×
ورزشی
شناسه خبر : 254323
تاریخ انتشار : شنبه 1404/08/10 ساعت 10:05
رئیس فدراسیون و کمیته فنی باید پاسخگوی نتایج ضعیف باشند

سرمربی پیشین تیم ملی تکواندو بانوان:

رئیس فدراسیون و کمیته فنی باید پاسخگوی نتایج ضعیف باشند

مینو مداح، سرمربی پیشین تیم ملی تکواندو بانوان با انتقاد از عملکرد تیم ملی در رقابت‌های جهانی ووشی چین، بخش بزرگی از ناکامی اخیر را ناشی از ضعف مدیریت و تصمیمات نادرست کادر فنی دانست و تأکید کرد مربی باید الگوی اخلاق باشد، نه مظهر عصبانیت و توهین و رئیس فدراسیون و کمیته فنی باید پاسخگوی نتایج ضعیف باشند.

نورنیوز- گروه ورزشی: مینو مداح، سرمربی پیشین تیم ملی تکواندو بانوان،درباره نتایج ضعیف تیم ایران در مسابقات جهانی ووشی اظهار داشت: «به عنوان کسی که همیشه حامی این بچه‌ها بوده‌ام، هیچ‌کس نباید در شرایط شکست تحقیر شود، اما بخش بزرگی از اتفاقات رخ داده به ضعف مدیریت بازمی‌گردد.» او تأکید کرد که «برد و باخت در ورزش طبیعی است، اما نحوه مدیریت و تصمیم‌گیری‌ها اهمیت دارد. اشتباهات تکراری در طول مسابقات نشان داد که تحلیل فنی، طراحی استراتژی و کنترل رفتار مربیگری دچار مشکل بوده است.»

مداح افزود: «مدیریت بعد از موفقیت‌های المپیکی بسیار مهم است. سرمربی باید بر رفتار خود در لحظات حساس تسلط داشته باشد، اما این موضوع رعایت نشد.» او با اشاره به ناکامی چند مدال‌آور المپیکی ایران گفت: «به جز ابوالفضل زندی که طلایی شد، چهار المپین دیگر نتوانستند بدرخشند و باید مشخص شود چه تصمیماتی باعث این ناکامی شد.»

مداح درباره‌ صحبت‌های مهروز ساعی خطاب به سعیده نصیری گفت: پس از فینال حاجی‌موسایی گفته شد به دلیل سلامت جسمانی اجازه‌ ادامه‌ مسابقه داده نشده است، اما همه دیدند که صحنه‌های دیگری رخ داد؛ از جمله «بلند نشدن از زمین» که غیراخلاقی بود. اگر سلامت جسمی ورزشکار مهم است، سلامت روانی او هم اهمیت دارد. مربی، به‌ویژه در جایگاه الگو، حق ندارد به شاگردش توهین کند. ممکن است مربی در خلوت برای اصلاح رفتار اقدام کند، اما اهانت مقابل تماشاگران ناشی از ضعف کنترل احساسات است. از این اتفاق واقعاً ناراحت شدم و امیدوارم دیگر شاهد چنین صحنه‌هایی نباشیم، چون نوجوانان از این رفتارها الگو می‌گیرند.

او درباره اظهارات هادی ساعی مبنی بر شایستگی مهروز ساعی برای مربیگری گفت: «بسیاری از مربیان رزومه قوی‌تری دارند. مدیریت احساسی باعث خطای تصمیم‌گیری درباره نزدیکان می‌شود.» مداح همچنین رفتار مهدی حاجی‌موسایی در فینال را «غیراخلاقی» دانست و گفت: «ورزش بر پایه اخلاق است و نباید با دور زدن قانون به مدال رسید.»

وی درباره‌ ترکیب تیم اعزامی به مسابقات جهانی به تسنیم گفت: بازیکنان ما از توانایی بالایی برخوردارند. ناهید کیانی، مبینا نعمت‌زاده و مهلا مؤمن‌زاده از مدال‌آوران جهان و المپیک‌اند. ملیکا میرحسینی و نسترن ولی‌زاده نایب‌قهرمان آسیا و سعیده نصیری دارنده‌ برنز آسیا هستند. تنها کوثر اساسه کم‌تجربه‌تر بود. با این حال، در ارنج تیم و تغییرات وزنی اشتباهاتی صورت گرفت.

مداح افزود: ناهید کیانی در وزن 53- کیلوگرم در رقابت‌های جهانی باکو، کشورهای اسلامی، المپیاد دانشجویان و قهرمانی آسیا مدال طلا گرفت. چرا باید وزن این قهرمان تغییر کند؟ حریف آمریکایی که در ووشی او را شکست داد، در گرندپری چین به راحتی مقابل کیانی مغلوب شده بود. ناهید همیشه در 53 کیلوگرم موفق بوده است. کیانی در تمام مسابقات مهم در 53 کیلوگرم موفق بوده است.  او تأکید کرد که ضعف مدیریت فدراسیون و کادرفنی عامل اصلی عدم موفقیت بانوان بود و مربیان باید الگوی اخلاقی برای ورزشکاران باشند.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
60 لیتر سهمیه بنزین امشب در کارت سوخت شارژ می شود
واردات گوشی به کشور 15 درصد کاهش یافت
قطع گاز 55 هزار ویلای پُرمصرف در مازندران
رژیم و راهکار جدید کاهش انسولین برای دیابتی‌ها
هوای پایتخت در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفت
مصاف چادرملو اردکان در خانه با گل‌گهر سیرجان صدرنشین
جایگزین محمد صلاح در لیورپول مشخص شد
هشدار بانک مرکزی به بانک‌های ناتراز
پیام عراقچی به وزیر خارجه موریتانی
سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز تصمیم نهایی درباره ایران نگرفته است
صدور 2500 کارت سوخت در یک روز
طلای جهانی دوباره صعودی شد ؛ اونس به مرز 5 هزار دلار رسید
انفجار کپسول گاز در کراچی پاکستان جان 13 نفر را گرفت
زلزله 4.3 ریشتری صبح پنجشنبه عسلویه را لرزاند
معماری نوین امنیت در آب‌های جنوب
قیمت گوشت قرمز امروز 30 بهمن 1404 + جدول
ایران در صورت حمله، با همه توان پاسخ می‌دهد
رویترز:خروج بخشی از نیروهای آمریکایی از سوریه آغاز شد
چالش بحران آب و تحصیل در لرستان
سفر غیرمنتظره فرمانده ارشد آمریکا به ونزوئلا
فرصت تصمیم!
اتحادیه اروپا بودجه دفاعی جبهه شرقی را تقویت می‌کند
پزشکیان: پاسخگویی به مردم بودجه نمی‌خواهد، اراده می‌خواهد
مذاکرات، ناوها،موشک‌ها و معادله‌ای که همه را در انتظار نگه داشته!
ژاپن استفاده از پاوربانک در هواپیما را محدود می‌کند
هشدار سازمان ملل: آتش‌بس غزه در نقطه‌ای سرنوشت‌ساز قرار دارد
کشته شدن نظامی رژیم صهیونیستی در غزه بر اثر آتش خودی
بازداشت خبرنگار مشهور آمریکایی در اسرائیل
واکنش تند پاکستان به شهرک‌سازی و اقدامات اشغالگرانه رژیم صهیونیستی
شکست المپیاکو مقابل لورکوزن؛ شب تلخ طارمی در یونان
ماه مبارک رمضان از نگاه قرآن
توماس فریدمن: تمرکز نتانیاهو بر ایران، انحراف افکار عمومی است
دیدار نخست وزیر قطر با رئیس جمهور موقت ونزوئلا
قرارداد گازی ایران و روسیه در آستانه نهایی شدن
حمله هوایی مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
معمای مذاکره
دیدگاه اسرائیلی‌ها درباره مذاکرات هسته‌ای
توصیه‌های طب ایرانی برای روزه‌داری بدون تشنگی
مخالفت‌ها در کنگره آمریکا با رویکردهای تقابلی علیه تهران
رویترز: ایران امروز آزمایش موشکی انجام می‌دهد
آیا جنگ نزدیک است؛ ترامپ کدام مسیر را انتخاب می کند؟
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون پنجشنبه 30 بهمن+جدول پخش
برنامه مسابقات ورزشی امروز 30 بهمن 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 30 بهمن ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
آیا برنج درمان ریزش موست؟
ارتباط آلودگی هوا با یک بیماری شایع قرن
هشدار شیوع یک عفونت ویروسی از طریق پشه
عواقب جبران‌ناپذیر مصرف خودسرانه داروهای افسردگی
دوش آب سرد، برای کودکان مبتلا به تب ممنوع
زخم‌پوش فوق‌نازک هوشمند به بازار آمد