چه کسی بر اساس «ثبت زمانی دیجیتال» و «تخریب تایید شده» امتیاز می‌گیرد. مقامات استدلال می‌کنند که این رقابت پس از سه سال و نیم جنگ، به نیروها انرژی می‌دهد، چرا که اپراتورهای پهپاد با استرس مداوم ناشی از مشاهده خشونت در فیدهای ویدئویی زنده مواجه هستند.

فدوروف، وزیر دیجیتال، گفت: «این به ما کمک می‌کند تا دشمن را متوقف کنیم. اگر این انگیزه بیشتری به ارتش ما می‌دهد، ما خوشحالیم که از آن حمایت کنیم». پهپادهای مسلح مدت‌هاست که نگرانی‌هایی را ایجاد کرده‌اند مبنی بر اینکه با اجازه دادن به سربازان برای کشتن با کلیک یک دکمه، در حین خروج از میدان جنگ، جنگ را غیرانسانی می‌کنند. وقتی از فدوروف پرسیده شد که آیا فکر می‌کند بازی پهپادی اوکراین ممکن است غیرانسانی باشد، شانه‌هایش را بالا انداخت. او گفت: «آنچه غیرانسانی است، شروع یک جنگ تمام‌عیار در قرن بیست و یکم است». از زمان حمله روسیه به اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، هر دو طرف برای دستیابی به برتری فناوری با هم رقابت کرده‌ و پهپادهای خودنابودگر، پهپادهای دوربرد، پهپادهای جت گونه، پهپادهای فیبر نوری، پهپادهایی که پهپادهای دیگر را رهگیری می‌کنند و به زودی، انبوهی از پهپادهای هدایت‌شونده توسط هوش مصنوعی را به میدان فرستاده‌اند. 


دنیای اقتصاد
اخبار مرتبط
حذف بی سروصدای یادبود سربازان سیاه‌پوست آمریکایی در هلند
سه‌شنبه 1404/08/20 ساعت 10:51
حذف بی سروصدای یادبود سربازان سیاه‌پوست آمریکایی در هلند
تابلوهای یادبود سربازان آمریکایی آفریقایی‌تبار که در هلند مقابل آلمان نازی ‌جنگیدند، از یک گورستان نظامی ایالات متحده در این کشور اروپایی برداشته شده است.
پنتاگون با ارسال موشک‌های تاماهاوک به اوکراین موافقت کرد
جمعه 1404/08/09 ساعت 23:30
پنتاگون با ارسال موشک‌های تاماهاوک به اوکراین موافقت کرد
یک رسانه آمریکایی گزارش داد که پنتاگون پس از ارزیابی تأثیر ارسال موشک‌های دوربرد تاماهاوک به اوکراین بر ذخایر نظامی آمریکا، مجوز لازم را به کاخ سفید داده است. اما تصمیم نهایی به دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، سپرده شده است.
زاخارووا: نه اروپا و نه کی‌یف راه حل مسالمت آمیزی برای بحران اوکراین ندارند
جمعه 1404/08/09 ساعت 15:50
زاخارووا: نه اروپا و نه کی‌یف راه حل مسالمت آمیزی برای بحران اوکراین ندارند
ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه، امروز اعلام کرد که نه اروپا و نه کی‌یف هیچ راه‌حل عادلانه و مسالمت‌آمیزی برای بحران اوکراین ارائه نمی‌دهند و تمرکز آنان همچنان بر شرایط جنگی است، در حالی که پیشنهادهای صلح واقعی نادیده گرفته می‌شود.
نظرات

آخرین اخبار
از ابتدای سال 10 نوزاد خارجی در رویان متولد شدند
رشد سه برابری اعتبارات مدارس عشایری
توقف الطلبه منصوریان مقابل الکرما در لیگ عراق
هوش مصنوعی به کمک بیماران حرکتی آمد
تاکید معاون وزیر راه بر عزمی جدی برای بازسازی و ارتقای زیرساخت‌های صنعت هوانوردی
گفت وگوی وزیر خارجه آمریکا با دبیرکل سازمان ملل درباره تنگه هرمز
بقائی: سابقه بدعهدی آمریکا در قبال ایران، بیش از 73 سال است
آرسنال پس از 22 سال قهرمان لیگ‌برتر شد
نیروی هوایی در جنگ علیه ایران 42 هواگرد را از دست داده است
هلاکت معاون فرمانده گروهان اسرائیلی در جنوب لبنان
ابهام در روایت آمریکا از سقوط هواپیمای سوخت‌رسان بر فراز عراق
نشست مشترک وزارت خارجه و راه برای رفع موانع تجارت و ترانزیت منطقه‌ای
حکم پرونده پژمان جمشیدی صادر شد
سازمان ملل: 206 حادثه نقض آتش‌بس در جنوب لبنان
توکلی: تنها راه شکست دشمن دعاست
قاهره: راه‌حل نظامی درباره ایران وجود ندارد
شکایت پرسپولیس از سرمربی استقلال
بختیاری‌زاده: چرا روی کریم باقری زوم نکردند؟
یک الگوی چهاربخشی در پنج بار عقب‌نشینی
لژیونرها چه زمانی به اردوی تیم ملی در ترکیه ملحق می شوند؟
حضور ناتو در تنگه هرمز به دو ماه بعد موکول شد
وزیر رژیم صهیونیستی ترکیه را کشور متخاصم دانست
ناگفته های مخبر از روز حادثه بالگرد شهید رئیسی و نگرانی رهبر انقلاب
وزیر خارجه آمریکا راهی هند می‌شود
محیط‌زیست تهران: منشأ گرد و غبار هنوز مشخص نشده است
سپاه از انفجار کنترل‌شده در محدوده باقرشهر خبر داد
ادعاهای متناقض ونس درباره ایران؛ از تهدید نظامی تا دم زدن از بازآرایی روابط
مترو و اتوبوس تا هفته آینده رایگان است
مترو برا چه کسانی رایگان می‌ماند؟
رئیس الحشد الشعبی با سفیر انگلیس درباره تحولات منطقه گفت‌وگو کرد
صدها زائر ایرانی به‌زودی حج ‌می‌رسند
دیدار و رایزنی غریب‌آبادی و سفیر چین در تهران
مسکو: تمرکز ما بر تحولات خاورمیانه و وضعیت پیرامون تنگه هرمز است
آمریکا یک صرافی ایرانی و 19 کشتی مرتبط با صادرات نفت ایران را تحریم کرد
امارات مدعی پرواز پهپادها از خاک عراق به‌سوی «البراکه» شد
تعیین ضرب‌الاجل یک هفته‌ای برای ایران به‌منظور آمدن پای توافق!
رییس بازرسی سازمان اداری: رضایت‌ مردم از خدمات دستگاه‌های اجرایی نامطلوب است
طرح انتخابات تناسبی مجلس به کارگروه تخصصی کمیسیون امور داخلی ارجاع شد
صادرات چای مجاز شد
جنگ خاورمیانه رونق‌بخش صنعت توریسم در جنوب اروپا و مراکش
حمله حزب‌الله به سکوی گنبد آهنین رژیم صهیونیستی
پوتین وارد پکن شد
تأکید رهبر انقلاب بر نقش افزایش جمعیت در خلق تمدن نوین ایران اسلامی
غریب‌آبادی: ایران برای مقابله با هرگونه تجاوز نظامی آماده و یکپارچه است
حماس گزارش شورای صلح غزه را تحریف واقعیت خواند
نورنما | ربات های کنگ فوکار چینی
روسیه: نیروگاه بوشهر طی هفته‌های آینده به سطح برنامه‌ریزی‌شده بازمی‌گردد
زلزله 4.6 ریشتری نورآباد دلفان در استان لرستان را لرزاند
نورویدیو | چرا پرونده چین به قلب قدرت ایران منتقل شد ؟
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه 12 فرد، 29 نهاد و 19 کشتی مرتبط با ایران اعمال کرد