×
بین الملل
شناسه خبر : 254234
تاریخ انتشار : جمعه 1404/08/09 ساعت 18:30
حماس : آلمان از نسل‌کشی علیه مردم غزه پشتیبانی می‌کند

حماس : آلمان از نسل‌کشی علیه مردم غزه پشتیبانی می‌کند

حازم قاسم سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) نسبت به سخنان اخیر فردریش مرتس صدراعظم آلمان که جنگ ویرانگر اسرائیل علیه نوار غزه را توجیه کرد واکنش نشان داد و این اظهارات را نشانه میزان حمایت سیاسی و نظامی آلمان از جنگ نسل‌کشی علیه مردم غزه دانست.

نورنیوز- گروه بین الملل: حازم قاسم سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در اظهاراتی در واکنش به سخنان اخیر فردریش مرتس صدراعظم آلمان در توجیه جنگ ویرانگر اسرائیل علیه نوار غزه، تأکید کرد که این اظهارات بار دیگر میزان حمایت سیاسی و نظامی آلمان از جنگ نسل‌کشی علیه مردم غزه را آشکار می‌سازد.

 قاسم با اشاره به اجماع جهانی مبنی بر اینکه رژیم اشغالگر صهیونیستی مسئول وقوع جنگی تمام‌عیار و بی‌پایان است، گفت: اظهارات مرتس نشان می‌دهد که برلین همچنان در کنار رژیمی ایستاده است که مرتکب فجیع‌ترین جنایات علیه غیرنظامیان فلسطینی شده است.

وی از صدراعظم آلمان خواست تا به جانبداری کامل از تجاوزات رژیم اسرائیل پایان دهد و از تلاش برای توجیه جنایات این رژیم دست بردارد.

سخنگوی جنبش حماس همچنین از مرتس خواست تا به وجدان جهانی بپیوندد که آشکارا جنایات جنگی اسرائیل در غزه را محکوم کرده است.

به گزارش ایرنا، رئیس‌جمهور ترکیه پیش تر با انتقاد شدید از مواضع آلمان در حمایت از رژیم اسرائیل، خطاب به صدر اعظم این کشور گفت:‌ آیا نسل‌کشی و قحطی تحمیل‌شده بر مردم غزه را نمی‌بینید؟

«رجب طیب اردوغان» در نشست خبری مشترک با «فردریش مرتس» صدر اعظم آلمان با تاکید بر ضرورت مهار فوری اقدامات رژیم اسرائیل، افزود که تل‌آویو همچنان به جنگ نسل‌کشی و تحمیل قحطی علیه مردم فلسطین ادامه می‌دهد.

وی با اشاره به شهادت حدود ۶۰ هزار کودک، زن و سالمند در جریان حملات رژیم اسرائیل به غزه، گفت: «حماس نه بمب دارد و نه سلاح هسته‌ای، اما اسرائیل همه این‌ها را دارد و شب گذشته بار دیگر غزه را بمباران کرد.»

رئیس‌جمهور ترکیه همچنین از موانع موجود در مسیر ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه انتقاد کرد و گفت که هلال احمر ترکیه و صلیب سرخ آلمان با تهدیدات مستمر مواجه‌اند.

وی افزود: «ما تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار تُن مواد غذایی به غزه ارسال کرده‌ایم، اما این میزان، کافی نیست و ارسال کمک‌های بشر دوستانه به غزه باید ادامه یابد.»

اردوغان خواستار مشارکت فعال آلمان، ترکیه و کشورهای منطقه در توقف نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه و بازسازی این منطقه شد و تاکید کرد که این یک وظیفه انسانی مشترک است.

وی همچنین از تلاش‌های مستمر وزرای خارجه، دفاع و رئیس سازمان اطلاعات ترکیه برای جلوگیری از بحران‌های آینده خبر داد و آمادگی کشورش برای همکاری‌های منطقه‌ای را اعلام کرد.

رئیس جمهور ترکیه در بخش دیگری از سخنانش به توافق آتش‌بس در غزه که در ۱۰ اکتبر ( ۱۸ مهر) با میانجی‌گری مصر، قطر، ترکیه و حمایت آمریکا حاصل شد، اشاره کرد و گفت : «با وجود این توافق، اسرائیل همچنان به نقض آن ادامه می دهد و تاکنون ۲۱۱ فلسطینی را شهید و ۵۹۷ نفر را زخمی کرده است.»

اردوغان همچنین درباره جنگ روسیه و اوکراین گفت: «همانگونه که خواستار پایان جنگ در اوکراین هستیم، خواهان پایان جنگ در غزه نیز هستیم و ترکیه و آلمان می‌توانند نقش مهمی در تحقق این هدف ایفا کنند.»


ایرنا
اخبار مرتبط
لغو توافق تحقیقاتی با اسرائیل خواسته 250 شخصیت دانشگاهی سوئیس
یکشنبه 1404/11/19 ساعت 21:35
لغو توافق تحقیقاتی با اسرائیل خواسته 250 شخصیت دانشگاهی سوئیس
بیش از 250 نفر از شخصیت‌های دانشگاهی سوئیس با امضای نامه‌ای سرگشاده و با اشاره به نگرانی‌ها در مورد نسل‌کشی علیه مردم غزه، از دولت این کشور اروپایی خواستند تا توافق تحقیقاتی دوجانبه با اسرائیل را لغو کند.
برلین فعالیت انجمن مسلمانان آلمان را ممنوع کرد
چهارشنبه 1404/08/14 ساعت 14:52
برلین فعالیت انجمن مسلمانان آلمان را ممنوع کرد
دولت فدرال آلمان امروز (چهارشنبه)، فعالیت انجمن «مسلمانان اینتراکتیو» را در این کشور به بهانه فعالیت‌های مغایر با قانون اساسی منع کرد.
افزایش شمار شهدای جنگ غزه به 68 هزار و 858 نفر
شنبه 1404/08/10 ساعت 15:49
افزایش شمار شهدای جنگ غزه به 68 هزار و 858 نفر
وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه از شهادت 22 فلسطینی و کشف پیکر چندین شهید فلسطینی دیگر در نوار غزه و افزایش شمار کلی شهدا به 68 هزار و 858 نفر خبر داد.
20 هزار بمب عمل نکرده در غزه وجود دارد
شنبه 1404/08/10 ساعت 09:24
20 هزار بمب عمل نکرده در غزه وجود دارد
دفتر رسانه‌ای دولت تشکیلات خودگردان فلسطین در غزه روز جمعه اعلام کرد که 20 هزار بمب عمل نکرده هنوز در این منطقه باقی مانده است.
ترکیه میزبان نشست وزیران کشورهای عربی و اسلامی درباره غزه
جمعه 1404/08/09 ساعت 22:47
ترکیه میزبان نشست وزیران کشورهای عربی و اسلامی درباره غزه
هاکان فیدان، وزیر امور خارجه ترکیه، اعلام کرد که آنکارا دوشنبه آینده میزبان گردهمایی وزیران امور خارجه کشورهای عربی و اسلامی خواهد بود تا تحولات مربوط به آتش‌بس در نوار غزه و برنامه‌های آینده این منطقه را بررسی کنند. وی همچنین از مذاکرات پیرامون تشکیل یک گروه ویژه و استقرار نیروی تثبیت‌کننده در غزه خبر داد و ابراز نگرانی از نقض آتش‌بس در این منطقه کرد.
هشدار حماس نسبت به شهرک‌سازی‌های جدید در کرانه باختری
پنج‌شنبه 1404/08/08 ساعت 23:48
هشدار حماس نسبت به شهرک‌سازی‌های جدید در کرانه باختری
جنبش حماس در واکنش به تصویب ساخت 1,973 واحد مسکونی جدید در کرانه باختری، این اقدام را تشدید خطرناک سیاست یهودی‌سازی دانست.
نظرات

آخرین اخبار
خدمت‌رسانی هزار طلبه قم به زائران مراسم تشییع رهبر شهید
تشییع میلیونی پیکر امام شهید نقطه عطف تاریخی است
نکیسا: جام را با نیوزیلند از دست دادیم
افزایش قیمت بنزین آمریکا در سایه تنش‌های نفتی
ترامپ، پیشوای ابتذال سیاست و سقوط اخلاق در حکمرانی
رونمایی از ترجمه روسی کتاب «پدر دلسوز»
از بین‌الحرمین تاصحن رضوی؛ انتقال هوایی پیکر رهبر شهید انقلاب به حرم مطهر رضوی
ارائه 57هزار خدمات درمانی در مراسم وداع
ایران مقابل ماجراجویی امریکا می ایستد
مصر در آستانه هسته‌ای شدن
خروج اضطراری نفت ایران قبل از محاصره دریایی آمریکا
دستگیری سرکرده ارشد داعش در سوریه
3 شهید و 15 مجروح در حمله آمریکا به بندر صیادی سیریک
تداوم حملات کوبنده نیروهای مسلح ایران به پایگاههای آمریکا؛ بیانیه مهم نیروی دریایی سپاه
رایزنی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه عمان و ترکیه
استقبال بن سلمان از نخست وزیر کانادا در جده
بازسازی فوری پل آق قلا پس از حمله امریکا
پدیده لیگ، پرسپولیسی شد
رایزنی اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات
بدرقه 10میلیونی رهبر شهید در عراق
بخشودگی 100درصدی جرایم مالیاتی تا 30 تیر
پرداخت سود سپرده‌های بانکی با رفع اختلال‌
جزئیات جدید بیمه سلامت/ کدام دهک ها رایگان شدند؟+ اعلام نرخ سایر دهک‌ها
این آمار فقط یک عدد نیست؛ یک هشدار است
آخرین خبر از نقل و انتقالات استقلال امروز پنجشنبه 18 تیر 1405 | شوک بزرگ به استقلال
نخست‌وزیر عراق: پس از پایان مهلت، سلاح در اختیار دولت خواهد بود
اصابت 10موشک بالستیک به مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا
جنگنده اف-16 آمریکایی در آتش سوخت
تحلیلگر هندی: ادعای التماس ایران برای توافق، روایت‌سازی ترامپ است
توافق آلمان و آمریکا برای استقرار موشک‌های تاماهاوک
سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد
پرداخت حقوق خانواده شهدای جنگ رمضان ابلاغ شد
رایزنی ایران با 4 کشور برای توسعه هوش مصنوعی
افشای کشتار خانواده‌های لبنانی توسط رژیم صهیونیستی
توطئه‌های دشمن در شمال‌غرب و جنوب‌شرق کشور خنثی‌ شدند
جزئیات اصلاح نحوه محاسبه فوق‌العاده خاص حقوق کارمندان
افزایش دمای هوا در همدان
بیانیه مهم نیروی دریایی سپاه درباره تنگه هرمز
«تفنگ پدری» با صدای پرواز همای منتشر شد+فیلم
توقف فعالیت 5 ایستگاه مترو مشهد به دلیل ازدحام عزاداران
رسانه‌های صهیونیستی: نتانیاهو به پایان سیاسی خود نزدیک می‌شود
واکنش کولینا به جنجال داوری در بازی آرژانتین و مصر
فاجعه در ایلام؛ جان‌باختن دو مادر در «بیمارستان کوثر»
رایزنی قطر با عربستان، ترکیه و امارات درباره تحولات منطقه
قالیباف: خروش مردم عراق، «اعلامیه خونخواهی» و مهر تأیید بر راه رهبر شهید بود
قیمت طلا و سکه امروز پنج شنبه 18 تیر 1405+ جدول
تأکید روسیه و کشورهای ساحل بر گسترش همکاری‌های امنیتی
چرا آرژانتین برای مسی «جان» می‌دهد و پرتغال رونالدو را «طرد» کرد؟
توانیر: امسال خاموشی ناشی از کمبود برق نداشتیم
اسموتریچ: اردوغان فردی بسیار خطرناک است