×
حوادث
شناسه خبر : 254289
تاریخ انتشار : شنبه 1404/08/10 ساعت 07:00
زنگ خطر نا امنی برای 4 ساختمان تجاری بزرگ تهران به صدا درآمد

زنگ خطر نا امنی برای 4 ساختمان تجاری بزرگ تهران به صدا درآمد

معاون پیشگیری سازمان آتش‌نشانی تهران از ادامه وضعیت ناایمن در چهار پاساژ بزرگ تهران شامل آلومینیوم، مهستان، شانزلیزه و اقاقیا خبر داد و هشدار داد که در صورت عدم ایمن‌سازی، احتمال پلمب این ساختمان‌ها با دستور قضایی وجود دارد.

نورنیوز- گروه حوادث: معاون پیشگیری سازمان آتش‌نشانی تهران با اشاره به کاهش تعداد ساختمان‌های بحرانی پایتخت از ۱۲۹ مورد به ۵۴ مورد، از تداوم وضعیت ناایمن در چند پاساژ مهم از جمله آلومینیوم، مهستان، شانزلیزه و اقاقیا خبر داد و گفت: اگر روند ایمن‌سازی در این بناها ادامه پیدا نکند، موضوع پلمب با دستور قضایی قطعی خواهد بود.

کامران عبدولی، درباره آخرین وضعیت ساختمان‌های ناایمن شهر تهران، اظهار کرد: تعداد ساختمان‌های بحرانی تهران در حال حاضر به حدود ۵۴ مورد رسیده است. متأسفانه برخی از این ساختمان‌ها در گذشته حتی قراردادها و دستورالعمل‌های ایمنی خود را به سازمان آتش نشانی ارائه کرده بودند، اما روند کار متوقف شد. 

وی با اشاره به وضعیت ساختمان آلومینیوم افزود: این ساختمان اجرای سیستم‌های اعلام و اطفای حریق را آغاز کرده بود، اما هیچ‌کدام راه‌اندازی نشده و به صورت ناقص باقی مانده است. در حال حاضر سیستم اطفا فاقد آب، بررسی ایمنی سیم‌کشی برق انجام نشده و پلکان‌ها و مسیرهای خروج دوربندی نشده‌اند. همچنین سیستم تهویه و فشار مثبت پلکان نیز نصب نشده است. در نتیجه ساختمان هنوز در شرایط ایمن قرار ندارد. 

او ادامه داد: این ساختمان به‌رغم داشتن آتش‌نشان مقیم ۲۴ساعته و اقدام به موقع هنگام حریق اخیر، همچنان ناایمن است و کمیته ایمنی منطقه ۱۱ درباره آن تصمیم‌گیری کرده است. در صورت ادامه این وضعیت، موضوع پلمب با دستور قضایی دنبال خواهد شد که چند روز گذشته نیز این امر محقق شد. 

عبدولی در ادامه درباره پاساژ شانزلیزه نیز گفت: در این ساختمان متأسفانه هیچ یک از سیستم‌های ایمنی اجرا نشده است. با وجود اخطارها و مکاتبات مکرر با مالک و حتی اعلام موضوع به دادستانی، هنوز نه سیستم اعلام و نه اطفای حریق راه‌اندازی نشده و عملاً در فاز صفر ایمن‌سازی قرار دارد. اگر این روند ادامه یابد، دادستانی به‌طور جدی وارد عمل شده و پلمب می‌شود که این پاساژ نیز چند روز پیش از سوی شهرداری منطقه پلمب شد. 

معاون پیشگیری سازمان آتش‌نشانی تهران درباره پاساژ مهستان نیز اظهار کرد: این ساختمان با بار اشتعال بسیار بالا و عمدتاً پارچه، بارها به عنوان یکی از ساختمان‌های ناایمن نقاط منطقه ۱۱ مطرح شده است. در تاریخ ۲۹ مهر سال جاری، حکم قطع انشعاب آن با حضور نمایندگان قوه قضاییه و آتش‌نشانی صادر و ابلاغ شد و در صورت‌عدم اقدام فوری، فاز بعدی اجرای حکم پلمب خواهد بود. 

او افزود: ساختمان اقاقیا نیز شرایط مشابهی دارد و در زمره چهار ساختمان پرخطر منطقه ۱۱ محسوب می‌شود. 

عبدولی در پایان با تأکید بر ضرورت تسریع در روند ایمن‌سازی، گفت: این چهار ساختمان از جمله موارد بسیار پرخطر تهران هستند. ساختمان آلومینیوم در شرایط پرخطر و سه ساختمان اقاقیا، مهستان و شانزلیزه در وضعیت بسیار پرخطر قرار دارند. اگر مالکین نسبت به ایمن‌سازی اقدام نکنند، این بناها می‌توانند سرنوشت مشابه پلاسکو را تکرار کنند.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
زاخارووا: حمایت روسیه از ایران و کوبا ادامه دارد
ادعای منابع عمانی: لاریجانی سه‌شنبه وارد مسقط می‌شود
انتشار اسناد اپستین؛ چالش تازه کاخ سفید و دولت ترامپ
کوچ 11 هزار میلیارد تومانی سرمایه‌گذاران از بورس تهران
فرصت دو مرحله‌ای اعتراض برای داوطلبان ردصلاحیت شده انتخابات شوراها
جزئیات عرضه گوشت 800 هزار تومانی اعلام شد
تأثیر مذاکرات ژنو بر قیمت نفت؛ بازار نفت در انتظار توافق ایران و آمریکا
پادکست | تاثیر نوسان فشار خون بر زوال شناختی
صعود طلا و نقره به بالاترین سطح در سه هفته اخیر
فرمانده ارتش: ایران بزرگ قابل بلعیده شدن نیست
تأیید صلاحیت 4875 داوطلب انتخابات شورای شهر تهران
واردات 80 هزار خودرو بدون یک دلار ارز بودجه‌ای
کشف آلودگی رادیواکتیو در بغداد و آغاز عملیات پاکسازی
صنعتی‌سازی در ساخت مسکن؛ فرصت و چالش‌های اجرایی
نقش گروسی در مذاکرات
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز دوشنبه 4 اسفند 1404+ جدول
کشته شدن سرکرده کارتل بزرگ مواد مخدر درمکزیک
هفته آینده منتظر کاهش دما و سرمای شدید باشید
انتخاب مجدد کیم جونگ اون به‌دبیرکلی حزب کارگران کره شمالی
تفاهم یا تقابل تهران و واشنگتن بر لبه تصمیم
حماس وارد مرحله نهایی انتخابات داخلی شد
دو فوریتی | فردای خطرناک با این تپل های دوست داشتنی !
منطق هاکبی و ویتکاف و جهان پیش‌رو
پوتین: توسعه سه‌گانه هسته‌ای اولویت بی‌قید و شرط روسیه است
رئیس‌جمهور مکزیک: مردم آرامش خود را حفظ کنند
جهانی شدن و ناسیونالیزم اقتصادی منش‌ها و چالش‌های ساختاری
رایزنی وزیر خارجه مصر با ایران، عمان و نماینده آمریکا درباره پرونده هسته‌ای
بورتنیکوف: بریتانیا در سوءقصد به معاون اطلاعات نظامی روسیه دخالت داشت
رایزنی وزیران امور خارجه ایران و عراق درباره آخرین تحولات منطقه‌ای
وزیر دفاع انگلیس: آماده اعزام نیروهای حافظ صلح به اوکراین هستیم
لاوروف: هیأت‌های اروپایی در مذاکرات ژنو هیچ نقشی نداشتند
برنامه مسابقات ورزشی امروز4 اسفند1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 4 اسفند1404 + وضعیت استان‌ها
تحول در باتری‌های لیتیومی؛ شارژ کامل در 15 دقیقه با طراحی الکترولیت
نقش کلیدی سرعت حرکت بازوهای رباتیک در پذیرش آنها به عنوان بدن
نسل تازه تراشه‌ها در راه است؛ عبور از مرزهای سیلیکون با گرافن
علائم سکته را بشناسیم
اَبَرغذایی به نام نان با آرد تخمه آفتابگردان
ویتامین K2 مصرف کنید تا قلب، استخوان و دندان سالم داشته باشید
نقش منیزیم در بهبود کیفیت خواب
بازی تدارکاتی مصر با اسپانیا، برزیل و عربستان
دانمارک: ساکنان گرینلند کشتی بیمارستانی نمی خواهند
افزایش تنش میان عراق و کویت بر سر مرزهای آبی
شکاف در اروپا افزایش یافت/ ساز مخالف مجارستان با اتحادیه اروپا
درگذشت دانشجوی دانشگاه علم و صنعت
مسکو بدون ارائه جزئیات از کمک به کوبا خبر داد
کشته شدن 80 تروریست در مناطق مرزی افغانستان
نوری المالکی: به همکاری با آمریکا و اروپا تمایل داریم
هشدار پاکستان درخصوص تشدید حملات به افغانستان
خشم خدمه ناو هواپیمابر آمریکا از تمدید ماموریتشان