×
بین الملل
شناسه خبر : 254234
تاریخ انتشار : جمعه 1404/08/09 ساعت 18:30
حماس : آلمان از نسل‌کشی علیه مردم غزه پشتیبانی می‌کند

حماس : آلمان از نسل‌کشی علیه مردم غزه پشتیبانی می‌کند

حازم قاسم سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) نسبت به سخنان اخیر فردریش مرتس صدراعظم آلمان که جنگ ویرانگر اسرائیل علیه نوار غزه را توجیه کرد واکنش نشان داد و این اظهارات را نشانه میزان حمایت سیاسی و نظامی آلمان از جنگ نسل‌کشی علیه مردم غزه دانست.

نورنیوز- گروه بین الملل: حازم قاسم سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در اظهاراتی در واکنش به سخنان اخیر فردریش مرتس صدراعظم آلمان در توجیه جنگ ویرانگر اسرائیل علیه نوار غزه، تأکید کرد که این اظهارات بار دیگر میزان حمایت سیاسی و نظامی آلمان از جنگ نسل‌کشی علیه مردم غزه را آشکار می‌سازد.

 قاسم با اشاره به اجماع جهانی مبنی بر اینکه رژیم اشغالگر صهیونیستی مسئول وقوع جنگی تمام‌عیار و بی‌پایان است، گفت: اظهارات مرتس نشان می‌دهد که برلین همچنان در کنار رژیمی ایستاده است که مرتکب فجیع‌ترین جنایات علیه غیرنظامیان فلسطینی شده است.

وی از صدراعظم آلمان خواست تا به جانبداری کامل از تجاوزات رژیم اسرائیل پایان دهد و از تلاش برای توجیه جنایات این رژیم دست بردارد.

سخنگوی جنبش حماس همچنین از مرتس خواست تا به وجدان جهانی بپیوندد که آشکارا جنایات جنگی اسرائیل در غزه را محکوم کرده است.

به گزارش ایرنا، رئیس‌جمهور ترکیه پیش تر با انتقاد شدید از مواضع آلمان در حمایت از رژیم اسرائیل، خطاب به صدر اعظم این کشور گفت:‌ آیا نسل‌کشی و قحطی تحمیل‌شده بر مردم غزه را نمی‌بینید؟

«رجب طیب اردوغان» در نشست خبری مشترک با «فردریش مرتس» صدر اعظم آلمان با تاکید بر ضرورت مهار فوری اقدامات رژیم اسرائیل، افزود که تل‌آویو همچنان به جنگ نسل‌کشی و تحمیل قحطی علیه مردم فلسطین ادامه می‌دهد.

وی با اشاره به شهادت حدود ۶۰ هزار کودک، زن و سالمند در جریان حملات رژیم اسرائیل به غزه، گفت: «حماس نه بمب دارد و نه سلاح هسته‌ای، اما اسرائیل همه این‌ها را دارد و شب گذشته بار دیگر غزه را بمباران کرد.»

رئیس‌جمهور ترکیه همچنین از موانع موجود در مسیر ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه انتقاد کرد و گفت که هلال احمر ترکیه و صلیب سرخ آلمان با تهدیدات مستمر مواجه‌اند.

وی افزود: «ما تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار تُن مواد غذایی به غزه ارسال کرده‌ایم، اما این میزان، کافی نیست و ارسال کمک‌های بشر دوستانه به غزه باید ادامه یابد.»

اردوغان خواستار مشارکت فعال آلمان، ترکیه و کشورهای منطقه در توقف نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه و بازسازی این منطقه شد و تاکید کرد که این یک وظیفه انسانی مشترک است.

وی همچنین از تلاش‌های مستمر وزرای خارجه، دفاع و رئیس سازمان اطلاعات ترکیه برای جلوگیری از بحران‌های آینده خبر داد و آمادگی کشورش برای همکاری‌های منطقه‌ای را اعلام کرد.

رئیس جمهور ترکیه در بخش دیگری از سخنانش به توافق آتش‌بس در غزه که در ۱۰ اکتبر ( ۱۸ مهر) با میانجی‌گری مصر، قطر، ترکیه و حمایت آمریکا حاصل شد، اشاره کرد و گفت : «با وجود این توافق، اسرائیل همچنان به نقض آن ادامه می دهد و تاکنون ۲۱۱ فلسطینی را شهید و ۵۹۷ نفر را زخمی کرده است.»

اردوغان همچنین درباره جنگ روسیه و اوکراین گفت: «همانگونه که خواستار پایان جنگ در اوکراین هستیم، خواهان پایان جنگ در غزه نیز هستیم و ترکیه و آلمان می‌توانند نقش مهمی در تحقق این هدف ایفا کنند.»


ایرنا
اخبار مرتبط
لغو توافق تحقیقاتی با اسرائیل خواسته 250 شخصیت دانشگاهی سوئیس
یکشنبه 1404/11/19 ساعت 21:35
لغو توافق تحقیقاتی با اسرائیل خواسته 250 شخصیت دانشگاهی سوئیس
بیش از 250 نفر از شخصیت‌های دانشگاهی سوئیس با امضای نامه‌ای سرگشاده و با اشاره به نگرانی‌ها در مورد نسل‌کشی علیه مردم غزه، از دولت این کشور اروپایی خواستند تا توافق تحقیقاتی دوجانبه با اسرائیل را لغو کند.
برلین فعالیت انجمن مسلمانان آلمان را ممنوع کرد
چهارشنبه 1404/08/14 ساعت 14:52
برلین فعالیت انجمن مسلمانان آلمان را ممنوع کرد
دولت فدرال آلمان امروز (چهارشنبه)، فعالیت انجمن «مسلمانان اینتراکتیو» را در این کشور به بهانه فعالیت‌های مغایر با قانون اساسی منع کرد.
افزایش شمار شهدای جنگ غزه به 68 هزار و 858 نفر
شنبه 1404/08/10 ساعت 15:49
افزایش شمار شهدای جنگ غزه به 68 هزار و 858 نفر
وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه از شهادت 22 فلسطینی و کشف پیکر چندین شهید فلسطینی دیگر در نوار غزه و افزایش شمار کلی شهدا به 68 هزار و 858 نفر خبر داد.
20 هزار بمب عمل نکرده در غزه وجود دارد
شنبه 1404/08/10 ساعت 09:24
20 هزار بمب عمل نکرده در غزه وجود دارد
دفتر رسانه‌ای دولت تشکیلات خودگردان فلسطین در غزه روز جمعه اعلام کرد که 20 هزار بمب عمل نکرده هنوز در این منطقه باقی مانده است.
ترکیه میزبان نشست وزیران کشورهای عربی و اسلامی درباره غزه
جمعه 1404/08/09 ساعت 22:47
ترکیه میزبان نشست وزیران کشورهای عربی و اسلامی درباره غزه
هاکان فیدان، وزیر امور خارجه ترکیه، اعلام کرد که آنکارا دوشنبه آینده میزبان گردهمایی وزیران امور خارجه کشورهای عربی و اسلامی خواهد بود تا تحولات مربوط به آتش‌بس در نوار غزه و برنامه‌های آینده این منطقه را بررسی کنند. وی همچنین از مذاکرات پیرامون تشکیل یک گروه ویژه و استقرار نیروی تثبیت‌کننده در غزه خبر داد و ابراز نگرانی از نقض آتش‌بس در این منطقه کرد.
هشدار حماس نسبت به شهرک‌سازی‌های جدید در کرانه باختری
پنج‌شنبه 1404/08/08 ساعت 23:48
هشدار حماس نسبت به شهرک‌سازی‌های جدید در کرانه باختری
جنبش حماس در واکنش به تصویب ساخت 1,973 واحد مسکونی جدید در کرانه باختری، این اقدام را تشدید خطرناک سیاست یهودی‌سازی دانست.
نظرات

آخرین اخبار
تخریب تعدادی از بناهای شاخص تاریخی سنندج
اتمام مهلت خرید خودروهای وارداتی
رضایی: امنیت در سواحل جنوبی کشور برقرار است
وزیر فرهنگ: ‏اجتماعات مردم در خیابان کمتر از موشک‌های ایرانی نیست
عیادت مبارز هنرهای رزمی ایران از مجروحان جنگی
موج جدید حملات موشکی سنگین ایران به پایگاه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیش‌بینی بارش شدید برف و باران در 20 استان
سازمان جهانی بهداشت: 18 حمله به مراکز درمانی ایران تایید شد
عراقچی: نیروهای مسلح انتقام حمله به زیرساخت‌های ملی را می‌گیرند
آغاز عملیات جدید حزب‌الله در سرزمین‌های اشغالی
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/سرنگونی پهپاد اسرائیل
تصویر منتشرشده از محل خاکسپاری رهبر شهید کذب است
ناطق نوری: انزجار خود را از آمریکا و رژیم صهیونی اعلام می‌کنیم
بیش از 60 نماینده پارلمان انگلیس از طرح تحریم اسرائیل حمایت کردند
این جنگ تمام می‌شود و آنچه می‌ماند حسن‌ همجواری است
هشدار مقاومت عراق به جولانی درخصوص تجاوز به لبنان
فرانسه امکان لغو تحریم علیه روسیه را رد کرد
اعلام آخرین آمار مجروحان جنگ تاکنون
هشدار مقاومت عراق به سران عرب؛ چگونه می‌توانید ادعای بی‌طرفی کنید!
قالیباف: حضور مردم در خیابان دشمن را گیج و عصبانی کرده است
ادامه تجمع شبانه مردم در دفاع از ایران و انقلاب اسلامی
ترامپ: نفتکش‌ها می‌توانند از تنگه هرمز عبور کنند!
مسعود پزشکیان شرایط پایان جنگ را اعلام کرد
روسیه: آماده همکاری برای بازگرداندن صلح به خاورمیانه هستیم
میدل‌ایست مانیتور: جنگ ایران فرسایشی شده است
مکرون: حزب الله باید سلاح‌های خود تحویل دهد!
افشاگری عمان درخصوص علت جنگ علیه ایران
انگلیس بخشی از ذخایر اضطراری نفت خود را آزاد کرد
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
3 بانک بزرگ دنیا در قطر و دبی تخلیه شدند
منابع نظامی اسرائیل: هدف ما هرگز تغییر نظام ایران نبوده است
قطر مدعی شد: اجازه استفاده از خاک خود برای حمله به ایران را نداده‌ایم
محسن چاوشی «حسبی‌الله» را منتشر کرد+صوت
تایید خبر سپاه درباره تلفات سنگین آمریکا در کویت توسط سی‌بی‌اس
پیام دفتر آیت‌الله سیستانی در پی انتخاب آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای
مخبر: ملت ما به دشمن پاسخ سخت می‌دهد
سهیلی: ترامپ، درهای چاه فاضلاب ما به روی تو باز است نه چاه نفت!
ترامپ مسوولیت فاجعه مدرسه میناب را نپذیرفت!
شهادت جمعی از مدافعان امنیت در حملات تروریستی به ایست‌های بازرسی تهران
پیکر مطهر فرزند قهرمان خوزستان "دریاسالار شهید علی شمخانی" در اهواز تشییع می شود+ جزییات
رفع اختلال نسخه موبایلی بانک ملی/فردا در دسترس
ستون نویس هاآرتص: تضمینی نیست که ایران دست از جنگ بکشد
استاد دانشگاه انگلیس: آمریکا در جنگ با ایران به هیچ‌یک از اهدافش نرسید
گفت‌وگوی تلفنی نخست‌وزیر عراق با پزشکیان درخصوص تحولات منطقه
حمله پهپادی به بندر «صلاله» عمان
ایتالیا: وارد جنگ علیه ایران نخواهیم شد
ارسال کنندگان تصایر به رسانه‌های معاند در یزد دستگیر شدند
واکنش ایرج طهماسب به شهادت کودکان میناب
جنگ، بنزین را در 85 کشور گران کرد
وقوع انفجارهای متوالی در ابوظبی، بغداد، اربیل، کویت و عمان