×
بین الملل
شناسه خبر : 254241
تاریخ انتشار : جمعه 1404/08/09 ساعت 19:29
آمریکا حامی اصلی تجاوزات اسرائیل است / تهدیدها مواضع ما را تغییر نمی‌دهد

آمریکا حامی اصلی تجاوزات اسرائیل است / تهدیدها مواضع ما را تغییر نمی‌دهد

شیخ نعیم قاسم ، دبیرکل حزب الله لبنان طی سخنرانی امروز خود گفت : واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند و هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده، بلکه حامی اصلی تجاوزات اسرائیل است.

نورنیوز-گروه بین الملل: شیخ نعیم قاسم، دبیرکل جنبش حزب‌الله لبنان امروز جمعه در مراسم افتتاحیه نمایشگاه مواد غذایی، محصولات کشاورزی و صنایع دستی اظهار داشت : بازار، ایده‌ای خلاقانه و مولد است و باید از مؤسسه جهاد البناء(جهاد سازندگی) که برای این بازار تلاش کرده، تشکر کنیم.

وی گفت: شرکت‌کنندگان در بازار، مردم (اصلی)‌ سرزمین و آنهایی که به جنوب لبنان بازمی‌گردند، کسانی هستند که امروز در خطوط مقدم ثابت‌قدم هستند و محصول زمین را درو و برداشت می‌کنند.

شیخ نعیم قاسم تصریح کرد:هر تکه از لبنان بخشی از این کشور است؛ صاحب زمین آینده است، کسی که مقاومت کند زمین را بازمی‌گرداند و کسی که بر سر آن معامله کند، آن را از دست می‌دهد.

وی خاطر نشان کرد: کسی که بخواهد به توافق طائف پایبند باشد، نمی‌تواند بخشی از آن را انتخاب کند و بخش‌های دیگر را رها کند؛ اولویت نخست، آزادسازی زمین است.

دبیرکل حزب الله در ادامه به حمایتهای مستمر آمریکا از رژیم صهیونیستی و چراغ سبز به این رژیم برای نقض مستمر آتش بس در لبنان اشاره کرد و گفت: آمریکا در ظاهر مدعی میانجی‌گری برای حل بحران لبنان و توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی است، اما تجربه نشان داده که این کشور میانجی بی‌طرف و صادق نیست، بلکه حامی اصلی تجاوزات اسرائیل است.

وی افزود: هدف واقعی واشنگتن، تضعیف حاکمیت و استقلال لبنان و حمایت از سیاست‌های توسعه‌طلبانه رژیم صهیونیستی در منطقه است. در حالی‌که فرستادگان آمریکایی به لبنان سفر می‌کنند و ادعای حمایت از ثبات می‌نمایند، در عمل اظهارات آنان در جهت توجیه تجاوزات اسرائیل است. 

شیخ نعیم قاسم با بیان اینکه آمریکا همواره لبنان را مقصر معرفی می‌کند و با اعمال فشار، مانع تحرک جدی ارتش این کشور می‌شود تا قدرت و آزادی لبنان محدود بماند، اظهار داشت: سؤال اساسی این است که موضع آمریکا در برابر بیش از پنج‌هزار مورد نقض آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی چیست؟ 

دبیرکل جنبش حزب‌الله خاطرنشان کرد: تاکنون هیچ محکومیت یا حتی درخواست رسمی از سوی واشنگتن برای توقف تجاوزات اسرائیل صادر نشده است.

شیخ نعیم قاسم تاکید کرد: تهدید و ارعاب، مواضع ما را تغییر نخواهد داد و ما تسلیم یا تعهدات اجباری را نخواهیم پذیرفت. قدرت پیوند ما با سرزمین‌مان، از توانایی‌های نظامی آن‌ها هر چقدر هم که باشد، قوی‌تر است.

وی خاطر نشان کرد: مقاومت نقطه قوتی برای لبنان است که باید حفظ شود. ممکن است بتوانید بکشید، اما نمی‌توانید احساس عزت و حس  غرور  را از درون ما بکشید و نمی‌توانید عشق به سرزمین را از قلب‌ها و زندگی‌های ما ریشه‌کن کنید.

شیخ نعیم قاسم گفت: موضع رئیس جمهور لبنان موضعی مسئولانه بوده است که به ارتش دستور داده برای مقابله با نفوذ اسرائیل وارد عمل شود .

وی تصریح کرد: باید این موضعگیری را با وحدت تقویت کرد و از دولت می خواهیم که طرح حمایت از ارتش را مورد بررسی قرار دهد تا بتواند در مقابل دشمن بایستد.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
سردرگمی ترامپ برای خروج از جنگ ایران
بارش باران و رعد و برق در 18 استان
آخرین جزئیات از تیراندازی در ضیافت شام ترامپ در هتل واشنگتن هیلتون+ فیلم تیراندازی
مجروح شدن افسر سرویس مخفی آمریکا در جریان تیراندازی در هتل واشنگتن هیلتون
آغاز توزیع متمرکز اقلام استراتژیک تجهیزات پزشکی از میلاد امام رضا (ع)
چین همچنان قدرت مسلط آموزش عالی در سیا است
ترامپ تیراندازی در مراسم کاخ سفید را تایید کرد
انفجار در جنوب غرب کلمبیا حداقل 13 کشته برجای گذاشت
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تاکر کارلسون : از سیاست های جنگ طلبانه ترامپ متنفرم
انتقاد سناتور آمریکایی از ترامپ برای افزایش قیمت بنزین
طعنه رهبر اقلیت دموکرات به ترامپ: منتظر «تغییر رژیم» باش!
تمدید 90روزه معافیت «قانون جونز»؛ عقب‌نشینی آمریکا زیر فشار جنگ ایران و بحران انرژی
روزنامه عبری یسرائیل هیوم : زور اسرائیل به موشک‌های حزب الله نمی‌رسد
جابجایی بیش از 16 میلیون تُن کالا از جاده های کشور در سال گذشته
گفت‌وگوی تلفنی فیدان با عراقچی
حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب نوار غزه
در فصل بهار لبنیات سنتی نخورید!
گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر
مرتس: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران کاملا غیرضروری است
پزشکیان: ایران تحت فشار، تهدید و محاصره وارد مذاکره تحمیلی نخواهد
مصدومیت محمد صلاح؛ آیا ستاره مصری به جام جهانی می‌رسد؟
تظاهرات هزاران نفری در تل‌آویو علیه نتانیاهو
افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
دومین قهرمانی متوالی الاهلی در لیگ نخبگان آسیا با گل بورایکان
تأکید پاکستان بر تداوم نقش تسهیل‌گر در تعاملات دیپلماتیک میان ایران و آمریکا
بقائی : روابط ایران ـ عمان، ممتاز و نمونه است
وزیر امور خارجه اسلام‌آباد را ترک کرد/ورود عراقچی به مسقط/بازگشت دوباره به اسلام آباد
امنیت و کرامت زائران ایرانی اولویت اصلی در حج 1405 است
راهیابی سیتی به فینال جام حذفی انگلیس
چه خبر از زمان برگزاری آزمون سراسری؟
کمک انگلیس از مالویناس برای تقویت عملیات علیه ایران
پیروزی آرسنال و لیورپول در هفته 34؛ سقوط استون‌ویلا و فرار دیرهنگام تاتنهام
هدف قرار دادن پایگاه آمریکایی با جنگنده اف 5 ایرانی 67 سال پیش!
محکومیت هدف قرار دادن خبرنگاران در لبنان توسط انگلیس و فنلاند
گراهام: لغو سفر ویتکاف و کوشنر به پاکستان «عاقلانه» بود!
تظاهرات در استکهلم علیه حملات اسرائیل به غزه و ایران
نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد
تداوم رایگان بودن خدمات بستری مجروحان جنگ اخیر و حوادث دی‌ماه 1404
تورم سالانه به 50.6 درصد رسید/ کدام گروه کالایی بیشترین تورم را تجربه کرد؟
تماس تلفنی نخست وزیر پاکستان با پزشکیان
تعویق مجدد نشست انتخاب نخست وزیر عراق
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور: با مازاد عرضه ذرت و جو در بازارگاه روبرو هستیم
ورود سنگین پول به صندوق‌های درآمد ثابت و خروج حقیقی‌ها از طلا
اصلاحات تعرفه‌ای سال 1405 ابلاغ شد
پزشکیان: رضایت 80 درصدی مردم از عملکرد دولت در جنگ 40 روزه
دروغی دیگر از ترامپ
عکس های منتخب ایران، شنبه 5 اردیبهشت 1405
سپاه: هر تجاوز دیگر دشمن با پاسخی در سطح بازدارندگی راهبردی مواجه خواهد شد
اعلام آمار جدید از میزان شهدای لبنان